|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
6.2.2009 13:33:34   
miklarom
Sayuri - joj, kak sta tvoja dva sočeka luštna, bi jih kar pocartalauser posted image ,

lučka25- hvala, malo sem morala spremeniti avatarček, sem se onega že malo naveličala

shuka - dajmo, dajmo, gremo rodituser posted image user posted image user posted image , zdaj pa bo že cajt

tassi1 - lepo grej svojeuser posted image user posted image user posted image , in pridno počivaj

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
6.2.2009 14:00:40   
cukica
Mismis ali katera druga mogoče bo zgledal mal neumno vprašanje sam da mi ena pove,danes se je pojavil sluz na spodnjicah,ali je to lahko od tega da mi je naprimer počil folikel  ali je to slabo znamenje,..?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
6.2.2009 14:11:04   
gigi1
Sayuri kolk sta lušna user posted image user posted image

Cukica najbolj verjetno, da je počil. Upam, da je in bo jutri vse OK user posted image  user posted image  user posted image
Meni se ta sluz vedno pojavo ob O. (Razen sedaj v postopku sem imela že 9 dni pred punkcijo skoz to sluz user posted image  - samo to je postopek...)

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
6.2.2009 14:51:43   
bambi75
Sayuri kak sta že cukrčka velika. user posted image

Šukica ne se jezit, veš da lahko sprožiš porod. user posted image  Glej moj ginekolog je preveril in ugotovil, da mi lahko, da napotnico za en mesec, a glej ga user posted image  ko pa mi še v MB ni potekla(celoletna) in tako ni nič. Drugače pa zavarovalnica tega noče kriti, ker se ne moreš zdraviti za isto stvar v dveh centrih naenkrat.
Lučka ne vem glede UZ, tako mi je sestra rekla, da se dodatno plačajo, bom še Reškota zaslišala.

Blanči ne vem še kako se bom odločila. Se bom verjetno takrat ko bo user posted image  prišla. Merional je sicer nabavljen tako , da je res od mene odvisno moj pravi, da bi šel kar zdaj.Kako pa ti? Se držiš navodil in lepo počivaš ter božaš user posted image  user posted image ?

Pa seveda se moram zahvaliti a.jrad za pomoč pri nabavi.

< Sporočilo je popravil bambi75 -- 6.2.2009 14:53:57 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
6.2.2009 15:00:38   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Kruce, hvala za kavico, kaj ste zdaj že v 10. tednu?

Jp, 10 teden

user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
6.2.2009 15:02:09   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Šukica ne se jezit, veš da lahko sprožiš porod. user posted image  Glej moj ginekolog je preveril in ugotovil, da mi lahko, da napotnico za en mesec, a glej ga user posted image  ko pa mi še v MB ni potekla(celoletna) in tako ni nič. Drugače pa zavarovalnica tega noče kriti, ker se ne moreš zdraviti za isto stvar v dveh centrih naenkrat.
Lučka ne vem glede UZ, tako mi je sestra rekla, da se dodatno plačajo, bom še Reškota zaslišala.

