|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009-6. del
17.2.2009 16:18:43   
MIHAILO
Brkn moj ima pa danes rd. pa sem naredila kremsnito vceraj in je danes ta prava ,ko more mal stati ,da se masa bolj otrdi...lepo praznujte...vesnozaver-nam so pa v mš rekli,da to ni popolna zascita in ,da naj po porodu poklicemo glede zascite

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
17.2.2009 16:21:04   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

IZVIRNO SPOROČILO: boma2

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

punce oz zaenkrat še user posted image , morm spet mal pokomentirat user posted image

popadke na 5 minut čakate samo prvorodke, če maste že kako štručko doma, pol koj ko so popadki šibat v P! Ker gre drugi porod hitreje kot prvi! To pa zato, ker se pri prvorodkah maternični vrat najprej krajša in šele natoodpira, pri drugorodkah gre pa vse naenkrat!

a pr vseh drugorodkah je šlo 2. bolj hitro kot pa prviČ?user posted image

kaj pa pri drugorodkah, ki so imele prvič CR?

Zakaj pa si imela CR?

ker ni šlo naprej, odprta sem bila dovolj, popadkov pa nisem čutila ne svojih in ne umetnih, pa še voda mi je otekla...

glede na to, da je šlo vse normalno, da si bila odprta, ne vidim razloga, da ne bi veljalo tudi zate. bom pa še preverila pri eni babci, pa ti javim.

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
17.2.2009 16:29:28   
Maksi1
Ilicha - kolikor je meni znano, ti za odpiranje in mehčanje MV dajejo svečke ali pa nožnico namažejo z eno kremo, ki vsebuje ustrezne hormone. Šele po tem ti dajo druge hormone za popadke v kri.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
17.2.2009 16:33:24   
lilcha

IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Ilicha - kolikor je meni znano, ti za odpiranje in mehčanje MV dajejo svečke ali pa nožnico namažejo z eno kremo, ki vsebuje ustrezne hormone. Šele po tem ti dajo druge hormone za popadke v kri.

Lej sej pravm, jst ne vem ker se ne spoznam. Vem sam to ker mi je rekla in to je da mi bo v ponedeljek pomagala da bom še bolj odprta in da bom šla rodit. To je vse kar vem. Če drugač ne, vam bom sporočila potem, ko pridem domov kaj točno mi je nardila.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
17.2.2009 16:35:44   
MIHAILO
Licha mene pa zanima kako to da bos rodila na pdp...jaz sem cez rok in me bojo se pustili ne vem pa do kdaj...user posted image

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
17.2.2009 16:37:23   
MIHAILO
od cesa je pa odvisno al ti dajo to svecko al ne?jaz sem en dan sicewr cez rok ampak nisem mela pregleda vaginalnega in ne vem ce sem odprta ...a dajo svecko onim ,ki niso odprte in ki so cez rok sle al???zgleda da majo vsak svoj sistem...pol smo pa itak zmedeneuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
17.2.2009 16:39:33   
Šaki
No mene pa nekj zanima.
pa bom kar tle vprašala.
ali je za otroški dodatek moram na novo oddajat za starejšega otroka ali in še za Špelo zravn.
ali pač oddam samo za zdj ko sm rodila.?
ali butasto sprašujem ane???user posted image user posted image

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
17.2.2009 16:43:57   
lilcha

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Licha mene pa zanima kako to da bos rodila na pdp...jaz sem cez rok in me bojo se pustili ne vem pa do kdaj...user posted image

Mihailo sej pravim, jaz nisem strokovnjak in se ne spoznam. Mene je že prejšnji teden pregledala in rekla da je še vse zaprto. Dons me je pa vprašala če se mi zdi da se je kej spremenilo v tem tednu pa sem reklča da se mi ne zdi nč posebnega pa je rekla no vas bom še enkrat pogledala in potem je rekla no odlično ste že 1.5 cm odprta in bomo kar lepo šli rodit v ponedeljek. Tko da to je vse kar vem.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
17.2.2009 16:51:56   
Maksi1
Mihailo - po mojem ima vsaka G svoj sistem. Si pa mislim, da dokler misli, da se tvoj user posted image  dobro počuti pri tebi, potem ne drezajo nič. Za sprožitev poroda se odločijo, če gre kaj narobe (visko pritisk npr.), ali če je G dežurna in hoče bit zdraven pri tvojem porodu.

