Pikapolonica_ -> RE: Vzgojitelj predšolskih otrok (3.2.2009 13:12:23)
|
Glede 'težavne stopnje tega faksa' bi se lahko debatiralo. moja cimra je študirala ravno to smer 'vzgojitel predšolskih otrok' in lahko rečem, da je ta faks dokaj preprosto naredit. Seveda ne čisto preprosto, se mi zdi, da če si z dušo za to, da je lahko. Meni se je včasih zdelo rahlo absurdno, kakšne izpite so imeli, ampak hvala bogu, jaz nisem za to in se tja niti ne bi vpisala. Je bilo pa zanimivo videt, kako se uči za izpit iz dirigiranja. Vem pa da je vseeno imela nekaj splošnih predmetov, ki niso bili specifično vezani na vzgojo in učenje malčkov, no tam pa je bilo glede učenja druga pesem. Pa ful cortih je bilo, ko so imela za izpit 'pravljice', takrat sva se narežali in nasmejali določenim pravljicam, ampak še vedno pa trdim, da ni težko. Ne, ni znanost postati vzgojitel predšolskih otrok, ampak je čisto absurdno delat ta faks, če to ni tvoja velikanska želja in če s srcem nisi pri stvari. Prav tako mi je lušten in dokaj preprost faks 'razredni pouk', ej, tam so tudi face. Sploh mi je bilo fino gledat fante, ki so z veliko vnemo študirali za te vrste učiteljev. Res, enih par je svetovnih fac, sem prav videla jih v teh vodah, pa kako jim to ugaja, po drugi strani pa sem srečala enih par zagrenjenih in zategnjenih študentov, ko si predstavljat nisem mogla, da bi tako vreščalo imelo mojega otroka v prvih razredih osnovne šole.
|
|
|
|