lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 lara, saj res ti si pa ta obmejna. Pa lahko zdilaš Prometrium. Še dobro, da te imamo. A tvoja otroka sta pa pridna, te kaj več brcata. To bosta po moje ena taka pridna in mirna otroka. Ni problema, rečte in dobite! Pridna, sta pa zadnjedni bolj živa, se mi zdi, da so prevali na vrsti Lučka, za dragega! Shuki, sem v redu, hvala za skrb, povej kako si ti? Kaj novega? Bi vidla tvojo previjalno...sem mojmu razlagala, da ti jo tvoj ati naredu...mora bit fenomenalna.Obožujem doma narejeno, potrudeno...morda pa pokažeš, čeprav vem, da je intimna reč. Sayuri, fantastično zgledata! Pa tko pridna delujeta, saj vem da sta! Kruce, uf ste že veliki, bravo! Reby, krasno, sem vesela, da si imela lep pregled in vem, da se ob pogledu na drobno bitjece človek popolnoma razneži Zarči, upam,da je to normalna M in da se krvavitev čez kak dan ustavi. Poskusi počivat. Kaj pa zabava nocoj in ju3, boš vseeno zmogla? Glorči, Mismis, helou!