ronja
|
pa kak to izvedeteuser posted image ronja? hehe, Ulla, jaz sem si sling sama sešila - custom made - in sem si zimskega naredila takih proporcev, da mi gre čisto lepo not oblečena ko medvedek . Pa še dekico sem mu všila, tako da jo vedno še pokrijem. Drugače pa res ne vem, kako bi me šle kaj ven brez tega - že tako je eno sranje, ko je tak mraz, ker pri meni seveda ne pride v poštev, da bi šle ven za 10 min. ker Ronja enostavno ne bo hotela nazaj gor. pa tudi ne vidim nekega smisla, da se šetamo po našem parkirišču, potem gremo pa nazaj gor (ker dalj ne bi prišle v 10 min,.) Tako da se ti pridružujem, tudi jaz komaj čakam, da bo te usrane zime konec! Vedno komaj čakam konec zime, lani mi je bilo še najlažje, ker je bila Ronja že glih tako velika, da se je dalo ne glede na vreme ven... Letos je pa ubitač - najprej celo poletje not, potem celo jesen not, no zdaj pa še celo zimo not!!! pa tak rada grem ven! Da o Ronji ne govorim! In seveda obe oblečt (pa še sebe), tako da nobena ne čaka ful oblečena - torej mal eno, mal drugo, mal sebe, pa spet mal eno, mal drugo, mal sebe,... groza, pravi podvig, madona! Grem zdaj pajaca za Ronjo sfiniširat, če mi bo ratalo, to bi stvar malo olajšalo! Samo je pa dela s tem hudičem, madona! sonček, čestitke za kile! No, jaz mam 58 kg, torej še 3,5 za zgubit od zadnjič, ko sem se vagala (zdaj se par dni nisem), pa vedno jem ponoči (kot zdajle) in možno, da je spet 4 kg več . Sem pa iz p. prišla s točno istimi kilami kot pri Ronji (58,9 do deke isto!), čeprav sem tu več dobila (očitno sem bila res tako zatečena, da je bila sama voda). Ampak lahko pa že oblečem praktično karkoli, že nekaj časa, tako da tako hudo očitno ni... NO, hlače lahko, majce me čez joške tiščijo, ampak zaradi tega se res ne sekiram . Čeprav je res, da so zdaj nesramno velike - kot pravi moj lubi: " V tvoje joške se pa res čist vsak obregne, ki ima 5 min. cajta!" Saj so mu všeč (valjda, kateri se je pa še pritoževal nad velikimi ), ampak mu je pa že mal smešno, pa meni tudi... Moj brat mi pravi: "Ja, pa res že kr umetno zgleda!", moja tašča mi pravi: "Ampak joške maš pa res ogromne! Ko sem jaz rodila, sem si želela met skoz take joške kot takrat. Ampak pri tebi bi bilo pa to mal tu mač" (sem se kar strinajala, hehe), en kolega je tudi nekaj komentiral na obisku, potem je pa še lubiju ene 100x napisal na gtalk baje,... Skratka, je prav hecno . spletko, dobrodošla! Dojim polno in jem vse. Jo pa res veliko po rokah nosim, pa nima nobenih krčev. Isto sem delala pri Ronji in tudi ni imela nobenih krčev, pa sem jedla marsikaj surovega (od sadja in zelenjave, seveda, ne mesa in rib ).
|