No jaz sem prinesla napotnico za OBMP pa nisem rabila plačat nobenega UZ-ja, brez napotnice pa tudi nisem plačevala UZ-je ampak samo postopek. PRi Rešu govorim.
Sam tale tvoj g. je mal čuden. Samo za 1 mesec ti napiše napotnico, ta je pa smešna, v 1 mesecu še postopek ne more dobro steči, škoda napotnice potemuser posted image , pa sej se istočasno res na dveh koncih nemoreš zdraviti ni smiselno, dvojne doze in podobno ampak sej to tko al tko ne bi naredila.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
6.2.2009 15:06:09   
Reby
Daaannn!!! Hvala za navijanje, joj, kako naj povem, skor sem se razjokala od sreče, ko sem vidla našega škratka. Slikice nimam, grem itak v ponedeljek na nuhalno. Ampak ko vidiš te rokice, nogice, obrazek, ušeska, pa kako živahno je to dete, nimam besed, res ne, komaj čakam nuhalno, da dobim kakšno slikico :) Drugače pa kri in voda super, rezultate za tokso itd. pa dobim drug teden.
Zdej grem pa mal nazaj brat, da vidim kaj se je vse dogajalo.
Kruce  - čist cel ati user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
6.2.2009 15:07:54   
bambi75
Shuki  mogoče sem malo narobe napisala. Glej jaz sem zahtevala, da mi da napotnico za krajše obdobje, ker če ne bo ratalo sem na ročena aprila v Ljubljani in bi rabila napotnico za tja. Drugače pa ni problema on mi z veseljem napiše za daljše obdobje ampak samo za en center. Zato mi je dal na izbiro ali REš ali LJ. No ker pa mi v Mb še ni potekla je za nikamor drugam ne morem dobit, dokler tista ne poteče, potem pa ni problema, samo se morem odločit za center.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
6.2.2009 15:09:32   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Shuki  mogoče sem malo narobe napisala. Glej jaz sem zahtevala, da mi da napotnico za krajše obdobje, ker če ne bo ratalo sem na ročena aprila v Ljubljani in bi rabila napotnico za tja. Drugače pa ni problema on mi z veseljem napiše za daljše obdobje ampak samo za en center. Zato mi je dal na izbiro ali REš ali LJ. No ker pa mi v Mb še ni potekla je za nikamor drugam ne morem dobit, dokler tista ne poteče, potem pa ni problema, samo se morem odločit za center.
Razumem, in zakaj bi ti te mesece čakala ko bi šla lahko v postopek kjer te nekje lahko takoj vzamejo, ne?

< Sporočilo je popravil Shuka -- 6.2.2009 15:10:07 >

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
6.2.2009 15:37:48   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

mismis, bumo, sekica, sosedica moja, mlinčkovi, ledenka, fargi, hedi, spelka, zup, T1979, pa una druga k ma še ene črke zraven, user posted image , tassi, WP, netka, miska, n74, cukica, kajsica, bbpikica, reni, pija, pika, daisyuser posted image , pika.po, dajamaja, miklarom, pikovitka, Bebiii, joj tolk vas je no skratka vem
user posted image

Dober dan user posted image

Shukica draga tudi tebi en lep pozdravček
Pika79, žal mi je user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
6.2.2009 17:03:24   
Reby
Aha, pa pozabla sem rečt, da mi je našel en manjši hematom - to povzroča krvavitve in na urgenci ga niso vidl.
Mi je pa G napisal, da priporoča gibanje in sprehode user posted image

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
6.2.2009 17:09:33   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: pika79
- počakamo en mesec, in pridem 1.3. na pregled da se dogovorimo za tega zmrznjenčka.

Pika79 žal mi je. Mislim pa, da si se pravilno odločla. Včasih je prav in bolj naredit vsaj malo pavze. Telo se mora tud k sebi sparvt.user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pika79)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
6.2.2009 17:10:22   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1
pa kodirke...T1979 in MBT1979...čist otkačene, se vidi moj letnik. Nekaj je blo v luftu to leto...user posted image

Zarči moja, se čist strinjam s tabo, da je bilo neki v luftu to letouser posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  Zarja, pa itak sva že ugotovili, da dan in mesec tudi. user posted image  A ne?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Moram vaju spoznat, po moje smo vse tri user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
6.2.2009 17:16:56   
zarja1
ARNEJA....

user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
6.2.2009 17:18:22   
zarja1
Babe jaz sem dans kot bi kdo pipo odprl začela tako močno krvavet, da sem se komaj do doma privlekla in grem kr počivat. Lepo bodite.

Shuki, če se začne kaj dogajat pošlji sms, bom dihala kot nora!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
6.2.2009 17:34:52   
Shuka

Babe jaz sem dans kot bi kdo pipo odprl začela tako močno krvavet, da sem se komaj do doma privlekla in grem kr počivat. Lepo bodite.

