Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 26.2.2009 20:17:55
|
|
|
|
zofka7
|
Oj, Marjetica! Kako hudiča vedno najdete datum, da se ne morem z vami napit! Jutri grem smučat, pa v soboto in nedeljo tudi. Vam pa želim veliiiiiko mrzlega piva. Miška, tebi pa čim manj boleče špike. Zdaj dajejo igle žnj kvalitete, priporočam samoplačniški obisk lekarne (pa še najboljšega soseda s pivom lahko vmes opraviš )
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 26.2.2009 20:18:29
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Saj sam obesek ni poseben, samo naša borba zanj je. So nam prav šefa pripeljali. Glede na to kako smo se matrali bi se skorajda lahko malo bolj potrudil, ampak kaj čmo bit zdaj malenkostni... Važno je, da smo takrat mislili nate. Točno tako in meni se je kolcalo do nezavesti
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 26.2.2009 20:19:57
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zofka7 Miška, tebi pa čim manj boleče špike. Zdaj dajejo igle žnj kvalitete, priporočam samoplačniški obisk lekarne (pa še najboljšega soseda s pivom lahko vmes opraviš ) se nam boš pridružila naslednji mesec. Nakup pira ni potreben, imamo poln kevder, se mi pa zdi, da bo treba na koncu postopka obnoviti zaloge
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 26.2.2009 20:20:15
|
|
|
|
Stella Rossa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa mismis kdaj pa ti začneš nove boje??? sem samo en majčken za tabo, v soboto bo padla prva OPALAAAA, zakaj pa te ni na seznamčku? TI TI,
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 26.2.2009 20:20:44
|
|
|
|
zofka7
|
Stella Rossa, sva se v torek videli na GK? Jaz sem čakala na UZ in ata Tomaževič je razkrinkal moja leta
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 26.2.2009 20:22:37
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa mismis kdaj pa ti začneš nove boje??? sem samo en majčken za tabo, v soboto bo padla prva OPALAAAA, zakaj pa te ni na seznamčku? TI TI, če mi je pa tako . Takole kot si ti nakazala, bo pa mismis zgledala, ko bo šla k dr. D-ju na prvi UZ
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 26.2.2009 20:24:29
|
|
|
|
Stella Rossa
|
IZVIRNO SPOROČILO: zofka7 Stella Rossa, sva se v torek videli na GK? Jaz sem čakala na UZ in ata Tomaževič je razkrinkal moja leta Verjetno sva se vidle samo je blo tam enih 30 ženščin , Jaz sem čakala pri IVF ambulanti, pa moj je bil z mano. Bla pa sem tam od pol osmih pa do kakih devetih. pol sem pa šla po zdravila.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 26.2.2009 20:25:04
|
|
|
|
DaisyE
|
****ti, sem se pozabila na prejšnji strani. Se vidi, da sem iz forme IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa mismis kdaj pa ti začneš nove boje??? sem samo en majčken za tabo, v soboto bo padla prva OPALAAAA, zakaj pa te ni na seznamčku? TI TI, A hoče bit undercover?
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 26.2.2009 20:25:58
|
|
|
|
pika.po
|
Čer. Vidim, da si danes mišmiš in dejzi pinkponk žogico podajata Evo jest sem po vsej gužvi pregorela, me kuha vročina, grlo je v krizi... Sledi, da propade moj randi jutri z vami v Kongu... Pa prav veselila sem se... Sem rekla, če vas brat nimam cajta, vas bom pršla pa vsaj malo pogledat. In zdaj nič iz tega. Evo, takle mamo... Dejzi ti lahk enga, dva, tri tardeče še na moj račun
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 26.2.2009 20:27:02
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE ****ti, sem se pozabila na prejšnji strani. Se vidi, da sem iz forme IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa mismis kdaj pa ti začneš nove boje??? sem samo en majčken za tabo, v soboto bo padla prva OPALAAAA, zakaj pa te ni na seznamčku? TI TI, A hoče bit undercover? en mejčken. Pa ti, kdaj gresta vidva naprej, ali bosta tudi undercover?
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 26.2.2009 20:27:36
|
|
|
|
zofka7
|
Dolgi črni lasje, pa ves čas sta se hahljala?
