|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
24.2.2009 21:52:00   
mala_pikica
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Čer.

Dolenjka, še 1x čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem iz šihta, sem se že najedlauser posted image nisem mogla da ne bi mal user posted image ampak vse ima svoj razloguser posted image
Zdaj greva pa pred Hausa, jutri pa upam da me čaka lep danuser posted image

Nočko!

user posted image a sem kaj spregledala.... a ti lahko čestitamo user posted image

Ja Februarka, to boš pa mogla malo podrobneje razložiti

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
24.2.2009 21:57:14   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Čer.

Dolenjka, še 1x čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem iz šihta, sem se že najedlauser posted image nisem mogla da ne bi mal user posted image ampak vse ima svoj razloguser posted image

Nočko!

user posted image a sem kaj spregledala.... a ti lahko čestitamo user posted image

malo sumljivo je tole...user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
24.2.2009 22:03:02   
mlavla
drugače pa nočko z moje strani...

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
24.2.2009 22:06:09   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Čer.

Nočko!

malo sumljivo je tole...user posted image

jao, men se pa tud hitro kaj zarečeuser posted image user posted image nič ne boste zvedle, ker še nič konkretnega niuser posted image saj sem rekla da povem, ko bo kaj novega na tem področju... no, še malo počakajteuser posted image user posted image

Nočkouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
24.2.2009 22:07:51   
listek1
mlavla - čestitam za opravljen izpit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
24.2.2009 22:11:12   
mlavla
evo pa še nekaj slikic naše maškarce...

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
24.2.2009 22:12:10   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

mlavla - čestitam za opravljen izpit user posted image user posted image user posted image

hvala..
sej drugač jih mam še velik.sam je res dober občutek ko je spet eden manj..user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
24.2.2009 22:21:24   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Je pa danes carica za 1. svečko dobila prav posebno darilo - slikico z ultrazvoka, na kateri se prav lepo vidi bratec ali sestrica, ki se ji bo pridružil-a konec septembra user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Č E S T I T K E E E E E E   ! ! !user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  iiiiiiiii, kako lepo!!!!!user posted image user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
24.2.2009 22:53:02   
Suzi*
mlavla, user posted image user posted image  za izpit in lepa maškarca. user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
25.2.2009 7:03:22   
lillchy123
jutro. prva user posted image user posted image

hja, naše spanje čist v p******user posted image user posted image . zgleda spet zobki.user posted image .
zdej je pa zaspan pa siten. komi čakam, da se mami zbudi, da grem še eno rundo odspat.

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
25.2.2009 7:15:04   
pina-1
Jutro.
Drugauser posted image
Mi smo tudi za en drek spali.
Ani se je nos spet zabasal in sva ga čistili. POl pa jaz nisem mogla več zaspat. Pa pino je zopet delal zalogo drv. Skratka je dogajalo.

Zdej sem pa svojo porcijo sadja pojedla in počasi se bo treba odpravit za v vrtce. Danes ana spet ostane sama do kosila. Upam, da se bo dobro držala. Jutri bi pa sledilo že spanje... user posted image

Zdej bi pa jaz pila kavo, ma kaj ko brez mleka ni finauser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
25.2.2009 7:18:52   
mala_pikica
jutro

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
25.2.2009 7:30:09   
Janey
jutro

kavo sem že spila, zdaj pa veselo na delo

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
25.2.2009 8:00:29   
buči
Jutro.

Stipići, čestitamo tudi mi mlekarnarji!!!! user posted image user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
25.2.2009 8:15:43   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Jutro.
Drugauser posted image
Mi smo tudi za en drek spali.
Ani se je nos spet zabasal in sva ga čistili. POl pa jaz nisem mogla več zaspat. Pa pino je zopet delal zalogo drv. Skratka je dogajalo.

