Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 31.1.2009 20:20:20
|
|
|
|
Stella Rossa
|
Ta naš pa naš pošteno v napetosti drži....
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 31.1.2009 20:23:38
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Špelka, kako si brez narkoze zdržala punkcijo 17 celic? S katerimi tabletkami vse si se zadela? A ti to resno sprašuješ . Z nobenimi, zato sem pa padla skup . Nč bat, če bo še kdaj punkcija bom prej oropala lekarno.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 31.1.2009 20:37:50
|
|
|
|
Rakica_80
|
Špelka ti si pa res carka, da si to zdržala Kje pa so ti delali punkcijo? Meni bodo dali lokalno, vsaj tako mi je rekla G! Hvala bogu, nevem če bi zdržla brez tega!!!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 31.1.2009 20:41:11
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Hvala za odgovore. Jest ga jemljem vaginalno na 12 ur. Samo zanimalo me je za oralno. Reby a ti pa nimaš nič stranskih učinkov? bozza ne morem verjet. Iskrene čestitke za dve tinimini micene vrečke . Oj, Špelka, jaz sem jemala vaginalno do prvega UZ, ker me je pa ful srbelo in peklo, je rekel Reš, da ga naj jem. Po 2 dneh so se težave nehale. Res pa je, da ne opazim nobenih stranskih učinkov, pa jaz sem itak nek poseben tip, ker tudi po Suprefactu in Menogonu nisem imela nobenih :)
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 31.1.2009 20:43:06
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Nedelja, 01.02. cukica - UZ efika - punkcija Fargesia - IUI zup2 - ET T1979 - ET Tut jaz!!!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 31.1.2009 20:54:38
|
|
|
|
Stella Rossa
|
Drage moje eno lepo mirno vam želim, moj šiht je pr koncu. Jutri pa upam, da bom prebrala same lepe novičke.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 31.1.2009 21:00:37
|
|
|
|
gigi1
|
Oj punčke evo mene spet budna Kaj je z naŠim Sončkom? MISLIMO NATE N NAVIJAMO IN DIHAMO Pozdravčke vsem in pls nekite me gnjavit s palčkami. Saj sem pridna. Itak tolk spim, da nimam cajta kadit
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 31.1.2009 21:05:17
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Špelka ti si pa res carka, da si to zdržala Kje pa so ti delali punkcijo? Pri atku Rešku Meni bodo dali lokalno, vsaj tako mi je rekla G! Hvalabogu. za tvojo g. Hvala bogu, nevem če bi zdržla brez tega!!! O pa bi mogla, ker reško ne verjame v tablete in narkoze in jih nobena ne dobi, tud če prosi za njih. Jih moraš sam doma vzet ampak res nisem mislila, da bo tolk hudo, ker prejšnjič sem še kar zdržala. Zdejle gre kolegica na Jesenice pa bo vprašala, če je naša sonček že mogoče rodila. Upam, da kmalu kaj javi.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 31.1.2009 21:08:38
|
|
|
|
gloria
|
Zdejle gre kolegica na Jesenice pa bo vprašala, če je naša sonček že mogoče rodila. Upam, da kmalu kaj javi. ..o fajn...mene je pa že začelo fajn skrbet....javi ko zveš
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 31.1.2009 21:09:15
|
|
|
|
gigi1
|
Špelka upam, da kmalu javi. Hvala ti
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 31.1.2009 21:09:58
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Špelka upam, da kmalu javi. Hvala ti Upam tudi jaz, da kmalu izvemo novice.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 31.1.2009 21:11:31
|
|
|
|
Rakica_80
|
Lepo in mirno noč- upajmo da bo zjutraj kakšna lepa novička
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 31.1.2009 21:13:22
|
|
|
|
gloria
|
...mah jaz več nisem zdržala in sem ji ob 19 poslala sms...pa ni nič odgovorila ....joj Sonči upam da že stiskaš štručko
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 31.1.2009 21:14:23
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Ahojjjjjj! Dva vprašanja... Nekje sem prebral da se v nosečnosti ne sme jesti sira s plemenito plesnijo. To drži? Kaj vse je še prepovedan sadež? Prometrium; Kako ste/ ga boste nehale jemati po 12 tednu? Se kar prekine al postopoma na 1 pa pol 0? Lp vsem skupaj, še posebej Gigi, katero danes nekak malce v levo vleče...
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 31.1.2009 21:15:16
|
|
|
|
Zvezdica
|
Gloria, jast sem hotla poslat sms, pa kar nisem upala. No bom počakala, če tebi kaj sporoči. Komaj čakam novičke
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 31.1.2009 21:17:35
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Gloria, jast sem hotla poslat sms, pa kar nisem upala. No bom počakala, če tebi kaj sporoči. Komaj čakam novičke ...nebi ji poslala če se ne bi včeri menile da se čujemo....res sem nestrpna...ko sem jaz rojevala sem bila manj nervozna ....
