|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
18.2.2009 10:57:45   
T1979
Špelka kako lep buši, ja sej si že taka kot, da bi bila v petem mesecu. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
18.2.2009 10:59:48   
spelka12
Pa sem šele v 5 tednu user posted image . Prehitevam vedno in povsoduser posted image .

Kako ste danes punce? A bi kera gorenjka prišla v kranjski tuš ob 17h? Ene 5 nas je že, da mal poklepetamo.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
18.2.2009 11:22:20   
Naska
Živijo!

najlepša hvala za vaše dobre misli! Odštevam dneve - dolgih je telih 14 dni...

gospodarica: jaz sem imela menopur in cetrotid - prva zadeva je da pospeši al poveča (pač tako kot vse ostale zadeve) nastajanje foliklov (začneš jemati drugi dan), nekje sedmi dan, če se prav spomnim pa k temu začneš dodajati še cetrotid, ki pa ustavlja zadevo - taka hecna kombinacija - pri ta kratkem ciklusu, ki sem ga tudi jaz imela.  tako imaš na začetku po eno injekcijo na dan, potem pa po dve, do stop injekcije...

za baby aaspirin sem pa spraševala, ker tam na tisti strani, kjer piše o prehrani piše tudi, da naj bi jemale ta aspirin - pa mi ni jasno zakaj?

lepo se imejteuser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
18.2.2009 11:23:48   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: Naska

za baby aaspirin sem pa spraševala, ker tam na tisti strani, kjer piše o prehrani piše tudi, da naj bi jemale ta aspirin - pa mi ni jasno zakaj?

aspirin naj bi dobro prekrvavil maternico. Zato ga jemljemo. AMpak samo do + ali tečke. Pol pa nehat.

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
18.2.2009 11:32:03   
Naska
ooo, hvala, potem pa res stopim v lekarno

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
18.2.2009 11:32:40   
Naska
aja, a to eno tabletko na dan?
drugače jemljem pa še folno kislino
a bi morala še kaj?

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
18.2.2009 11:52:10   
lana70
Pozdravljene!

Najprej da se zahvalim puncam za odgovor,....drugače pa moram priznati, da ste zelooo pridne - v petek sem šla smučat in danes v eni kavarni čekiram forum in vidim, da ste natipkale že 5 strani!!!! Sem pa ugotovila, da sva s Kimsy na istem - obe čakava M. Katero št. imaš? Jaz imam 56, mislim vsaj...sem v Bovcu in vse papirje doma. Imejte se še naprej fajn....lp

L

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
18.2.2009 12:30:59   
n74
gospodarica - žal nimam nobenega odgovora zate, imam pa tudi jaz problem, da slabo reagiram na zdravila in mi ata pravi, češ taka ste ne morete pomagatuser posted image . Pa me zanima kaj si jemala v prvem in drugem postopku, da vem kaj pričakovati. Jaz imela v prvem eno celico, sedaj se kaže 5 foliklov. Imam pa tri enote menopurja in dipherline. Zakaj te je napadel, da prehitro izkoriščaš postopke? Ali mogoče nisi imela vmes pavze? Ali so mogoče vsi ti postopki na koncesijo?

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
18.2.2009 13:07:19   
kimsy
lana70 - Jst mam pa št. 50. M bi bogla dobit okol 24. ampak me že vse zvija. Mam ves ciklus nekaj zmešan. Odkar sem bla na IUI-ju. user posted image
Me pa prov zanima katera zdravila bom dobila. Na IUI sem mela Gonal in sem dobro odreagirala.

