arneja
|
Dobro jutro . Dejzi, itak, da vem, da mojih otrok ne bi v nevarnost spravljala, saj boš ja njihova botrca . Kaj se ti zaradi Reša sekiraš, to je res tvoja stvar ali boš shujšala ali ne. Pa še vedno mislim, da ti prispevaš dobre celice. Zakaj imam pa jaz tako slabe, pa nimam ravno prav veliko odvečnih kg? Itak, da zato reče, da shujšat, ker ne ve, kaj bi drugega rekel. Jaz ga vedno sprašujem, kaj naj, pa nimam pojma. Se vedno sama spomnim, kaj bom poskusila spremeniti, on pa samo komentira, ja, to je ok. Potem pa kar do maja počakaj, če zdaj še nisi pripravljana, pa bova spet istočasno atu težili . Včerajšnja znanstvena fantastika uspela ? S knjigo, seveda . Imam jaz, žal, zadnje čase tudi samo tako fantastiko . Pika.po, novičko, če bo takšna lepa, boste sigurno prve izvedele . Upam, da se danes že bolje počutiš. N74, se spomnim, da si zadnjič spraševala, če je ok, ker te v službi v noge zebe. To ni ok, ker pomeni, da imaš slabo prekrvavitev. Jo imam jaz tudi, in menda potem tudi v maternici ni dobre prekrvavitve, zato je pa fino na kakšno refleksno masažo it. Jaz zdravila jem malo na približno na 8 ur, ker tudi včasih malo pozabim. Zjutraj jih imam pri postelji in ko se zbudim, vse skupaj vzamem, pa potem pol urce gor ali dol Pridem nazaj.