Zdej sem pa svojo porcijo sadja pojedla in počasi se bo treba odpravit za v vrtce. Danes ana spet ostane sama do kosila. Upam, da se bo dobro držala. Jutri bi pa sledilo že spanje... user posted image

Zdej bi pa jaz pila kavo, ma kaj ko brez mleka ni finauser posted image user posted image

Ma je fina, je fina.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
25.2.2009 8:17:58   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Je pa danes carica za 1. svečko dobila prav posebno darilo - slikico z ultrazvoka, na kateri se prav lepo vidi bratec ali sestrica, ki se ji bo pridružil-a konec septembra user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image  ali user posted image . To je pa res lepo darilo! Tudi za nas! Seveda ČESTITAMO!!!!

Da se vam Tara le pridno pozdravi, da boste vse skupaj popraznovali kot se gre!

IZVIRNO SPOROČILO: VRTNICA84

oj!

Pri nas pa danes mineva tri tedne od kar smo dobili našo pupo. Sploh ne morem verjet, da je tak hitro minlo. Kot, da bi bilo včeraj.

Uživajo tole leto, ker boš na koncu ugotovila, da je leto minilo v trenutku, ko dojenček postane otrok user posted image user posted image user posted image   Zdaj najbolje izkoristi te trenutke s tvojo user posted image . Ti so nepozabni!

jencili, ti je pa Taj res naredil lepo presenečenje user posted image user posted image user posted image . Naša se pa boji več kot en korak ali dva narest user posted image . Se raje na tla usede pa po vseh štirih do cilja user posted image . Čez sigurno je ni user posted image user posted image user posted image !

mlavla, čestitke za opravljen izpit user posted image ! Maškarco ste imeli pa super!!!

Naša noč je bila tudi čisto mimo user posted image . Zvečer sva imeli težko kategorne borbe za zaspat. Je bilo treba nos pucat, pa še malo pojest, pol je šele nekako šlo, od 00.15 naprej, pa do 6h zjutraj, ko je spet sedela v postelji in se drla. Sedaj spet spi. Enkrat je itak treba, če ponoči ne user posted image .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
25.2.2009 8:18:32   
blaža
Jutro!user posted image

Spali kar ok, čeprav sumim, da se mu nekaj dogaja z zobki, ki se je zvečer nekaj zbujal, pa obračal ponoči. no bo že.

Zdej čakam, Matijo, da se zbudi, pol pa gremo v vrtec na uvajanje.

Moram pa klicat na Zavod, ki sem včeraj dobila po enemu mesecu od kar sem oddala ta dokument, da je nekaj v narobe stolpec napisano, da mora bit porodniška v desni stolpec in NISO MOGLI ZRAČUNAT ZA MI DAT KEŠ!!!!user posted image user posted image user posted image ( sem pa lepo zravne napisala, da je porodniška, zravne vsakega zneska)

Ma kokoške neumne.user posted image

No zdej mi je že boljše.user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
25.2.2009 8:59:24   
itata
najprej čestistke dolenjki in stipetu!! user posted image

drugače pa vidim, da smo vse kar lepo bizi in ni več tolk čvekanjauser posted image  jaz spet delam sam 4 ure, ker imam seminar popoldne. da ne omenjam kolk debele spise mi daje sodnica za študiratuser posted image  sem tegale včeri komi v vrečko zbasala. sodbo moram pa do ponedeljka valda napisat,... user posted image  
no pridne bodite. jaz se že mal za dopustke menim. bova letos z jakobom na polno štartala okol špancirat, da se navadi. jaz nisem tip za kake preveč statične počitniceuser posted image user posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
25.2.2009 9:22:45   
Janey
Spet sem tak zasuta z delom, da mi je slabo. 3-je so na dopustu in jaz dobim vse. pa bolj ko se delam da nič ne vem bolj me zalagajo. telefon sploh ne vem kak je če ne zvoni. zdaj sem si vzela 5 min, da se malo sprostim, ker več nič ne vidim.

