|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
26.2.2009 20:35:09   
arneja
Evo nas tri user posted image . Smo regrat nabirali in ga celo nabrali user posted image . Je mami nekaj težila, da se ne smem dol držat, ampak se nisem dala user posted image . Zdaj ga bomo pa še jutri kakšne tri ure trebili in prali in potem zasluženo uživali user posted image .

Vitabella
, upam, da se tvoja situacija kmalu normalizira user posted image . Včasih je pa ravno fino, a se ti čisto nekaj drugega dogaja (čeprav ne kaj grozljivega), ker odklopiš, pozabiš na pikico, ona pa ostane pri tebi user posted image . Seznam med objemčki je pa februarja res dolg user posted image .

Bambi, saj zdaj ne bom več slikc iskala, obljubim user posted image . Slikce so pa tokrat res slabe, meni se na prejšnjih dosti bolje vidi vse skupaj. Mene pa Prometrium nič ne matra, edino joškice me bolijo. Pa zaspana sem že zdajle, moram pa do 10-h čakati, da si dozo zdravil dam. Si se nasprehajala danes s svojim kužekom user posted image ?

Larči, ste imeli danes spet lepega sončka, kaj user posted image ? Midva bi tako imela kakšno stanovanjce na morju. Jaz bi bila med porodniško ves čas dol user posted image . Si vedno mislim, kako primorske mamice uživajo, ko vozičkajo user posted image .

Shukica, draga, kako lepo je videti tvoj avatarček user posted image . Kup energije pošiljam tebi in tvojemu fantku user posted image .

Loremi
, veš, da bi bila tokrat pa jaz tudi še kar doma. Včasih res paše malo odklopa od službe user posted image .

Lučkica, super, da je driska odriskala user posted image . Jaz sem pa zdajle že bolj pozitivna kot zjutraj, ker se mi je dozdevalo, da me nekaj notri ščipa danes, pa sem kar malo upanja dobila user posted image . Upam, da me ne ščipa spet psiha user posted image . Moj dragi je tudi ribica, čeprav se na ven dela, da je lev user posted image . Jaz bom res takšno majčko svojemu otročku naredila user posted image . Našemu atu pa unikatno skodelico za kavo, ko mi uspe zanosit user posted image . Lučka, a se hecaš, da sta tudi tvoja dva zarodka izgledala takole? Bi mi samo upanje rada uliva, kaj user posted image ? A na 2. dan si ju dobila nazaj?

Fargesia, naj foliklčki pridno rastejo naprej user posted image .

N74, mene tudi malo zafrkava tale čas za tabletke. Moraš ti tudi Prometrium na 8 ur jemati? A ti si bila zdajle na koncesijo? Itak, da nama bo od Lučke dragi na dan testka srečo prinesel, ga bo že Lučka zdresirala za to user posted image . Koliko časa se pa vidva trudita za otročička? Moja kolegica je imela pa nepojasnjeno neplodnost. Danes sem uživala, mi je sprememba okolja pomagala, da sem odklopila. Ja, jaz sem tudi mojemu danes parkrat težila, da ga kliče mama njegovih otrok user posted image . Ma, tisto, da se dobimo drugo leto s štručkami v tisti piceriji je pa res super ideja user posted image user posted image user posted image . Pa še vse naše čmrljčke oblečemo v majčke "Made in PO" user posted image user posted image user posted image .

Biba, da nisi ti res že kakšnega testa naredila user posted image ?

Reby, ti kar pridno počivaj user posted image .

Stella, super, da tudi dr. pravi, da so samo hormončki user posted image .

Gloria, kaj dela moj Nikec user posted image ?

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Vitaebella)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
26.2.2009 20:36:39   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

a zdaj mi boš pa ti kontro dajala...

Nč bat. Jaz dva spijem, pa sem v komi. Pa ne vem, a je to zato, ker sem izven forme al pa zato, ker mi kot alkoholiku že toleranca pada. user posted image

ali pa ne piješ pravega pira user posted image user posted image user posted image
joj sm žleht

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
26.2.2009 20:36:58   
pika.po

Nč bat. Jaz dva spijem, pa sem v komi. Pa ne vem, a je to zato, ker sem izven forme al pa zato, ker mi kot alkoholiku že toleranca pada. user posted image

user posted image user posted image user posted image

Tale s toleranco je pa huda...  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
26.2.2009 20:38:00   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

mismis zdaj maš ta dolgi postopek?user posted image

ja ta dolzga (piši kao što govoriš)user posted image , tako da bom konec marca konec

mogoče pa se bova na kakem UZ srečaleuser posted image user posted image user posted image

zihr, če imaš pa jutri zvečer čas, me pa lahko srečaš v Kongotu user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image sem popoldanska pa še vikend mam deloven, tako da ne bo šlo.....user posted image user posted image user posted image

če delaš v soboto popoldne sploh ni panike. V petek po šihtu prišibaš do nas, okoli 22. ure bomo glih v formi, v soboto dopoldne spiš, popoldne pa na šiht

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
26.2.2009 20:38:03   
Stella Rossa
IZVIRNO SPOROČILO: zofka7

ravni rdeči lasje, pridno dolgčas pasla v drugi vrsti

Sorry mi ne prideš v spomin....najbolj sem si zapomnila oni dve v prvi vrsti ki sta bile "tako najglasnije"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zofka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
26.2.2009 20:38:06   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po

user posted image  jest sam pošteno talam, da nau Dejzi žejna user posted image

Še so prijatli na svetu,.... Hvala, hvala.

