biba007
|
Punce, pridne pridne, je že februar... Mimogrede, a smo v januarju izpolnile normo? Mismis in Mlinčka, DOBRO JUTRO, jujhej! Sonček, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees. Pa princ Lovro je Šukica, kolk je pa tvoja pripopana mišica luštna! Pa tkoooooo nežna! Super izbor, prav res ... Kje si jo pa našla? Bozza, držim pesti, še par dni, pa bomo vedli Ne pozabi sporočit, KUJ!!!! Spelkec, ja, ma Serendipity kar prav, menda ima oralno jemanje Prometriuma kar nekaj potencialnih stranskih učinkov (izčrpanost, vrtoglavica, omedlevica ipd.). No, navkljub praviloma vaginalnemu jemanju sem ga sama parkrat po sili razmer vzela tudi oralno. HB nobenih problemov (pa sem sicer kar en malček občutljiva na te stvari).... Ampak ni pa tole za prakticirat...tud absorbcija učinkovin je manjša. Lučka, kaj je to kT? Pa tole slikco sem našla , , sej mate pri vas ravno novega, a ? Al sem mal pomešala jest tole A, tkole, ko smo mal dostojno podelal zadnje dogodke, še mimimi. Danes štartam s postopkom (je ravno 1. februar, pa bo fino za štet ). Imam pa en mini strahec... danes je prvi dan ciklusa, pa sem začela jemat Suprefact. A je to običajno? Ker zdi se mi, da ste ga nekatere začele že prej...al pa sem jaz tole pobrkala z dipherinom? Pa še ena dilemica...se mi zdi, da se nekaj dogaja z mojo M. Prej sem imela vedno 5dnevne krvavitve, čisto jasno in po jusu, je pa res, da s kontracepc. tabletkami. No, zdej je pa vse pomešano, pa zadnje 2x se mi je zgodilo še nekaj... traja skoraj 10 dni, čisto malo, v bistvu večinoma niti ne zgleda kot kri, ampak bolj kot rjav izcedek... Coto? A se je to zgodilo še kateri? A bi me moral skrbet? Pa par vprašanj mam tud (a sm sitna a? Ah, pomoje prej zbegana začetnica, naj mi bo odpuščeno )... Prej sem bila na Klomifenu, pa Aglurabu in Prometriumu. Če jutri štartam z injekcijami, kdaj neham z Aglurabom? Saj bom Reškota prašala, ampak mi ga je pa res nerodno klicarit tkole čez vikend. Pa zanima me tudi, kako takšnale jutranja injekcija zgleda? Menda moram bit tam med 5 in 6 zjutraj.. A boli? Saj ni, da ne bi zdržala, za deco sploh, ampak je pa fino vedet... Sicer pa me jutri zjutraj itak utegne zamest sneg (ja, sem prisluhnila vremenski napovedi ). No, čeprav bi blo pa prav romantišes, tkole zimska vožnja sred noči, da lansiramo postopek Bibabondmavasrad
|