Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 11:21:13
|
|
|
|
kayica24
|
a poroke?ti še mesece šteješ zraven? HEHE,NE POROKE..nISVA še poročena-samo zaročena Prav toliko sva skupaj kot par...Še sveža... Je pa res,da od prvega dne živiva skupaj...
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 11:23:20
|
|
|
|
kayica24
|
Mihailo jaz pa ne bi na 8.2. rodila..Mi ta Prešernov dan,kulturni praznik ni všeč... Naši si bojo itak dopust vzeli na svoje roj.dneve,ko bodo v službi...
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 11:23:44
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO No sem uspela prebrati,koncno...zdaj dokler pa vam odg. bom spet mela 2 strani za prebrat Brcike-jaz jih full cutim,mi trebuh premakne na levo stran in potem na desno... Moj si tudi zeli,da bi se rodil za vikend ,da bo lahka vikend za zurko ..Drugac pa tudi navija za 17.2. ceprav je torek,ampak je pa njegov rojstni dan... Kayica ,ja bi blo fajn 14.2. valentinovo in se pred pdp-jem,al pa 8.2. bi bli vedno fraj Shuka zdaj grem se tvoj seznam gledat sem si pustila za na koncu ,da si vzmame cas,da ne spregledam kaj ,kot smo do zdaj nasramnice ti se pa trudis Super za brcike tud jest pri tebi navijam za valentinovo kar se seznama tiče sem pa navajena, da ga nobena ne gleda, tako sem se mal pougrala z njim
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 11:23:48
|
|
|
|
Čebel@
|
kayica.....pol imata vsak mesec obletnico pri nama je pa 4,5 leta kar sva skupaj,maja bo pa 1 leto odkar sva poročena.....pa tudi sva dost kmal začela skupi živet
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 11:24:49
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Mihailo jaz pa ne bi na 8.2. rodila..Mi ta Prešernov dan,kulturni praznik ni všeč... Naši si bojo itak dopust vzeli na svoje roj.dneve,ko bodo v službi... moj nečak je rojen na prešerna......tko bo za svoj rojstni dan vedno opravičen šole in službe
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 11:25:05
|
|
|
|
MIHAILO
|
Me prov zanima, če kera sploh bere to navodilo, al sem ga jest brez veze dala gor. In če jest tle napišem neki čist mim a bo sploh kera opazila? Pomoje ne, tolk o tem, kolk mam avtoritete. Čeprov ene ste res pridne pa to upoštevate, druge spet malo manj. In še en vic: Mama pravi Peterčku: "Petrček, ponoči ti je štorklja prinesla sestrico.Bi jo rad videl?" Peterček odgovori:" Sestrice ne, štorkljo bi rad videl."
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 11:25:54
|
|
|
|
kayica24
|
Majchy vsak mesec jo imava res je...S tem da bo današnja zadnja samska Shuka potem pa še za mene navijaj da rodim na valentinovo,ok??
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 11:27:00
|
|
|
|
bibi5
|
Cleopatra tudi jaz se pridružujem tvojim željam.Upajmo na najboljše.Sem v podobni situaciji kot ti,kak pa bo bomo pa vidli,ne?Srečno!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 11:27:05
|
|
|
|
Čebel@
|
bibi,baki,reckova,cleopatra......nehite samo brat ampak kej napišite-nič se šlepat
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 11:28:44
|
|
|
|
Čebel@
|
bibi se je opogumila kayica......sej pol bo šlo pa tok hiter z da boš pozabila mesece šteti.....kdaj se pa imata namen poročiti?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 11:30:31
|
|
|
|
baki
|
jst sem iz trgovine pa tudi kosilo bo že kuhano pocas.ko katja pride iz sole je dobro da je že na mizi .včeri je tk jedla segedin pa v kosah krompir kot da že tri dni ni kaj jedla,dons je pa tk njeno kosilo spageti .tk da mi nebo treba talirja pomivat.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 11:30:47
|
|
|
|
kayica24
|
kdaj se pa imata namen poročiti? Sva se mislila 1.maja,pa bomo zdaj nardili krst namesto tega...Poroka pa...Ko bo denar..
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 11:31:27
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki jst sem iz trgovine pa tudi kosilo bo že kuhano pocas.ko katja pride iz sole je dobro da je že na mizi .včeri je tk jedla segedin pa v kosah krompir kot da že tri dni ni kaj jedla,dons je pa tk njeno kosilo spageti .tk da mi nebo treba talirja pomivat. prišparaš na pomivanju
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 11:32:22
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 kdaj se pa imata namen poročiti? Sva se mislila 1.maja,pa bomo zdaj nardili krst namesto tega...Poroka pa...Ko bo denar.. če bosta čakala na denar se ne bosta nikoli poročila......midva sva se 31. maja
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 11:33:23
|
|
|
|
MIHAILO
|
Kayica cestitam za obletnico...midva bova pa 26.februarja skupaj 4leta...porocena sva pa 2leti je bila obletnica septembra...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 11:35:57
|
|
|
|
MIHAILO
|
Shuka hvala ,ko navijas...Kayica jaz sem pa itak rekla,da bova na isti dan rodile tko ,da bos ti tut na valentinovo.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 11:36:30
|
|
|
|
Čebel@
|
no punce jaz grem še malo kavč peglat.......fajn klepetajte,vas vmes pridem še kaj prebrat.......čao
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 11:36:51
|
|
|
|
bibi5
|
Drage moje nč se ne šlepam,sem psiala kar nekaj, pa ni blo nobenega odziva od ostalih,pa sem bla malo žalostna. Ja drgač pa vas kar berem.Ene ste res šefice tega foruma,k full pišete,pa saj če mate čas je kul
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 11:37:53
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Majchy vsak mesec jo imava res je...S tem da bo današnja zadnja samska Shuka potem pa še za mene navijaj da rodim na valentinovo,ok?? Zmenjeno kayica za Valentinovo.
