|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009-6. del
17.2.2009 13:38:36   
sunny24
SMS od majchy:

"Imam že kar pogoste popadke, tko, da držite pestke, da bom danes crtala našo lumpo. Pozdravi vse trebuškarce in ne pozabite na seznamčke.user posted image  Pridne bodite!"

Še s popadki se ona sekira za seznamčke...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
17.2.2009 13:43:38   
sunny24
Ojla rebeka! Kako kaj? Upam, da bo čajček kaj pomagu proti krčkom! user posted image user posted image user posted image  Pa super, da se boste že kopali v petek!user posted image
Pr meni pa ni straha, da ne bi spala zadosti...sej veš! user posted image user posted image user posted image

maksi, ja, bom patentirala nov tip masaže...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
17.2.2009 14:22:21   
lilcha
Dan!
Na  današnjem pregledu kao tamala na ctg-ju bolj zaspana, me je pa tud dons pogledala spodi in je rekla: oooo, to pa je razlika od prejšnjega tedna, ko ste bla še čist zaprta in glavica bolj zgoraj. Danes odprta za 1,5 cm in glavica že lepo nizko. Tko da je rekla da če ne bo prej nič, naj pridem na pdp po z.m. 23.2 v ponedeljek spet k njej in da pričakuje da bi mogla bit takrat že 3 cm odprta, da če pa ne bom, mi bo pa ona pomagala user posted image user posted image user posted image , baje nekaj odpirat se in da bomo šli v ponedeljek kar rodit. Tko da mi ni nč več jasn. Zgleda da če ne prej, jo bom v ponedeljek sigurno vidla svojo princesko.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
17.2.2009 14:24:07   
lilcha
user posted image user posted image user posted image  Želva in Diamantina iskrene čestitke za user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
17.2.2009 14:25:39   
lilcha
Majchy želim ti čimkrajši in čimlažji porod. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
17.2.2009 14:29:59   
sunny24
O lilcha, to pa je neki...Sicer ne vem, kako ti bo G pomagala da se boš odpirala (kake tablete ne?), ampak lepo, da boš najkasneje v pondelk po vsej verjetnosti že crtala! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
17.2.2009 14:32:27   
sunny24
Punce, shuka vas lepo pozdravlja, rodila je 9.2., kaj več bo pa povedala sama, ko bo spet na RR!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
17.2.2009 14:40:31   
lilcha

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

O lilcha, to pa je neki...Sicer ne vem, kako ti bo G pomagala da se boš odpirala (kake tablete ne?), ampak lepo, da boš najkasneje v pondelk po vsej verjetnosti že crtala! user posted image user posted image user posted image

Nimam pojma, kako mi bo pomagala, ampak kakor sem jaz zastopla bo ona pomoje ročno notr neki odpirala al masirala. Sej pravm nč več mi ni jasno. Mal me pa že panika grabi.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
17.2.2009 14:41:34   
lilcha

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Punce, shuka vas lepo pozdravlja, rodila je 9.2., kaj več bo pa povedala sama, ko bo spet na RR!

user posted image user posted image user posted image  Shuka čestitke za user posted image  .

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
17.2.2009 14:50:09   
MIHAILO
Licha zakaj pa ti ves kdaj bos rodila?user posted image user posted image Ni mi jasno?

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
17.2.2009 14:51:09   
MIHAILO
Majchy drzimo pesti zate...pa se na sezname misliuser posted image ..Rebeka upam,da ti bo caj in kompot pomagal...meni kompot od suhih sliv pomaga za prebavo...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
17.2.2009 14:59:25   
sunny24
lilcha, uf, tega ti pa prov nič ne zavidam, da ti bo not šarla in mehčala...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
17.2.2009 15:01:55   
bibi5
Majchy zdaj pa ti prehitevaš po levi,kaj?user posted image user posted image Naj bo vse OK in Srečno želim!

Licha,če bo tako,bova skupaj šli v Rimuser posted image user posted image user posted image -tudi jaz imam 23.2. PDP.Bomo vidli kaj se še bo dogajalo do ponedeljka,a ne?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
17.2.2009 15:02:27   
Vesnozaver
kuku,

vidim da ste me 'strpale' v p ....niso me bdrzali tam, samo en dan sem bila tam;) Smo pa meli se racunalnik nedelujoc, tako da je majchy verejtno mislilla, da so me not obdrzali, ker se nisem nic javila.
V glavnem se vedno sem kindersurprise......user posted image vceraj bila na ctg-ju, vse ok, pravi dr. da se nas pubec prav fajn pocuti, pregledali pa me bodo v petek....me ze res zanima, kaj se dogaja, ker nisem bila pregledana uz ali vaginalno ze od sredine decembra.
kayica, mihailo----bomo danes ponoci vse tri??dajmo se me zmenit, ce so ze nasi user posted image tako sramezljiviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
17.2.2009 15:12:11   
MIHAILO
Vesnozaver dobro je da si ok...se lahko menimo ampak nic ne bo dokler se oni ne odlocijouser posted image user posted image
Jaz sem dodala en album,notri je vozicek,previjalna in dekoracije ,ki smo jih limali manjka se posteljica,ki bo zraven previjalne ampak sem pa prilimala sliko kaksna bo posteljica....

