Pikapolonica_
|
Pa še nekaj -> tole vse skupaj precej čudno izpade. Ker ko kdo, ki nima blage veze, zakaj se grdo gledate, tole bere, mu ni jasno povsem nič. Seveda se strinjam, da se napiše - meni voziček ni lep, meni voziček ne deluje stabilno, meni niso všeč barve, voziček mi je grd, lep, ali pa za skozlat. Ej, hvala bogu, a si predstavljate, kako pusto bi bilo, če bi vsi imeli recimo zgolj bugabuje v eni in isti barvi, ker nam bi bilo vsem enako všeč. Pa zjutraj, ko bi šle v službo, bi bile vse ženske enako oblečene, enako pobarvane, enake čevlje gor, vozili bi se v enakih avtomobilih, še mobitele bi imeli enake. Živ dolgčas. Vsem otrokom bi bilo ime TAJ. Po resnici povedano, mi je kar bolj všeč tako kot je, da vsak izrazi in pokaže kaj mu je več. Ampak še vseeno ne razumem, zakaj je potrebno iti tako globoko v debato, razen napisati voziček mi ni všeč zaradi blablabla, mogoče dat kakšen predlog za drug voziček, ne pa se spuščat na nivo osebnega obračunavanja. Mogoče pa bi z veseljem eni debatirali tukaj gor, se pogovarjali o prednostih ali slabostih tega vozička. O možnih barvnih kombinacijah. Kje dobiti najcenejšega. Ali bi recimo kdo imel secondhand, pa bi kupil že rabljenega. Ali je res preveč idilično razviti en normalen nivo debate???