Srčica moja - a to pomeni, da je tvoja M prišla al kako, zdej ta  taredna? No kar počivaj in pazi nase.

SMS pa dobiš, ko bo treba dihat user posted image Sam da nauš preveč, da nauš skupaj padla od silnega dihanja user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
6.2.2009 17:40:36   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Srčica moja - a to pomeni, da je tvoja M prišla al kako, zdej ta  taredna? No kar počivaj in pazi nase.

SMS pa dobiš, ko bo treba dihat user posted image Sam da nauš preveč, da nauš skupaj padla od silnega dihanja user posted image user posted image

ma Shuki kaj pa vem al je to taredna user posted image , nazadnje je bla 23/11, pol pa sem krvavela skor cel januar, zdaj pa to.user posted image  Pa kr naenrat se je vlilo, pičica, mi je šlo vse skoz...pa sred sestanka sem čutla, da ni nekaj ok, pol med pavzo pa vuffff. Pa saj bo, le naj se lepo spuca vse. Se mi je pa trebuh tolk napihnil....

Draga za vaju bom dihala in dihala, nč ne bom skup padla, saj pa te sem neka babauser posted image . Ja se moram pripravit, kak bom pa pol rodila čez kakšno leto, dve tri, deset....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
6.2.2009 18:04:07   
tassi1
zarja1- drži se, če pa ne bi krvavitev ponehala, pa le pojdi na urgenco!! user posted image user posted image

ŠUka-a še ne greš v rim? user posted image user posted image user posted image
reby- super, da je vse ok!user posted image user posted image
bambi75- vidiš, kako v redu so naše soborke user posted image user posted image user posted image
kruce- kako ste že veliki! user posted image user posted image  se vidi, da je tvoj user posted image user posted image
Gigi1- kako si , trepetalka? user posted image user posted image
miklarom- še malo, pa bomo tudi za tebe stiskale pestke user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
6.2.2009 18:14:50   
lučka 25
shuki, ja moj je res za ožent, samo še čas si mora vzet, da to izpelje, z mano seveda.user posted image

BEBIII, potem pa jutri en dober klic, da se zmeniš kaj in kako. Jaz pa sem dobro, samo tako zeloooo zaspana sem.user posted image

miklarom, ja tale tvoja slikca je zakon, že zato ker je zelena barva prevladujoča user posted image .

cukica, vse kaže da je folikel res počil. Naj bo jutri to vidno tudi na UZ.

bambi, če greš pri Rešu v postopek samoplačniško, so UZ všteti v ceno. Jih pa tako in tako dela zjutraj, ko je v ordinaciji še sam, ni tam ne duha ne sluha o kaki sestri. Tako, da za plačilo UZ ti ni treba skrbeti.

Kruce, pa kako gre čas hitro. Pri meni se mi ne zdi, da gre tako zelo hitro, ali p samo zato, ker sem neučakana.user posted image

Reby, super za otročka, da se lepo razvija. Je pa res lep občutek, a ne.user posted image  A manjši hematom ti je našla. A od tu potem krvavitve. Pa super za možnost krajših spehodov, da greš lahko malo ven. V ponedeljek se ga boš pa nagledala.

zarja, a ti si mela pa danes tako poplavo. Upam, da se bo vse sčistilo, uredilo in bo potem vse BP.

tassi, kako kaj tvoji 3 škratki, uživajo v bušiju?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
6.2.2009 18:37:42   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Pogrešam Piko74!user posted image  

o lara light... lepo, da si se spomnla name... ne morem verjet, da se še kdo spomne name... sej se je že cela garda zamenjala tle... in ti si se name spomnla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo od tebe user posted image

Kako si kaj? Gre hitro cajt naprej ane...

Lp tudi ostalim.

pa-pa
user posted image

< Sporočilo je popravil pika74 -- 6.2.2009 18:38:10 >

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
6.2.2009 19:39:54   
pika.po
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

http://lunarium.co.uk/jonas.php

pa malo pokukajte sem.

