|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
6.5.2009 11:39:14   
bačko
Freycha naša ima samo malo vzdignjeno vzglavje.
Sem šla zdajle z Žano na en sprehod in sem utrujena kot ne vem kaj.Čisto sem premočena.Groza!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
6.5.2009 11:40:04   
Ajvy
sanek....pa kaj je zdej...a še ni potekla najemnina podnajemniku???

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
6.5.2009 11:42:58   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

kapica, ti povem kje to majo, pod pogojem, da se dobimo na kavi user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
6.5.2009 12:19:02   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

včeraj ji je, samo se ne da tamal.....user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
6.5.2009 12:22:49   
*maja
Oj punce sem vas prišla malo pozdravit in prebrat za nazaj da vidim kaj dogaja. Hm da vidim če uspem vse pokomentirat user posted image .

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
6.5.2009 12:28:47   
*maja
Freycha naša nima povštčka pa ga po mojem ne bo imela dokler jo ne prestavimo v taveliko posteljo.

Pupi čestitke user posted image .

A Sanek pa kar ni rodila user posted image , jao user posted image .

Češnca upam da se mali čim prej pocajta user posted image .

Bačko na 209 -tem mestu ste pa kaj so nori user posted image , mi še čakamo odločbo da vidim če me bo spet kap user posted image .

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
6.5.2009 12:54:59   
corfu
o, madona kakšna čakalna vrsta user posted image user posted image dobro da imam jaz oba v vrtcu, sicer gresta jeseni v popolnoma adaptiran vrtec, ki je še bližje doma, pa že tale je skoraj pred nosomuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
6.5.2009 12:56:49   
corfu
naša pa obožuje vrtec, včasih se kar popoldne spomne in kliče Tana (Tanja) njena vzgojiteljica, se naravnost obožujeta, naša šiba k njej zjutraj in jo tako objame in se ji oklene okoli vratu, prav rada jo ima.user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
6.5.2009 13:48:13   
Češnca
Dan!

Anžej pridno aja, jst pa kuham... Najprej sva mela posvetovalnico, je gospod dr. sam gledal, kaj mu je vse povedal. user posted image user posted image user posted image  Tud cepljen je bil (čeprov sem mal oklevala...), ker ne kašlja več, ma čista pljučka in grlo, oke so se pa vnele zarad ječmena, ki se mu dela. Skor ni trznu, ko je dobil pikico, edin gaza mu je šla blazno na živce - jo je pustu gor sam zato, da bo očku pokazu kako je pogumen! user posted image

Pol sm pa še jst letela do G, s pikico je vse ok, sva poslušali srčka. user posted image  Mam pa premal železa in sem fasala une ta okusne tablete... user posted image  Pa dons bo za kosilo meso...mi zadnje čase res ne diši, tud če ga mamo za kosilo, ga ne jem.  

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Jaz sem včeraj dobila odločbo iz Ljubljane in smo na 209. čakalnem mestu.
A se lahko tudi med letom pozanimaš če je v Ljubljani kje prosto mesto?Malo me bega to da če se mi slučajno preselimo pred septembrom v Ljubljano in dobim mesto na Igu ne vem kaj naj storim?Verjetno jo ne bom vozila na Ig v vrtec.Še eno leto pa ne bom imela Žane doma, ker hočem da gre v vrtec.Kaj lahko v takem primeru naredim?

bačko ti kar pokliči v vrtec, pa povprašaj - škodit ne more! Sej pol se tud zgodi, da eni otročke izpišejo (menda največ v januarju), ker so dosti bubančki ipd.

pupi user posted image user posted image user posted image  za user posted image , no če se to še kej spremeni pa tud nč hudga! user posted image user posted image
Ja, kar se avtosedeža tiče oz. vožnje z avtom pa res ni važno a je 5m al 100km - če se kej zgodi, se lohk tud tik pred domom. Tko, da tle sploh ni debate, bi jst tud popi****a!

kapica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Niasa. Le, kaj ga daje, miškota?
Ja, verjamem da je kriza, ker možek gre. Ampak tu imaš verjetno veliko družbe in bo lažje! user posted image

madejka a ne kolk fajn kej skupi spravjo s temi pesmicami! user posted image  user posted image user posted image user posted image  Maj!

