Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: pevcu skupine LANGA je prekipelo! 2.2.2009 13:47:28
|
|
|
|
Nur
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura meni je bil sistem glasovanja letos ok....pol točk prispeva žirija, pol publika kako pa veš, da glasovi žirije niso bili naknadno prirejeni potem ko so bili glasovi publike že znani???????????????????
|
|
|
|
RE: pevcu skupine LANGA je prekipelo! 2.2.2009 13:47:47
|
|
|
|
Nur
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Men je pa čist logično, da se mu je pri tej Mišini kuhinji spipalo. Zakaj za hudiča rabmo izbor, če gre na Eurosong tist, k ga Miša izbere.
|
|
|
|
RE: pevcu skupine LANGA je prekipelo! 2.2.2009 13:48:29
|
|
|
|
Katey
|
Vročekrvnost, kuhinja, krivica.................gor al pa dol. A takle primitivec naj bi pa nas zastopal??? Ko ne veš kdaj mu spet pisker odnese. Se ve kje je mesto za take.
|
|
|
|
RE: pevcu skupine LANGA je prekipelo! 2.2.2009 13:48:32
|
|
|
|
Anonimen
|
kreten! sicer bi pa mogu kr velik točk dobit od komisije, če bi hotli zmagat, če so zmagovalci mel 19 točk bi torej oni rabli 8 pik. tok pa sorry niso bli vredni!
|
|
|
|
RE: pevcu skupine LANGA je prekipelo! 2.2.2009 13:48:47
|
|
|
|
ElaM
|
Ma, itak bi mogla Rudi in Alya zmagat, pa bi bil problem rešen. Čeprav bi res lahko Langa dobila točko ali dve, k to je meni totalni nonsens, ampak tako je vedno, kadar je "strokovna" žirija na delu, tisti, ki so po volji ljudstvu ne dobijo niti točke. BV. Pa bi bli tiho, ali pač ne?
< Sporočilo je popravil ElaM -- 2.2.2009 13:50:42 >
|
|
RE: pevcu skupine LANGA je prekipelo! 2.2.2009 13:50:16
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nur IZVIRNO SPOROČILO: mojamura meni je bil sistem glasovanja letos ok....pol točk prispeva žirija, pol publika kako pa veš, da glasovi žirije niso bili naknadno prirejeni potem ko so bili glasovi publike že znani??????????????????? tega pa žal jaz, navaden smrtnik, ne morem vedet...upam, da se je to naredilo korektno, tako kot mora biti, ker, če mi kdo dokaže nasprotno, bom prenehala biti fan eme, pa evrosonga (praktično sem s tem odraščala in sem fan no. 1, kot bi dima bilan rekel)
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2009 13:50:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: pevcu skupine LANGA je prekipelo! 2.2.2009 13:52:19
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: tancy kreten! sicer bi pa mogu kr velik točk dobit od komisije, če bi hotli zmagat, če so zmagovalci mel 19 točk bi torej oni rabli 8 pik. tok pa sorry niso bli vredni! 8 točk res ne....so mi pa Langa lani meli dosti boljšo pesem kot letos....
|
|
RE: pevcu skupine LANGA je prekipelo! 2.2.2009 13:53:04
|
|
|
|
ElaM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: ElaM Ma, itak bi mogla Rudi in Alya zmagat, pa bi bil problem rešen. Čeprav bi res lahko Langa dobila točko ali dve, k to je meni totalni nonsens, ampak tako je vedno, kadar je "strokovna" žirija na delu, tisti, ki so po volji ljudstvu ne dobijo niti točke. BV. Alya bo pa morda dobila kakšno ponudbo za film. Ma, meni je bla ok, njej to paše, ona je vedno taka.
|
|
RE: pevcu skupine LANGA je prekipelo! 2.2.2009 13:55:03
|
|
|
|
Nalini
|
mah,... brezveze se mi o tem sekiramo,... zmagovalec je vedno tisti, ki je všeč določenim osebkom, ki kreirajo Emo,... ..... si pa Langa letos ni zaslužila zmage, točko strokovne žirije pa že ... in volja ljudstva .... hehe, sanja svinja kukuruz....
|
|
|
|
RE: pevcu skupine LANGA je prekipelo! 2.2.2009 13:56:34
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini mah,... brezveze se mi o tem sekiramo,... zmagovalec je vedno tisti, ki je všeč določenim osebkom, ki kreirajo Emo,... ..... si pa Langa letos ni zaslužila zmage, točko strokovne žirije pa že ... in volja ljudstva .... hehe, sanja svinja kukuruz.... lani je rebeka zmagala izključno s pomočjo ljudstva....ni bilo strokovne žirije
|
|
RE: pevcu skupine LANGA je prekipelo! 2.2.2009 13:58:18
|
|
|
|
Nalini
|
hehe... ma ja, samo na kakšen način ....
|
|
|
|
RE: pevcu skupine LANGA je prekipelo! 2.2.2009 13:58:54
|
|
|
|
kalbo
|
Pa si ziher? Ti sploh ne veš, kakšen nateg je tole in dejstvo je, da dokler bo Miša the plastic fantastic tam, ne bo nič drugače.
