|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
5.2.2009 22:34:14   
pika79
Tudi mene je obiskala user posted image , test na urinu sem sicer šla delat danes zjutraj (10. dan) v laboratorij in je bil negativen. Tko da pomojem v laboratoriju res pokaže pravilno 10 dan po ET.

pikovit in vitaebella - objemčki obema,..

princes 34 navijam, da bo tebi uspelo,..

Zanima me kako je z zmrznjenči pri Rešu, jaz imam enega in me zanima, kdaj lahko grem po njega - njo? In če katera ve, koliko stane tak postopek z zmrznjenčkom, ker sem imela prvi postopek na napotnico in nisem nič plačala.

Hvala za pomoč in odgovore, juti zjutraj pa pokličem Reša.

Nočko vsem,

A je sonček rodila?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
5.2.2009 22:40:09   
pika.po
Tina vidim te user posted image

Kako si?

Jutri dobro opravi in nam seveda sporoči kako si se zmenila. Sej veš firbčne babe...user posted image
Pa da bomo lahk kmalu spet tudi zate navijale...user posted image

(odgovor članu pika79)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
5.2.2009 22:45:12   
pika.po
pika79 user posted image user posted image user posted image  

Naj bo zamrznjenček tisti pravi borec, ki bo ostal pri mamici user posted image ! In ji potem kravžljal živčke...user posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
5.2.2009 22:50:26   
pika.po
Tassi user posted image user posted image user posted image  bravo za Jankota, Metko in Tjašo! Naj se lepo cartajo pri mamici v trebuščku in prinesejo trojno veselje!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pika.po -- 5.2.2009 22:57:58 >

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
5.2.2009 22:51:53   
Rakica_80
Pikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
5.2.2009 22:53:32   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

IZVIRNO SPOROČILO: mismis
BEBIII, kaj še ni prišla pošta. Držim pestke za obe vaju z  DB, da čimprej pride

Ne ni še prišla, moja G je rekla da lahko čakam tudi do enega mescauser posted image
Kdaj pa ste ve dobile poštouser posted image
Joooj dejte mi povedat, ker sem res neučakanauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A mi bo kdo odgovoriluser posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
5.2.2009 23:00:33   
pika.po
Reby lep pogled na monitor! Kok lepo, da boš svojo pikico vidla user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1282
5.2.2009 23:02:18   
miska73
En večerni pozdravček z moje strani.
Spet sem uberala diagonalo ...

Tassiii user posted image user posted image user posted image za trojčke. Pa kaj so ti že za spole povedali, da si jim tako sigurno dodelila imena.

Hedi a pol še nč ni? Tudi prav.
A sem rekla, da bom dala danes stavo zate...
Stavim, da boš 12.02.

Pikovitka ti mi pa ne greš danes iz glave...
Verjetno vidva potrebujeta res eno orng daljšo pavzo od vsega skupaj.
Potem pa upam, da dobita spet močno voljo za novo borbo.
user posted image

Pika79 user posted image Drži se pupa.
Zamrznjenčki pa štejejo pod isti postopek. Tak da ne boš nič plačevala.
Sicer pa pokliči Reša, pa ti bo dal napotke kako naprej.

Pozdravček tudi vsem ostalim mojim zlatim pupikam in našima dvema kavalirjema.

(odgovor članu pika79)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
5.2.2009 23:03:57   
miska73
BEBIII Kaj pa če bi tko čist prijazno poklicala v LJ, če ti lahko povejo kdaj lahko kaj pričakuješ pošto od konzilija?

Neposredna povezava do sporočila: 1284
5.2.2009 23:06:48   
pika.po
Ajde pupike moje, se grem jest k mojmu mal stisnit. user posted image

Upam, da nas jutri čakajo lepše novičke. Danes sem bila prav žalostna, ko sem brala o vseh teh neuspehih. user posted image user posted image user posted image

Me je pa zvečer čakalo lepo razvedrilo. Sva danes z mojim gledala gledališko predstavo Najemnina in se prav fino nasmejala. user posted image user posted image user posted image

Je za pogledat zadeva...

Lubčke in objemčke vsem.

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
5.2.2009 23:12:20   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

BEBIII Kaj pa če bi tko čist prijazno poklicala v LJ, če ti lahko povejo kdaj lahko kaj pričakuješ pošto od konzilija?

To bom tudi jutri zjutraj naredila, ampak me zanima, kdaj ste ve dobile- v kolikšnem času-PAČ FIRBECuser posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
5.2.2009 23:15:59   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

To bom tudi jutri zjutraj naredila, ampak me zanima, kdaj ste ve dobile- v kolikšnem času-PAČ FIRBECuser posted image

Men se zdi, da je blo tam nekje 2 - 3 tedne. Ne vem točno, ker sem vmes šla na dopust, pa nisem tolk nestrpno čakala...