Freycha mogoče je samo obdobje tole z uspavanjem in bo minilo. Se tolažim, ker mamo mi podobno situacijo, morva mal pri njem počakat, na srečo ne dokler ne zaspi. Ja, bogica Dita, da tolkrat bruhne.
Anžej ne spi s povštrom, razen v varstvu včasih, ker je eden ful mehek in se z njim carta.

corfu fajn da ste zdravi! user posted image  Pa da tamaladva rada hodita v vrtec!

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Ja, pa res? user posted image  Kako si???

O, maja! user posted image user posted image user posted image  Kako si? Še mal pa bo sobota... user posted image

Hvala za vse pikepoke, zaenkrat je stanje z okicami še isto. No, saj ne more it kar čez noč na ok.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
6.5.2009 15:44:38   
rumba
kapica, mene tudi zanima, do kdaj boš v SLO? Pa če se boš kak dan mudila po LJ, bi te z veseljem spoznala.user posted image
bačko, te čakalne vrste so čisto nerealne, ker je ogromno staršev dalo vloge na več ali celo vse vrtce, tako da so sedaj na x listah. Počakaj malo, da se začno podpisovati pogodbe, potem se bo pa upam kaj našlo. Škoda, da nisi prijavila bivališča v LJ, bi dobila več točk.
Freycha, mi še ne uporabljamo povštrov.
maja*, že kaj treme?user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
6.5.2009 19:47:01   
corfu
Kje ste? Jaz ravno moja dva škrata pripravljam na spanjeuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
6.5.2009 21:17:47   
kapica
Punce, sama bom do konc junijauser posted image user posted image user posted image user posted image . Ne vem kerga naj prilepim, ker je cist od razpolozenja odvisnouser posted image .
Freycha, dobra si, da ves...user posted image Sam sem povprasala mojo svakinjo, pa bom vidla, ce bo kaj primernega naslauser posted image , pol pa tebe se enkrat fehtamuser posted image .
aja, povster Dino ze ima, ne vem zakaj je moz tako silo delal z njim, da bi ga pa ze moral imeti. Ampak mali ga ima bolj zato, da si ga stlaci pod roko in mu je udobno, al kaj...
Cesnca, uf, te ogabne tablete, se se spomnim kako so grde. Bljakuser posted image .

Saj nocem nekaj pretiravat al pa se delat, sam me je strah kaksnega srecanja, pa bi raje ostala bolj inkognito no, kaj pa vemuser posted image . Sem mal cudna.
Ampak tak vam bom vedno zanimiva, ker bom ostala skrivnostnauser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
6.5.2009 21:43:57   
rumba
kapica, škoda.user posted image Ampak, če si se tako odločila, je tudi prav.user posted image  

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
6.5.2009 23:00:10   
Freycha
kapica kot je rumba rekla..... tvoja odločitev. Sicer pa odtipkaj Demetra. So v sp. dupleku, pa tudi brazilsko depilacijo delajo.....

pa še tole sem našla:

Anubis d.o.o.
KOZMETIČNI CENTER

Razlagova 9
2000 Maribor

Tel:02 228 13 70 / 71
Fax:02 252 22 56
www.anubis.si
info@anubis.si

bo dovolj za kavo? user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
7.5.2009 8:37:49   
rumba
Jutro!
Kako lep sonček jeuser posted image user posted image user posted image user posted image Me kar nabije z energijo. Rabi kdo generalko stanovanja?user posted image user posted image user posted image
Freycha, izgleda, da bomo mi v nedeljo kar lepo doma, tako da bi se lahko zmenili za kako srečanje.user posted image Zdaj, če je še katera za, povejte lokacijo! Sanekova, mogoče nimaš kaj početi?user posted image

Mene pa tako seneni nahod baše: šmrk, kih, jok......user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
7.5.2009 8:42:39   
baja*
jutro

jaz sem pa neke čudne voljeuser posted image  mešanica med tečnobo in žalostjo...

