|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
16.2.2009 14:13:26   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev

ojla punce!!

vesela novicauser posted image user posted image gremo naprej. hormon v krvi je narastel tako da imamo jutri UZ in odvzem krvi.

Jajca in pivo sta pomagala!!!! pa elevit.

papa mateja

...user posted image user posted image user posted image user posted image ...o sem veselauser posted image

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
16.2.2009 14:14:53   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Nisem zdržala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri ima pa naša Se* RD a ne sekica? PA kot bi rekla ona, čez 8 mesecev bomo imeli Špelinčko ali pa Špelinkota, kar bo prišlo venuser posted image . Da presekam tale črni februar.

Sicer je uradni test šele v sredo, ampak do sedaj imam za sabo že 6 pozitivnih testov (matr DM je zaslužu z mano)user posted image user posted image

...čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
16.2.2009 14:40:32   
mismis
Drage naše nosečke.

Kot veste smo se tukaj že zelo dolgo pogovarjale, da bi na temi nosečnosti odprle svojo temo in sicer nosečke IVF/ICSI in to se je v tem prelepem dnevu, ko je naša Špelka ponovno ugledala plusek tudi zgodilo.

Vse skupaj ste lepo povabljene, da se oglasite tam, link: http://www.ringaraja.net/forum/Nose%C4%8Dke_po_IVF%2FICSI/m_3812399/tm.htm, kjer smo vam v pomoč že pripravili en majhen seznamček.

Seveda ste VEDNO dobrodošle pri nas z vašo pomočjo, nasveti in spodbujanjem., čeprav jaz močno upam, da se kmalu preselim k vam.

Ko bo ena od vas srečnic prevzela vaš novi seznamček, se bo z seznama IVF/ICSI bork brisal del, kjer so označeni pregledi nosečk. Lepo vas prosim ne tega vzeti kot zamero, ali misliti da vas nočemo več med nami (ker to ni res), vendar pa se je tale naš seznamček raztegnil do nezavesti in priznam, da ga je zelo težko urejati.

Vsem skupaj pa želim lepo in mirno nosečnost, brez slabosti in da čimprej rodite lepe in zdrave pikice, ki vam bodo polepšale dneve user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
16.2.2009 14:51:03   
spelka12
Z veseljem, vas bomo tukaj vzpodbujale, me bomo imele pa tam svoj seznam. Tudi ve lepo vabljene k vam, da počvekamo.user posted image

Klicala sem reškota in 2.3. imam pregled user posted image user posted image . Pa nč na seznam narest, bom na drugi temi uredila user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
16.2.2009 14:53:33   
kimsy
Oj!
Upam, da se lahko urinem z enim vprašanjem. Zanima me, kako izveš, ali imaš dolg ali kratek postopek IVF? A lahko kar sesto pokličem, pa vprašam, al se lahko med uradnimi urami oglasim in mal pozanimam? Sm čist nevedna, pa tud G. mi ni nč povedal, sam reku, da gremo na IVF, ker IUI ni bil uspešen. Mam pa že neko št. in ko dobim M morem poklicat.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
16.2.2009 14:54:14   
biba007

Nisem zdržala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri ima pa naša Se* RD a ne sekica? PA kot bi rekla ona, čez 8 mesecev bomo imeli Špelinčko ali pa Špelinkota, kar bo prišlo venuser posted image . Da presekam tale črni februar.

Sicer je uradni test šele v sredo, ampak do sedaj imam za sabo že 6 pozitivnih testov (matr DM je zaslužu z mano)user posted image user posted image

Špelček, user posted image , bravo, bravo bravo user posted image user posted image user posted image
Ti grem nemudoma čestitat še na ta novo temo nosečk

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
16.2.2009 14:54:17   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Drage naše nosečke.

Kot veste smo se tukaj že zelo dolgo pogovarjale, da bi na temi nosečnosti odprle svojo temo in sicer nosečke IVF/ICSI in to se je v tem prelepem dnevu, ko je naša Špelka ponovno ugledala plusek tudi zgodilo.

Vse skupaj ste lepo povabljene, da se oglasite tam, link: http://www.ringaraja.net/forum/Nose%C4%8Dke_po_IVF%2FICSI/m_3812399/tm.htm, kjer smo vam v pomoč že pripravili en majhen seznamček.

Seveda ste VEDNO dobrodošle pri nas z vašo pomočjo, nasveti in spodbujanjem., čeprav jaz močno upam, da se kmalu preselim k vam.

