Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 17.2.2009 12:45:51
|
|
|
|
MIHAILO
|
Kayica mene pa skrbi to k je rekla m sestra v p da te pustijo tudi do 14 dni cez rok ce bi vedla da je namesto 14 sedem dni bi lazje dihala
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 17.2.2009 12:46:05
|
|
|
|
birdy
|
Hoj tok da potolažm, pa ne vem več kero, Mihailo al Kayico Pozabljivost po porodu, sory Glavica ni nujno da se spusti že pred porodom, men se in pri Neli in pri Kristi ni spustila, se je šele v porodni... Pri Neli so bli problemi zarad ne spuščanja, pri Kristi pa ne, tko da ni panike, lohkše dons rodiš
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 17.2.2009 12:47:01
|
|
|
|
sunny24
|
kayica, ma mene je nazadnje pogledala vaginalno januarja, zdej sm mela pa 3x ctg-nič ni dogajalo, pa učeri sm mela še UZ...Nč, je rekla da ko bo, bo...Jst se nič ne sekiram, prepuščam naši madam odločitev, kdaj se bo izselila! Me je pa ponoči neki zaštihalo v trebuhu, pa trd trebuh mam...Bo že!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 17.2.2009 12:48:08
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Kayica mene pa skrbi to k je rekla m sestra v p da te pustijo tudi do 14 dni cez rok ce bi vedla da je namesto 14 sedem dni bi lazje dihala Mihailo, v Ljubljanski P prvorodke pustijo največ 14 dni čez rok, to je 100%... Kokr se pa spomnm avgustovk so pa večinoma kar 10 dni čez rok sprožl...
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 17.2.2009 12:49:06
|
|
|
|
MIHAILO
|
Birdy hvala za informacijo...14dni je kar malo veliko se mi zdi ...upam,da bo kmalu kaj
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 17.2.2009 12:49:55
|
|
|
|
sunny24
|
Ojla birdy, kako kaj z vami? No kayica vidiš, te je še birdy potolažla!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 17.2.2009 12:50:50
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Birdy hvala za informacijo...14dni je kar malo veliko se mi zdi ...upam,da bo kmalu kaj Ah sej bo... Pa sej še nisi tok čez rok, en dan... Jst sem bla pri Neli tri dni čez rok, se pa vleče ja... Nč, kr seksat pa bo kej
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 17.2.2009 12:51:52
|
|
|
|
Katjusa
|
cita za dojenje in da si V celjski p naletela na tako fajn sestre jst pač nisme mela te sreče.... Upam da se kmalu laura potolaži in da se boste veselo skupaj cartali kolumbo lepe fotke sem vas misla prebrat vendar mi ne znese.... tak da se opravičujem vidim da se nekaj dogaja pri majchy tak da držim pesti da bo hitro in neboleče Mi smo vredu spimo tko tko.... na 3 ure seveda kakr je pač normalno.... mene nenormalno bolijo kolki in trebuh (predvidevam da trebušne mišice) zaradi kolkov pa mal težko sedim tak da se izogibam računalniku kolkr se lahko.... (dons sem prišla sam položnice plačat) možek je priden se ponoči vstaja jst pa pol zjutraj.... imamo pa težavo da mormo kr naprej previjat in da smo kr naprej mokri tak da tud ponoči previjamo k nori Benjamin pa tega seveda ne mara Florjan ne kaže nobenih znakov lubusumja ko se mu zazdi pride in benjamina poboža mu da lupčka in vsem se hvali da ima brateca lepo se imejte čestitke vsem novim mamicam
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 17.2.2009 12:52:02
|
|
|
|
kayica24
|
Birdy hvala ti.. .Aja, pa na CTG ti tudi prej na pregledih niso nikoli zaznali popadkov??
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 17.2.2009 12:55:54
|
|
|
|
birdy
|
Sunny, mi smo kr fajn Je bla dons patronažna tuki, mal mal se redimo, ampak tiste norme pa dosegamo. Moj me je prec nakuru kaj se mal redimo... Hočm rečt da se redimo glih po spodnjih krivuljah kot se mormo. Spimo kr vse trije skup, ma Kristi samoposteržno Jst zaspim kr z joškom uzun in ko se zbudi si sam postreže Jst sem pa itak super, kaka razlika je če nisi nč rezan... Nč ne boli pa nč... Edin čišča se mi je spet začela mal ulivat, sem preveč pokonc. Pa če se tok dobr počutm no Mojga pa že jaham kdaj mi bo orbitrek gor prnesu Pa seksa se mi pa ne smem
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 17.2.2009 12:58:15
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Birdy hvala ti.. .Aja, pa na CTG ti tudi prej na pregledih niso nikoli zaznali popadkov?? To pa ne morem nč rečt, k nisem mela nikol ctg-ja... Čak, sam ti si dva centa odprta, al je Mihailo to? Jst sem pri Kristi bla 2 centa odprta pa švoh popadki pa smo šli kr rodit
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 17.2.2009 13:01:14
|
|
|
|
kayica24
|
Nisem odprta 2 centa niti Mihailo ne...No,ona ne ve,ker je niso pregledali že od decembra.... torej so tebi tudi na pregledu zadnjem preden si šla rodit rekli da je glavica še visoko?Torej to pomeni,da se lahko kljub temu kadarkoli zgodi...
