Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 17.2.2009 16:18:43
|
|
|
|
MIHAILO
|
Brkn moj ima pa danes rd. pa sem naredila kremsnito vceraj in je danes ta prava ,ko more mal stati ,da se masa bolj otrdi...lepo praznujte...vesnozaver-nam so pa v mš rekli,da to ni popolna zascita in ,da naj po porodu poklicemo glede zascite
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 17.2.2009 16:21:04
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 punce oz zaenkrat še , morm spet mal pokomentirat popadke na 5 minut čakate samo prvorodke, če maste že kako štručko doma, pol koj ko so popadki šibat v P! Ker gre drugi porod hitreje kot prvi! To pa zato, ker se pri prvorodkah maternični vrat najprej krajša in šele natoodpira, pri drugorodkah gre pa vse naenkrat! a pr vseh drugorodkah je šlo 2. bolj hitro kot pa prviČ? kaj pa pri drugorodkah, ki so imele prvič CR? Zakaj pa si imela CR? ker ni šlo naprej, odprta sem bila dovolj, popadkov pa nisem čutila ne svojih in ne umetnih, pa še voda mi je otekla... glede na to, da je šlo vse normalno, da si bila odprta, ne vidim razloga, da ne bi veljalo tudi zate. bom pa še preverila pri eni babci, pa ti javim.
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 17.2.2009 16:29:28
|
|
|
|
Maksi1
|
Ilicha - kolikor je meni znano, ti za odpiranje in mehčanje MV dajejo svečke ali pa nožnico namažejo z eno kremo, ki vsebuje ustrezne hormone. Šele po tem ti dajo druge hormone za popadke v kri.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 17.2.2009 16:33:24
|
|
|
|
lilcha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Ilicha - kolikor je meni znano, ti za odpiranje in mehčanje MV dajejo svečke ali pa nožnico namažejo z eno kremo, ki vsebuje ustrezne hormone. Šele po tem ti dajo druge hormone za popadke v kri. Lej sej pravm, jst ne vem ker se ne spoznam. Vem sam to ker mi je rekla in to je da mi bo v ponedeljek pomagala da bom še bolj odprta in da bom šla rodit. To je vse kar vem. Če drugač ne, vam bom sporočila potem, ko pridem domov kaj točno mi je nardila.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 17.2.2009 16:35:44
|
|
|
|
MIHAILO
|
Licha mene pa zanima kako to da bos rodila na pdp...jaz sem cez rok in me bojo se pustili ne vem pa do kdaj...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 17.2.2009 16:37:23
|
|
|
|
MIHAILO
|
od cesa je pa odvisno al ti dajo to svecko al ne?jaz sem en dan sicewr cez rok ampak nisem mela pregleda vaginalnega in ne vem ce sem odprta ...a dajo svecko onim ,ki niso odprte in ki so cez rok sle al???zgleda da majo vsak svoj sistem...pol smo pa itak zmedene
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 17.2.2009 16:39:33
|
|
|
|
Šaki
|
No mene pa nekj zanima. pa bom kar tle vprašala. ali je za otroški dodatek moram na novo oddajat za starejšega otroka ali in še za Špelo zravn. ali pač oddam samo za zdj ko sm rodila.? ali butasto sprašujem ane???
