Češnca
|
Dan! Anžej pridno aja, jst pa kuham... Najprej sva mela posvetovalnico, je gospod dr. sam gledal, kaj mu je vse povedal. Tud cepljen je bil (čeprov sem mal oklevala...), ker ne kašlja več, ma čista pljučka in grlo, oke so se pa vnele zarad ječmena, ki se mu dela. Skor ni trznu, ko je dobil pikico, edin gaza mu je šla blazno na živce - jo je pustu gor sam zato, da bo očku pokazu kako je pogumen! Pol sm pa še jst letela do G, s pikico je vse ok, sva poslušali srčka. Mam pa premal železa in sem fasala une ta okusne tablete... Pa dons bo za kosilo meso...mi zadnje čase res ne diši, tud če ga mamo za kosilo, ga ne jem. IZVIRNO SPOROČILO: bačko Jaz sem včeraj dobila odločbo iz Ljubljane in smo na 209. čakalnem mestu. A se lahko tudi med letom pozanimaš če je v Ljubljani kje prosto mesto?Malo me bega to da če se mi slučajno preselimo pred septembrom v Ljubljano in dobim mesto na Igu ne vem kaj naj storim?Verjetno jo ne bom vozila na Ig v vrtec.Še eno leto pa ne bom imela Žane doma, ker hočem da gre v vrtec.Kaj lahko v takem primeru naredim? bačko ti kar pokliči v vrtec, pa povprašaj - škodit ne more! Sej pol se tud zgodi, da eni otročke izpišejo (menda največ v januarju), ker so dosti bubančki ipd. pupi za , no če se to še kej spremeni pa tud nč hudga! Ja, kar se avtosedeža tiče oz. vožnje z avtom pa res ni važno a je 5m al 100km - če se kej zgodi, se lohk tud tik pred domom. Tko, da tle sploh ni debate, bi jst tud popi****a! kapica za Niasa. Le, kaj ga daje, miškota? Ja, verjamem da je kriza, ker možek gre. Ampak tu imaš verjetno veliko družbe in bo lažje! madejka a ne kolk fajn kej skupi spravjo s temi pesmicami! Maj! Freycha mogoče je samo obdobje tole z uspavanjem in bo minilo. Se tolažim, ker mamo mi podobno situacijo, morva mal pri njem počakat, na srečo ne dokler ne zaspi. Ja, bogica Dita, da tolkrat bruhne. Anžej ne spi s povštrom, razen v varstvu včasih, ker je eden ful mehek in se z njim carta. corfu fajn da ste zdravi! Pa da tamaladva rada hodita v vrtec! IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy sanek....pa kaj je zdej...a še ni potekla najemnina podnajemniku??? Ja, pa res? Kako si??? O, maja! Kako si? Še mal pa bo sobota... Hvala za vse pikepoke, zaenkrat je stanje z okicami še isto. No, saj ne more it kar čez noč na ok.