|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
19.5.2009 12:11:47   
Freycha
joj, a je bilo danes kaj v zraku? jaz sem se eno uro in pol matrala, da bi zaspala, glih me je zmanjkalo, se je Dita nekaj jokala, potem pa do 2h nisem mogla zaspat, ob 4.45 je zahtevala po dolgem času mleko, zjutraj se je pa ob 6.45 že zbudila user posted image Sem ko zombi. Sam zdej je šla spat, pa grem pomoje jaz tudi user posted image

Pa fuuuullll vrtec pogreša user posted image Danes zjutraj se je drla: gemo, gemo, gemo. Pa jo vprašam kam, pa mi reče, da v vrtec user posted image Potem je bila pa full žalostna, ko sem rekla, da še ne gre. Pa skoz ga kliče, pa pravi, da se gre tja igrat...... Mi je pa po drugi strani full lepo, da ima vrtec resnično tako rada user posted image

nič, pomoje grem mal spat, podočnjake imam do brade user posted image

< Sporočilo je popravil Freycha -- 19.5.2009 12:12:16 >

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
19.5.2009 16:00:25   
pupi
Joj sanekova kak sta tamala dva lubana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Super za sprehod!!

Vidim, da smo vse v neki akciji s prenovami sobic, mi smo tudi beton vlili za prizidek, ki bo začasno, (dokler tamalo ne začne spat celo noč) Najina sobica!!

Kristina lepo da si se javila user posted image user posted image , sem pogledala malo tvoj tiker, pa mi prosim povej kak ti je pri vseh treh otrocih uspelo, da so Julijčki user posted image .

Freycha kak je to fajn, da gre otrok rad v vrtec, mene je tega ful strah, ker bo meni tak bolj hudo ko njej.

Aja mimo grede, jaz mam tudi nov tiker user posted image .

Zdaj pa grem Najo ruknit, mi že od enih spi, ne vem kaj bomo ponoči delaliuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
19.5.2009 20:27:45   
kapica
Pupi, jooj, ubogica, jaz se se predobro spomnim, kako je bit noseca z takimi bolecinami...
Kristina, kopije teh Pilatesiv tukaj ne morem naredit, ker starsi nimajo te zadeve.
Sanek, zelo lusna slikicauser posted image , bravo za sprehod.
Freycha, uh, poskusite se danes kaj naspatiuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
20.5.2009 10:45:31   
Ajvy
oi..na hitro...TArja je orenk zakuhala, kljub voltarenu, hladilni kopeli, in hlajenju z brisačami, nam ni uspelo zbit vročine, tak da komaj čakam ,da gremo k P...ob dveh imamo....

moram vam priznat, da me je kar orenk strah....pa tolk nemočno se počutim......

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
20.5.2009 11:44:40   
baja*
ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  boga Tarjauser posted image  mene je tud ful strah visoke vročine, sploh če si že vse probal pa nič ne pomagauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
20.5.2009 12:02:21   
baja*
Včeraj smo končali s strehouser posted image  ne morem vam povedat, kak kamen se mi je odvalil s srcauser posted image  se mi zdi, da kr lažje dihamuser posted image  no, zvečer se je pa ornk vlilo (test streheuser posted image ) in sem bla po dolgem času brez skrbi, če bo spet kje not teklouser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
20.5.2009 13:59:30   
Češnca
ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Še dobro, da ste zdajle že pri zdravniku/zdravnici! dobro opravite!!!

baja dobro ste splanirali streha + dež user posted image user posted image user posted image

V album sem dala slikice najine spalnice... user posted image  Zdej pa šibam na CSD.

< Sporočilo je popravil Češnca -- 20.5.2009 14:00:01 >

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
20.5.2009 14:32:07   
corfu
Dober dan

glede hiške...hmmm jaz ne grem,user posted image   oz. greva v gradnjo, zdaj čakava še en predračun, potem pa akcija.

Za vse bolne malčke user posted image user posted image user posted image user posted image  a ni to nekaj najbolj zoprnega po taki vročini imeti vročino? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Naša Manca je imela pa v ponedeljek še zadnje cepljenje, tako, da sva s tem opravili, danes sta imela v vrtcu slikanje...že komaj čakam slike user posted image user posted image user posted image  je bila tako lušna v rdeči oblekici, Aljaž pa v karirasti srajci user posted image user posted image

V petek pa komaj čakam, ko gremo v Kranjsko Goro in se vrnemo v sredo zvečer, jupi!!!!!