Nočko pupike.

Neposredna povezava do sporočila: 1287
5.2.2009 23:25:11   
bambi75
Pika 79 user posted image  tudi zate. Upam,da bo zamrznjenček zmagovalni.

Bebii jaz žal nisem v LJ.

Miska kako kaj špikanje? Te že kaj meče vsi hormončki?

Jaz sem pa danes jezna kot user posted image  user posted image user posted image  Sem bila pri Rešu in seveda ker mi je ponudil samoplačniško, ker ne morem dobiti napotnice. Sem bila zadnjič pri ginekologu pa mi je dal na izbiro ali LJ ali Postojna.
Sem se odločila, da pač probam samoplačniško in bom imela napotnico za LJ.
Danes pa se je zapletlo. Seveda me je Reško že najprej presenetil, da kaj pa hodim že zdaj k njemu, če pa mislim čez 1 mesec v postopek in, da on bi kar začel. Me je pošibal hitro na mizo. Je moj rekel, da sploh ni vedel, da se znam tako hitr slečt in da je mislil, da bom kar poletela na stol. user posted image  Reško je vtaknil dildo kamerco noter pa že tud ven in rekel ja vse je ok, jaz bi kar začel.
No dobro bom videla kako bo se morma z mojim kar hitro odločit, ker  bo user posted image  vsak čas.

Če nimaš napotnice se morajo tud vsi UZ plačati. To pa ni malo za vsak UZ 35 eur.
Sem še enkrat šla prositi ginekologa za napotnico z omejenim časom pa mi je ni hotel dati. Še kar vztraja ali en center ali drugi. Ali bi veljalo če bi šla do osebne zdravnice?

(odgovor članu pika79)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
6.2.2009 0:06:33   
Rakica_80
user posted image
Lepo spančkajte in naj vam bo jutrišnji dan, vsem lep in uspešenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
6.2.2009 4:53:46   
Kruce Fiks
Jutro!
Reby eno slikco za tu gori....
Pa še kavica
user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
6.2.2009 7:02:32   
gigi1
Jutro

Pika79 user posted image user posted image user posted image

Tassi čestitke user posted image  user posted image  user posted image

bebiii, jaz sem imela srečo in je konzilij zasedal 1 dan po tistem, ko sem bila na posvetu in so mi rekli naj kar pokličem naslednji dan ob 12ih tisto sestro, ki je IVF koordinator na Leonišču. Zdej se ne spomnim imena. Mogoče se bo Miška spomnila. Je pa tko, da zasedajo 1x na mesec in potem traja še cca 1 teden preden pošta pride. Upam, da sem ti kaj v pomoč.

Bambi kaj pa če ti da G napotnico samo za UZ??? Tle ti pa ne bi smel komplicirati, saj ne gre za postopek. Osebni zdravniki se pa tega otepajo (vsaj moj), pravi, da je to stvar G.

Podganca kako si mi ti?

Miška user posted image . Popravek - Menopur delajo iz urina nun - če so pa v meni ne vem user posted image

a.jrad dobrodošla. Jaz bolj mislim, da je Reš mislil eno ali drugo...Kao, če ne dobiš Merionala na Madž, potem pojdi v Ita po Menopur...Torej Merional - Menopur - Menogon so pribl. ista zadeva. Menopur je najčistejši in najdražji. Mislim, da je pri nas cenejši, kot v Ita. Včasih so punce v Ita nabavljale Menogon, ki je bil relativno poceni, vendar ga po nekaterih informacijah ne delajo več. Sedaj Reš priporoča Merional na Madž., ker je le ta veliko cenejši od Menopura.

In ne skrbi, če boš karkoli preveč nabavila bo Reš odkupil...

Cari tudi jaz sem zbolela med postopkom. Prosim ne jemat coldrexa. Bolje kakšen lekadol je veliko manj škodljiv. Za Coldrex pravijo, da je hujši od antibiotikov.

Lana se strinjam z Miško, da prvič slišim, da bi kakšen G na GK predpisal menogon user posted image . V vsakem primeru naj bo srečno user posted image user posted image user posted image

Hedi in Šuki bo treba na Zvezdico počakat, da razloži kako jima je ratalo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Bogici sta. Mene tudi v postopku boli...kaj bo šele potem user posted image

Zarči , Lara, Lučka user posted image

Kruce hvala za kavico in smeh user posted image

Vsem želim lep dan user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
6.2.2009 7:22:18   
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Pa navijamo za jutri.
user posted image
Petek, 06.02.
  Tina1 - posvet
Tina1 fajn se zmeni.

user posted image
  Petek, 06.02.
Reby - pregled

Reby, tebi pa želim lep pogled na monitor in naj ti dojenček pomaha.
Pa pozdravi ga od tetk in stricev RR.