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
18.2.2009 13:14:20   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

fotka je že v albumu, pa še slikca bušija zraven da boste videle, kako me je hiperca zdelala. miška, arneja pa blanč pa slikca testeka tud. Moj se ni postavu na trepalniceuser posted image
trepetalke navijam, navijam user posted image

...o ko da si v 4 mesecuuser posted image ....pa te ful matrauser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
18.2.2009 13:40:41   
mismis
user posted image

user posted image

AKTUALNO  

Sreda, 18.02.
mateja_goljev - kri  + UZ

Četrtek, 19.02.
Arneja - UZ
mateja_goljev - kri  + UZ

Petek, 20.02.
mala81 - UZ
Princes34- UZ
n74 - UZ

Sobota, 21.02.
Loremi - ET

Nedelja, 22.02.
Miška73 - ET

Ponedeljek, 23.02.
WP - prevzem zdravil
Fargesia - 1.UZ

Torek, 24.02.
Šopka - posvet
Stella Rossa - sestra Milica (GK)

Petek, 06.03.
skuštrana suzi - posvet

Sreda, 11.03.
skuštrana suzi - spermiogramuser posted image user posted image

Ponedeljek, 30.03.
skuštrana suzi - ponovni posvet  

user posted image
user posted image   TA MESEC PRAZNUJEJO   user posted image

user posted image  

OBJEMČKI 
user posted image   Vitaebella, Pikovit, Pika79, Zup2, Princes34, T1979, Fargesia, Gigi1   user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Efika greje user posted image user posted image test 19.02.
  Tassi1 greje user posted image user posted image user posted image test 20.02.  
kozica greje user posted image test 02.03.  
cukica greje user posted image user posted image   test 02.03.  
BibaTolstojBond greje user posted image  user posted image     test ???   
naska greje  user posted image   test 04.03.  

user posted image

user posted image   KANDIDATKE   user posted image V  POSTOPKU    user posted image

• Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • emamair (IVF, dr. Reš)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ) 
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • n74 (2. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • anna1 (2. IVF, GK LJ)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • cukica (GK LJ, dr.Ribič, zamrznjenčki)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • BarbiG (4.ICSI, GK LJ)
  • Vitaebella (1. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki)
  • Loremi (2. IVF)
  • žogica13 (2.IVF, GK LJ)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Stella Rossa (1. IVF, GK LJ, dr. Požlep)
  • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, zamrznjenčki)
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • a.jard (1.IVF, PO, dr. Reš)
  • Pika74 (6. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Kozica (Zamrznjenčki)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB, marec 2009) 
  • Aljonka (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEK   user posted image      

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš,9.4.) 
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ)
  • daisy23 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Jill (1. ICSI, MB)  Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • citrončica (4. ICSI, GK LJ)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • Lana08 (2.IVF, GK LJ)
  • Baci (2.IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Metulj1 (1. IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Dajamaja (PO, dr. Reš, marec)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D, posvet 2.3.09)
  • Ivyy (ICSI)
  • mismis (2.IVF, LJ, dr.Drobnič)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, femoden do 29.3.)
  • Miklarom (6.IVF, MB Femoden)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, čaka pošto od konzilija)
  • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • zup2 (dr. Reš, PO)
  • skuštrana suzi (GK LJ, dr. Drobnič)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • lana70 (GK LJ, čakauser posted image )
  • Kimsy (GK LJ, čaka user posted image )

NAŠE NAVIJAČKE/NAVIJAČI:

• sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Sonček33, Nokes, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09,

• Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
    Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

•  
          user posted image NOVE NOSEČKE  FEBRUAR user posted image      

user posted image  marjetka cvetka (N)

user posted image  Špelka12 (PO)
  •  
    user posted image  Efika (MB)

• Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

S R E Č A N J E, S R E Č A N J E, S R E Č A N J E ....

Drage moje, dragi moje,...je že skoraj mesec dni minilo od našega zadnjega srečanja, zato predvidevam da imate kar malo suha grla user posted image user posted image user posted image

Da ne bo grlo preveč srbelo in jeziki zatekli od negovorjenja, vas vabim, da se mi pridružite v nam vsem znanem Kongu, dne 27.02.2009 ob 19. ure dalje. Glede na to, da ste bile obveščene en teden prej, ne sprejmemo nobenih izgovorov za odsotnost...