O tem sem jaz zadnjič spraševala če je katera že slišala in če pozna... user posted image user posted image user posted image

Mi je ena znanka rekla, da je njima 2x ratalo na to varianto. Imata 2 zdrava frocka.
Prej sta bla pa 3x neuspešno v IVF postopku. Je imel pa on švoh plavalčke...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
6.2.2009 19:41:19   
gloria
...čer user posted image ...

a že kaj dihamouser posted image

..mal sem ven današnjih debat pa me zanima a že mamo slikco Patrikauser posted image ,pa Sonček se je kaj javiluser posted image

...pozdravček vsemuser posted image ...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
6.2.2009 19:42:58   
efika
Zdravo.

Ena je spraševala za Utrogestan - imajo jih v lekarni pri UKC MB. Jaz sem na njih (očitno) dobila hudo alergijo, tako da sem jih opustila in sedaj hodim po injekcije s tem hormonom.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
6.2.2009 20:12:31   
mismis
user posted image

user posted image

AKTUALNO  

Sobota, 07.02.
cukica - odvzem krvi in UZ

Ponedeljek, 09.02.
pika.po - posvet
Miška73 - UZ
mateja_goljev - kri

Torek, 10.02.
mismis - posvet

Torek, 24.02.
Šopka - posvet
Stella Rossa - sestra Milica (GK)

user posted image   
user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V FEBRUARJU

Ponedeljek, 09.02.
Reby - NS
mojsonček - morfologija

Torek, 10.02.
Sulfinija - pregled
Bumo - pregled

Četrtek, 12.02.
mojsonček - pregled

Petek, 13.02.
Se* - pregled

Ponedeljek, 16.02.

Obayifo - NS

Torek, 24.02.
Sonček85 - pregled
Kruce fiks - UZ

Sreda, 25.02.

Kisci - pregled pri prim.Cerarju

user posted image   PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V MARCU

Sreda, 04.03.
Lučka25 - posvetovalnica

Petek, 06.03.

mlinčkovi - morfologija
ledenka - pregled

user posted image
 user posted image TA MESEC PRAZNUJEJO  user posted image

Miklarom - 09.02.

user posted image JANUARJA CARTA  user posted image  

Sonček33 (27.01.09) rodila dne 31.01.09  malega Lovra user posted image

user posted image FEBRUARJA CARTA user posted image

Nokes, rodila 01.02.2009 carta Ivano user posted image  in Vitanauser posted image
Zvezdica (24.01.09)  rodila, 2.2.2009  sina Patrikauser posted image
Hedviga prestavljeno na (09.02.09)  user posted image user posted image

Shuka (due at 10.02.09)
Orto2 (due at 10.02.09)
Julija30 (due at 17.02.09)
Dakec (due at 25.02.09) 

user posted image  

OBJEMČKI
user posted image  Vitaebella, Pikovit, Pika79  user posted image

user posted image

user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

Princess34 grejeuser posted image user posted image test 09.02
T1979 grejeuser posted image user posted image test 15.02.
Zup2 grejeuser posted image user posted image test 15.02.
Fargesia greje?user posted image test 18.02.
Gigi1 greje user posted image test 19.02.
Špelka12 greje user posted image test 19.02.
Efika greje
user posted image user posted image test 19.02.
  Tassi1 greje user posted image user posted image user posted image test 20.02. 

user posted image

user posted image   KANDIDATKE   user posted image V  POSTOPKU    user posted image

• Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • emamair (IVF, dr. Reš, posvet 20.01.)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ, 16.01.) 
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • n74 (2. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Fargesia (3.IUI, GK-LJ, dr. Vogler)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš) 
  • anna1 (2. IVF, GK LJ)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • cukica (GK LJ, dr.Ribič, zamrznjenčki)
  • zup2 (dr. Reš, PO)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • BarbiG (4.ICSI, GK LJ)
  • Vitaebella (1. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki)
  • Špelka12 (3. IVF, PO, dr. Reš)
  • Loremi (2. IVF)
  • žogica13 (2.IVF, GK LJ)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • Stella Rossa (1. IVF, GK LJ, dr. Požlep)
  • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, zamrznjenčki)
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • a.jard (1.IVF, PO, dr. Reš)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEK   user posted image     

