|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
1.2.2009 8:34:40   
biba007
Punce, pridne pridne, je že februar... Mimogrede, a smo v januarju izpolnile normo?

Mismis in Mlinčka, DOBRO JUTRO, jujhej!user posted image

Sonček, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees. Pa princ Lovro jeuser posted image user posted image user posted image

Šukica, kolk je pa tvoja pripopana mišica luštna! Pa tkoooooo nežna! Super izbor, prav resuser posted image ... Kje si jo pa našla?

Bozza, držim pesti, še par dni, pa bomo vedliuser posted image user posted image user posted image Ne pozabi sporočit, KUJ!!!!

Spelkec, ja, ma Serendipity kar prav, menda ima oralno jemanje Prometriuma kar nekaj potencialnih stranskih učinkov (izčrpanost, vrtoglavica, omedlevica ipd.). No, navkljub praviloma vaginalnemu jemanju sem ga sama parkrat po sili razmer vzela tudi oralno. HB nobenih problemov (pa sem sicer kar en malček občutljiva na te stvari).... Ampak ni pa tole za prakticirat...tud absorbcija učinkovin je manjša.

Lučka, kaj je to kT? Pa tole slikco sem našlauser posted image , , sej mate pri vas ravno novega, a ? Al sem mal pomešala jest toleuser posted image

A, tkole, ko smo mal dostojno podelal zadnje dogodke, še mimimi. Danes štartam s postopkom (je ravno 1. februar, pa bo fino za štetuser posted image ). Imam pa en mini strahec... danes je prvi dan ciklusa, pa sem začela jemat Suprefact. A je to običajno? Ker zdi se mi, da ste ga nekatere začele že prej...al pa sem jaz tole pobrkala z dipherinom?

Pa še ena dilemica...se mi zdi, da se nekaj dogaja z mojo M. Prej sem imela vedno 5dnevne krvavitve, čisto jasno in po jusu, je pa res, da s kontracepc. tabletkami. No, zdej je pa vse pomešano, pa zadnje 2x se mi je zgodilo še nekaj... traja skoraj 10 dni, čisto malo, v bistvu večinoma niti ne zgleda kot kri, ampak bolj kot rjav izcedek... Coto? A se je to zgodilo še kateri? A bi me moral skrbet?

Pa par vprašanj mam tud (a sm sitna a? Ah, pomoje prej zbegana začetnica, naj mi bo odpuščenouser posted image )... Prej sem bila na Klomifenu, pa Aglurabu in Prometriumu. Če jutri štartam z injekcijami, kdaj neham z Aglurabom? Saj bom Reškota prašala, ampak mi ga je pa res nerodno klicarit tkole čez vikend. Pa zanima me tudi, kako takšnale jutranja injekcija zgleda? Menda moram bit tam med 5 in 6 zjutraj.. A boli? Saj ni, da ne bi zdržala, za deco sploh, ampak je pa fino vedet...

Sicer pa me jutri zjutraj itak utegne zamest sneg (ja, sem prisluhnila vremenski napovediuser posted image user posted image user posted image ). No, čeprav bi blo pa prav romantišes, tkole zimska vožnja sred noči, da lansiramo postopekuser posted image user posted image user posted image

Bibabondmavasrad

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 151
1.2.2009 8:37:03   
gold fish
arneja ...kako si pa kaj ti? ...se večkrat spomnim nate, pa mi nekak ne uspe še tu vse prečitatuser posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 152
1.2.2009 8:45:44   
miska73
SONČEK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke mamici, očiju in našemu malemu Lovrotu vse lepo na tem svetu.

Sonček, upam da si dobro in da se čimprej tipkamo.

Pija user posted image user posted image user posted image Čestitke za zmago na stavnici.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 153
1.2.2009 8:46:04   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

sonček33 poslala sms, da je 20.20 privekal na svet Lovro.

ČESTITKE vsem trem!

ČESTITKE SONČEK!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 154
1.2.2009 8:46:17   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: arneja
Uau, daj kakšno slikco nalimaj, jaz tako rada bušije gledam user posted image .

A verjameš, da nimam niti ene user posted image ? Resno. Fajn, da si me spomnila. Se bom enkrat tekom dopoldneva lotila tega projekta, ok?  

Pridna si, da tkole vztrajaš user posted image ! Vsekakor se splača!

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 155
1.2.2009 8:46:58   
arneja
Ribica, jaz sem ok. Spet štartam s postpkom, tokrat že četrtič. Upam, da zdaj pa le uspe user posted image .

Nam boš kakšno slikico svojega črmljčka prilimala user posted image ? Kar ne morem verjeti, se mi zdi, kot da bi komaj včeraj pluske nalulale, ve pa že cartate user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 156
1.2.2009 8:49:12   
mlinčka
Oooo, sej počas pa lezete izpod toplih kovtrčkov user posted image . A mate še dost kofetka?

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 157
1.2.2009 8:52:24   
Vitaebella
Dobro jutro,

kot prvo čestitam novopečeni mamici!!!user posted image user posted image user posted image

Naredila sem velikoooo napako in v tem jutru potočila kar veliko solz. Zjutraj so mi usahnila prsa (ne čisto do konca), zato sem v paniki šla delati test  First sign (neumnica!!!). danes je 7. dan in je bil seveda negativen. Tole me je tako napsihiralo, da se že jočem zadnjo uro.

Sem zelo žalostna in hkrati jezna na sebe, da sem se prepustila šibkosti in šla delati test. ne naredite iste napake!!