Vljudno vabljene...user posted image user posted image user posted image  

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gloria)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2836
    18.2.2009 13:49:11   
    mismis
    Gospodarica, mislim da je tole kombinacijo Puregon in Gonal/menopur imela Sayuri. Rezultat njenega postopka občasno krasi naše strani in nas stimulira s svojimi nasmehi. Kdaj pa imaš prvi UZ.

Reby, ti bomo v petek za vsak slučaj še kakšne polivinilaste vrečke prinesle, če bo kriza user posted image

Pika.po, ti si le utrgaj čas za nas, da boš lahko malo updejtala zadeve

Larči, pozdravi nam Sabso nazaj. Kako pa si ti, vidim na dvojčkih, da spet nisi ponoči spala

Lana70 in Kimsy, pestke da rdeču hudič čimprej pride, pa da gresta med špikarke in v boj za naše user posted image user posted image

Naska, ja aspirin 100 jemlješ samo eno tableto na dan. Glede na to, da je punkcija že za tabo ne rabiš jemati nič več poleg Folne kisline.

MBT1979, torej avto maš, a pobereš tudi mene in greva skupaj user posted image user posted image

Špelka, sem videla bušija že zjutraj, daj ti meni povej, kje vse vidijo slike tvojih nečakov. Sem gledala v tvoj album in v Benikin album pa nič ne vidim, me pa prav firbec matra kakšen je Jakob zdaj.

mateja_goljev, torej lahko računamo, da bo do jutri folikel počil.

Arneja, dobro jutri opravi pri atu, naj bo UZ ves črn zaradi foliklov

Efika, visok beta HCG na jutrišnjem krvnem testuuser posted image user posted image

Imam pa tudi jaz eno vprašanje, kako je že s tisim čajem malinovih listov, kako se ga skuha (smotan mismis je vrgel navodila stran) in ali obstaja še kakšen čaj za prekrvavitev? Katera ve...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2837
    18.2.2009 13:53:06   
    womanpolice
    Živjo, punce... in fanta...

Nekaj dni se nism oglasila in tud dans bom zelo kratka, saj namesto, da bi se mi stanje izboljšalo, se je poslabšalo... Sedaj so se začele še hude bolečine v križnem delu hrbtenice... Imam takšne krče, kot da bi me nekdo z nožem zbadal v hrbtenico. Včeraj sem šla do svoje zdravnice in v lekarno (še po druga mazila, saj ta do sedaj niso pomagala in po tablete), in mi je dala napotnico za na travmatologijo, ker mi po prometni niso slikali križnega dela. Povedala sem ji, da sumim, da mi je ali živec stisnilo v hrbtenico ali pa so mišice... da ne verjamem, da je kaj s hrbtenico narorbe. Kljub temu mi je dala napotnico, in grem 25.2. v Ljubljano na Polikliniko, da mi slikajo še križni del. Veliko počivam - ležim - v bistvu skoraj cel dan; vstanem le, ko grem jest v kuhinjo in v kopalnico al pa wc. Jst upam, da bo kmalu boljše.

23.2. grem po zdravila in mislim, da se tko al tko isti dan začnem špikat s Suprafactom. (MISMIS me je spraševala) No, vsaj ponavadi je bilo tko...

MISMIS vidim, da imate srečanje, katerega se spet NA ŽALOST ne bom mogla udeležiti... Če verjamete ali ne, vas že kr pogrešam.

Da nadaljujem....

Princes34, T1979, Fargesia, Gigi1     Zelo mi je žal, da niste ugledale pluskov. Žižika zate še posebej. Toliko slabih izkušenj imaš v življenju, da ti resnično iz srca privoščim, da vama kmalu uspe dobiti vajine otročke. Res ti privoščim!!!!!

Da ne bo pomote; vsaki izmed vas to privoščim in seveda tudi sebi.