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 17.2.2009 13:01:17
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Birdy hvala ti.. .Aja, pa na CTG ti tudi prej na pregledih niso nikoli zaznali popadkov?? To pa ne morem nč rečt, k nisem mela nikol ctg-ja... Čak, sam ti si dva centa odprta, al je Mihailo to? Jst sem pri Kristi bla 2 centa odprta pa švoh popadki pa smo šli kr rodit Sem vidla da sem neki zamutila... Veš to z odprtostjo se lohk hitr spremeni... Jsr sem bla v sredo ponoč zaprta še k buteljka, v soboto pa 2 centimetra odprta... Sem pa res mela neki časa popadke...
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 17.2.2009 13:02:40
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Nisem odprta 2 centa niti Mihailo ne...No,ona ne ve,ker je niso pregledali že od decembra.... torej so tebi tudi na pregledu zadnjem preden si šla rodit rekli da je glavica še visoko?Torej to pomeni,da se lahko kljub temu kadarkoli zgodi... Še ko sem bla v porodni je bla glavica visoko ja... Se je tekom poroda spustila, no vsaj pri Kristi, pri Neli se je šele zelo na koncu...
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 17.2.2009 13:07:30
|
|
|
|
kayica24
|
Sem pa res mela neki časa popadke... Kako dolgo pa?
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 17.2.2009 13:07:48
|
|
|
|
sunny24
|
birdy, a ti bi že kar na orbitrek šla? Jst ga mam tudi že v dnevni naštimanega...tko, da takoj ko se bom počutla, bom začela muvat...Najprej en teden za kakih 10 min da pridem spet not malo v formo, pol pa bom počasi stopnjevala... Sem se že odločla, da najprej se znebim teh kil, k sm jih dobila med nosečnostjo, pol pa še enih 6 al 7, da pridem nazaj na kilažo izpred 2 let in pol... Aja, kiro zaščito boste pa mele po porodu? Jst še ne vem...tista mirena mi ne diši, s kondomom je ku da bi sladoled skozi šipo lizu, tabletke sm že mela-pa bi res ene fajn, da se ne zredim spet po njih...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 17.2.2009 13:09:26
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Sem pa res mela neki časa popadke... Kako dolgo pa? Ene tri, štiri ure, ampak take švoh...
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 17.2.2009 13:10:13
|
|
|
|
kayica24
|
Meni pa vsi pravijo..Joj kak si pa ti suha nosečnica...Sam trebuh te je..In mi gre to rahlo na živce!!!! Sem hecna,ne???Pa saj sem se zredila za 11 kg..ampak očitno samo v trebuh
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 17.2.2009 13:15:00
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 birdy, a ti bi že kar na orbitrek šla? Jst ga mam tudi že v dnevni naštimanega...tko, da takoj ko se bom počutla, bom začela muvat...Najprej en teden za kakih 10 min da pridem spet not malo v formo, pol pa bom počasi stopnjevala... Sem se že odločla, da najprej se znebim teh kil, k sm jih dobila med nosečnostjo, pol pa še enih 6 al 7, da pridem nazaj na kilažo izpred 2 let in pol... Aja, kiro zaščito boste pa mele po porodu? Jst še ne vem...tista mirena mi ne diši, s kondomom je ku da bi sladoled skozi šipo lizu, tabletke sm že mela-pa bi res ene fajn, da se ne zredim spet po njih... Ja, prov res bi šla na orbitrek, pa trebušnjake bi tud kr začela delat... Ej, če sem pa grozna... Mam skor 20 kil več k pred nosečnostjo ta prvo, pa še od prej ene pet kil viška... Tko da mal še počakam, pol pa športat, pa manj jest... Oziroma eno dieto udart, to bo pa kr kmal verjetn Montignacov način prehranjevanja, sam če bo z mlekom vse ok... Zaščita pa ne vem... Kondom ziher ne k mi je tud bedn z kondomom, pa prehiter zamika za dol dat , razni obročki me tud ne kej dost, hormonske injekcije, ma ne vem, sem tud kr dost prebrala o tem pa me je tud mal minil, tabletke pa na začetku itak pridejo sam Cerazet al kva so v poštev... Zarad dojenja namreč ne smeš tabletk drugih jemat... Tko da jst verjetno bom kr te tabletke vzela...