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 26.2.2009 20:27:56
|
|
|
|
Stella Rossa
|
mismis zdaj maš ta dolgi postopek?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 26.2.2009 20:28:23
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po Čer. Vidim, da si danes mišmiš in dejzi pinkponk žogico podajata Evo jest sem po vsej gužvi pregorela, me kuha vročina, grlo je v krizi... Sledi, da propade moj randi jutri z vami v Kongu... Pa prav veselila sem se... Sem rekla, če vas brat nimam cajta, vas bom pršla pa vsaj malo pogledat. In zdaj nič iz tega. Evo, takle mamo... Dejzi ti lahk enga, dva, tri tardeče še na moj račun Hvala pika za usmiljenje. Končno en, ki zna cenit pravo pivo. Skoda, da ne morš jutri prit pogledat, ampak daj se čimprej pozdravit.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 26.2.2009 20:28:44
|
|
|
|
Stella Rossa
|
IZVIRNO SPOROČILO: zofka7 Dolgi črni lasje, pa ves čas sta se hahljala? JAP......to sva midva.....vedno se reživa pa neke pokava brezveze
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 26.2.2009 20:28:45
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po Čer. Vidim, da si danes mišmiš in dejzi pinkponk žogico podajata Evo jest sem po vsej gužvi pregorela, me kuha vročina, grlo je v krizi... Sledi, da propade moj randi jutri z vami v Kongu... Pa prav veselila sem se... Sem rekla, če vas brat nimam cajta, vas bom pršla pa vsaj malo pogledat. In zdaj nič iz tega. Evo, takle mamo... Dejzi ti lahk enga, dva, tri tardeče še na moj račun a zdaj mi boš pa ti kontro dajala... pa glej, da se pocjataš. Bemtiš pa je res nekaj v zraku, moj že cel dan kavča z vročino 38,5 na gor, sem mu celo obkladke dala na noge, kot majhnemu otroku
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 26.2.2009 20:29:56
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa mismis zdaj maš ta dolgi postopek? ja ta dolzga (piši kao što govoriš) , tako da bom konec marca konec
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 26.2.2009 20:30:19
|
|
|
|
Stella Rossa
|
Zdaj sem pa radovedna kira si ti
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 26.2.2009 20:31:28
|
|
|
|
Stella Rossa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa mismis zdaj maš ta dolgi postopek? ja ta dolzga (piši kao što govoriš) , tako da bom konec marca konec mogoče pa se bova na kakem UZ srečale
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 26.2.2009 20:32:33
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis en mejčken. Pa ti, kdaj gresta vidva naprej, ali bosta tudi undercover? Nič ni udercover, kar se mene tiče. Tud če bi hotla bit (me je enkrat taka ideja popadla), ko ne morem bit tiho, pol pa vse sčvekam. Če bi bla pridna, bi mogla met zdaj že datum, pa ob naslednji M štartat, pa nisem bla pridna in sem zdaj šele razmišljat začela, kaj naj naredim. Drekec pri teh postopkih je, da naj bi se nov začel glih, ko se malo psihično spočijem. Ne vem, če hočem bit čez en mesec spet vsa namorjena. Zdaj se mam glih fajn. Bo pa seveda počasi začelo grickat od znotraj in verjetno se bom potem počasi spravila v nov boj. Tolk, da neki delam.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 26.2.2009 20:32:42
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa mismis zdaj maš ta dolgi postopek? ja ta dolzga (piši kao što govoriš) , tako da bom konec marca konec mogoče pa se bova na kakem UZ srečale zihr, če imaš pa jutri zvečer čas, me pa lahko srečaš v Kongotu
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 26.2.2009 20:33:49
|
|
|
|
pika.po
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: pika.po Čer. Vidim, da si danes mišmiš in dejzi pinkponk žogico podajata Evo jest sem po vsej gužvi pregorela, me kuha vročina, grlo je v krizi... Sledi, da propade moj randi jutri z vami v Kongu... Pa prav veselila sem se... Sem rekla, če vas brat nimam cajta, vas bom pršla pa vsaj malo pogledat. In zdaj nič iz tega. Evo, takle mamo... Dejzi ti lahk enga, dva, tri tardeče še na moj račun a zdaj mi boš pa ti kontro dajala... pa glej, da se pocjataš. Bemtiš pa je res nekaj v zraku, moj že cel dan kavča z vročino 38,5 na gor, sem mu celo obkladke dala na noge, kot majhnemu otroku jest sam pošteno talam, da nau Dejzi žejna Jest sem tud pridno mojga revčka bolanga stregla... In evo kaj človek dobi za hvala lepa... Zdej pa on mene nč ne streže ker je tipično moško še vedno fullll bolan in na pol mrtev...
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 26.2.2009 20:34:13
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis en mejčken. Pa ti, kdaj gresta vidva naprej, ali bosta tudi undercover? Nič ni udercover, kar se mene tiče. Tud če bi hotla bit (me je enkrat taka ideja popadla), ko ne morem bit tiho, pol pa vse sčvekam. Če bi bla pridna, bi mogla met zdaj že datum, pa ob naslednji M štartat, pa nisem bla pridna in sem zdaj šele razmišljat začela, kaj naj naredim. Drekec pri teh postopkih je, da naj bi se nov začel glih, ko se malo psihično spočijem. Ne vem, če hočem bit čez en mesec spet vsa namorjena. Zdaj se mam glih fajn. Bo pa seveda počasi začelo grickat od znotraj in verjetno se bom potem počasi spravila v nov boj. Tolk, da neki delam. aha, ja no vse ob svojem času, ti se pa le pripravi počasi...
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 26.2.2009 20:34:18
|
|
|
|
zofka7
|
ravni rdeči lasje, pridno dolgčas pasla v drugi vrsti
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 26.2.2009 20:34:23
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis a zdaj mi boš pa ti kontro dajala... Nč bat. Jaz dva spijem, pa sem v komi. Pa ne vem, a je to zato, ker sem izven forme al pa zato, ker mi kot alkoholiku že toleranca pada.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 26.2.2009 20:34:50
|
|
|
|
Stella Rossa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa mismis zdaj maš ta dolgi postopek? ja ta dolzga (piši kao što govoriš) , tako da bom konec marca konec mogoče pa se bova na kakem UZ srečale zihr, če imaš pa jutri zvečer čas, me pa lahko srečaš v Kongotu sem popoldanska pa še vikend mam deloven, tako da ne bo šlo.....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Imena za punčko:Nezy85Lia (
24%)
Lina (
24%)
Taja (
32%)
Žanet (
14%)
Nejša (
6%)
Število vseh glasov: 459Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!