Bolj se bliža postopek bolj me zanima ali bodo tokrat rezultati boljši. Res sva bila pridna s tabletami. S prehrano pa ne... In upam, da bo veljal tisti rek "v tretje gre rado".

Aja, moram čestitat novim nosečkam:

user posted image NOVE NOSEČKE  FEBRUAR user posted image      

marjetka cvetka (N)

•  Špelka12 (PO)
  •  
     Efika (MB)
  • MARJETKA CVETKA   kako pa je to uspelo po naravni? po tistem ZS, ki si mi ga pred časom poslala, me je tole presenetilo.. Prijetno, da ne bo pomote! Iskrene čestitke!
  • še eno vprašanje imam za ASPIRIN 100... Kdaj ga naj začnem jemati in koliko na dan? Hvala za odgovore...
  • MIŠKA73... Ja ti pa si prava kokoška... pridna pridna... držim pesti, da te počakajo blastociste!!!

(odgovor članu gloria)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2838
    18.2.2009 13:58:01   
    womanpolice
    aja, sem se odločila, da v tem postopku ne bom toliko jajc jedla in piva pila.... se mi zdi, da sem v drugem postopku kr  malce pretiravala (po cca. 2 - 3 jajce na dan, no, s pivom niti nisem pretiravala, ker ga ne maram; sem le pol litra na dan, pa še to brezalkoholnega)

1. postopek: 1 blastocista 1 morula (nič zamrzjenčkov)
    2. postopek: 2 moruli (nič zamrzjenčkov)

V drugem postopku je pa bilo celic bistveno več kot v prvem (enkrat več)

Bom jedla jajca in pila pivo, vendar le eno na dan ali na dva dni; saj se mi zdi, da sem preforsirala in sta mogoče zato bili dve moruli... al pa se motim... ma sej človk ne ve več kaj bi še poskusil...

Sem pa se tudi pozanimala o refleksni masaži stopal in mi je rekla gospa, ki to dela, da bi bilo boljše, da to počaka na 4. postopek, če tokrat ne bo uspešno.

AJA, še čestitke novim mamicam!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in zanima me ali se že kaj ve za SHUKO... sem bila toliko odsotna, da ne vem če se je javila kaj, in me res skrbi zanjo.

Hvala že v naprej za informacije in odgovore...

(odgovor članu womanpolice)
    Neposredna povezava do sporočila: 2839
    18.2.2009 14:01:32   
    womanpolice
    MISMIS rade volje bi ti pomagala z odgovorom, vendar le tega ne vem... sorry

Mateja_goljev tudi jst držim pesti zate!!!

(odgovor članu T1979)
    Neposredna povezava do sporočila: 2840
    18.2.2009 14:05:57   
    spelka12
    mišmiš zs

Neposredna povezava do sporočila: 2841
    18.2.2009 14:08:58   
    mismis

mišmiš zs

videla in že odgovorila..

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu spelka12)
    Neposredna povezava do sporočila: 2842
    18.2.2009 14:13:47   
    mismis
    Wp, žal mi je, da se ti stanje poslabšuje. Upam, da te čimprej zrihtajo..

Glede piva in jajc bom rekla samo tako, da ne mislim, da sta slabo vplivala na tvoje celice. Morda se je v prvem postopku kaj drugače poklopilo, da sta prišla do blastociste. Se mi zdi, da si tudi bila bolj sproščena, ker nisi vedela kaj te čaka, tudi to je lahko vzrok, da je bila blastocista.

Tako, moj nasvet je, da nadaljuješ z jajci in pivom, seveda v normalnih količinah, in pa seveda da se sprostiš. Sedaj, ko boš na bolniški, se poskusi zaposliti z nečim, da ne boš tuhtala samo o celicah in postopku.

Ponavadi je tako, da se začneš špikati tisti dan, ko prevzameš zdravila. Vendar pa so naslednji teden v LJ počitnice, zato so nekatere naročili prej na prevzem zdravil.
    A je 23.02. tvoj 22. dan ciklusa?