|
|
|
|
RE: pevcu skupine LANGA je prekipelo! 2.2.2009 13:59:21
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini hehe... ma ja, samo na kakšen način .... sicer meni tudi ni bilo jasno zakaj je moral biti še drugi krog glasovanja
|
|
RE: pevcu skupine LANGA je prekipelo! 2.2.2009 14:02:06
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Pa si ziher? Ti sploh ne veš, kakšen nateg je tole in dejstvo je, da dokler bo Miša the plastic fantastic tam, ne bo nič drugače. kalbo ne morem se spuščat v neke detajle, ker ne vem....nisem iz RTV SLO hiše, mišo poznam samo iz malih ekranov, vem, da je zdaj ala neka urednica. a ti veš to iz prve roke?
|
|
RE: pevcu skupine LANGA je prekipelo! 2.2.2009 14:03:14
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Pa si ziher? Ti sploh ne veš, kakšen nateg je tole in dejstvo je, da dokler bo Miša the plastic fantastic tam, ne bo nič drugače. kalbo ne morem se spuščat v neke detajle, ker ne vem....nisem iz RTV SLO hiše, mišo poznam samo iz malih ekranov, vem, da je zdaj ala neka urednica. a ti veš to iz prve roke? varuhinja pravic gledalcev.
|
|
|
|
RE: pevcu skupine LANGA je prekipelo! 2.2.2009 14:03:14
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura IZVIRNO SPOROČILO: Nalini hehe... ma ja, samo na kakšen način .... sicer meni tudi ni bilo jasno zakaj je moral biti še drugi krog glasovanja ... in kako čuden je bil tisti drugi krog glasovanja ...
|
|
|
|
RE: pevcu skupine LANGA je prekipelo! 2.2.2009 14:09:39
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga A oni so prekmurski Romi? Ka si razmila?
|
|
RE: pevcu skupine LANGA je prekipelo! 2.2.2009 14:10:01
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: mojamura IZVIRNO SPOROČILO: Nalini hehe... ma ja, samo na kakšen način .... sicer meni tudi ni bilo jasno zakaj je moral biti še drugi krog glasovanja ... in kako čuden je bil tisti drugi krog glasovanja ... zeeeeeeeeeelooo čuden
|
|
RE: pevcu skupine LANGA je prekipelo! 2.2.2009 14:13:56
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: mojamura IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Pa si ziher? Ti sploh ne veš, kakšen nateg je tole in dejstvo je, da dokler bo Miša the plastic fantastic tam, ne bo nič drugače. kalbo ne morem se spuščat v neke detajle, ker ne vem....nisem iz RTV SLO hiše, mišo poznam samo iz malih ekranov, vem, da je zdaj ala neka urednica. a ti veš to iz prve roke? varuhinja pravic gledalcev. o madona, a zdaj imamo tudi to ....ja potem pa se pritožite na varuhinjo gledalčevih pravic v zvezi z kuhinjo, itaq ne bo nič zaleglo
|
|
RE: pevcu skupine LANGA je prekipelo! 2.2.2009 14:21:50
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 IZVIRNO SPOROČILO: Volga A oni so prekmurski Romi? Ka si razmila? Želite, prosim?
|
|
|
|
RE: pevcu skupine LANGA je prekipelo! 2.2.2009 14:34:22
|
|
|
|
rija
|
Jaz ga pa čisto razumem, ker vem, kaj se je dogajalo lani, ko so jih itak nategnili z glasovanjem ž ljudi je reklo, da niso mogli oddati svojih glasov.... letos pa da jim strokovna žirija ne da niti ene same točke ovim nevemkaj blond pa celo nekaj mah, glede na njihov temperament so ziher srečni, da majo opremo celo in dajte.....kera od vas nikoli ne zakleje podobno sočno..... sranje edino, da so ga posneli
|
|
RE: pevcu skupine LANGA je prekipelo! 2.2.2009 14:35:17
|
|
|
|
muki1
|
Kavo z mlekom pa dva deci đusa. Drugače pa vprašam, če si razmila, ka je prekmursko gučo, ali zakaj te zanima če so prekmurski romi?
|
|
RE: pevcu skupine LANGA je prekipelo! 2.2.2009 14:35:35
|
|
|
|
Šaki
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija Jaz ga pa čisto razumem, ker vem, kaj se je dogajalo lani, ko so jih itak nategnili z glasovanjem ž ljudi je reklo, da niso mogli oddati svojih glasov.... letos pa da jim strokovna žirija ne da niti ene same točke ovim nevemkaj blond pa celo nekaj mah, glede na njihov temperament so ziher srečni, da majo opremo celo in dajte.....kera od vas nikoli ne zakleje podobno sočno..... sranje edino, da so ga posneli evo totalno se podpišem.
|
|
RE: pevcu skupine LANGA je prekipelo! 2.2.2009 14:37:17
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Kavo z mlekom pa dva deci đusa. Drugače pa vprašam, če si razmila, ka je prekmursko gučo, ali zakaj te zanima če so prekmurski romi? Aja, to. Ja, sem ga razumela, kaj je povedal, no, vsaj večino sem razumela. Če so prekmurci me pa kar tako zanima
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?