Bad girl - žal z otroškim dodattkom še nimam izkušenj.

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
17.2.2009 16:57:29   
MIHAILO
aha Licha pol je to..vsak ima svoj sistemuser posted image

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
17.2.2009 17:00:07   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl

No mene pa nekj zanima.
pa bom kar tle vprašala.
ali je za otroški dodatek moram na novo oddajat za starejšega otroka ali in še za Špelo zravn.
ali pač oddam samo za zdj ko sm rodila.?
ali butasto sprašujem ane???user posted image user posted image

najboljš da pokličeš na csd in vprašaš

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
17.2.2009 17:02:48   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

od cesa je pa odvisno al ti dajo to svecko al ne?jaz sem en dan sicewr cez rok ampak nisem mela pregleda vaginalnega in ne vem ce sem odprta ...a dajo svecko onim ,ki niso odprte in ki so cez rok sle al???zgleda da majo vsak svoj sistem...pol smo pa itak zmedeneuser posted image

v visoki nosečnosti se vaginalni pregledi zaradi možnega vnosa bakterij ne delajo, če ni nujno potrebno. pa ne se sekirat, jaz sem šla rodit za en prst odprta... pa sem čez 4 ure cartala, brez umetnih popadkov ali kakih svečk

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
17.2.2009 17:12:51   
kayica24
Punce..Jaz pa sem si zdaj z mamico privoščila pravi športni podvig..Največji v teh 9 mesecih...
Čeprav zunaj rahlo dežuje,sva šle na hitro hojo tukaj pri nas v en zelo strm hrib...Tako da sem se precej zadihala in namučila,po poti navzdol pa me je fajn nabijalo,tako da...Upam da bo to kaj pomagalouser posted image

Vglavnem..Tako kot mi je naročila ena babica v bolnici..Naj napnem vse sile in vsak dan posvetim temu,da dobim svoje popadke....

Dopoldan sem si naredila parno kopel,pa še ene dvakrat si jo bom danes,pa user posted image bo treba..In če po vsem tem nič ne bo,potem pa si res ne moremo sami pomagat...
Je pa res,da do zdaj po user posted image nikoli nisem držala nog v luft,ampak sem takoj šla lulat...Tak da bomo danes poskusili tudi noge v luft držat....

jaz se trudim no,da bi se kaj zgodilo,ker mi ni,da me oni filajo z nekimi svečkami,tabletkami,da celo pristanem v bolnici,al pa na kakih umetnih popadkih,ki pa baje niso fajn...

Mihailo a mi pošlješ eno kremšnito po hitri pošti???

danes pa moram mojega naheckat,da greva na Neisho in Predina v pustni šotor...Bi se rada malo naplesalauser posted image user posted image user posted image user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
17.2.2009 17:24:04   
kayica24
ja kje pa ste?

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
17.2.2009 17:28:38   
SALT
Pozdravljene.

Čisto sem sedaj iz sebe...meni gin.sploh ni naredila 100%testa za streptokok,ni ga poslala v mikrobiološki center,sama je rekla da ni 100%,a jaz nisem vedla da to zaradi tega ker ga.........ni poslalauser posted image user posted image
Ojojoj...zato pa so bili rezultati tu že čez dobro uro in ne 10dni kot to zahteva inšititutuser posted image
Kaj naj naredim?
Jutri imam pregled....mislite,da je možno ,da antibiotik dobiš iz preventive?

Hvala za odgovore.

Pa tolko sem se veselila v pričakovanju popadkov,delala na tem...sedaj pa me je strah.

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
17.2.2009 17:32:45   
kayica24
Salt reči ji jutri,da hočeš met 100% nqrjen test..Če pa rezultati ne bodo prišli pravi čas,pa ti naj dajo AB preventivno..
če te je tak strah tega...

