Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Catja kaj si pa ti tak nasršena Še bolj pa komentarji vas, ki tega vozička niti nimate niti ga niste uporabljale, pa se, ne vem, nekako škodoželjno nasmihate, kako štorast je za zlagat itd. Ne vem, mogoče imajo tvoje frendice same fičote al kaj, ker sem lepo napisala, Kaj res ne zastopiš, da so tu v tej temi uporabnice stokkeja pisale o razstavljanju in velikih avtih, nisem jaz začela o tem, niti moje prijateljice. Beri vse in pol komentiraj in se zgražaj. Stokkeja sem vozila, mi je tudi zelo lepi, slabih izkušenj nimam s stabilnostjo, tega nisem nikoli zanikala ali sploh omenila. Tudi nisem pisala, da je štorast za zlagat, ampak da se vsaka sekunda šteje, ko moraš vse razstaviti in vse not zložiti (o razstavljanju nisem jaz začela) 2. nimam takih problemov, da ne bi mogla it v trgovino brez otroka, če pa že grem, si ne navlečem cele tone stvari, da bi mi moralo tečt dol od napora. mah itak brezeveze, ko ti je beseda napor tak všeč . Pa veš, da nekateri več dni sami živimo in rabimo tudi iz trgovine več stavri vlečt in to z otrokom. Vsak dan pa tudi nočem v trgovino skakat po kos kruha in nas izpostavljat številnim virusom. Tudi v dežju zato moramo kam skočit. O ostalih vozičkih je bila že 1001 tema, pa nisem zasledila, da bi se kdo tako ubadal z njihovo grdoto in neuporabnostjo. In dokler stvari ne preizkusiš, nisi ravno kompetenten za sodbo o njej. Evo, to je bila moja poanta. Stvar poizkusila, vse preverila, voziček mi je všečen in ni grd, pa komentiram lahko in ga tudi sodim lahko Pa lepo prosim, ne mi o nerazumevanju besedila - preberi še enkrat celo temo - začelo se je o (ne)lepoti tega vozička, končalo pa z njegovo (ne)uporabnostjo. Tolk časi si že na rr, da najbrž veš, da se še nobena tema ni razvila v eno smer, vedno ja zašla . In če si ti temo celo prebrala, bi lahko videla, da je moj prvi post bil odgovor na vprašanje. Kasneje, ko je pikapolonca ali katera uporabnica začela komentirat in it ven iz teme, sem začela tudi jaz ven iz teme odgovarjat.Tako da re sne vem kdo zdaj kaj ne razume. Pa brez zamere, bom odnehala in vam želela veselo vozičkanje . Odebeljen tekst je zato, da se vidi kaj sem jaz pisala, ne da bi drla
|