|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
3.2.2009 9:20:06   
lillchy123
user posted image jutro!

Bejbe i dec, jst kej tko noro lepga že en lep čas nisem vidla. bom mogla pa mal skidat, ko bo šel Luka spat, drugač moj tud do hiše nou pršu. Sam če bo skoz tkole pada, je čist vseen, a kidam al neuser posted image

še dobr da ni blo lani tak, ker bi od straha še prej rodila!user posted image

Jakob in Blaž čestitke za vajin 1.rojstni dan!
mamici, a sta tak čas žeše dihale?user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 276
3.2.2009 9:26:23   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Jutro.

Ma kolk snegauser posted image user posted image user posted image user posted image halooooo, saj ga ne bo več kam kidatuser posted image ok, zdej pa lahko neha...user posted image upam da ne bo dežja ker bo hit zginil potemuser posted image sem nameravala na CSD  pa v takem sigurno ne grem nikamor... ni šans, saj ne vem kje bom avto pustilauser posted image matr, kot da ne more ona tistga križca narest da ne hodi v vrtecuser posted image ne, glih tja morm hodtuser posted image sori, če nism vedlauser posted image user posted image ahhhhh...

BLAŽ in JAKOB vse najboljše ob vajinem 1. rojstnem dnevu, ostanita še naprej taka luštna februarčka! user posted image user posted image user posted image

a je spet nekdo čez socialce...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 277
3.2.2009 9:29:38   
mlavla
ja jst bom šla najbrž spet kar na vlak..se mi ne da ubadat s tem snegom po cestah...že tko sem čist živčna...

evo Nežo sem zrihtala in oddala v varstvo..dones jo bom tko mal vidla...user posted image
ma že tko jo zdej fejst pogrešam ...ker se skoz neki učim in je zato kar velik v varstvu...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 278
3.2.2009 9:29:51   
Februarka08
Ma tale sneg naj se pa res že neha usipatuser posted image ker to je že mal tu mačuser posted image prejle je ravno mal nehal, sem mislila da se bova šle lahko mal sankat, pa je spet začeluser posted image pa mami ma dopust, je rekla da naj do nje pridem, pa peš ne morem v takem z vozičkom, sank ne mislim vlečt kot nora, z avtom pa tud ne morm ker ga nimamuser posted image user posted image ah, spet bova doma samevale, za piko na i pa pojma nimam kaj naj skuhamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 279
3.2.2009 9:30:29   
mlavla

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

Jutro.

Ma kolk snegauser posted image user posted image user posted image user posted image halooooo, saj ga ne bo več kam kidatuser posted image ok, zdej pa lahko neha...user posted image upam da ne bo dežja ker bo hit zginil potemuser posted image sem nameravala na CSD  pa v takem sigurno ne grem nikamor... ni šans, saj ne vem kje bom avto pustilauser posted image matr, kot da ne more ona tistga križca narest da ne hodi v vrtecuser posted image ne, glih tja morm hodtuser posted image sori, če nism vedlauser posted image user posted image ahhhhh...

BLAŽ in JAKOB vse najboljše ob vajinem 1. rojstnem dnevu, ostanita še naprej taka luštna februarčka! user posted image user posted image user posted image

a je spet nekdo čez socialce...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

veš sej jst tud še vsa nestrpna pričakujem odločbo..in si mislim ma kolk časa rabijo..halo..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 280
3.2.2009 9:31:06   
dolenjka

Ma tale sneg naj se pa res že neha usipatuser posted image ker to je že mal tu mačuser posted image prejle je ravno mal nehal, sem mislila da se bova šle lahko mal sankat, pa je spet začeluser posted image pa mami ma dopust, je rekla da naj do nje pridem, pa peš ne morem v takem z vozičkom, sank ne mislim vlečt kot nora, z avtom pa tud ne morm ker ga nimamuser posted image user posted image ah, spet bova doma samevale, za piko na i pa pojma nimam kaj naj skuhamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Imam predlog: mama naj k tebi pride in ona skuha user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 281
3.2.2009 9:34:49   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Imam predlog: mama naj k tebi pride in ona skuha user posted image

joj, kakšen dober predloguser posted image user posted image user posted image ampak ona ˝ne more˝, ker kida in baje generalno pospravljauser posted image user posted image vedno sami izgovori...............

mlavla, ne se jezit, boš ti vse poštimala ko enkrat tja pridešuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 282
3.2.2009 9:37:15   
mlavla
včeraj sem se prvič spravla zapisat mojo porodno zgodbo in sicer eni sošolki...pa če katero zanima si jo lahko tud prebere..