- sem dobla prvo plačo, odkar sem na bolniški prek ZZZS-ja in me je skor kapuser posted image  pa glih zaj, ko bo treba tolko stvari prenovit, streho sicer že mama plačano, edino dela še ne, pol pa pride na vrsto še otroška in najina spalnica... ma nekak bomo že zgurali, še vedno smouser posted image
- dva dni se že psihično pripravljam, da pokličem ravnatlco in ji javim, da me verjetno do konca ne bo več
- Rene je danes prvič od septembra nekaj protestiral, ko je blo treba it v vrtecuser posted image  se me je prav okrog noge oklenil in ni htel not, pol je pa vzgojiteljica prišla in ga dvignila in pocartala pa je blo kr hitro ok... zadnje dni se me drži kot cekuser posted image kot sem vam že rekla, moram po novem hodit tud spat zravn njega... jaz ne vem no, vzgojiteljica pravi, da vse to verjetno zaradi moje nosečnosti - mislite, da res že tak čuti to al kaj? ne znam si prav razlagat... jaz mu seveda nudim vso mojo ljubezen in nežnost, čeprav po drugi strani me je pa strah, da ga ne bi preveč razcartalauser posted image če je to zdaj sploh možno...
- odnosi s taščo so spet na podnu - že 2 al 3 mesce ni vidla Reneja pa je sam 2 km stran doma, sploh noče prituser posted image  mi pa tud ne gremo več tja, ker mi gre na k.urac da se stalno samo mi trudimo za neke kao normalne odnoseuser posted image  madam pa samo čaka... in zdaj seveda iber zamero kuhauser posted image
- z dragim sma se zadnjič ruknla kot že dolgo ne... itak po moji krivdi, ker sn sitna za znoret
- pa še bi se kaj našlo, samo nočem preveč brskat po drekuuser posted image

tak, zdaj pa upam, da bo kaj boljše, ko sem vam pojamralauser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
7.5.2009 8:55:50   
Freycha
rumba ja suuppeeerrr!!!!! jaz bi se kar v dopoldanskem času zmenila v Tivoliju, kaj?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

- baja kar se Reneja in vrteca tiče, ima občasno tudi Dita svoj dan, ko ji ni. Pa saj je logično. Še če recimo tak rad hodiš v službo, pride kak dan, ko bi raje ostal doma..... Nič bat, ni to noben začetek ne vem česa.... jutri bo pa spet mogoče čisto normalno šel. Predvsem se ne ti vidno razburjat, ker bo to še njega razburilo in bo potem še težje..... Za nasvete okoli nosečnosti pa samo Sanekove spise preberi, pa boš videla, da je ona imela tudi take probleme. Samo glede na to, da jih imam jaz tudi, pa nisem noseča, imam občutek, da je to bolj obdobje kot kaj drugega. Mogoče je pri vas malo bolj potencirano, ker ste noseče user posted image
- kar se porodniške tiče, je res bogo ja, ko enkrat začneš dobivat od CSD-ja..... ampak kaj češ, brez veze se s tem obremenjevati. Iz tega denarja probajte čimveč iztržiti user posted image
- kar se pa tašče tiče, sem pa tudi jaz naredila prvi korak k izboljšanju odnosov, pa je zdaj kar ok. Občasno bi ju še zadavila, sicer pa sta vzdržna. Vem, da je pri vas nekoliko drugače, ampak če si želiš odnosov, je pomoje najslabše, da vsak na svojem koncu mulo kuhate. Pa bodi ti boljša in pametnejša (joj, kdo to pravi user posted image  ker ko jaz zatrmarim, mi lahko 100 ljudi to reče, pa tudi slišati nočem user posted image )......

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
7.5.2009 9:26:47   
Ajvy
oj...jst sem tudi za srečanje...samo mi dopoldan ne paše....oz. ne vem kdaj...oz mi gremo spat okol 12 tih.....kako pa ostale??

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
7.5.2009 9:30:17   
baja*
freycha ne dobivam še porodniške, zdaj dobivam plačo prek ZZZS-ja (ko si nad 30dni na bolniški, oni krijejo stalež), pri meni je šit to, ker se gleda lanski dohodek, ki pa je bil katastrofalen (zaposlena šele od spet.), posledično bo pa tud prodniška dosti slabša, jauser posted image

glede sitnobe, verjetno me res hormoni malo bašejo (al pa fejst), ker mi gre občasno moj prav na živceuser posted image user posted image

za reneja pa ne vem... mam občutek, da je zadnje čase ful bolj čustven... kolko je to povezano z nosečnostjo, si ne znam razložituser posted image  sem mela filing, da še ne kapira, kaj se dogaja, morda pa se motim. Sem se pa kr na sanekovo in živo spomnila, ja...