Jest sem tud pridno mojga revčka bolanga stregla... In evo kaj človek dobi za hvala lepa...user posted image

Dedci,...

Zdej pa on mene nč ne streže ker je tipično moško še vedno fullll bolan in na pol mrtev...user posted image

In itaq, da ne gre samo za virozo. Po njegovem se kaj hujšega pripravlja, al ma pa kako bolj smrtonosno obliko... Vsaj navadno je tako.user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
26.2.2009 20:39:07   
Stella Rossa

če delaš v soboto popoldne sploh ni panike. V petek po šihtu prišibaš do nas, okoli 22. ure bomo glih v formi, v soboto dopoldne spiš, popoldne pa na šiht

NOPE delam v soboto cel dan od 8:00 do 21:00user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
26.2.2009 20:39:52   
DaisyE

ali pa ne piješ pravega pira user posted image user posted image user posted image
joj sm žleht

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Stella, le pridi. Boš vidla, kolk so naše pupe fejst. Najglasnejše in najmočnejše. user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
26.2.2009 20:41:05   
Stella Rossa

joj sm žleht

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Stella, le pridi. Boš vidla, kolk so naše pupe fejst. Najglasnejše in najmočnejše. user posted image user posted image user posted image user posted image

Naslednjič bom prišla ziheruser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
26.2.2009 20:41:07   
DaisyE
Ti arnejča, kako pa kaj tebi kaže? Počasi bi se pa že lahko prišla pokazat.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
26.2.2009 20:42:05   
DaisyE
Naslednjič bom prišla ziheruser posted image

Potrjeno. user posted image

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
26.2.2009 20:42:20   
pika.po

In itaq, da ne gre samo za virozo. Po njegovem se kaj hujšega pripravlja, al ma pa kako bolj smrtonosno obliko... Vsaj navadno je tako.user posted image user posted image user posted image

Ja itak... user posted image

Pa daljinc od TV je ratal še boljši prjatu, da sploh zraven ne pridem...user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
26.2.2009 20:45:04   
arneja
Cukica, če imaš sicer dobre celice, vgnezdijo se pa ne zarodki, bi bilo fino, če bi prosila za Medrol ali Prednisolon, ki vplivata na to, da tvoje telo ne zavrne zarodka. Pa niti malo nisi tečna user posted image .

Bbpikica
, veš o čem sem danes že razmišljala - kako bi v sms-u sporočila, da je tudi nam končno se nasmehnila sreča v obliki dveh čmrljčkov user posted image . Sem počena, kaj user posted image ? In to zdaj, ko, kot pravi N74, se niti prijelo še ni user posted image .

Kimsy, jaz sem si tokrat dala prvo špikico 13. februarja, 25. februarja sem imela pa že ET. Sem bila pa v kratkem postopku. Pismo, sem brzinska user posted image .

N74
, moji zarodki so do sedaj na 2. dan tudi bili 4-celični. Tukaj se pa tako slabo vidi, da ne vem, ali so tisto še nove celice ali samo kakšni fleki user posted image . Meni sta do sedaj tudi ata in njegov sine nalagala, kako lepi zarodki so, pa ni bilo nič. No, upajmo, da bo potem tokrat kaj user posted image . Ti še kar paziš pri prehrani? Ker jaz se od punkcije kar malo preveč bašem z navadno čokolado user posted image . Medrol sem dobila (no, v bistvu sem ga sfehtala, ata kar prosim, pa mi ne more odreči user posted image ) zato, če bi slučajno moje telo zavračalo zarodek, Estrofem pa zato, da mi debeli sluznico. Sem jo sicer imela na zadnjem UZ-ju čez 7 mm debelo, morala bi biti pa 8, da bi bilo idealno, ampak je itak do ET-ja se morala še odebeliti. No, pa še tabletke jem zdaj. Koliko si imela pa ti debelo sluznico? Jaz pa jutri otročka na nego obraza peljem user posted image , služenje kruha ju pa v ponedeljek doleti.

Ejga, Dejzi je tu gor, kwa se je pa zgodilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ? Jaz pa lapam v prazno pol ure user posted image .