No pa naj ti opišem še mojo porodno izkušnjo. Meni se je do poroda zelo vleko, saj sem rodila 13 dan po PDP, pa še takrat so mi sprožili.(očitno je bilo Neži preveč lepo v mojem trebuhu) Skratka kar naprej sem bila na pregledih, zadnji teden v porodnišnici, kjer sem imela kar naprej CTG-je in pa amnioskopijo (ko pregledujejo plodovnico). Ker se je otročku v trebuhu skozi dobro godilo, jst sem se počutila ok, smo pač čakali toliko časa. No potem pa so le določili kdaj naj pridem v P,. Sprejeli so me okrog(28.2) 20h, čez kakšno uro sem dobila svečko za mehčanje MV. Nato se me napotili v sobo, kjer naj bi prespala noč (moža pa so poslali domov..imava pa približno pol ure vožnje), proti jutru pa naj bi se začelo kaj dogajati. če pa ne..pa naj bi dobila še kakšno svečko ali pa gel.
Mene je pa že okrog pol enajstih nekaj začelo ščipati in to se je čedalje stopnjevalo. najprej mi sploh ni noben verjel in so mi govorili,da naj grem kar ležat pa probat zaspat. Vendar tud pet minut nisem zdržala v ležečem položaju. Zato sem se odločila,da grem hodit..in tako sem se sprehajala po hodnikih. Nekako tako sem preživela do pol enih ali še malo več..nato sem pa le šla do babice, ki me je dala na CTG..kar sem zelo težko prenašala. Naprava pa sploh ni zaznavala kakšnih hudih popadkov, čeprav sem jih imela že na 3 minute. Tako si mi rekli, da naj še malo vztrajam ali na postelji ali pa naj hodim.In tako sem še kakšne dobre pol ure hodila, to mi je še najbolj odgovarjalo. Ko so končno spoznali,da imam že kar močne popadke, me je babica zamotila še s papirologijo..ko sva s tem končali..pa pravi (ura je bila okrog treh), da bo pogledala koliko sem kaj odprta (ob prihodu sem bila cca. 2cm)..no in pravi,da 8 cm in da bom kmalu rodila. Zato sem hitro klicala mojega moža..zdelo se mi je da čakamo samo še njegovo prisotnost...
Malo čez pol četrto mi je ven porinilo mehur, vendar sam ni počil in je to storila babica...nato je prišel moj mož..in z enim popadkom je najina punčka bila zunaj..rodila se je ob 3:46..bila je zelo lepa, sploh nič modra, le okrog oči je bila malo rdeča..pa fajn se mi je zdelo ker sem jo takoj dobila na trebuh, potem pa je moj prerezal popkovino...
Skratka..kar lepa izkušnja..a tudi boleča.(a znosno) Vendar menim,da mi je hoja zelo pomagala pri prenašanju bolečine med popadki, saj si ne predstavljam, da bi med popadki morala skoz ležat..ker me je 5x bolj bolelo na koncu ko sem ležala v porodni. K sreči pa sem bila v porodni do poroda le dobrih 45 minut. lahko rečem, da si v drugo želim tudi kaj podobnega.pa da bi bil moj že prej ob meni.
Uf..kolk sem se razpisala..je nastala cela klobasa.

Neposredna povezava do sporočila: 283
3.2.2009 9:37:41   
larisa
Dan user posted image

se še jaz po dolgem času mal javljam, preden nas zamede in ostanemo brez povezave s svetom.

Vse naj naj vsem faebruarčkom/čicam, ki sem jih že zamudila in vse naj naj Jakobu. user posted image

Pri nas nič novega.No razen to, da smo kupili stanovanje, ki smo si ga zelooo želeli, tako da komaj čakamo, da ga zgradijo in da se selimo. user posted image  Počasi se pripravljam na varstvo, ki nas čaka drug teden. Se že kar malo veselim, čeprov me je pa tud strah kako bo.

Kako kaj prenašajo varstvo februarčki, ki že obiskujejo vrtce ali varuške???

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 284
3.2.2009 9:38:00   
mlavla
nič zdej grem pa res za knjige...ma se mi tko ne da..

pozdravčićuser posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 285
3.2.2009 9:39:29   
pina-1
Dan.
Pri nas je pa nehalo deževat. sploh ne morem verjet.user posted image user posted image

Ančka se je ravno zbudila in je kar sitnkana. Zdej sem ji dala kuhat kompotek iz jabolka, hruške in slive. ŠE malo počakam, da se ohladi in bomo videli kolko bo pojedla.

Mam pa filing da danes kaj več kot peglanje kavča z ano v rokah ne bom uspela nardit. Še dobro da jutri pride tetica, ki bo malo pokidala tele naše stene.

grem jo dvignit ker je sitna.