Uživaj življenje...

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
20.5.2009 15:29:06   
Ajvy
slabi izvidi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..mora na infekcijsko da ugotovijo od kod je bakterija.....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
20.5.2009 15:31:29   
pupi
O moj bog Ajvyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Tarjo, upam, da kaj pomaga!!!!!!!!!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
20.5.2009 19:36:19   
Afnica

Pozdravljene spet po dolgem času,

Najprej hvala za čestitke za 2. roj dan Lana in Lane.

Potem čestitam
Sanek, katere sinko ima isti rojstni dan kot moja dva. user posted image

Čestitke tudi Madejki! user posted image Pa vsem mamicam za nazaj in vsem nosečkam user posted image Bravo! Mi še nič ne razmišljamo v tej smeri.

Sicer smo pa ok. Mala dva sta navihana 100 na uro.

To je to. user posted image

Lep pozdrav!

@

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
20.5.2009 19:46:15   
Ajvy
princeska je DOMA !!!!!!DObil bomo antibiotike , več pa ne vem, ker se je šel možek ravno tja pogovarjat.....
Hvala za pestke in pikepokeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
20.5.2009 20:03:48   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

princeska je DOMA !!!!!!DObil bomo antibiotike , več pa ne vem, ker se je šel možek ravno tja pogovarjat.....
Hvala za pestke in pikepokeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Samo, da ste doma! user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za čimprejšnje okrevanje.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
20.5.2009 20:39:58   
siskamiska
Ajvy lepo da ste doma user posted image user posted image user posted image user posted image , naj ji antibiotik čim hitreje prime. Bom držala pesti. user posted image user posted image user posted image
Fanta sta uredu, no David je sicer bolan drugače pa vse ok. Glih premišljujem da če bi vzela vsakič bolniško ko sta bolana da verjetno letos nebi šla več v službo. Katastrofa je tale vrtec. Nam še ni ratal zvozit več kot 2 tedna v kosu.

Afnica fuuuuuuuuuuuuuuuuul lepo od tebe da se kej javiš. Javi se večkrat, sem izbeglica med julijkami. Rabim moralno podporo user posted image .

Sanek luškan sinček user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
20.5.2009 20:50:35   
baja*
ćer

češnca lepa spalnicauser posted image  jaz bi tudi melauser posted image

corfu uživajte na dopustuuser posted image

ajvy user posted image samo, da je Tarja doma in ni nič hujšega... to si se mogla ustrašituser posted image  čim prej se pocajtajteuser posted image user posted image user posted image

afnica lepo, da si se oglasilauser posted image  daj se malo pogosteje nouser posted image  sem te zadnjič razglasila za zgubljeno dušouser posted image

siskamiska jaz kot izbeglica tud veljam za moralno podporo, ne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa čakam, da mi dragi pripelje sladoleduser posted image  pol gre pa fucbal gledat, jaz pa še ne vem, kaj bomuser posted image malo sem zdelana, sem kar dosti okol bajte pa na vrtu dans naredla pa se kr pozna...

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
20.5.2009 20:57:20   
siskamiska
Češnca lepa spalnica user posted image user posted image user posted image . Kje sta jo naročila oz od katere firme je?

Baja to z izbeglicami sem misla s tem da sem edina z dvojčki k se štulim zraven user posted image , ampak moralno podporo sprejemam seveda od vsake.user posted image user posted image user posted image Da le je  user posted image .

Jst sm pa utrujena.......pa pivo pijem user posted image . Se mam dobr a ne?user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
20.5.2009 21:07:03   
baja*
aja siskamiska jaz sem pa mislila, da ciljaš na to, da nismo čistokrvne julijkeuser posted image
pivce za živce?user posted image  Na zdravje!user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
20.5.2009 21:15:31   
siskamiska
ja Baja prav imaš, me veseli da si najdla uržah da prideš med izbeglice user posted image user posted image user posted image user posted image .
Pivce za živce ja....ma spet sem sama (itak) pa se mi nič ne da, pa še merkat morm da ne zdehidriram ker sem bila danes spet zelo aktivna user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
20.5.2009 21:24:21   
Kristina_1
Pupi slučajno boo vsi julijčki, drug bi moral biti že marca 2007, pa je bla izvenmaternična.