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 31.1.2009 21:19:15
|
|
|
|
gloria
|
Nekje sem prebral da se v nosečnosti ne sme jesti sira s plemenito plesnijo. To drži? Kaj vse je še prepovedan sadež? ...ja drži ti siri niso fajn....pa sirovo meso,jajca...vse more biti dober kuhan ali pečeno....zelenjava in sadje pa dober oprano ....
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 31.1.2009 21:19:23
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Ahojjjjjj! Dva vprašanja... Nekje sem prebral da se v nosečnosti ne sme jesti sira s plemenito plesnijo. To drži? Kaj vse je še prepovedan sadež? Drži. Ma skoraj vse je prepovedan sadež. Če še ni prebolela toksoplazme (jo bodo testiral) potem odpade vse, kar je surovo (sadje in zelenjavo mora pa zeloooo dobro oprat)npr: biftek, suha salama, školjke, sveži siri, karpacco..... no sej ti je že jasno a ne? Ampak marsikatera se tega tudi ne drži. Kakor kateri paše. Prometrium; Kako ste/ ga boste nehale jemati po 12 tednu? Se kar prekine al postopoma na 1 pa pol 0? Jest sem ga v 14 tednu nehala kar naenkrat ne postopoma. Nekatere ga jemljejo celo do konca. Lp vsem skupaj, še posebej Gigi, katero danes nekak malce v levo vleče... Kaj pa delaš na rač. A nč ženke ne razvajaš s kako masažo?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 31.1.2009 21:20:06
|
|
|
|
gloria
|
...ma jaz boš še kr en cajt čula ker sva sama z Nikom pa se mi ne spi....pridem še kaj čekirat
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 31.1.2009 21:21:15
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Ahojjjjjj! Dva vprašanja... Nekje sem prebral da se v nosečnosti ne sme jesti sira s plemenito plesnijo. To drži? Kaj vse je še prepovedan sadež? Prometrium; Kako ste/ ga boste nehale jemati po 12 tednu? Se kar prekine al postopoma na 1 pa pol 0? Lp vsem skupaj, še posebej Gigi, katero danes nekak malce v levo vleče... Kruce tnx Sir s plemenito plesnijo je prepovedan zaradi bakterij, ki lahko resno škodujejo otročku. Isto velja za surovo meso (tatarc ali krvav biftek). Je pa problem tudi s pršutom in špehijem, ki je le sušen in ni nič prekuhan (če ima močno željo ji pa malo prepraži). Jaz sem plesnive sire dajala v smetanove omakce. Ko je enkrat termično obdelan ni panike. Pa seveda je treba vso zelenjavo, ki raste pri tleh močno oprati (solate, zeljnice, bučke...), če jo je slučajno polulala kakšna okužena mačka. Aja pa še pogreta hrana se odsvetuje ravno zaradi bakterij in seveda vse sladice v katerih so uporabljena sveža jajca in domača majoneza.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 31.1.2009 21:21:16
|
|
|
|
Abra
|
Še nič novic o Sončku?? Mogoče je pa na CR pristala, pa se še ne more javit. Kruce, poglej malo pri prehrani nosečnic na nosečniškem forumu. Mlečni izdelki in mesnine, ki niso toplotno obdelani niso priporočljivi.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 31.1.2009 21:22:07
|
|
|
|
Abra
|
Gigi, si me prehitela
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 31.1.2009 21:22:22
|
|
|
|
Zvezdica
|
Nekje sem prebral da se v nosečnosti ne sme jesti sira s plemenito plesnijo. To drži? Kaj vse je še prepovedan sadež? Kruce, suhe mesnine pozabita (pršut bržolce... ) in vse kar je domače oz pridelano doma. Velja enako za sirče, zarad listerioze, torej odpišita vse bele sire ala mozzarela, sir s plesnijo pa ravno tako. Bo za to hrano potem dovolj časa. Aja, meso kot so govedina in piščanček, puran naj bodo dobro pečeni. Torej nobenih tatrcev, sušija... Jast obožujem sire, večina moje prehrane je iz njih sestavljnea ampak v nosečnosti ne riskiram. Svetujem tudi zelo dobro oprano solato in sadje, dvakrat bolj kot ponavadi, zaradi toxe. Sicer pa obstaja tema prehrana nosečnic in je fajn da jo pogledaš, sem pa na voljo, če karkoli potrebuješ.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 31.1.2009 21:24:23
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Gigi, si me prehitela sem pravi mali Eustahije Brzič
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 31.1.2009 21:27:59
|
|
|
|
gloria
|
Abra kak ste....mala pridna...lepo spi,papa
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?