user posted image

Navijam tudi jaz. So take super navijačice, da bo šlo jutri vse kot po maslu. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Navijam user posted image user posted image user posted image

Pika79- pošiljam ti en velik user posted image ! Ali ne bi ti naredila še krvnega testa?user posted image user posted image

Lubike drage, želim vam en lep dan--peeettteekkk jejeje user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
6.2.2009 7:51:20   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: a.jrad

Dekleta pozdravljena!
Sem na novo pri vas, in sicer odhjam konec meseca na IVF v PO k dr.Rešu. Od danes sem na tabletkah Primolut nor (10dni po 2 tableti na dan), nato dobim m za 2 dni in  drugi dan M grem k Rešu ob 5 zjutraj; do takrat pa si moram nabavit 2 škatlici Merionala na Madžarskem (kar ne bo problem, saj moj obvlada madžarščino in sva doma pri madžarski meji) in 6 škatlic Menopura, kar bo pa težje, saj bi se jih naj dobilo le v Italiji kar pa mi je res predaleč, zato če katera gre prej tja, bi jo prosila, če lahko še kupi meni;

Aja dr.Reš me je prosil naj na madžarskem še vprašava za progesteron (Utrogestan), da naj bi še te tabletke rabila; vendar sem že pozabila od kdaj in zakaj naj bi jih rabila????? Aja pa njemu morava nekaj škatlic prinesti, če jih bova na Madžarskem dobila.

Bila bi vesela vaših odgovorov glede zdravil in predvsem glede punkcije.....me je zelo strah.......

Hvala in upam, da me sprejmete v vaš klub

lp

A.jrad, vidim, da so ti dečlce še vse razložile: MERIONAL (madžarska varianta, v EU je registriran le še v VB, se pa prodaja tudi v Švici), MENOGON (Reškova standard varianta, so ga pa v Italiji nehali distribuirati pred par tedni in je kriza z dobavo) in MENOPUR (najdražji, je pa pri nas cenejši kot v Italiji, dobrih 200 v primerjavi z 260 EUR) so vse menotrophini in imajo primerljive učinkovine. Težko verjamem, da bi se Reš odločil za kombinacijo, itak ima največ izkušenj z Menogonom... Ti bo pa najbolje razložil kar sam, kar pokliči ga na gsm, ne bo nič hud (no, al pa vsaj nič bolj, kot zna bit tkole v živouser posted image user posted image ).

Poleg tega rabiš v postopku že progesteron, ponavadi predpiše PROMETRIUM (se ga dobi v Italiji in naj bi bil od dosegljivih variant najboljši), ima pa še variante Utrogestana in Dabrostona, če se ne motim. Me bodo punce popravile.

A, pa rabiš še SUPREFACT sprej rabiš (spet, Italija, na Madžarskem imajo ponavadi samo injekcije, ki pa koštajo bahatih 340 EUR).

Če ti lahko še kako pomagam, ti kar pošlji s.z. Sem en korakec pred teboj v postopkuuser posted image

Mimogrede, zadnjič je Reško gladko naznanil, da imam čudne gatke. Svašta. Sem se mal zasikirala, pa mi je moj razložil, da naj to glede na generacijsko razliko vzamem kot komplimentuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
6.2.2009 8:21:22   
lara light
Jutro vsem!user posted image

Da sem murkota zamudilauser posted image , kruce, ti bom dala gsm, da me drugič obvestiš lepo prosim...pa hvala za super slastni kapučino!user posted image

Pika79, misliš, da krvni ni primeren? Objemček in vsi srečo z zmrznjenčkom!user posted image user posted image

Gigi, srčica, kako se počutiš? Pridi te malo pocrtam...user posted image user posted image

Biba, daj povej še kaj več o čudnih gatkahuser posted image

A.jrad, če rabiš Prometrium, ti ga lahko v Italiji nabavim, do sedaj sem ga vedno dobila takoj, brez posebenga naročanja. Uporabljajo se od punkcije dalje..jaz sem jih do 13 t (do NS) po 3x dan eno.

Pogrešam Piko74!user posted image

Zarja, hedi, Šuki, Pija, Pika, Bambi, Miška, Mismis, Vita....spet sem zaribalauser posted image , vsem: Fajn se mejte!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
6.2.2009 8:26:54   
Vitaebella
Pika79, žal mi je....

tudi meni ni uspelo, zato sem še isti dan klicala Reša za zamrznjenčka (imam samo enega) in me je že dal na Estrofem tablete (dodajanje hormona estrogen, da pripravi sluznico za vgnezditev). Jaz imam pri Rešu transfer že drug teden. No, naslednjo soboto imam UZ, nato pa ET zamrznjenčka.

Svetujem ti, da še dane pokličeš Reša in greš kar naprej v akcijo. Vsaj tako sem jaz naredila.

