mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj No takole, za tale mesec je bilo že dosti žalostnih novičk, od nas naprej hočem samo vesel novičke, same pluske. Ste razumele Pika79, pa ne tudi ti...Za zamrznjenčka, ti je že Vitaebella napisala, ti akr danes kliči Reša. BEBIII, glede pošte s konzilija, ti zelo težko odgovorim, namreč mojo dokumentacijo je dal na konzilij dr. D konec julija, ampak potem so tiste dolge počitnice na GK LJ, tako da sem dobila pošto konec septembra. Oktobra pa sem že štartala s postopkom. Žiži, a praviš iz urina nun, zakaj pa ravno nun, a so one kaj drugačne kot druge ženske? Kako pa si ti meni drugače? Larči, a si se že pocajtala? Kašelj minil, prehlad odšel, pikice pridne? Tina, ti se danes dobro zmeni z dr. D-jem Čeprav si redko med nami, te mam vedno v mislih, če ne drugače vsakič, ko pogledam tvojo posodo. Reby, glej da pozdravič pobča/pupo še v mojem imenu. Drugače pa pestke, da bo vse ok, sicer itak bo, kar jaz vem, da bo Biba, kakšne hlačke si pa imela? Brazilke, tangice ali partizanke? Hit povej, me prav zanima, kaj si strici doktorji mislijo o našem spodnjem perilu. Kaj sta vidva že štartala s postopkom, ali je bil to UZ pred začetkom? Tassi, so deca pridna? A ubogajo mamico, a mamica uboga atija in fura desni bok Bumo, kako si nam ti? Bozza, kaj je sedaj s tvojima dvema vrečkama, ki jih je videla teta G. A nam je uspelo? Pija, a misliš ti kaj manj delati in biti več časa z nami, ali te bomo morale res čakati do marca Bambi, probaj z Žižetkinim predlogom, naj ti da G samo napotnice za UZ pri Rešu, da ti ne bo potrebno vsakega posebaj plačevati Kruce, hvala za kavico, kaj ste zdaj že v 10. tednu? Miška. še dva dni, pa greš preverjati kako tvoji folikli rastejo, me prav zanima, te bo potrebno zvečer še malo stimulirati, da bodo čim večji Kako ste kaj ostale trepetalke, a je katera že nalula plus, pa se ne upa povedati, še najbližje plusku je Princess34. Dajmo bejba