katka37
|
Zdravo! Se bolj malo javljam, potem pa pišem cela poročila za nazaj. Suzi, Elma, Bamby, Lillchy, Buči , Dolenjka, za vaše bolnike. Slavljencem in slavljenkam, ki so dopolnili v teh dneh prvo leto pa želim še veliko lepih trenutkov in ogromno objemov še naprej. Nam je v razvojni rekla, da naj raje obuvamo Tinu kar čevlje brez vložka, da se nogica naravno razvija, da baje so super nike copati, ki jih ima in smo mu kupili še ene adidaske, baje cicibanovi čevlji niso tako dobri za naraven razvoj. Blacky, vam so isto rekli, potem bo že nekaj na tem. Listek, , krasne torte. Stipići, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, . Res krasna novica, sem zelo vesela. To pa je super uspelo, poleti greš lepo na luštno, Stipe potem penzion, boste lepo skupaj uživali, vam privoščim. Jencili, bravo za Taja in korake. Mlavla, za izpit. Suzi, našemu najstarejšemu so se vnetja ponavljala ves čas in je potem 3 mesece jedel zvečer po eno žličko hikoncila, pa je bil potem mir, ni imel vnetja se mi zdi da niti enkrat več. Takrat še ni bilo tega cepiva, prvič slišim. Mi smo v redu, Tin na srečo zdrav in sem prav vesela, da ne bo hodil v vrtec, ga bo kar ati čuval, pa še uvajanja nimamo. V ponedeljek pa začnem delati, bi lahko še bila 14 dni doma, pa rabimo dinarčke, bomo kupili namreč še en avto, da ne bo problemov s prevozom. Za pusta pa je bil Tin vragec, sem ga maskirala, čeprav ga včasih ne bi niti trebala.
|