Ko bo ena od vas srečnic prevzela vaš novi seznamček, se bo z seznama IVF/ICSI bork brisal del, kjer so označeni pregledi nosečk. Lepo vas prosim ne tega vzeti kot zamero, ali misliti da vas nočemo več med nami (ker to ni res), vendar pa se je tale naš seznamček raztegnil do nezavesti in priznam, da ga je zelo težko urejati.

Vsem skupaj pa želim lepo in mirno nosečnost, brez slabosti in da čimprej rodite lepe in zdrave pikice, ki vam bodo polepšale dneve user posted image user posted image

Uh, to je pa superca ideja! user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
16.2.2009 14:54:33   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

mišmiš močno upam, ker se mi srček res trga ob slabih novicah. Mam kar slabo vest zaradi ostalih. Zakaj ravno jaz. Sem ful vesela ampak ......user posted image .
slabosti so pa že tu user posted image . Pa hiperca tudi. Ni nič boljš, kvečjem na slabše gre. Bom spet reškotu pojamrala.

nič slabe vesti imeti, tudi tebi ni bilo lahko do sedaj. Tudi ti si zaslužiš srečo ravno tako kot ostale. Tokrat si pač ti na vrsti, naslednjič bom pa jaz ali pa katera druga.

Sedaj pa hitro slabo voljo na stran in se veseliti in to je ukaz...

Se podpišem

Pod tole se pa tudi jaz podpišem

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
16.2.2009 14:56:01   
Stella Rossa
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

Oj!
Upam, da se lahko urinem z enim vprašanjem. Zanima me, kako izveš, ali imaš dolg ali kratek postopek IVF? A lahko kar sesto pokličem, pa vprašam, al se lahko med uradnimi urami oglasim in mal pozanimam? Sm čist nevedna, pa tud G. mi ni nč povedal, sam reku, da gremo na IVF, ker IUI ni bil uspešen. Mam pa že neko št. in ko dobim M morem poklicat.

A že imaš napotnico za IVF? Če jo imaš poglej kaj piše na njej. Tako sem jaz zvedla, da imam ta dolgi postopek( mi piše gor suprefact+menopur)

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
16.2.2009 15:00:16   
biba007
BrigitteBardotPikica, mogoče bo pa tale pomagal k stimulaciji user posted image ...saj veš, da vizualiziraš mulčka in potem na lov z novimi supergami iz Hervisa... Navijam zate, prav res user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
16.2.2009 15:01:46   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

Oj!

A že imaš napotnico za IVF? Če jo imaš poglej kaj piše na njej. Tako sem jaz zvedla, da imam ta dolgi postopek( mi piše gor suprefact+menopur)

Stella Rossa, to je odvisno od doktorja, ki ti napiše postopek. Meni je Drobnič  napisal za kratki postopek vedno samo  IVF postopek, sedaj ko bom šla v dolgega pa mi je napisal IVF (dolgi postopek)

Kimsy, evo upam da smo ti vsaj malo pomagale

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
16.2.2009 15:06:02   
mateja_goljev
Oj!

Oj!

tako je Kimsy, glede dolžine postopka se odločijo med oziroma na podlagi ultrazvoka, oziroma na podlagi zdravil, ki ti jih je zdravnik predpisal. Dobila si telefosnko številko sestre Mire, ki jo pokličeš ko dobiš odobritev od konzilija, da ti da evidenčno številko. In potem ti sestra pove, da pokličeš ko dobiš M, da ti da datum, ko se oglasiš v stari porodnišnici v ambulanti IVF. Ne vem a rabiš potrditev konzilija al ne, pomoje ja. no in potem prideš naročeni datum do sestre Milice v ambulanto IVF, kjer daš napotnico in obvestilo konzilija, pa ostale papirje od krvi in brisa, se greš pofočkat k sestram na SIII, in potem te one pošljejo v sprejemno pisarno, da dobiš nalepkice in nato nazaj na SIII, kjer ti dajo municijo. In povejo kdaj se javiš na kontrolo na UZ.  to je vsa umetnost.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
16.2.2009 15:11:01   
Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Danes je bilo moje lulanje na palčko neuspešno. Že od petka čutim, da spet ni ratalo. Prosim vas ne me spodbujat...jutri bom ponovila in sporočila, če se bo kaj spremenilo. Če se ne oglasim pomeni, da je stanje tako kot je...

Kaj ni bilo rečeno da 19 test? A prehitevamo? A je še kera Gigi tu gor, ko jest sm skoz raćunal na 19.? Al se me loteva ona stvar ko številke zamenjuješ?

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
16.2.2009 15:13:00   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Danes je bilo moje lulanje na palčko neuspešno. Že od petka čutim, da spet ni ratalo. Prosim vas ne me spodbujat...jutri bom ponovila in sporočila, če se bo kaj spremenilo. Če se ne oglasim pomeni, da je stanje tako kot je...

