|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Vročinski krči!
5.2.2009 19:41:16   
blaža
Samo še to naj povem. Otroku ni treba dati cele Voltaren svečke, ampak je dovolj samo polovica, pa prerezana navzdol, ker je večina učinkovine na vrhu svečke. če se da celo, se lahko zgodi, da se otrok podhladi in spet rata plav.

No nam je naša P takoj rekla da samo polovico, me je pa enkrat en očka od enega malega, ki živijo tle blizu prišu prosit za svečko in ko je videl da mu dajem Voltaren ni hotel vzet, ker je imel tako izkušnjo, da se je enkrat mali podhladil in je bla spet panika.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 26
6.2.2009 14:12:33   
mojca75
Ja, Jaz dajem tudi samo pol al pa 2/3 voltarena ima pa Mojca cca 13kg (maja bo 3 leta)

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 27
6.2.2009 14:38:54   
Ekaz
Jaz sploh nič več ne razumem: naša je imela zadnjič 38,7 in sva šle k zdravniku. Me je nap....kaj hodim, češ, da mora imeti otrok tri dni zapored 38 in šele potem (četrti dan) prideš. Je to res?

(odgovor članu kamy)
Neposredna povezava do sporočila: 28
6.2.2009 15:05:17   
Udb
No, še ena s vročinkarjem!

Marcel je ime vroč. krč pri 2 letih. Od takrat naprej (by the way, zdaj je star 3 leta pa 3 mesece) sem totalen panik. Zmeraj mi je prevroč, ko vidim, da zgleda mal bolan mi je slabo, toplomer je itak moj najboljši prijatelj. Grozno, ampak si ne morem pomagat. Je imel pa od takrat že ene parkrat visoko vročino in mi je P rekla, da očitno se mu ne bo ponovilo (verjetno). OK, fajn, ko bi bila lahko v to ziher. Drugače pa pri nas ni imel noben teh krčev, tako da dednost odpade. U bistvu me je tega tko strah, da sem se odločila, da bomo imeli kar edinčka.

(odgovor članu Ekaz)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?