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 17.2.2009 16:43:57
|
|
|
|
lilcha
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Licha mene pa zanima kako to da bos rodila na pdp...jaz sem cez rok in me bojo se pustili ne vem pa do kdaj... Mihailo sej pravim, jaz nisem strokovnjak in se ne spoznam. Mene je že prejšnji teden pregledala in rekla da je še vse zaprto. Dons me je pa vprašala če se mi zdi da se je kej spremenilo v tem tednu pa sem reklča da se mi ne zdi nč posebnega pa je rekla no vas bom še enkrat pogledala in potem je rekla no odlično ste že 1.5 cm odprta in bomo kar lepo šli rodit v ponedeljek. Tko da to je vse kar vem.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 17.2.2009 16:51:56
|
|
|
|
Maksi1
|
Mihailo - po mojem ima vsaka G svoj sistem. Si pa mislim, da dokler misli, da se tvoj dobro počuti pri tebi, potem ne drezajo nič. Za sprožitev poroda se odločijo, če gre kaj narobe (visko pritisk npr.), ali če je G dežurna in hoče bit zdraven pri tvojem porodu. Bad girl - žal z otroškim dodattkom še nimam izkušenj.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 17.2.2009 16:57:29
|
|
|
|
MIHAILO
|
aha Licha pol je to..vsak ima svoj sistem
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 17.2.2009 17:00:07
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl No mene pa nekj zanima. pa bom kar tle vprašala. ali je za otroški dodatek moram na novo oddajat za starejšega otroka ali in še za Špelo zravn. ali pač oddam samo za zdj ko sm rodila.? ali butasto sprašujem ane??? najboljš da pokličeš na csd in vprašaš
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 17.2.2009 17:02:48
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO od cesa je pa odvisno al ti dajo to svecko al ne?jaz sem en dan sicewr cez rok ampak nisem mela pregleda vaginalnega in ne vem ce sem odprta ...a dajo svecko onim ,ki niso odprte in ki so cez rok sle al???zgleda da majo vsak svoj sistem...pol smo pa itak zmedene v visoki nosečnosti se vaginalni pregledi zaradi možnega vnosa bakterij ne delajo, če ni nujno potrebno. pa ne se sekirat, jaz sem šla rodit za en prst odprta... pa sem čez 4 ure cartala, brez umetnih popadkov ali kakih svečk
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 17.2.2009 17:12:51
|
|
|
|
kayica24
|
Punce..Jaz pa sem si zdaj z mamico privoščila pravi športni podvig..Največji v teh 9 mesecih... Čeprav zunaj rahlo dežuje,sva šle na hitro hojo tukaj pri nas v en zelo strm hrib...Tako da sem se precej zadihala in namučila,po poti navzdol pa me je fajn nabijalo,tako da...Upam da bo to kaj pomagalo Vglavnem..Tako kot mi je naročila ena babica v bolnici..Naj napnem vse sile in vsak dan posvetim temu,da dobim svoje popadke.... Dopoldan sem si naredila parno kopel,pa še ene dvakrat si jo bom danes,pa bo treba..In če po vsem tem nič ne bo,potem pa si res ne moremo sami pomagat... Je pa res,da do zdaj po nikoli nisem držala nog v luft,ampak sem takoj šla lulat...Tak da bomo danes poskusili tudi noge v luft držat.... jaz se trudim no,da bi se kaj zgodilo,ker mi ni,da me oni filajo z nekimi svečkami,tabletkami,da celo pristanem v bolnici,al pa na kakih umetnih popadkih,ki pa baje niso fajn... Mihailo a mi pošlješ eno kremšnito po hitri pošti??? danes pa moram mojega naheckat,da greva na Neisho in Predina v pustni šotor...Bi se rada malo naplesala
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 17.2.2009 17:24:04
|
|
|
|
kayica24
|
ja kje pa ste?
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 17.2.2009 17:28:38
|
|
|
|
SALT
|
Pozdravljene. Čisto sem sedaj iz sebe...meni gin.sploh ni naredila 100%testa za streptokok,ni ga poslala v mikrobiološki center,sama je rekla da ni 100%,a jaz nisem vedla da to zaradi tega ker ga.........ni poslala Ojojoj...zato pa so bili rezultati tu že čez dobro uro in ne 10dni kot to zahteva inšititut Kaj naj naredim? Jutri imam pregled....mislite,da je možno ,da antibiotik dobiš iz preventive? Hvala za odgovore. Pa tolko sem se veselila v pričakovanju popadkov,delala na tem...sedaj pa me je strah.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 17.2.2009 17:32:45
|
|
|
|
kayica24
|
Salt reči ji jutri,da hočeš met 100% nqrjen test..Če pa rezultati ne bodo prišli pravi čas,pa ti naj dajo AB preventivno.. če te je tak strah tega...