Kaj ni bilo rečeno da 19 test? A prehitevamo? A je še kera Gigi tu gor, ko jest sm skoz raćunal na 19.? Al se me loteva ona stvar ko številke zamenjuješ?

Kruce ti si taki zlatko. To so prave besede za našo Žižet.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
16.2.2009 15:15:35   
lara light
Špelka, hb, da si popravila tole statistiko! Super draga moja, iskrene čestitke! In uživaj v sreči!user posted image user posted image user posted image

Mismis, itak, da je prav da nosečke nardijo/mo nov seznam, ker verjamem, da je ful dela...nobena ne sme zamerit. Bodi lepo, punči!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Niti do kave mi ni, hvala...ta moj hrbet, ki verjetno ni moj, saj moj ne boli nikoli tako močno, toliko časa,....
Mismis draga, boli in boli, hvala ker se vedno spomniš name 
Lučka, ojla
Gigi, kako si?
Trepetalke mislim na vas

...joj šele zdej sem vidla da imaš ti parčekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lubica, hvalauser posted image

Mismis, mojsonček,...hvala, saj delam vse mogoče, a ni in ni odsiha...mah saj bo, moram malo positnarit, mi je takoj boljeuser posted image

Gigika, mislim nateuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
16.2.2009 15:32:07   
kimsy
hvala za odgovore.
Jst mam že vse dokumente doma, (bris, spolno prenosljive b.)  na napotnici piše samo IVF, od konzilija sem tud dobila pošto, mam tud že neko evidenčno številko, tok da v bistvu čakam samo M. Še bolš bi pa blo, da je sploh ne bi dobila. user posted image  Sem večni optimist, kljub petim letom - - - . user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
16.2.2009 15:33:54   
gloria
...ha, ha zdej bom pa  mela dela z branjemuser posted image user posted image user posted image user posted image ....super ideja za novo temo....user posted image user posted image user posted image user posted image ....kolkrat mi je šlo po glavi kolk bi blo fajn da imamo posebi temo,kje bi se me ivf-ovke lakh pogovarjale ker je res drugače ko se me pogovarjamo ali pa punce ko brez probleme zanosijo(pa brez zamere), ker je taka nosečnost le mal drugačnauser posted image čeprav eni ne pravijo tko.....
....res sem veselauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....bravo punce

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
16.2.2009 15:34:47   
gloria

hvala za odgovore.
Jst mam že vse dokumente doma, (bris, spolno prenosljive b.)  na napotnici piše samo IVF, od konzilija sem tud dobila pošto, mam tud že neko evidenčno številko, tok da v bistvu čakam samo M. Še bolš bi pa blo, da je sploh ne bi dobila. user posted image  Sem večni optimist, kljub petim letom - - - . user posted image

...tko tut moreš biti....optimističnauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
16.2.2009 15:35:51   
mojsonček

Drage naše nosečke.

MIŠMIŠKA pozdravljam idejo, maš prou od začetka do konca posta... vsekakor pa upamo, da vam bo prav prišlo tudi navijanje nas bajsolink user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
16.2.2009 15:42:43   
spelka12
sayuri ticker je že. Ga je tak lepo vidt.

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
16.2.2009 15:44:56   
gloria

sayuri ticker je že. Ga je tak lepo vidt.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kok sem vesela za tebe

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
16.2.2009 15:57:53   
obayifo
špelka čestitke!!

sicer sem se javla na nosečkah, pa še da vam povem, da je blo na NS super, tveganje zeloooo majhno in smo se kar zjokal od sreče user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
16.2.2009 16:02:53   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

špelka čestitke!!

sicer sem se javla na nosečkah, pa še da vam povem, da je blo na NS super, tveganje zeloooo majhno in smo se kar zjokal od sreče user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Iiiiiiiiiiiiiiiiiiii... superca.
Res upam, da mi bo kdaj dano to doživeti, ker mora biti res nekaj nepojmljivo enkratnega.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
16.2.2009 16:09:02   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

špelka čestitke!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
16.2.2009 16:10:10   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

user posted image user posted image user posted image

Tak, tak - kar za ušeske našo žižetko! Pupi - daj počakaj še kak dan, dva. BO!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Pralne plenice
oblekca

Ali uporabljate/ste uporabljali pralne plenice?

Da, samo pralne (16%)

Da, večina, a kombinirano s plenicami za enkratno uporabo (11%)

Da, a redko (9%)

Nikoli (64%)

Število vseh glasov: 137

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!