Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: pevcu skupine LANGA je prekipelo! 3.2.2009 10:54:24
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH Stara, dejstvo je, da več Slovencev posluša Čuke (starost ni važna), kot pa klasiko in pika. u, to je pa zate pohvalno, ne?
|
|
|
|
RE: pevcu skupine LANGA je prekipelo! 3.2.2009 10:56:55
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DIANA 5 IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH IZVIRNO SPOROČILO: DIANA 5 IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH Čuki. Reprezentativni slovenski bend. Pa so zvisel na celi črti. O Marija sveta, kako si pa ti do tega podatka prišla? Ja to pa tudi mene zanima Čuki, pesmice ki jih prepevajo so ravno za v vrtec dobre za petletne mulčke, ne pa za evrovizijo, daj se malo zamisli kaj pišeš, prosim te. Volgi sploh ne mislim odgovarjat, ker podatka itak nebi znala uporabit. Diana teb pa še manj, ker bo tko al tko svojo izjavo podkrepila s kakšno od svojih reinkarnacij. Saj te razumem, da si tako kot vse najstnice zaljubljena v novega čukca po vsej verjetnosti , ampak draga moja, oboževanje nekega člana v skupini in zato povzdigovanje skupine v nebesa in s tem njihov morebitni nastop na evroviziji pa res ne gredo skupaj. Saj bi nas izločili že ko bi tja prišli v svojih pancerjih, ne vem če znajo še v čem drugem nastopati . To ti povem tako jaz kot vse ostale moje osebnosti Diana, hu ever ju ar...... pa koliko koli vas je...hvala vsem,ker zdaj sem se pa res narežala
|
|
RE: pevcu skupine LANGA je prekipelo! 3.2.2009 11:00:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH Stara, dejstvo je, da več Slovencev posluša Čuke (starost ni važna), kot pa klasiko in pika. u, to je pa zate pohvalno, ne? Tebe je pa očitno sram.
|
|
|
|
RE: pevcu skupine LANGA je prekipelo! 3.2.2009 11:02:23
|
|
|
|
BUŠICA
|
ne me ni, ker jih ne poslušam
|
|
|
|
RE: pevcu skupine LANGA je prekipelo! 3.2.2009 11:28:46
|
|
|
|
janjja
|
Meni so bili zanič.
|
|
|
|
RE: pevcu skupine LANGA je prekipelo! 3.2.2009 11:31:54
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH Volgi sploh ne mislim odgovarjat, ker podatka itak nebi znala uporabit. itak, da ga ne bi spolh uporabljala, ker ga nimam za kaj, samo zanima me pa vseeno lahko, kako si prišla do tega velestvora? No, saj če ne veš, če si nekaj kar tako pisala, potem je tudi v redu.
|
|
|
|
RE: pevcu skupine LANGA je prekipelo! 3.2.2009 11:35:51
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH za naše je treba navijat pa tud če so za en k***. v bistvu je to hotla povedat.
|
|
|
|
RE: pevcu skupine LANGA je prekipelo! 3.2.2009 11:39:45
|
|
|
|
Nikita***
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH Čuki. Reprezentativni slovenski bend. Pa so zvisel na celi črti. O Madona, to bi pa tudi jaz rada vedela, od kje ti podatek o reprezentativnem slovenskem bendu. Ker če je tako, me je v dno duše sram, da sem Slovenka ... in me prav žalosti, da so ob tem navedku Slovenci tudi Zoran Predin, Iztok Mlakar, Laibach,...
|
|
RE: pevcu skupine LANGA je prekipelo! 3.2.2009 11:43:12
|
|
|
|
benika
|
Zoran Predin, Iztok Mlakar, Laibach A ti češ zdej povedat, da je tud njih lahko sram, da so Slovenci, al češ povedat da tud oni niso Slovenci?
< Sporočilo je popravil benika -- 3.2.2009 11:44:04 >
|
|
|
|
RE: pevcu skupine LANGA je prekipelo! 3.2.2009 11:44:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH za naše je treba navijat pa tud če so za en k***. v bistvu je to hotla povedat. Genau
|
|
|
|
RE: pevcu skupine LANGA je prekipelo! 3.2.2009 11:57:02
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH za naše je treba navijat pa tud če so za en k***. v bistvu je to hotla povedat. Genau da ne boš mislila, da se tabo strinjam-navijaš za nekoga, ki je dober-ali misliš , da so hrvati navijali za Janico, ker je za k*?
|
|
|
|
RE: pevcu skupine LANGA je prekipelo! 3.2.2009 12:00:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH za naše je treba navijat pa tud če so za en k***. v bistvu je to hotla povedat. Genau da ne boš mislila, da se tabo strinjam-navijaš za nekoga, ki je dober-ali misliš , da so hrvati navijali za Janico, ker je za k*? Ne, navijaš za Slovence pa fertik. Tvoj primer z Janico lepo ponazarja prav to.
|
|
|
|
RE: pevcu skupine LANGA je prekipelo! 3.2.2009 12:04:22
|
|
|
|
Nikita***
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika A ti češ zdej povedat, da je tud njih lahko sram, da so Slovenci, al češ povedat da tud oni niso Slovenci? Hočem povedat točno tisto, kar sem napisala (me prav žalosti, da so ob tem navedku Slovenci tudi Zoran Predin, Iztok Mlakar, Laibach,... ). V tem stavku ni ničesar, kar si napisala ti.
|
|
RE: pevcu skupine LANGA je prekipelo! 3.2.2009 12:07:39
|
|
|
|
BUŠICA
|
če bi bila janica slovenka in bi prinašala zlato za hrvaško, bi še vedno navijali za njo-ker je odlična športnica.
|
|
|
|
RE: pevcu skupine LANGA je prekipelo! 3.2.2009 19:14:13
|
|
|
|
puncica
|
ooo beda od bede, spet nekdo ki ne prenese poraza
|
|
RE: pevcu skupine LANGA je prekipelo! 3.2.2009 21:56:25
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija sranje edino, da so ga posneli tale posnetek je edina stvar, ki je zanimiva pri letošnji emi
|
|
|
|
RE: pevcu skupine LANGA je prekipelo! 3.2.2009 22:34:34
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: rija sranje edino, da so ga posneli tale posnetek je edina stvar, ki je zanimiva pri letošnji emi
|
|
|
|
RE: pevcu skupine LANGA je prekipelo! 3.2.2009 22:42:27
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: rija sranje edino, da so ga posneli tale posnetek je edina stvar, ki je zanimiva pri letošnji emi Že zaradi tega bi moral it v rusijo, ker vidim, da je potreben vodke.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?