Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 11:06:29
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy Majchy ... tukaj se pa najina dva fuul razlikujeta. Moj pa želi, da rodim proti koncu tedna, najraje bi imel v četrtek ali petek, da ga lahko grejo potem pošteno zažurat moj je škrt sej na koncu se ga bojo tudi sredi tedna tok nabasali da ne bojo vedeli zase.....še moj tast je reku da bo prispeval 10 litrov wiskija k ga je dobil za 50 let.....pol veš da bojo adijo neglede na datum
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 11:06:54
|
|
|
|
kayica24
|
Shuka pa res je vsak dan nov vic
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 11:07:48
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Majchy - te prav razumem, ker jaz sem v zadnje šla prav v strahu na CTG - na srečo potem moj otroček ni spal (v prvo pa je tako spal, da sem morala it parkrat gor in dol po stopnicah, pa počepe delat, da se je zbudu). Je pa fino, da ti je naredila UZ. Jaz bi tudi mojo žabico rada videla. samo vprašala me je če jo čutim 10x na dan pa sem rekla da ja-da jo moram sicer skoraj prisiliti......ja mi bo tudi naslednjič naredilaUZ ker je hana bolj mejčkena ampak zdrava Mene pa nč niso spraševali, a otrok spi al se miga, sam priklopili so me na CTG in to je blo to, počakala sem 10 minut da se uno izpiše in nič drugega. jaz sem bila skoraj eno uro priklopljena na ctg,pa mogla sem telovadit iz boka na hrbet da se je zbudila Sej to mi je čist čudno, kaj pol sploh gledajo na ctg če ne popadke in otrokovo stanje. Pa v 10 minutah ni mus da se slika realno pokaže al ja, pa v teh 10 min so mi sam pritisk izmerili, drugače sem bla čist sama v sobi pa noben nč razložil za kaj gre. Eh tolk da ne bom rekla, da me niso dal na CTG, pa vsaj srčka sem slišala.
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 11:07:52
|
|
|
|
MIHAILO
|
OJOJJJJJ sploh ne dohitevam odgovoriti vsem...mal pocasi turbo cvekice ,pa se na wc morm... Timy sam voda ti je odtekla...naprej se ne spomnim.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 11:08:14
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Shuka pa res je vsak dan nov vic Ta je bl tak za nas nosečke
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 11:09:21
|
|
|
|
kayica24
|
Punce a veste kaj mi piše na nosečniškem koledarju??? Nosečka, si še kar tukaj?? Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 11:09:26
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: timy Majchy ... tukaj se pa najina dva fuul razlikujeta. Moj pa želi, da rodim proti koncu tedna, najraje bi imel v četrtek ali petek, da ga lahko grejo potem pošteno zažurat moj je škrt sej na koncu se ga bojo tudi sredi tedna tok nabasali da ne bojo vedeli zase.....še moj tast je reku da bo prispeval 10 litrov wiskija k ga je dobil za 50 let.....pol veš da bojo adijo neglede na datum Čeprov ma tvoj čist pametno idejo, manj bo častil če je v začetku tedna sam mene bl skrbi kr pr mojmu vem da si bo prov v ta namen en cel vikend vzel, tko da je čist vseen kdaj rodim.
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 11:09:39
|
|
|
|
Čebel@
|
shuka......pri nas vedno priklopijo vsaj za pol ure.....vsaj vse trače preberem tam aja:super vic
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 11:10:18
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Punce a veste kaj mi piše na nosečniškem koledarju??? Nosečka, si še kar tukaj?? Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 11:10:18
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Punce a veste kaj mi piše na nosečniškem koledarju??? Nosečka, si še kar tukaj?? Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Meni pa : Se počutite zelo velike in okrogle? Brez skrbi, verjetno tudi ste.. packi
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 11:10:59
|
|
|
|
Katjusa
|
evo mene iz CTG (popadkov moj G ne meri sam srčni utrip) in je vse vredu tak da me še ni poslal na CTG v P ampak imam pregled na rok torej 10.2. pr njem..... druga pa nismo nič gledal tak da to je vse.... zdej grem pa tople sendviče jest in brat kaj je kej novga pol grem pa ajat k sem ponoči spala samo 2,5 ure
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 6.2.2009 11:11:05 >
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 11:11:15
|
|
|
|
kayica24
|
pri nas vedno priklopijo vsaj za pol ure.....vsaj vse trače preberem tam Ti maš vsaj kake revije zraven,jaz pa niččSam ležim in to je to..Sem zadnjič vprašala,če lahko sedim,pa so rekli da najboljš da ne..