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
26.2.2009 20:46:00   
mismis

Pa daljinc od TV je ratal še boljši prjatu, da sploh zraven ne pridem...user posted image

to pa itak, zdaj pa še sploh, ko si je kakšen teden nazaj kupil ta veliko plazmo

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
26.2.2009 20:49:49   
pika.po

to pa itak, zdaj pa še sploh, ko si je kakšen teden nazaj kupil ta veliko plazmo

Ampak za Colina ti pa mal posodi plazmo, a ne...user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
26.2.2009 20:50:57   
mismis

si jo izborim, ti še ne veš, kako zna ta miš renčati user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
26.2.2009 20:51:32   
arneja
Dejzi, hvala za čestitke user posted image . Bi bil počasi že čas, da nam uspe. Hrvatje tokrat na srečo niso buljili v moje mednožje user posted image . A že o jutrišnjih pirčkih sanjaš? Koliko smile-jev je bilo včasih tu gor nalimanih, da se je človek že samo od tega narežal user posted image .

Mismis, a ti se bojiš sama špikat? A nimaš nobenega špeheca na trebuhu?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
26.2.2009 20:54:17   
pika.po

Si predstavljam, ker supermiš itak marsikaj zmore...

Heh ko človek vidi kake poglede znaš okol talat, prepričaš, da znaš še kaj drugega...user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
26.2.2009 20:56:22   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Dejzi, hvala za čestitke user posted image . Bi bil počasi že čas, da nam uspe. Hrvatje tokrat na srečo niso buljili v moje mednožje user posted image . A že o jutrišnjih pirčkih sanjaš? Koliko smile-jev je bilo včasih tu gor nalimanih, da se je človek že samo od tega narežal user posted image .

Arnejči, pivo?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
26.2.2009 20:56:54   
mismis

Arneja imam, to je tudi edini plac, kjer imam jaz še špeh, zato me tudi drugam ni mogoče špikati. OK, razen v rito. Moj me pa špika zato, ker je on tega vešč, včasih je delal na farmi in je prašičkom dajal inekcije, zdaj pa svoji pujski daje špikice.

Pa še tako je lažje, doker jaz kužona ven peljem, on že vse pripravi, potem pa samo zbode. Poleg tega je na tak način aktivno udeležen v celotnem postopku, zato se ga bolj dotakne, zato tudi hodi z mano na UZ, če le ni pri kakšni stranki.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
26.2.2009 20:57:00   
pika.po
me je začelo neki pajklat in trosit... user posted image

grem jest mal kavčat...

pa vas pridem še mal kasnej kej pokukat...

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
26.2.2009 20:57:26   
DaisyE
Heh ko človek vidi kake poglede znaš okol talat, prepričaš, da znaš še kaj drugega...user posted image

Ja, to nam je pa znano,...user posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
26.2.2009 20:57:39   
mismis

Si predstavljam, ker supermiš itak marsikaj zmore...

saj znam, ampak psstttttttt to naj ostane skrivnost user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
26.2.2009 21:00:34   
Stella Rossa

Arneja imam, to je tudi edini plac, kjer imam jaz še špeh, zato me tudi drugam ni mogoče špikati. OK, razen v rito. Moj me pa špika zato, ker je on tega vešč, včasih je delal na farmi in je prašičkom dajal inekcije, zdaj pa svoji pujski daje špikice.

Pa še tako je lažje, doker jaz kužona ven peljem, on že vse pripravi, potem pa samo zbode. Poleg tega je na tak način aktivno udeležen v celotnem postopku, zato se ga bolj dotakne, zato tudi hodi z mano na UZ, če le ni pri kakšni stranki.

Jaz se sicer pikam sama je pa moj zraven in pa obvezno gre z mano na vsak pregled in UZ in ne vem kaj še, da sva enakopravno v postopku. user posted image user posted image user posted image

Punce uživajte še naprej, jaz grem zdaj........se beremo jutri

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
26.2.2009 21:02:08   
arneja
Pika.po, a tebe je tudi kakšna virozica ujela? Pozdravi se čimprej user posted image . Hoho, ampak moški so res vsi enaki, kadar so bolni. Ko imajo najmanjši prehlad, se obnašajo kot da na smrtni postelji ležijo user posted image . Pa tudi ta starejša generacija je takšna, ker se moja mami tudi strinja z zgornjo tezo user posted image .

Dejzi, lahko še zame kakšno pivo popiješ jutri user posted image . Ej, jaz bi pa šla vseeno v nov postopek, četudi ne bi bila pridna tako kot sem si obljubila. Kaj veš, kdaj je ravno pravi mesec user posted image . Večkrat poskušit ujeti pravega, več možnosti imaš, da uspe. Pa, Dejzi, ne morem zdaj otroke med vas pripeljat, se bodo še ustrašili user posted image . Ne, resno, ne bi zdaj ravno na mrazu zunaj sedela, malo pa le pazim na pikeca user posted image . Saj bodo še priložnosti, ko bo primlad (pomlad, pardon) prišla user posted image . Dejzi, a ti bi moja otročka nocoj s pivom opila, ti, ti user posted image ?

Mismis, tudi tvoj se naj čimprej pozdravi, da te bo lahko pikal ... z injekcijami user posted image .

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?