Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 31.1.2009 22:18:51
|
|
|
|
miska73
|
Tassi Stopka padla? Blanč še zdaleč ne spada med tiste, ki bi nujno morale hujšati. Je pa res, da pa trlica pa tudi ni.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 31.1.2009 22:18:52
|
|
|
|
Zvezdica
|
A NS so ti delali vaginalno??? Ne na NS so normalno deliali čez trebušček. In tako dalje do konca. Zdaj pa vsak ki mimo pride roko tlači not, da vidi če se sezam odpira
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 31.1.2009 22:19:04 >
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 31.1.2009 22:20:41
|
|
|
|
miska73
|
Zarja je pa zaklenila januarsko temo... Jst sem pa še misnala eno Mattovo ritko prilimat... tak za slovo...
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 31.1.2009 22:20:47
|
|
|
|
gold fish
|
tud jaz čakam novičke od sončka
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 31.1.2009 22:21:10
|
|
|
|
Zvezdica
|
Te so men tok dobre...
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 31.1.2009 22:21:51
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Zarja je pa zaklenila januarsko temo... Jst sem pa še misnala eno Mattovo ritko prilimat... tak za slovo... Sej jo lohka...čakam .....
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 31.1.2009 22:22:21
|
|
|
|
frrrr
|
matr sem živčna... kaj dogaja s sončkom? 19:17 poslala sms, pa ni blo odgovora. upam, da v naglici telefon doma pozabila, pa se crkljajo in so pozabili na ves svet.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 31.1.2009 22:22:52
|
|
|
|
miska73
|
Navijam tudi jaz. Nedelja, 01.02. cukica - UZ efika - punkcija Fargesia - IUI zup2 - ET T1979 - ET
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 31.1.2009 22:23:28
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Tassi Stopka padla? Blanč še zdaleč ne spada med tiste, ki bi nujno morale hujšati. Je pa res, da pa trlica pa tudi ni. Nujno ne lahko pa bi . Sej bom, sej bom.... sej bom moglaaaaa Nč, nosečke nočjo rodit, jaz grem pa mal spat. Želim vam lepo in mirno noč
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 31.1.2009 22:26:55
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr matr sem živčna... kaj dogaja s sončkom? 19:17 poslala sms, pa ni blo odgovora. upam, da v naglici telefon doma pozabila, pa se crkljajo in so pozabili na ves svet. Vse smo kar živčne Je pa res, da umetni popadki in vse skupaj...zna trajat.. Upala sem, da bo šlo hitreje Drži se Sončica naša mislimo nate
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 31.1.2009 22:28:16
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Tassi Stopka padla? Blanč še zdaleč ne spada med tiste, ki bi nujno morale hujšati. Je pa res, da pa trlica pa tudi ni. Nujno ne lahko pa bi . Sej bom, sej bom.... sej bom moglaaaaa Nč, nosečke nočjo rodit, jaz grem pa mal spat. Želim vam lepo in mirno noč Ne vem kako mi je padlo tisto nujno notri... Prou fejst baba je, pa čist nič pretežka ne zgleda.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 31.1.2009 22:28:26
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Zarja je pa zaklenila januarsko temo... Jst sem pa še misnala eno Mattovo ritko prilimat... tak za slovo... pa njega še ključavnica ne zadrži!!!!!! Ti samo limaj, limaj, limaj...dokler ne zmanjka gluja...
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 31.1.2009 22:30:15
|
|
|
|
bambi75
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Tassi Stopka padla? Blanč še zdaleč ne spada med tiste, ki bi nujno morale hujšati. Je pa res, da pa trlica pa tudi ni. Nujno ne lahko pa bi . Sej bom, sej bom.... sej bom moglaaaaa Nč, nosečke nočjo rodit, jaz grem pa mal spat. Želim vam lepo in mirno noč Blančka ti zdaj ne boš nič hujšala. JAz bi pa še lahko ja. Tud men so šle kile od prvega postopka pred 3leti gor. Zdaj že za 8 kg. Pa že prej me ni bilo malo. Bom morala malo več
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 31.1.2009 22:31:12
|
|
|
|
gloria
|
gigi zlato prav si zastopla bo bolj okrogle sorte sem ...
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 31.1.2009 22:33:16
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Tassi Stopka padla? Blanč še zdaleč ne spada med tiste, ki bi nujno morale hujšati. Je pa res, da pa trlica pa tudi ni. Nujno ne lahko pa bi . Sej bom, sej bom.... sej bom moglaaaaa Nč, nosečke nočjo rodit, jaz grem pa mal spat. Želim vam lepo in mirno noč Blančka ti zdaj ne boš nič hujšala. JAz bi pa še lahko ja. Tud men so šle kile od prvega postopka pred 3leti gor. Zdaj že za 8 kg. Pa že prej me ni bilo malo. Bom morala malo več PREKLETE KILE !!!!!!!! Še dobr da lahko postopke krivimo , no pa saj so res krivi. Ne morem še računalnika ugasnt , ko je tuki tolk fajn
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 31.1.2009 22:34:09
|
|
|
|
T1979
|
Prišla pokukat, novic od sončka še ni. Sonček upam, da se že cartate. Ja nič, pol grem pa pod tuš, pa pančkat. Nočko vsem.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 31.1.2009 22:34:15
|
|
|
|
tassi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Tassi Stopka padla? Blanč še zdaleč ne spada med tiste, ki bi nujno morale hujšati. Je pa res, da pa trlica pa tudi ni. Še malo, še malo.. OB 23.00 bo pa res stopka padla! Upam,da ne bom falila A sonček še ni nič dobila!?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 31.1.2009 22:36:59
|
|
|
|
zarja1
|
Sonček upam, da že cartaš malega Sončka....
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 31.1.2009 22:39:33
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1 Še malo, še malo.. OB 23.00 bo pa res stopka padla! Upam,da ne bom falila A sonček še ni nič dobila!? Potem ti pa pripada tale naša himna za dajanje stopke http://www.youtube.com/watch?v=7_IKcMl_a9A Mirno roko
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 31.1.2009 22:41:32
|
|
|
|
lara light
|
Sonček, še nič novega punce? Upam, da so v evforiji res pozabli na nas IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Ahojjjjjj! Dva vprašanja... Nekje sem prebral da se v nosečnosti ne sme jesti sira s plemenito plesnijo. To drži? Kaj vse je še prepovedan sadež? Prometrium; Kako ste/ ga boste nehale jemati po 12 tednu? Se kar prekine al postopoma na 1 pa pol 0? Lp vsem skupaj, še posebej Gigi, katero danes nekak malce v levo vleče... Glede listerioze in tokse so ti punce že vse povedale. Jaz sem po NS prenehala s prometrijem naenkrat. Ne vem, če bom dočakala na novičko...lahko nočko, če slučajno prej omagam
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 31.1.2009 22:44:00
|
|
|
|
bambi75
|
Bozza tebi pa želim, da se ti mali vrečkici lepo razvijata in zrasteta v dva krasna otročička.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?