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 11:11:23
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 shuka......pri nas vedno priklopijo vsaj za pol ure.....vsaj vse trače preberem tam aja:super vic Pri nas sem pa sam u to škatlo lohka gledala, sem mi je blo žal, da si nisem še za tistih 10 minut vzela kaj za brat.
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 11:11:28
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: timy Majchy ... tukaj se pa najina dva fuul razlikujeta. Moj pa želi, da rodim proti koncu tedna, najraje bi imel v četrtek ali petek, da ga lahko grejo potem pošteno zažurat moj je škrt sej na koncu se ga bojo tudi sredi tedna tok nabasali da ne bojo vedeli zase.....še moj tast je reku da bo prispeval 10 litrov wiskija k ga je dobil za 50 let.....pol veš da bojo adijo neglede na datum Čeprov ma tvoj čist pametno idejo, manj bo častil če je v začetku tedna sam mene bl skrbi kr pr mojmu vem da si bo prov v ta namen en cel vikend vzel, tko da je čist vseen kdaj rodim. nimamo prov dosti besede zraven a ne sej moj bo doma v delavnici naredil-ga predrago pride če grejo v bife
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 11:12:11
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Punce a veste kaj mi piše na nosečniškem koledarju??? Nosečka, si še kar tukaj?? Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Meni pa : Se počutite zelo velike in okrogle? Brez skrbi, verjetno tudi ste.. packi tale je kruta
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 11:13:06
|
|
|
|
kayica24
|
Meni pa : Se počutite zelo velike in okrogle? Brez skrbi, verjetno tudi ste.. packi Katjuša pa boš počakala na naslednji pregled???
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 11:13:20
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša........super za pregled joj si pa malo spala-kar počivat pejdi
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 11:14:11
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 pri nas vedno priklopijo vsaj za pol ure.....vsaj vse trače preberem tam Ti maš vsaj kake revije zraven,jaz pa niččSam ležim in to je to..Sem zadnjič vprašala,če lahko sedim,pa so rekli da najboljš da ne.. si grem vedno kakšno revijo iskat ker drugače je možnost da zaspim tam na tisti mizi
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 11:15:11
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 shuka......pri nas vedno priklopijo vsaj za pol ure.....vsaj vse trače preberem tam aja:super vic Pri nas sem pa sam u to škatlo lohka gledala, sem mi je blo žal, da si nisem še za tistih 10 minut vzela kaj za brat. pri nas gledaš v steno imajo pa tam drugače zalogo mame in mojga malčka
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 11:16:26
|
|
|
|
kayica24
|
Punce,midva z mojim dragim pa imava danes OBLETNICO!!!!! A VAS ZANIMA KOLIKO?? 20 MESECEV OZIROMA 1 LETO IN 8 MESECEV
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 11:16:57
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Punce a veste kaj mi piše na nosečniškem koledarju??? Nosečka, si še kar tukaj?? Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Meni pa : Se počutite zelo velike in okrogle? Brez skrbi, verjetno tudi ste.. packi tale je kruta Če boste počakale 40 teden pol bo za vas isto pisalo packi
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 11:18:03
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Punce,midva z mojim dragim pa imava danes OBLETNICO!!!!! A VAS ZANIMA KOLIKO?? 20 MESECEV OZIROMA 1 LETO IN 8 MESECEV ČESTITKE za obletnico midva mava marca obletnico in bova skupaj že 132 mesecev
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 11:18:08
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Punce,midva z mojim dragim pa imava danes OBLETNICO!!!!! A VAS ZANIMA KOLIKO?? 20 MESECEV OZIROMA 1 LETO IN 8 MESECEV a poroke?ti še mesece šteješ zraven?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 11:19:15
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Punce,midva z mojim dragim pa imava danes OBLETNICO!!!!! A VAS ZANIMA KOLIKO?? 20 MESECEV OZIROMA 1 LETO IN 8 MESECEV ČESTITKE za obletnico midva mava marca obletnico in bova skupaj že 132 mesecev to pa je številka
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 11:20:06
|
|
|
|
MIHAILO
|
No sem uspela prebrati,koncno...zdaj dokler pa vam odg. bom spet mela 2 strani za prebrat Brcike-jaz jih full cutim,mi trebuh premakne na levo stran in potem na desno... Moj si tudi zeli,da bi se rodil za vikend ,da bo lahka vikend za zurko ..Drugac pa tudi navija za 17.2. ceprav je torek,ampak je pa njegov rojstni dan... Kayica ,ja bi blo fajn 14.2. valentinovo in se pred pdp-jem,al pa 8.2. bi bli vedno fraj Shuka zdaj grem se tvoj seznam gledat sem si pustila za na koncu ,da si vzmame cas,da ne spregledam kaj ,kot smo do zdaj nasramnice ti se pa trudis
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?