Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Problematika izbrisanih 30.1.2009 23:24:51
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Misek Začasno/stalno bivališče so mu morda res izbrisali, ampak iz fakultete ga pa niso vpisali. Torej bi lahko s samim vpisom na fakulteto dokazoval, da obstaja (takorekoč). Naredili so zacaran krog - ce si hotel bivanje urediti kot so zahtevali, si moral ven iz drzave, ce si sel ven iz drzave, nisi mogel vpisat letnika (resevanje vloge se je vleklo po 4-6 mesecev), ce nisi vpisal letnika, nisi imel osnove za dovoljenje za bivanje... in se vrtis v krogu. Po moji kmečki logiki jaz tukaj problema torej sploh ne vidim. Če država o mene nekaj terja (za nazaj), potem sem takrat očitno obstajala (drugače moj "dolg" ne bi mogel nastati) in očitno potem obstajam še danes (če me danes terjajo). Če me ne bi bilo, me ne bi mogli. Torej - če npr. DURS danes zahteva od mene poplačilo npr. prispevkov za moj s.p. iz leta 1995, to pomeni, da sem imela leta 1995 s.p. v Sloveniji. Ni variante, da me od leta 1992 do leta 2009 ne bi bilo, a ne? Tudi zaradi tega je drzava izgubila in zdaj mora popravljat bedarije iz preteklosti.
|
|
RE: Problematika izbrisanih 30.1.2009 23:30:31
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka no no, sploh ni tako zakomplicirano dobit dvojnega državljanstva, niti slovenskega, če smo natančni. so pa pogoji, ja. saj jih tud švedi majo (celo čisto iste) pa noben ne govori, da je težko dobir švedsko državljanstvo npr. Ce hoces uradno biti (ne da bi se skrival) dvojni drzavljan, nimas prevec moznosti. ne bo avtomatsko dobil držvljanstva, tudi če se poroči. nekaj prej lahko zaprosi, pa še to pod pogoji, to je pa tudi vse. 8 let prej - ni malo. Poanta je bila bolj v staliscu - kaj jamrajo izbrisani, kaj si niso vzeli slo drzavljanstvo ko so lahko... nasproti - kaj jamra, naj se poroci s slovenko in si bo olajsal in skrajsal kalvarijo s papirologijo.... Enakovredno nesmiselni resitvi.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?