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 11:38:55
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Katjuša pa boš počakala na naslednji pregled??? mislim da ja glede na to da me prvi porod ni bolel je možno da popadkov ne čutim men trebuh dons ful utrdeva na nekje 10-15 min sam nimam pojma če je to to al ni mah sej če ne prej k bom rodila bom vedla da je čas za v P.... drgač me pa moj ju3 spravlja v avstrijo na izlet k ima še vinjeto in bi se rad mal z novim avtom peljal tak da mogoče pa rodim v avstriji ..... IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša........super za pregled joj si pa malo spala-kar počivat pejdi ja za to se pa lahko sma mojmu možeku zahvalim k tak lepo drve žaga celo noč ga morem vprašat kam jih shranjuje.... šla sma spat mal pred 12 in sma mela pol še mal akcije ma je blo fino in sem pol takoj zaspala pa sem se zbudla ob 2:20 sem šla na wc in pridem nazaj in moj smrči k medo pa ga nikakor ne morem utišat čez eno uro sme šla spet na wc in se vležem sem misla da bom zaspala pa me florjan pokliče ga je trebušček bolel in sma se mal božala pa masirala.... pol se je moj zbudu pa sma se mal cartala in kr naenkrat nek čudn zvok pa reče moj bogi florči vetrovi ga dajejo pa mislim da ima drisko in jst k že tak težko vstanem sem kr pokonc skočla in se javla da grem gledat in sevede je bla driskica po celi pižami še dober da na posteljo ni nič prišlo tak da mi ni blo treba postelje preoblačit.... pocartam florjana k je tak takoj zaspal in se vležem ugotovim da morem še enkrat na wc in pol spet moj tak lepo drva žaga da se polek ne da spat grem v dnevno (med dnevno in spalnico so samo harmonika vrata) in nisem mogla tud tam ne spat ker je moj bil preglasen..... pa sem gledala tv do 7:10 ko je moj vstal pol pa tud ni blo smisla it zaspat k sem mogla se ob 8 vstat in sem šla dat perilo prat..... Jst tud upam da ne rodim 8.2 mi nikakor ni všeč ta prešeren.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 11:39:37
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Mihailo jaz pa ne bi na 8.2. rodila..Mi ta Prešernov dan,kulturni praznik ni všeč... Naši si bojo itak dopust vzeli na svoje roj.dneve,ko bodo v službi... Men je 8.2. čist kul, bi mojmu čmrlju rekla, da je zarad njegovega RD na ta dan praznik, ne pa zarad enga pijančka
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 11:40:20
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: bibi5 Drage moje nč se ne šlepam,sem psiala kar nekaj, pa ni blo nobenega odziva od ostalih,pa sem bla malo žalostna. Ja drgač pa vas kar berem.Ene ste res šefice tega foruma,k full pišete,pa saj če mate čas je kul joj ne bit žalostna veš kolkrat se kej prezre.... ti se kr oglašaj pa četud s eti zdi da te ne beremo morš vedet da te.... včasih pač ne komentiramo vsega al pa ne vemo kaj odgovorit..... evo da se boš bolje počutila
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 11:41:33
|
|
|
|
Katjusa
|
zdej morem pa počakat še na uro 12 da dam florjana ajat upam da bo danes zaspal k bi jst tud rada mal zaspala.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 11:44:15
|
|
|
|
bibi5
|
Hvala za vzpodbudne besede Katjusa,pa za rožice tudi.Je moje rekel,da mi bo kupil šopek nageljčkov,ko rodim ker so njemu lepe rože,jaz bi pa raje tulipane ...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 11:47:16
|
|
|
|
MIHAILO
|
titleAndStar(3193,0,0,false,"","") Objave: 3193 Član od: 10.5.2004 Kraj: DramljeStatus: odsoten IZVIRNO SPOROČILO: bibi5 Drage moje nč se ne šlepam,sem psiala kar nekaj, pa ni blo nobenega odziva od ostalih,pa sem bla malo žalostna. Ja drgač pa vas kar berem.Ene ste res šefice tega foruma,k full pišete,pa saj če mate čas je kul Kar pogumno pisati,ne bit sramezljiva mi smo te itak sprejele...tudi jaz sem se na zacetku malo zadrzevala sam potem sem pa zacela cvekat.evo se od mene
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?