Flufi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_ Flufi, seveda ti je Bugabu lepši, zato si si ga kupila, kajne? Preizkusila v dežju pa nisi niti bugabuja niti stokkea, tako da ne moreš ravno soditi, kaj je bolje. Kolikor sem razumela iz ene druge teme, šele pričakuješ. Tako da vse nasvete, kako naj bodo punce tiho, ker niso preizkusile stokkea v primeru dežja, obdrži tudi zase, ok? Pa brez slabe volje, samo me res moti to, ko ste pametne in vzvišene, zraven pa tega vozička še vozile niste. In ne, Stokke se ne more primerjat z Bugaboojem, kakor se tudi Bugaboo ne more primerjat s Stokkeom. Sploh slednje - zame. Ker dvomim, da bi bugabuja sploh kupila. Ker mi nima toliko prednosti pred Stokkeom , oziroma sama ne najdem nobene. Mogoče se zloži malo na manj, vendar nič hitreje . Zato imamo pač večji avto, da nam bo Stokke not šel. In še zdaj mi ni jasno zakaj ste tako ljubusumne na ta voziček. Prav ihta se razbere iz vaših postov. Smešno. In valjda, da si ne boste kupile vozička, če vam ne bo všeč. Tako kot ne meni prodajat bugabuja, ker mi ni tako všeč, da bi si ga kupila. Ker bugabu je bil ustvarjen za masovno prodajo. In to dokazuje to, da ga ima sedaj vsaka tretja. Kot Quinnya. Ker ima prav tak dizajn, da skoraj vsak najde na njem kaj, kar mu je všečno. Stokke pač ni takšen. Bugabu se tudi lepo zlije v okolico in se ljudje ne obračajo za njim. Za stokkeom pa se. Pa ne bi rada s svojim naslednjim vozickom vzbujala pozornost, sploh ne, ampak vidim pa, kaksen ucinek naredi na ljudi ali en ali drug vozicek. No, za Stokkeom se vecinoma zgrazajo Saj pravim...tema je presegla vse okvirje, pikapolonica_ ti si pa čisto preveč k srcu jemlješ nekatere komentarje. Res je, BB je meni všeč, zato sem ga tudi kupila, tebi pa Stokke in prav je tako. Bodimo vesele, da si lahko takšne vozičke sploh privoščimo, nekateri jih lahko le od daleč gledajo. Kar se pa tiče komentarjev o uporabi v dežju pa si me malo napačno razumela. Nisem jaz tista, ki je komentirala to pač pa Hope2, ki BB že dalj časa uporablja in je zato upravičeno podala svoje mnenje. Jaz ga res še ne morem, ker je mali še v bušiju. Joj, kometar, da je BB ustvarjen za množično prodajo za razliko od Stokkeja je pa tako zanimiv, da sem se morala kar nasmejat. Prav ta nakazuje, da si ti Pikapolonica_ ena fejst vzvišena dama, ki je rada fency in ponosna na to, da se ljudje ozirajo za tabo, ker imaš voziček, ki pa ni bil ustvarjen za množično prodajo, hehe. Odkod ti to? Mogoče je samo več ljudi ugotovilo, da je BB veliko lažji, veliko bolj praktičen in vodljiv in da ga lahko pelješ tudi po bolj grobem terenu obut v gojzarje, za razliko od Stokkeja, ki je bol za pozerke z visokim petkami.
|