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB, marec 2009) 
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš,9.4.) 
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ)
  • daisy23 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 9.2.) 
  • Jill (1. ICSI, MB) 
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • citrončica (4. ICSI, GK LJ)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • Lana08 (2.IVF, GK LJ)
  • Baci (2.IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Metulj1 (1. IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Dajamaja (PO, dr. Reš, marec)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D, posvet 2.3.09)
  • Ivyy (ICSI)
  • mismis (2.IVF, LJ, dr.Drobnič)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, femoden do 29.3.)
  • Miklarom (6.IVF, MB Femoden 06.02.,27.3.zač. špikanja)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, čaka pošto od konzilija)
  • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
  • Pikovit (7. IVF, MB, femoden)

sayuri user posted image user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish user posted image Jaka , Anime user posted image user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček user posted image user posted image Tristan&Ema , Konina user posted image user posted image Gašper&Erazem , Hope2 user posted image Lovro , Abra user posted image , Pinky36 user posted image Sabina,  Sonček33
user posted image Lovro,  Nokes  user posted image user posted image  Vitan&Ivana,  Zvezdica   user posted image  Patrik

user posted image  

user posted imageLedenka, Jazzz27

user posted image : dakec, Jadrnica, Sabsa, Goldy  
user posted image user posted imageHedviga user posted image user posted image , Kicsi  user posted image user posted image , Mlinčkovi user posted image user posted image , LaraLightuser posted image user posted image
user posted image : Julija30, Orto2, Shuka, Linda25, Rožica29, Sonček85, Dobrovoljčica, mojsonček, martin6, Mandrejaanci banci, Lučka2, Sulfinija, Reby, Bumo, Obayifo, Krucefiks, Serendipity, Oktavija
user posted imageStijan, Blanč, Shadow, Kalina    

Libi user posted image , Grethy user posted image , Dajamaja user posted image , Bozza user posted image , Gigi
user posted image , n74 user posted image , DaisyE user posted image , Želvica99  user posted image ,  Zarja user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image      

• Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
    Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image NOVE NOSEČKE  FEBRUAR user posted image    

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu efika)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1374
    6.2.2009 20:20:23   
    lara light
    IZVIRNO SPOROČILO: pika74

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Pogrešam Piko74!user posted image  

o lara light... lepo, da si se spomnla name... ne morem verjet, da se še kdo spomne name... sej se je že cela garda zamenjala tle... in ti si se name spomnla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo od tebe user posted image

Kako si kaj? Gre hitro cajt naprej ane...

Lp tudi ostalim.

pa-pa
    user posted image

Pika, zlata, vidim, da če napišem, paliuser posted image  Zelo sem vesela, da te lahko berem. Kako se te ne bi spomnila, velikokrta se, potem pa pridem sem gor, pa berem in odgovarjam na aktualne reči in mi zleti z glave. O, verjemi, da pa velikokrat mislim nate in se sprašujem kak športni podvig boš udarila ipduser posted image
    Ma ja, sej ene kar vztrajamo...jaz ne morem proč, sem se tko navezala na vse vas...da mi je kot kruh prit sem pokukat. Sem ok, čas beži ja, saj veš, vesela sem, srečna...Povej mi ti, kaj nameravaš? Že kak plan za naprej? Pridi še kaj mimo.user posted image

Nič še nisem brala, hočem samo lepe novičkeuser posted image , zdaj grem gledat nazaj...

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
    Coelho

(odgovor članu pika74)
    Neposredna povezava do sporočila: 1375
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
    Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
    Kako čim prej zanositi?
    Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Jaslice ali varuška
    пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?