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 158
1.2.2009 8:53:34   
Stella Rossa
Dobro jutro kokljice, no pa smo spet tukaj.
Čestitke našemuuser posted image za malegauser posted image Lovrota.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 159
1.2.2009 9:03:23   
mlinčka
Vita, sem ti že na uni temi oprala možgančke user posted image , tuki ti samo še enkrat rečem - drži se!!!

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 160
1.2.2009 9:05:42   
Zvezdica
Dobro jutro,

kot prvo čestitam novopečeni mamici!!!

Naredila sem velikoooo napako in v tem jutru potočila kar veliko solz. Zjutraj so mi usahnila prsa (ne čisto do konca), zato sem v paniki šla delati test First sign (neumnica!!!). danes je 7. dan in je bil seveda negativen. Tole me je tako napsihiralo, da se že jočem zadnjo uro.

Sem zelo žalostna in hkrati jezna na sebe, da sem se prepustila šibkosti in šla delati test. ne naredite iste napake!!

Žal, da si ga delala, ker s tem sebi daješ dodatni stres. Daj pozabi na to, pa potrpi še nekaj dni, da bo + res viden. Znaki so ali niso. jast če pogledam nazaj, sta se mi v obeh nosečnostih znaki začeli pojavljati šele teden ali dva po + tko da... Vse je v glavi, prsi, mozolji.... SPROSTI SE. In glavo gor!!!

i belive i can fly....

(odgovor članu Vitaebella)
Neposredna povezava do sporočila: 161
1.2.2009 9:06:46   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Oooo, sej počas pa lezete izpod toplih kovtrčkov user posted image . A mate še dost kofetka?

O Mlinčka, kako sta pupiki...sej sem že vse prebrala ampak vseeno. user posted image

Pri nas po starem - ŠE VEDNO NOSEČA!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 162
1.2.2009 9:11:12   
miska73
Mlinčka ti si naša nedeljska carica mamica, k nas tko lepo pogostiš.

Vita pa kaj hudiča te je prijelo. Ne mi delat testov prekmalu, ker čist nič ne pomenjo.
Prosim ne glej toliko teh znakcov, raje najdi način, da se čimbolj zamotiš. Pejd ven v naravo.
Saj boš vse zvezdla čez nekaj dni.

Neposredna povezava do sporočila: 163
1.2.2009 9:13:23   
blanč
Sonček čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image za lovrota isto velja tudi novopečenemu očkuuser posted image user posted image user posted image .
Zvezdica ti pa rodituser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 164
1.2.2009 9:16:55   
sayuri
Sonček, čestitke ob rojstvu malega princa s prelepim imenom.
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 165
1.2.2009 9:21:17   
Reby

ČESTITKE vsem trem!

Sonček user posted image  user posted image  user posted image
user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 166
1.2.2009 9:22:45   
Reby
Babnce in Fiksič :) dobro jutro!!!!
Vita - imaš mail user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 167
1.2.2009 9:23:11   
mojsonček
SONČI končno! ČESTITKE VSEM TREM, LEPO SE CRKLJAJTE!
user posted image  

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 168
1.2.2009 9:25:22   
miska73
Pija a si vplačala

http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=1&c_id=39033

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 169
1.2.2009 9:26:29   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: Vitaebella

Dobro jutro,

kot prvo čestitam novopečeni mamici!!!user posted image user posted image user posted image

Naredila sem velikoooo napako in v tem jutru potočila kar veliko solz. Zjutraj so mi usahnila prsa (ne čisto do konca), zato sem v paniki šla delati test  First sign (neumnica!!!). danes je 7. dan in je bil seveda negativen. Tole me je tako napsihiralo, da se že jočem zadnjo uro.

Sem zelo žalostna in hkrati jezna na sebe, da sem se prepustila šibkosti in šla delati test. ne naredite iste napake!!

VITA pomiri se in lepo počakaj vsaj do 12. dne za test itak, da 7. dan ne more biti realen rezultat, še bolje, če počakaš kar do konca, ker je odvisno tudi od tega kateri dan po punkciji si imela transfer... vsi ti znaki so en bulšit, na nobenega se ne moreš ozirat, noben ni za zihr, tko da... zdej se res ne rabiš psihirat, to je še najslabš od vsega... mal na luft pa bo boljš...

Neposredna povezava do sporočila: 170
1.2.2009 9:31:21   
mojsonček
STELLA user posted image , daljna sosedauser posted image ... vidim, da si se naučila slikce limatuser posted image  vam kaj zametava na zgornjem koncu?

kultura na višku....

DOBRO JUUUUUTROOOOO!

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 171
1.2.2009 9:34:41   
Stella Rossa
Ja počasi se učim....na Jesenicah pa prav po malem user posted image tolko glih da je belo.

< Sporočilo je popravil Stella Rossa -- 1.2.2009 9:35:21 >

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 172
1.2.2009 9:41:18   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

Ja počasi se učim....na Jesenicah pa prav po malem user posted image tolko glih da je belo.

Bemti, jst pa tko težko čakam pomlad.... pa sončka pa modro nebo pa mojo fejvrit kalr zeleno... pa kr neki vztraja tale zima, že od novembra...
Pri nas tut sračka tale sneg z eno vzorčno varianto...

Neposredna povezava do sporočila: 173
1.2.2009 9:43:07   
zarja1

ČESTITKE vsem trem!

Čestitke!!!!!!!! Veselo cartanje!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 174
1.2.2009 9:44:58   
Goldy
SONČEK33 - čestitke tebi, očku in še posebej malemu Lovru!!!!!! Veliko ljubezni ter sreče in seveda še vseh ostalih malenkosti, ki pašejo zraven!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?