Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Vzgojitelj predšolskih otrok 4.2.2009 18:05:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tosja IZVIRNO SPOROČILO: *TaMiKaaaa* Ok ajde, naučila sem se priprave pisat, to bi se lahko tudi drugače. to pa je res izjava... hvala, hvala Ja glej, jaz povem svoje izkušnje. Jaz se zavedam da ne bom GOSPA VZVIŠENA VZG. samo zaradi končanega faksa, medtem ko se marsikatera tega ne zaveda. Ene se majo za boga ker imajo naziv DIPLOMIRANA vzg. pr. o. Saj je vsaka ponosna na sovje dosežke, ampak ene pa že pretiravajo, res.
|
|
|
|
RE: Vzgojitelj predšolskih otrok 4.2.2009 18:17:44
|
|
|
|
Anonimen
|
tosja pa samo eno vprašanje, ker me res zanima. Kateri predmet na faksu pa se je tebi zdel tako grozno težek da si tako zgrožena ob mojih izjavah? Resnično me zanima, brez heca. Pa nisem se prišla sem prepirat, ker mi ni do tega, se mi pa malo žaljivo zdi, da se tako nasmihaš ob mojih izjavah in ne moreš sprejet da je meni ta faks pač lahek Saj nisem zunanja opazovalka, dejansko študiram na PeF Mb-predšolska vzgoja in tudi od prej imam končano SŠ in te smeri. Pač vsak po svoje-enim je težko, drugim ne, ni se pa treba posmehovat, ker se tudi jaz nobeni ne posmehujem in razumem ter sprejmem če je drugim težje kot meni, niti se zaradi tega ne počutim vzvišeno ali bolj pametno, pač smo si različni no, jaz ne vem kaj je tukaj težko razumet. Ne jemljem pa poklica vzg. kot nekaj samoumevnega, o tem sem že pisala, ne mislim se ponavljat.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?