Pikapolonica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH IZVIRNO SPOROČILO: muki1 No, če še jaz pokomentiram tole hrvatijo na Emi. Meni je pa to suuuuuuper, da sodelujejo slovenci in hrvati in gremo skupaj na Eurosong. Ko bi le bilo več takega sodelovanja na vseh področjih bi se morda naši medsosedski odnosi le premaknili na boljše. Tako pa polni sovraštva na eni in drugi strani komaj čakamo, kdaj nam politični zafrustriranci servirajo novo kost za glodanje in razpihovanje gneva. Ma bulšit je tole, res. In kako zdaj spet to pride prav negativcem obeh strani. Ma, mene je sram. Zakaj bi človek bil drugačen, če živi nekaj kilometrov stran od meje? A mogoče ne kaka na enak način kot mi? Glasba nima meja, ljubezen nima meja in žal tudi sovraštvo in plitvost ne . Hrvatje še naslednjih 1000 let ne bodo poslali Slovenca (kamorkoli), da bi jih zastopal kot narod. Poleg tega pa pevka cvili kot počen pisker in si še zdaleč niso zaslužili zmage. Čuki. Reprezentativni slovenski bend. Pa so zvisel na celi črti. Muki, narodni ponos, patriotizem, za naše je treba navijat pa tud če so za en k***. To Hrvatje počnejo že od nekdaj, Slovenci pa se med seboj tud raztrgajo če je treba. Globok poklon. Pa ne samo Evrovizija in te bedarije. Kaj naše športnike vedno loči od Hrvatov, pa ali je to rokomet, nogomet, košarka, še smučanje, madona. Hrvat gre in igra s srcem, za Hrvaško. Bori se, pa če mu krvavi švic teče, a ne, naši, to pa so zvezdice. Pride slovenec igrat za reprezentanco, se najprej s trenerjem skrega, ker on je ja zvezdica, potem se še tekmovalci med sabo skregajo, kateri je večja zvezdica, na koncu pa igrajo skregani med seboj in se jim jebe, kako bodo odšpilali tekmo. Bedaki. Res bi si lahko občasno vzeli Hrvate za vzgled, kaj je to narodna pripadnost.