mi smo pa dobili v roku enga mesca 5 zobkov??? a je to normalno?bošček maliuser posted image vse 4 ima, 2 že čisto zunaj, eno ima ploskev zunaj, ena pa je tudi predrla, včeraj sem pa videla da tudi trojka že kuka ven. pa se čudim da nismo nič spali. danes je ful super spal. ni jedel, kar je redkost. je pa res da je včeraj res veliko jedel in zgleda da je tudi lačen da se tak zbuja....samo kaj ko noče nič jest. samo kak dan potem malo več poje, drugače pa sploh noče jestuser posted image par žličk in basta. samo da se dirkauser posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
25.2.2009 9:39:57   
Suzi*
dan.
mi smo tud za en klinc spali. že dolgo ne tako slabo. med polnočjo in tretjo nisem nič spala. user posted image  mislim pa, da našo tud zobki matrajo, ker se jo pol končno umirila, ko sem ji dlesni namazala.
zjutraj smo imele že kontrolo pri dr., je vse ok, edino noska je treba še redno čistit, da se spet vnetje ušesk ne ponovi. Jutri grem torej nazaj v službo po enem tednu "počitnic". user posted image  

a je katera že slišala za cepivo, ki deluje proti tej bakteriji, ki povzroča vnetje ušes? kao samoplačniško ceplenje, 2 odmerka, če bi se vnetja ušes ponavljala. user posted image user posted image  dons mi je to pediatrinja priporočila, če bo seveda treba. ne vem, sem malo skeptična....

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
25.2.2009 9:53:13   
dolenjka
Dan user posted image

Še 1x hvala za čestitke user posted image

Počutje user posted image  Dopoldan v k****user posted image  Slabo za znoret, pa pritisk me daje (nizek), čez dan v glavnem OK, zvečer me pa včasih spet napade slabost...ampak bo itak kmalu mimo user posted image  Še dobra 2 tedna računam, pol smo pa iz "ta hudga" ven user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
25.2.2009 9:58:50   
Suzi*
dolenjka, imaš ZS.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
25.2.2009 10:02:20   
katka37
Zdravo!

Se bolj malo javljam, potem pa pišem cela poročila za nazaj.

Suzi, Elma, Bamby, Lillchy, Buči , Dolenjka, user posted image user posted image user posted image user posted image  za vaše bolnike.

Slavljencem in slavljenkam, ki so dopolnili  v teh dneh prvo leto pa želim še veliko lepih trenutkov in ogromno objemov še naprej.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nam je v razvojni rekla, da naj raje obuvamo Tinu kar čevlje brez vložka, da se nogica naravno razvija, da baje so super nike copati, ki jih ima in smo mu kupili še ene adidaske, baje cicibanovi čevlji niso tako dobri za naraven razvoj. Blacky, vam so isto rekli, potem bo že nekaj na tem.

Listek, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , krasne torte.

Stipići, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Res krasna novica, sem zelo vesela. To pa je super uspelo, poleti greš lepo na luštno, Stipe potem penzion, boste lepo skupaj uživali, vam privoščim.

Jencili, bravo za Taja in korake.user posted image user posted image user posted image

Mlavla, user posted image user posted image  za izpit.

Suzi, našemu najstarejšemu so se vnetja ponavljala ves čas in je potem 3 mesece jedel zvečer po eno žličko hikoncila, pa je bil potem mir, ni imel vnetja se mi zdi da niti enkrat več. Takrat še ni bilo tega cepiva, prvič slišim.

Mi smo v redu, Tin na srečo zdrav in sem prav vesela, da ne bo hodil v vrtec, ga bo kar ati čuval, pa še uvajanja nimamo. V ponedeljek pa začnem delati, bi lahko še bila 14 dni doma, pa rabimo dinarčke, bomo kupili namreč še en avto, da ne bo problemov s prevozom. Za pusta pa je bil Tin vragec, sem ga maskirala, čeprav ga včasih ne bi niti trebala. user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
25.2.2009 10:44:58   
Janey
dolenkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kak sem pa te zdaj vesela te noviceuser posted image user posted image joooj

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
25.2.2009 10:49:02   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

dolenkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kak sem pa te zdaj vesela te noviceuser posted image user posted image joooj

user posted image  user posted image  user posted image  sej me je v soboto mal jezik srbel, sam zgleda ne dost, sem se pa bala, da me boš skužila user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?