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
17.2.2009 15:18:48   
Vesnozaver
mihailo ja lahko samo upamo, da bojo cimprej hoteli ven....
komaj ze cakam totega nasega pubeca, mu vsaki dan povem, kak je lustno zunaj, pa kak bo imel več prostora zunaj, pa cartal....pa me nic ne smirglauser posted image pri nas v mb bojda 14 dni cakajo, preden sprozijo...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
17.2.2009 15:23:13   
Vesnozaver
me zanima ce majchy ze carta......

Neposredna povezava do sporočila: 4742
17.2.2009 15:26:26   
sunny24
vesnozaver, super, da si doma! Pa vidim, da se tudi vaš user posted image  upira prihodu na svet...user posted image user posted image user posted image   Ti februarčki so ene take trmice se meni zdi...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4743
17.2.2009 15:34:59   
BarbaraGS
sunny in mihailo vem kako se pocutita. Sicer se nisem cez rok, ampak ko gledam kako vse prehitevajo in kako pri moji nic ne kaze, da zeli ven iz hotela...sem kar zalostna.
Ce bosta uporabili varijanto user posted image ne pozabit, da na koncu moras noge gor drzat (tako baje full bolj deluje pri sprozitvi poroda).

birdy... jaz ne vem kak je to, ampak kaj ni 100% zascita dojenje dokler redno dojis?

Kdaj se lahko odlocim in grem kar v bolnico na preglede? Ker k moji G se mi ne da vec...nic mi ne pove, sploh je ne bo zdaj, pa se po 3 ure cakam v ordinaciji...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
17.2.2009 15:40:59   
sunny24
barbara, sej jst mam do PDP-ja še 1 teden, sam bi že vseeno crtala! user posted image  

Glede dojenja in 100% zaščite...Ma ni lih tko, jih je dosti zanosilo lih med dojenjem, tako, da jst se na to lih ne bi zanašala. No, razn, če ne misliš hmali spet bit user posted image ! user posted image

Pregledi v P...pr nas je tako, da na rok pokličeš v P in te pol naročijo, do takrat pa hodiš h svojmu G. Jst mam pregled pr svoji G v pondelk 23.2., 24.2. na PDP bom pa klicala v Postojno da me naročijo...Seveda, če do takrat ne bo že akcija, kar pa bi meni zelo odgovarjalo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
17.2.2009 15:50:47   
brkn83
Pozdravljene.

Kako ste kaj? vidim, da jih je že kar nekaj šlo v porodnišnico. Vse tiste, ki ste šle oz. še boste šle vam želim čimhitrejši in čimlažji porod, ter da čimprej cartate svoje sončke.

Naš user posted image  bo jutri star že 14 dni. Aja pa jutri ima še ati rojstni dan, tk da bomo lahko malo praznovali. Zdej ravno pečem pecivo - jogurtovo pito. nekaj pa bom še jutri zjutraj naredila.

Drugače pa naš še vedno pridno je in spi, tk da najdem tudi kaj časa zase, da se malo spočijem in še kaj naredim.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
17.2.2009 15:51:34   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

sunny in mihailo vem kako se pocutita. Sicer se nisem cez rok, ampak ko gledam kako vse prehitevajo in kako pri moji nic ne kaze, da zeli ven iz hotela...sem kar zalostna.
Ce bosta uporabili varijanto user posted image ne pozabit, da na koncu moras noge gor drzat (tako baje full bolj deluje pri sprozitvi poroda).

birdy... jaz ne vem kak je to, ampak kaj ni 100% zascita dojenje dokler redno dojis?

Kdaj se lahko odlocim in grem kar v bolnico na preglede? Ker k moji G se mi ne da vec...nic mi ne pove, sploh je ne bo zdaj, pa se po 3 ure cakam v ordinaciji...

Kokr vem ne... Ker tud če redno dojiš lohk dobiš menstruacijo... Jst sem jo po pol leta, ko sem še vedno dojila vsaj na ene tri ure, je sicer mela že en obrok, ampak se je po obroku hotla še dojit, tko da sem ubistvu polno dojila... Zanosila sem pa ko je bla mala stara 9 mesecev pa sem še vedno dojila.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
17.2.2009 15:56:21   
MIHAILO
Barbara gs kako mislis noge gor drzat?Po user posted image akciji?

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
17.2.2009 16:07:47   
Vesnozaver
brkn ti si pa pridnicauser posted image user posted image user posted image user posted image

dojenje, ponovna nosecnost- najbolj butasto je, da celo v materinski soli to povejo, da ce dojis ne mores zanosit!Pol se pa idi pritozit, ce zanosis....user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
17.2.2009 16:16:25   
MIHAILO
Seks in orgazem pospešita začetek poroda. Kako prijeten uvod v porod…-to mi pise na koledarju pa je res prijeten uvoduser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?