arneja
|
Evo nas tri . Smo regrat nabirali in ga celo nabrali . Je mami nekaj težila, da se ne smem dol držat, ampak se nisem dala . Zdaj ga bomo pa še jutri kakšne tri ure trebili in prali in potem zasluženo uživali . Vitabella, upam, da se tvoja situacija kmalu normalizira . Včasih je pa ravno fino, a se ti čisto nekaj drugega dogaja (čeprav ne kaj grozljivega), ker odklopiš, pozabiš na pikico, ona pa ostane pri tebi . Seznam med objemčki je pa februarja res dolg . Bambi, saj zdaj ne bom več slikc iskala, obljubim . Slikce so pa tokrat res slabe, meni se na prejšnjih dosti bolje vidi vse skupaj. Mene pa Prometrium nič ne matra, edino joškice me bolijo. Pa zaspana sem že zdajle, moram pa do 10-h čakati, da si dozo zdravil dam. Si se nasprehajala danes s svojim kužekom ? Larči, ste imeli danes spet lepega sončka, kaj ? Midva bi tako imela kakšno stanovanjce na morju. Jaz bi bila med porodniško ves čas dol . Si vedno mislim, kako primorske mamice uživajo, ko vozičkajo . Shukica, draga, kako lepo je videti tvoj avatarček . Kup energije pošiljam tebi in tvojemu fantku . Loremi, veš, da bi bila tokrat pa jaz tudi še kar doma. Včasih res paše malo odklopa od službe . Lučkica, super, da je driska odriskala . Jaz sem pa zdajle že bolj pozitivna kot zjutraj, ker se mi je dozdevalo, da me nekaj notri ščipa danes, pa sem kar malo upanja dobila . Upam, da me ne ščipa spet psiha . Moj dragi je tudi ribica, čeprav se na ven dela, da je lev . Jaz bom res takšno majčko svojemu otročku naredila . Našemu atu pa unikatno skodelico za kavo, ko mi uspe zanosit . Lučka, a se hecaš, da sta tudi tvoja dva zarodka izgledala takole? Bi mi samo upanje rada uliva, kaj ? A na 2. dan si ju dobila nazaj? Fargesia, naj foliklčki pridno rastejo naprej . N74, mene tudi malo zafrkava tale čas za tabletke. Moraš ti tudi Prometrium na 8 ur jemati? A ti si bila zdajle na koncesijo? Itak, da nama bo od Lučke dragi na dan testka srečo prinesel, ga bo že Lučka zdresirala za to . Koliko časa se pa vidva trudita za otročička? Moja kolegica je imela pa nepojasnjeno neplodnost. Danes sem uživala, mi je sprememba okolja pomagala, da sem odklopila. Ja, jaz sem tudi mojemu danes parkrat težila, da ga kliče mama njegovih otrok . Ma, tisto, da se dobimo drugo leto s štručkami v tisti piceriji je pa res super ideja . Pa še vse naše čmrljčke oblečemo v majčke "Made in PO" . Biba, da nisi ti res že kakšnega testa naredila ? Reby, ti kar pridno počivaj . Stella, super, da tudi dr. pravi, da so samo hormončki . Gloria, kaj dela moj Nikec ?