Zamrznjenček spada pod isti postopek, zato ti zanj ne bo treba nič plačati.

Sporoči, kako bo...

Srečno!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
6.2.2009 8:28:10   
gigi1
Larči evo sem prišla user posted image  user posted image

Biba mene tud tole o gatkah zanima user posted image

Tina in Reby dobro opravita user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
6.2.2009 8:33:46   
Bumo
user posted image
Petek, 06.02.
  Tina1 - posvet
Tina1 fajn se zmeni.

user posted image
  Petek, 06.02.
Reby - pregled

user posted image

Lepo navijanje, se moram še jaz podpisat tu spodiuser posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
6.2.2009 8:38:44   
Bumo
Zdaj, ko berem to o teh Reševih zdravilih...madona,pa saj sem čisto zmedena.
Pa kaj vas tale Reško toliko mantra s tem sprehajanjem v It. pa na Madžarskouser posted image
pa saj razumem, če ni drugje za dobit, pač ni samo vseeno,šele sedaj vidim,kako sem vesela,
da sem dobila vse v bolnici...edino Utrogestan sem si morala sama kupovat, pa se mi je zdela cela
štala, ko sem se zaradi tega mogla peljat v Avstrijo v lekarno,ker v MB tisti trenutek niso imeli.  (pa mam mejo čisto blizu). No, pol pa se še zemarj najde nekdo ,ki pluva po nas, ki smo ali pa smo bile v postopkuuser posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
6.2.2009 8:42:01   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj

No takole, za tale mesec je bilo že dosti žalostnih novičk, od nas naprej hočem samo vesel novičke, same pluske. Ste razumele user posted image user posted image

Pika79, user posted image user posted image pa ne tudi ti...Za zamrznjenčka, ti je že Vitaebella napisala, ti akr danes kliči Reša.

BEBIII, glede pošte s konzilija, ti zelo težko odgovorim, namreč mojo dokumentacijo je dal na konzilij dr. D konec julija, ampak potem so tiste dolge počitnice na GK LJ, tako da sem dobila pošto konec septembra. Oktobra pa sem že štartala s postopkom.

Žiži, a praviš iz urina nun, zakaj pa ravno nun, a so one kaj drugačne kot druge ženske?user posted image user posted image user posted image  Kako pa si ti meni drugače?

Larči, a si se že pocajtala? Kašelj minil, prehlad odšel, pikice pridne?
Tina, ti se danes dobro zmeni z dr. D-jem user posted image user posted image user posted image  Čeprav si redko med nami, te mam vedno v mislih, če ne drugače vsakič, ko pogledam tvojo posodo.

Reby, glej da pozdravič pobča/pupo še v mojem imenu. Drugače pa pestke, da bo vse ok, sicer itak bo, kar jaz vem, da bouser posted image user posted image

Biba, kakšne hlačke si pa imela? Brazilke, tangice ali partizanke? Hit povej, me prav zanima, kaj si strici doktorji mislijo o našem spodnjem perilu.  Kaj sta vidva že štartala s postopkom, ali je bil to UZ pred začetkom?

Tassi, so deca pridna? A ubogajo mamico, a mamica uboga atija in fura desni bok

Bumo, kako si nam ti?

Bozza, kaj je sedaj s tvojima dvema vrečkama, ki jih je videla teta G. A nam je uspelo?

Pija, a misliš ti kaj manj delati in biti več časa z nami, ali te bomo morale res čakati do marca

Bambi, probaj z Žižetkinim predlogom, naj ti da G samo napotnice za UZ pri Rešu, da ti ne bo potrebno vsakega posebaj plačevati

Kruce, hvala za kavico, kaj ste zdaj že v 10. tednu?

Miška. še dva dni, pa greš preverjati kako tvoji folikli rastejo, me prav zanima, te bo potrebno zvečer še malo stimulirati, da bodo čim večji

Kako ste kaj ostale trepetalke, a je katera že nalula plus, pa se ne upa povedati, še najbližje plusku je Princess34. Dajmo bejba

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
6.2.2009 8:58:55   
kittyy
evo mene,......sej ve tolk napisete,da moram vse nazaj brat,sam je mal prevec,....
.....zato vas moram vprasat,....
jst zdej cakam na posto,ki nevem kdaj bo prisla,in pol moram kao neki za eno stevilko poklicat,pol pa nic ne vem vec naprej,bi mi katera lahko malo razlozila,...hvalauser posted image user posted image

kaj to pomeni da vse k Resu hodte,a to je privat v Lj,al kaj?
joj se vidi da sem novinka,..

pa se to me zanima ko zacnes s postopkom,kolk si povprecno na bolniski al dopust,al kr skos lahko hodis delat?
....ja res me ful zanima glede bolniske,po transferju,kako to gre?

punca hvala za odgovoruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?