(odgovor članu SALT)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
17.2.2009 17:34:14   
kayica24
Ampak mimogrede...Če bi bila poz.,jaz verjamem,da bi se na današnjem testu vsaj neka nepravilnost pokazala..Ker drgač teh testov hitrih ne bi bilo smisla delati..

Nevem..Moje mnenje

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
17.2.2009 17:39:28   
BarbaraGS
Mihailo: ja noge gor, ker baje porod pospesi snov v semenski tekocini in ne samo seks in pise, da ce hoces da je 100% moras to snov cimdlje obdrzat v sebi (torej dvignit noge)

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
17.2.2009 17:42:27   
SALT
Bom tako naredila in vprašala kako,zakaj,če se da...
Ja me je panika malo objela...komaj čakam da se jutri pogovorim...
Hvala za nasvet...

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
17.2.2009 18:36:58   
sunny24
salt, se strinjam s kayico. Če bi karkoli blo, bi se tudi na tem 10 minutnem testu videlo kako spremembo, ampak vseeno vpraši tvojo G al pa vpraši Pušenjaka na MON...
Kako pa drugače?user posted image

(odgovor članu SALT)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
17.2.2009 19:14:19   
SALT
Mah čist sm sedaj nekaj panična...še sreča da imam jutri pregled..
Drugače mi danes že celi dan trebuh otrdeva,pa špika ma prov tako že cel dan...ampak dvomim da bo kej resnegauser posted image
Hodim po stopnicah,tašča je pa čist iz sebe k to vidi,rekoč pa ne še danes,kaj če boš pa danes šlauser posted image ,pa saj sem vendar čez rok ji pravimuser posted image čisto je vzhičenauser posted image
Moji sestri je NG fuullaa všeč,je rekla da jo spominja na Velenje,ki je prov tako med mladimi mestiuser posted image
In kako si ti?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
17.2.2009 19:14:36   
Katjusa
hej pupe ka še kr čakateuser posted image user posted image user posted image user posted image ni nobena mojga recepta sprobala? ja no kakorkoli zdej ste tako daleč da vam več ne uideuser posted image user posted image user posted image

mi smo danes čist cel dan prespali do pol 5 no od pol pet pa do zdle smo bli pa budni in zašravfani no zdej mi je pa tle na rokah zaspal in mi ga je moj odnesu tok da se vam lahko mal javimuser posted image user posted image user posted image

ena je spraševala za otroške.... če je razlika manj k 90 dni lahko počakaš pa potem skupaj oddaš drugače pa boljše da oddaš posebej bo pač treba 2x oddajat nam se revno znese da bi lahko enkrat torej da bi počakal do aprila sma bomo kr vseen 2x oddal da dobimo čim prej denaruser posted image user posted image user posted image sicer do 90 dni dobiš za nazaj...

nič mam alarm očitno postlca ni tak vredu k moje roke user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
17.2.2009 19:14:56   
SALT
Grem še malo pri Pušenjaku pobrskat....

(odgovor članu SALT)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
17.2.2009 19:29:58   
sunny24
salt, neki pa le dogaja pr tebi! Mogoče pa bo akcija že danes al pa jutri! user posted image   Mene tudi včasih tko pošeno zaštiha...Upam, da bo hmali kej iz tega! user posted image
A res je tvoji sestri Gorica všeč? Ja, sej je lepo mestece, pa majhno, precej zeleno...Meni je tudi lepo tle! user posted image   A je bla na informativnem? Sej si mi že povedala, sam skleroza me daje, kje bo v domu al privat?

(odgovor članu SALT)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
17.2.2009 19:52:21   
piskot
cer.

tako, midve sva doma. vse je okej, mati je neprespana, dete pa uziva tamle v zibki. grem se s stroja pobrat in potem podojit pa spat. brat se mi vas ne da za nazaj.

me pa zanima tiste, ki imate 2 ali vec ... a vam uspe kaj pocivat?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?