Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 17.2.2009 21:20:11
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi miška, bravo za 13 celic!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 17.2.2009 21:48:32
|
|
|
|
blanč
|
gigi še vedno čakam, da se nam danes oglasiš Mislim nate.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 17.2.2009 21:51:52
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč gigi še vedno čakam, da se nam danes oglasiš Mislim nate. Blanči, po moje je ne bo. Je že včeraj napisala, da bo ponovila test in če se ne oglasi, je sigurno negativen. Žal, sem tudi jaz upala, da bo rezultat drugačen. Kako si mi ti?
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 17.2.2009 21:56:26
|
|
|
|
sonček33
|
Žižek moj dragi - mislim nate. Drži se punca,
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 17.2.2009 23:06:26
|
|
|
|
ledenka
|
miška super koka si! naj se lepo oplodijo in te v nedeljo pričakajo lepe blastociste! mateja, dobro opravi jutri
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 18.2.2009 1:20:34
|
|
|
|
lara light
|
miška, bravo za 13 celic!!!!!!!!!!! Navijam močno! Punce, sabsa vas vse lepo pozdravlja! Dopolnila je 5. mesecev, je v redu, hodi v službo in je v gužvi ter upa, da se kmalu oglasi Lepe sanje
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 18.2.2009 4:07:06
|
|
|
|
miklarom
|
serendipity - vse najlepše želje za tvoj rojstni dan in vse kar si sama želiš, pa lepo materinstvo
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 18.2.2009 7:13:25
|
|
|
|
gospodarica
|
dobro jutro babike moje imam malo slabo vest,me že dolgo ni bilo,ampak berem vas pa sproti.... no ta teden se je zgodil en korak naprej.z mojim sva bila v ponedeljek pri rešu.malo sem bila razočarana,ker je naju napadel,da hitro porabljava postopke.mislim ej....saj je pa on dajal napotnke kako naprej,logično da bova njega poslušala a ne? zmotilo me je tudi to,ko mi je rekel,da slabo reagiram na zdravila in da imam malo celic,lahko pa bi jih imela več.(v prvem postopku sem imela eno,v drugem pa šest...men se zdi to še kr napredek,ka rečete ve?) samo proti koncu najinega obiska pri njemu pa je bil res čisto drugačen,mi je tako lepo rekel....češ da so me že fizično premučli in da se ne rabim še sama zdj prihično obremenjevat no drugi dan menstruacije dobim PUREGON-GONAL,osmi dan imam spet UZ in mi bo dal še neke.....centrotide(upam,da sem prav napisala) če je imela katera isto kombinacijo zdravil,naj mi prosim malo več pove o tem.res me zanima če bom zdj predelala kaj več celic kot pa v prejšnjih dveh postopkih.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 18.2.2009 8:42:42
|
|
|
|
mojsonček
|
Jutrčka srčice! Evo sam da vas mal pozdravim... BIBA BOND počivat, zadosti pit in še enkrat počivat... tut jst sem zaradi hiperce 2x obiskala ata pa je bilo k sreči vse ok (dobesedno bule na trebuhu in težave z dihanjem) no, pa zdaj buši pridno raste.. FARGI uspešno špikanje STELLA bodoča babi, čestitke za pikico in ti želim, da boš kmalu sledila hčeri SE* čeprav z malo zamude, vse najboljše za RD... naslednji bo še lepši, ko boš že cartala bebico MIŠKA čestitke za dober pridelek naj se jih čim več oplodi in zraste v prelepe blastociste EFIKA Ečestitke za , se beremo na novi temi pri nosečkah... tam tko čakamo še vse ostale... čim prej se pridružite SONČI a tebe pa mastitis matra sej bo šlo punči , tut to bo minil, upam, da čim prej kako pa mali Lovro, sigurno priden a ne ŽIŽIKA Lepe pozdravčke vsem, grem čekirat še k nosečkam!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 18.2.2009 8:44:33
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro, ena lepa kavica za vse vas :)
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 18.2.2009 8:50:34
|
|
|
|
Anonimen
|
fargi, bravo.. Sem vedla, d bo šlo!! Ostalim pa lep dan!!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 18.2.2009 8:59:46
|
|
|
|
Stella Rossa
|
Dobro jutro babike. Vse vas lepo pozdravljam in vam pošiljam en velik
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 18.2.2009 9:00:36
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj kako ste na ta lep zasnežen dan?