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 17.2.2009 13:23:12
|
|
|
|
sunny24
|
kayica, ma sej jst sem tudi šla gor sam v trebuh...OK, pa tudi noge so malo bolj mlahave, ker nism nič migala, pa se tudi pozna, da sem prve 3 mesece preležala...Bo treba ojačat! birdy, sej jst bom verjetno tudi tabletke uzela. Bom vidla, kako bojo te carezet vplivale...Najbolj so mi ble Logest (sm še shujšala k sm jih jemala), pol mi jih je pa G zamenjala z minulet, k so ble logest kao prešvoh (mi je neki pacalo vmes) in sm se zredila-iz 56 kil sm pršla v 1 letu na 63 in ni šlo več dol tudi ko sem jih končala jemat. dieta...Jst nism za diete, rajši migam... Ker 3/4 stvari k je v dietah jst ne jem... Sm se pa že odločla, da bom dojila tam nekje enih 6 mesecev največ, pol pa konc.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 17.2.2009 13:29:26
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 kayica, ma sej jst sem tudi šla gor sam v trebuh...OK, pa tudi noge so malo bolj mlahave, ker nism nič migala, pa se tudi pozna, da sem prve 3 mesece preležala...Bo treba ojačat! birdy, sej jst bom verjetno tudi tabletke uzela. Bom vidla, kako bojo te carezet vplivale...Najbolj so mi ble Logest (sm še shujšala k sm jih jemala), pol mi jih je pa G zamenjala z minulet, k so ble logest kao prešvoh (mi je neki pacalo vmes) in sm se zredila-iz 56 kil sm pršla v 1 letu na 63 in ni šlo več dol tudi ko sem jih končala jemat. dieta...Jst nism za diete, rajši migam... Ker 3/4 stvari k je v dietah jst ne jem... Sm se pa že odločla, da bom dojila tam nekje enih 6 mesecev največ, pol pa konc. Ma men je monti zakon... Ker lohk ješ skor vse, no ja, sam vse neprečiščen... Ta rjav riž, ta rjave testenine, edin krompirja ne smeš... To da morš vse jest "rjavo" me ne mot, so mi tud take stvari ful dobre, da pa ne smeš krompirja sem se pa jst ful hitr navadla, prov proti pričakovanjem hitr... mi pa miganje najbolj pomaga, jst sem take ture z Neli hodila da si marsikdo predstavljat ne more, k je bla dost stara pa v ruzak pa v hribe, najprej manjše, pol sem pa bla že tok noseča da nisem mogla več tok hodt... Jah, dojenje, jst sem kr zagrizena dojilja, eno leto bom ziher dojila, pol bomo vidl... Upam da bo tko k pr Neli k se je sama nehala dojit kak teden pred prvim roj. dnem...
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 17.2.2009 13:30:21
|
|
|
|
Maksi1
|
Dan, punce. Jaz sem dopoldan malo pucala in zdej ko je še trebušček pouhn, sem vas pršla mal pozdravit. Akvalina, Mihaijlo in Kayica - za pregled. Sej vem, da bi rade rodile čimprej, samo važno je, da je z vami in vse dobro. Pol pa bo, kadar bo. Majchi - držim pesti zate. Srečno! Sunny - lahko bis e reklo, da si izumiteljica nove vrste masaže. Baki - dobrodošla doma. Petrušk - smo se zmenile, da dokler vse februarčice ne rodimo, ostanemo na tem delu rr. Diamantina - iskrene čestitke! Naia - hvala za porodno zgodbo, upam, da te šivi nehajo čimprej bolet. Želva - lepo, da si se javila. Iskrene čestitke za tvojo sončico. Ajvy - kar lepo se naspi. Upam, da boš kmalu ok. Katjuša in Birdy - kako lepo, da se nam javite in nam opišete, kako ste. Jaz komaj čakam, da bom tudi jaz cartala. Sicer se tudi sekiram, če bom znala vse poštimat za mojga , ampak upam, da bo šlo. Lep dan vam želim.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 17.2.2009 13:34:41
|
|
|
|
MIHAILO
|
jaz pa malo pospravljam...zdaj morm e kopalico pobrisat pa prah v dnevni in sobi...Kayica tudi meni to recejo,ampak jaz svojih hlac ne spravim gor in plus15kg sem tako,da nisem suha...je pa res ,da imam manjsi trebuh...morm rect da kak teden ni bilo akcije tako,da z mojim bova z njo danes nadaljevala...ze pogrresam se slisimo...grem pucat
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 17.2.2009 13:35:34
|
|
|
|
sunny24
|
birdy, sej meni so tudi te rjave stvari full dobre (pašta je pr nas sam polnozrnata), ampak nism jst tip, da mam neki predpisano, kaj morem jest kir dan...Jem kar mi paše ko mi zapaše...In sam zaradi tega nism jst tip za diete... Ja z dojenjem je pa vsaka po svoje...Bomo vidli!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 17.2.2009 13:36:20
|
|
|
|
rebeka84
|
kako ste punce? vidim da že nestrpno čakate na svoje male štručke. dokler še imate čas se fajn naspite. jaz sem si zdaj kompot skuhala, takega kot sem ga v P pila iz ajbolk in suhih sliv. pa čaj sem si pripravila iz janeža, kumine in majarona, baje je to dobro proti krčem, no zdaj ga jaz pijem, ko pa bodo hudi krči bom pa kr Urošu dala par žličk. Trenutno moja mala žaba spi, je bila patronažna prej tukaj in prvič se bomo kopali v petek. držim pesti za majchy!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?