Aja, februarka, mi bomo danes rižoto iz puranjih prsi jedli in solatko.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 286
3.2.2009 9:44:13   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Dan.
Pri nas je pa nehalo deževat. sploh ne morem verjet.user posted image user posted image

Ančka se je ravno zbudila in je kar sitnkana. Zdej sem ji dala kuhat kompotek iz jabolka, hruške in slive. ŠE malo počakam, da se ohladi in bomo videli kolko bo pojedla.

Mam pa filing da danes kaj več kot peglanje kavča z ano v rokah ne bom uspela nardit. Še dobro da jutri pride tetica, ki bo malo pokidala tele naše stene.

grem jo dvignit ker je sitna.

Aja, februarka, mi bomo danes rižoto iz puranjih prsi jedli in solatko.

ni slaba ideja, hvalauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 287
3.2.2009 9:48:25   
itata
jutro,
hvala vsem za čestitkeuser posted image

sem mu pol včeri vseen en kamion kuplauser posted image  da pa ne omenjam, da sem torto sicer uspela spečt, ampak mi pol neki s pudingom ni šlo - nepojasnjeno še zmer - ok skuham še enkrat  je uspel (jaz ne maram da ma torta en kup smetane v sebi, mi je bolš puding), pa dam višnje gor in mal smetane čez, da bom kao napisala gor ime in narisala žogo... no iz tega ni blo nič, ker se mi je una barva neki razlila.. tko da ma zdej sam barvne mrvice gor pa svečko v obliki enke in svečke v obliki žoge. ajde sej bo. danes bodo domači in sosedje, za vikend pa naprejuser posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 288
3.2.2009 9:48:56   
Februarka08
Evo takole lumpa poskrbi da mam jaz vedno dovolj dela in da sem non stop tečnauser posted image user posted image

user posted image

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 289
3.2.2009 10:08:07   
Stipe air force

Evo takole lumpa poskrbi da mam jaz vedno dovolj dela in da sem non stop tečnauser posted image user posted image

user posted image

user posted image

otroci so slika in prilika starsev.... user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 290
3.2.2009 10:11:23   
pina-1
februarka pri nas je sprememba plana. je glih kar striček ribe pripeljal in sem kupila mole. Krompir za solatko se tudi že kuha.

vidim, da ti larisa res nagaja. Naša ima prepoved odpiranja predalov.

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 291
3.2.2009 10:25:55   
Stipe air force

februarka pri nas je sprememba plana. je glih kar striček ribe pripeljal in sem kupila mole. Krompir za solatko se tudi že kuha.

mmmmmmm, mooooliiiii.... lipa i dobra bila riba user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 292
3.2.2009 10:28:55   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

i malo za čistit.

Sej o eli tudi lepe škombre, samo ni časa to vse spucat.

Kaj pa ti danes kuhaš?

Ana je pojedla celo jabolko in hruško ter slivo, skuhano v kompotu. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 293
3.2.2009 10:32:19   
Stipe air force

i malo za čistit.

Kaj pa ti danes kuhaš?

Ana je pojedla celo jabolko in hruško ter slivo, skuhano v kompotu. user posted image

Tara pa banano jabuk in dva keksa.... zdaj spi, ko se zbudi bo pa luftfafe z zelenjavo..... user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 294
3.2.2009 10:37:40   
itata
blaž vse najboljše tudi tebiuser posted image  blaža kje se pa ti skrivaš danesuser posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 295
3.2.2009 10:48:36   
pina-1

i malo za čistit.

Kaj pa ti danes kuhaš?

Tara pa banano jabuk in dva keksa.... zdaj spi, ko se zbudi bo pa luftfafe z zelenjavo..... user posted image

dej to v našem jezuku napiši?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 296
3.2.2009 10:48:52   
ella79
nizy sem že od mal čez sedem v službi user posted image sem danes mal bolj okrog pogledala in zdej vem kje ste doma

JAKOB in BLAŽ vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pina user posted image user posted image za vaju z Ano

larisa user posted image user posted image user posted image user posted image za stanovanje. A se iz kraja selite?

ne od kosila, k je do takrat še dolga user posted image snega za izvoz, tako da če ga kdo hoče, mi naj na ZS naslov da user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 297
3.2.2009 10:49:45   
itata
nimam nič posebnega za počet in čakam na malicouser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 298
3.2.2009 10:50:17   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: itata

nimam nič posebnega za počet in čakam na malicouser posted image

jaz pa še razmišljam o njej user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 299
3.2.2009 10:50:39   
itata
ella: ti si pa tko lepo torto spekla... bravouser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......