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 17.2.2009 17:34:14
|
|
|
|
kayica24
|
Ampak mimogrede...Če bi bila poz.,jaz verjamem,da bi se na današnjem testu vsaj neka nepravilnost pokazala..Ker drgač teh testov hitrih ne bi bilo smisla delati.. Nevem..Moje mnenje
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 17.2.2009 17:39:28
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Mihailo: ja noge gor, ker baje porod pospesi snov v semenski tekocini in ne samo seks in pise, da ce hoces da je 100% moras to snov cimdlje obdrzat v sebi (torej dvignit noge)
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 17.2.2009 17:42:27
|
|
|
|
SALT
|
Bom tako naredila in vprašala kako,zakaj,če se da... Ja me je panika malo objela...komaj čakam da se jutri pogovorim... Hvala za nasvet...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 17.2.2009 18:36:58
|
|
|
|
sunny24
|
salt, se strinjam s kayico. Če bi karkoli blo, bi se tudi na tem 10 minutnem testu videlo kako spremembo, ampak vseeno vpraši tvojo G al pa vpraši Pušenjaka na MON... Kako pa drugače?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 17.2.2009 19:14:19
|
|
|
|
SALT
|
Mah čist sm sedaj nekaj panična...še sreča da imam jutri pregled.. Drugače mi danes že celi dan trebuh otrdeva,pa špika ma prov tako že cel dan...ampak dvomim da bo kej resnega Hodim po stopnicah,tašča je pa čist iz sebe k to vidi,rekoč pa ne še danes,kaj če boš pa danes šla ,pa saj sem vendar čez rok ji pravim čisto je vzhičena Moji sestri je NG fuullaa všeč,je rekla da jo spominja na Velenje,ki je prov tako med mladimi mesti In kako si ti?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 17.2.2009 19:14:36
|
|
|
|
Katjusa
|
hej pupe ka še kr čakate ni nobena mojga recepta sprobala? ja no kakorkoli zdej ste tako daleč da vam več ne uide mi smo danes čist cel dan prespali do pol 5 no od pol pet pa do zdle smo bli pa budni in zašravfani no zdej mi je pa tle na rokah zaspal in mi ga je moj odnesu tok da se vam lahko mal javim ena je spraševala za otroške.... če je razlika manj k 90 dni lahko počakaš pa potem skupaj oddaš drugače pa boljše da oddaš posebej bo pač treba 2x oddajat nam se revno znese da bi lahko enkrat torej da bi počakal do aprila sma bomo kr vseen 2x oddal da dobimo čim prej denar sicer do 90 dni dobiš za nazaj... nič mam alarm očitno postlca ni tak vredu k moje roke lp
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 17.2.2009 19:14:56
|
|
|
|
SALT
|
Grem še malo pri Pušenjaku pobrskat....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 17.2.2009 19:29:58
|
|
|
|
sunny24
|
salt, neki pa le dogaja pr tebi! Mogoče pa bo akcija že danes al pa jutri! Mene tudi včasih tko pošeno zaštiha...Upam, da bo hmali kej iz tega! A res je tvoji sestri Gorica všeč? Ja, sej je lepo mestece, pa majhno, precej zeleno...Meni je tudi lepo tle! A je bla na informativnem? Sej si mi že povedala, sam skleroza me daje, kje bo v domu al privat?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 17.2.2009 19:52:21
|
|
|
|
piskot
|
cer. tako, midve sva doma. vse je okej, mati je neprespana, dete pa uziva tamle v zibki. grem se s stroja pobrat in potem podojit pa spat. brat se mi vas ne da za nazaj. me pa zanima tiste, ki imate 2 ali vec ... a vam uspe kaj pocivat?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?