nokes
|
jutro babike, jaz načrtno ignoriram valentinovo, ta uvoz gnilega ameriškega potrošniškega imperializma , ampak, če bi dobila dvojne sandale z blahnik etiketo, bi ga pač morala proslavljat , la-la-la, lahko vam podarim samo ljubezen , la-la-la... zvezdica, da ti napišem, kako sem vsaki dan želela pokukat k tebi, pa sem prišla najdlje do lifta. mogoče veš al pa ne, da sem ležala v sosednjem bloku (d), in sem vsak večer, v blodnjah izmučene matere, sprejela sklep, da jutri pa najprej poštimam otroke, potem pojem zajtrk, počakam vizito, grem črpat mleko, počakam na kosilo, grem črpat mleko, pridejo obiski, se cmerim očku na rami, saj veste, naval hormonov, pa jočemo od sreče, pa od veselja, pa od radosti, pa od ..., ni da ni, potem obiski grejo in večerja, pa črpat mleko, pa spat, ha-ha-ha, spat ja!!! aja, pozabila, vmes na 3 ure hranim mala zaspanca, to traja kako urco, pa previjanje, pa pristavljanje na prsi, pa malo crklanja, da še mama pride malo na svoj račun. aja, pa še to: če se res kje pokaže kakšna luknja, da se svet ne bo podrl, če me ni, potem skočim še pod tuš, pa na wc. ups, da dokončam tale stavek, da dobi še rep: ...sprejela sklep, da potem, ko opravim vse zgoraj našteto, pridem k tebi na obisk v sektor C. lahko bi prišla nekje med 00.30 in 02.15 zjutraj, kar pa se baje ne spodobi. no, da povem direkt, ker to zgoraj je bolj zgodbica "kako se nismo dojili", žal mi je, da te nisem videla, ampak zdaj vem, kako te bom spoznala na sprehodu! po sandalcih vendar!!! ajdi zvezdič, LIMAJ slike, da začnem vzdihovat pred monitorjem, pa da mojemu namignem, s čim me lahko osreči! tvoj je pa res super, vse pohvale!!! aja, patrik je super lep! lu33, velkom, nimam pojma kako je pri rešu, počakaj malo, da pridejo njegove punce na rr, ti napišejo! kozica, naj tvoj valentinček ostane pri tebi še dobrih 8 mesecev! marjetkacvetka, ČESTITKE, takšne zgodbice so balzam za naša ušesa!!! dakec, tudi tebi čestitke za punčko!! na koncu pa pošiljam lepe želje in misli naši šukici, punca, pridi kmalu spet med nas!!! pa seveda teddy zarja tudi! pogrešam vaju!