Ja Pupi ČESTITKE !!!

Kapica, škoda. A maš DVD-je s sabo?

user posted image user posted image user posted image za Tarjo, da se čimprej pozdravi, še dobro, da so ugotovili in je dobila antibiotik in ni bilo treba ostati notri.

Baja user posted image za streho.

Češnca user posted image za spalnico.

Čestitke LAN IN LANA, že 2. RD user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image tudi za Davida.

Mi smo o.k., user posted image o.k., dobila 4h bolniške, morm malo bl počivat, je stanjšan in skrajšan MV, pa kr nizko je bebica. Tko da bo treba spet mal manj migat.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
20.5.2009 21:53:55   
kapica
Afnica, super, da se nam se kaj javisuser posted image .
Corfu, lepa spalnica je, men se dopade omara.
Kristina, ja, dvd imam s seboj, saj tud tu telovadim. Pa ti razmisljas o telovadbi, ko bi mogla toliko pocivatuser posted image . Ampak vem kaj mislis, mene je tud ze prej skrbelo kako se bom znebila trebuhauser posted image .
Ajvy, vazno da je pupa doma. Lepo se pocartajte.
Corfu, kako to mislis, da ti ne gres, ampak gresta v gradnjo? Torej gradila bosta, samo ne tam, ampak kje drugje?Super, za dopustek. Uzivajteuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
21.5.2009 7:57:02   
bačko
Ja Ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image !Upam da bo kmalu bolje.Boga Tarja.Verjamem da se počutiš nemočno tudi jaz bi se.Drži se!Čim prejšne okrevanje.
Corfu uživajte na dopustu.user posted image user posted image
Češnca full imata veliko spalnico in zelo je lepa.user posted image user posted image user posted image
No meni je včeraj G rekel da lahko kaj kmalu pričakujem da bom rodila.Vaginalno me ni pregledal.CTG je bil uredu.Bomo videli naslednji teden kaj bo na pregledu.
Lepo se imejte!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
21.5.2009 9:20:54   
SANEK1
Ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Verjamem in upam, da sebo hitro pozdravla, vaša pogumna Tarja, zato ji pošiljam še pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
21.5.2009 9:23:40   
SANEK1
Dober dan...

Najprej hvala za pohvale za naša dva sončka user posted image . Zaenkrat je še vse ok, mala dva se mata rada, Filip je zelo priden, samo papa in pančkauser posted image user posted image user posted image  (tega pri Živi nismo bli vajeniuser posted image ). Upam, da tak tudi ostaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Češnica, ful lepa spalnicauser posted image user posted image user posted image

Alarm, pridem kasneje.....

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
21.5.2009 9:28:27   
Anonimen
ajvy ja šit nouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

vi pa tud nimate sreče....jst pa morm potrkat, zdej je že tretji teden v vrtcu brez česarkoliuser posted image kar je čudež, prej je po max. 4 dni zdrala. tko da res upam da se pri vas tudi obnese. a že veš kaj je fasala?

aja, pa nism pozabla nate, sam za zadnje del še ni podnapisovuser posted image oz. ene sma našla, pa so čist skrižem, najprej ful prehitevajo, pol pa zaostajajouser posted image tko da takoj k še ta del poštimama, dobiš.user posted image

corfu kje bosta pa zidala? men je una ideja it nekam na samo blazno všeč, glih zanč k smo mal po hribil lazli tu okoli, sem razmišljala, da tkole bi pa jst kr živela, k ni nobenga okoluser posted image sam do otrok neb blo fer....matr, starej k sem, bolj sem ucepljenauser posted image

sanek kok se kej maste?a je že kej krizice pri tamaliuser posted image

pa afnica se je javla, vauuser posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1824
21.5.2009 9:59:15   
corfu
dober dan

Tarja user posted image user posted image user posted image

Hotela sva kupit bajto na samem, pa jo ne bova, ampak bova zidala svojo hišo user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?