Veliko sreče.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2843
    18.2.2009 14:30:55   
    womanpolice
    ja, 23.2. je moj 22. dan ciklusa

Kar se tiče postopka, se niti ne obremenjujem. Kar se tega tiče, me samo firbec matra rezultat vitaminčkov in nič drugega.... Mislim, da tko kot me je "sesulo" v drugem postopku, da bolj me ne more (no, edin, če bi doživela to kar so nekatera (Kajšica, Gigi, itd...). Tko da se s postopkom samim in +/- ne obremenjujem. Tud cel čas do testa ne bom doma, ampak se bom po cca 1 tednu vrnila v službo, vendar bom v administraciji; tako vsaj ne bom toliko mislila al bo al ne bo... kar vsaka od nas počne v tistih dneh pa če prizna al pa ne.. mislm, da je to nekaj normalnega. Ne obremenjujem se pa toliko kolikor sem se ne vem al v prvem al v drugem. pa tud z mojmu sva dosti razčistila; tko da sem zdaj po pogovoru z njim bolj sproščena.

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2844
    18.2.2009 14:35:22   
    Stella Rossa
    WP se zna zgodit da bova midve skupaj trepetalkiuser posted image user posted image
    Jaz pa grem 24. po špike, 25. 02. pa je 22i dan ciklusauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2845
    18.2.2009 14:38:14   
    womanpolice
    Stella Rosa ... ja, lepo.... iz kje pa si? Midve se še ne poznava...

(odgovor članu Stella Rossa)
    Neposredna povezava do sporočila: 2846
    18.2.2009 14:39:36   
    Stella Rossa
    Iz Jesenic, hodim pa v LJ k dr Požlepoviuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2847
    18.2.2009 14:42:47   
    spelka12
    WP aspirin začneš jest po et-ju in ga ješ do + ali tečke. Pol pa nehat. Upam, da tvoje zdravstvene težave hitro minejo. Tale hrbtenica je res za en kur..., če boli.
    mišmiš sem ukrepala in slikce bojo "upam" jih bo benika prlimala na to temo, boste imele za motivacijouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2848
    18.2.2009 14:44:14   
    womanpolice
    Jst sm med Osrednjo Slovenijo in Zasavjem user posted image

Sm pri dr. Bokalovi, moj pa pri dr. Drobniču.

ja, potem pa se bova slej kot prej zihr videli na UZ.

Če ni skrivnost kakšna je tvoja "zgodovina"?

Neposredna povezava do sporočila: 2849
    18.2.2009 14:45:18   
    womanpolice

WP aspirin začneš jest po et-ju in ga ješ do + ali tečke. Pol pa nehat. Upam, da tvoje zdravstvene težave hitro minejo. Tale hrbtenica je res za en kur..., če boli.
    mišmiš sem ukrepala in slikce bojo "upam" jih bo benika prlimala na to temo, boste imele za motivacijouser posted image

Hvala ti, Špelka... Ja, tole je res hudo, če te matra hrbtenica. moj me malce heca, pa pravi, da sm kot stara mama user posted image

(odgovor članu spelka12)
    Neposredna povezava do sporočila: 2850
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Zakaj je več dojenčkov spočetih v zimskih ...
    Če imate več prijateljev s septembrskim rojstnim dnevom, je verjetno, da so njihovi starši devet mesecev prej zavestno a...
    Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
    Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Sindrom karpalnega kanala
    Sadrika

Vprašanje za tiste, ki ste imele v nosečnosti SKK(sindrom karpalnega kanala) zaradi otekanja. Težave so izginile:

takoj po porodu (33%)

1 teden po porodu (9%)

1 mesec po porodu (26%)

z operacijo (19%)

s pomočjo B-kompeksa (5%)

drugo -prosim za komentar (9%)

Število vseh glasov: 58

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!