glede tašče se moram pa malo bolj razpisatuser posted image  midva sva naredla že ogromno prvih korakov, ona pa nikol ne slediuser posted image  npr. večkrat gre MIMO naše hiše k sestrični pa se ne oglasi pri nasuser posted image , zakaj pa mi ne hodimo več tolko dol, je pa še druga zgodba: njena hčerka ima dvojčka (stara 2,5 leti) in vzgoja naših otrok si ne bi mogla bi bolj nasprotna, npr. oni kar KADIJO V ISTEM prosoru, kjer so otrociuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in pol sem jaz tista, ki za njih kompliciram, ker ne dovolim da je rene tamuser posted image  vsi so živčni, šimfajo, tamaladva jih vsake tolko fašeta po ritiuser posted image  v glavnem ful živčno vzdušje; pojesta tud ogrooomno sladkarij, v bistvu bi lahko rekla, da drugega skorajda ne jesta, že od samega začetka, če npr. nista htela jest večerje, sta dobla pač rolado in valda sta hitro skužila... in sem spet jaz tista, ki kompliciram, ker ne pustim da bi rene vso to sranje žrl... (mislim non-stop) itd. itd. Zato bi raje vidla, da pride ona k nam in ne mi dol. Saj jaz je ne pogrešamuser posted image ni mi pa vseeno, ker rene ve, da ima še eno babicouser posted image

sicer pa hvala za tolažbouser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
7.5.2009 9:38:22   
bačko
Rumba jaz rabim generalko.A prideš?user posted image Se dobimo popoldne v Tivoliju.Kaj pravite?Da vas končno vidim.Sem že možeku omenila da gremo v nedeljo v Tivoli.
Baja veš tašče so ene prav čudne.Ne se preveč sekirati zaradi nje.Imaš dobrega moža in lepo družino in to je najbolj važno.
No jaz sem zdajle nehala likati in imam malo pavze.Žana se igra in podi po stanovanju.
user posted image
To je njena Liza!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
7.5.2009 9:51:27   
SANEK1
Dober dan...

Mi smo še vedno tu...pa saj več ne vem al se naj user posted image  al user posted image ...ma bo že. Pa saj mi ni tak hudo, čeprav sem en vlki balon, ampak bolj kot kdaj bo končno porod, se ubadam ob kolkih bouser posted image user posted image user posted image

Ker je v Mb, razen v izjemnih razmerah možno dobit ea samo do 22 ure, me je ful strah da se bo začelo ponoči, pa še Živo morema pol porihtat...Plus tega, čeprav se že celo user posted image  tolažim, da bo tokrat hitreje inboljše in...me je ful strah, ker prvi porod je bil katastrofauser posted image user posted image user posted image .  Saj o tem razmišljam samo, ko nočem razmišljat o živi in vrtcuuser posted image user posted image user posted image ...ma sem malo čudna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
7.5.2009 9:57:51   
SANEK1
Glede vrtca je pri nas še vedno user posted image , mogoče za odtenek bolje, zato se tolažim, da moremo vztrajat in celo vzgojiteljice so mi to same predlagale, češ da one bodo že, naj mi tudi ne popustimo.

Tak, da baja ne obupat. kakor je že Freycha rekla imam občutek, da je to zanje eno obdobje, ena faza, ki bo upam minila. Ker smo user posted image  še bolj občutljive in pa nične tudi mali to čutijo in izkoriščajo. Tudi moja Živa je dokaj samostojna, je celo bila z dedkom in babico za 3 dni na morju in ni bilo nobenega problema, mi2 sma celo šla dol na obisk in ko sma odhajala je dala samo pa-pa in nasmejana šla dalje. Zdaj pa joče, kaj joče kriči že po celi ulici in pol preden gre v igralnico pa: mami, moja mami...
Ampak mi2 sma se odločila, da bova(vsaj za enkrat) vztrajala, ker če 1x popustiš nerediš 3 korake nazaj in pol spet jovo na novo...
Najhuje pa nas tak po moje še čaka, ko bomo prišli z novim user posted image  domov.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
7.5.2009 10:00:41   
SANEK1
Ne vem, to bodo pa nam mogoče bolj izkušene mamice znale odg., tak da Rumba, Corfu, maja in seveda Kapica, Ulla, Ajvy (izpuščenim se oproščam user posted image ) na plan z izkušnjamiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
7.5.2009 10:51:46   
Freycha
kdaj popoldne imate v mislih? ker jaz moram potem še do MB prit......

sanekova, če ti ne boš kmalu rodila, ti bom jaz dala umetne popadke user posted image user posted image user posted image  tečka tečkasta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
7.5.2009 12:11:09   
bačko
Freycha mi bi prišli okoli 14 ure!Ker pri nas gre Žana tudi spat okoli 12 ure!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......