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 18.2.2009 9:02:32
|
|
|
|
sayuri
|
Ups zmotila
< Sporočilo je popravil sayuri -- 18.2.2009 9:03:05 >
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 18.2.2009 9:23:33
|
|
|
|
pika.po
|
Tkole smo na ta lep sončen zasnežen dan :-)
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 18.2.2009 9:25:59
|
|
|
|
pika.po
|
Ah ja pa helouuuuuuuuuuuu po dolgem cajtu. Spet ne sledim... Upam, da si bom za Kongo lahk cajt vzela, da malo updejtam zadeve!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 18.2.2009 9:31:52
|
|
|
|
mateja_goljev
|
ojla punce- dobro jutro! Takole, jutri zopet UZ in kri. Estradiol je 0,68 foliklček pa 23. Kmalu bo....
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 18.2.2009 9:44:35
|
|
|
|
MBT1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Dobro jutro, ena lepa kavica za vse vas :) Dober dan vsem Vidim, da naša Rebyka lepo skrbi za naše jutranje dobro počutje . Rebyka moja hvala za kufe!! A se vidmo 27.02?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 18.2.2009 9:54:54
|
|
|
|
Kicsi
|
Jutro lepotice in lepotca . Sem se včeraj tako razpisala na forumu,pol pa mi je internet ven vrglo . Zdajle pa kratko in jedernato. Se* tebi želim VSE NAJBOLJŠE . Naska,tebi želim,da čez 13 dni zagledaš en velik +.Si spraševala,kaj lahko ješ in kaj ne.Jej kokr si do zdaj,malo več počivaj (desni bok),tudi kak lahek sprehod je priporočljiv,pa čim manj se sekiraj in obremenjuj z nepotrebnimi stvarmi. SREČNO. Efika in Miška za pridobljene celice.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 18.2.2009 10:02:38
|
|
|
|
T1979
|
Jutro, samo pozdravim, pa šibam sem ful v gužvi. Berem vas kasneje. pa-pa
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 18.2.2009 10:02:47
|
|
|
|
MBT1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dobro jutro vsem skupaj kako ste na ta lep zasnežen dan? Zelo dobro jutro tudi tebi . Drugače sem pa super, zelo dobro razpoložena. Že celo dopoldne si prepevam in na vsake toliko malo pomigam z boki . Skratka v tak lep dan se je super zbudit, še lepše bi bilo če bi šla na kakšen izlet, namesto v službo. Pa ti? Še vedno gužva v službi? Pri nas moramo še malce potrpeti tale dva tedna, imamo revizijo na obisku, potem pa počitnice
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 18.2.2009 10:29:17
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979 Dober dan vsem Vidim, da naša Rebyka lepo skrbi za naše jutranje dobro počutje . Rebyka moja hvala za kufe!! A se vidmo 27.02? Ja, jaz sigurno pridem, ti? :)
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 18.2.2009 10:32:07
|
|
|
|
MBT1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979 Dober dan vsem Vidim, da naša Rebyka lepo skrbi za naše jutranje dobro počutje . Rebyka moja hvala za kufe!! A se vidmo 27.02? Ja, jaz sigurno pridem, ti? :) Jaz tudi tudi. Super, se spet vidmo . Včeraj sem si še zazihrala avto
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 18.2.2009 10:44:18
|
|
|
|
spelka12
|
fotka je že v albumu, pa še slikca bušija zraven da boste videle, kako me je hiperca zdelala. miška, arneja pa blanč pa slikca testeka tud. Moj se ni postavu na trepalnice trepetalke navijam, navijam
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 18.2.2009 10:48:52
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979 IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979 Dober dan vsem Vidim, da naša Rebyka lepo skrbi za naše jutranje dobro počutje . Rebyka moja hvala za kufe!! A se vidmo 27.02? Ja, jaz sigurno pridem, ti? :) Jaz tudi tudi. Super, se spet vidmo . Včeraj sem si še zazihrala avto Super Jaz si bom pa zazihrala školjko v Kongotu Noki - sem vidla slikce tvojih dveh cukrov v albumčku, kak sta cortkana
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Tiste ki imate fantka..ErinKdaj mu je šla kožica od lulija čisto dol?do 1. leta (
44%)
do 2. leta (
13%)
do 3. leta (
7%)
kasneje (
21%)
operativno (
14%)
Število vseh glasov: 244Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!