|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
5.5.2009 9:27:52   
Češnca
Anžejček zjutraj ni mogel odpret desnega učka, ful ma zatečeno... user posted image  Zdej sva od zdravnice, dobila kapljice in kremo. Pa mamo tud mi vnete okice...

Se kaj javim zvečer!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
5.5.2009 9:32:24   
bačko
Češnca upam da se Anžej kmalu pozdravi.Bogi revček!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
5.5.2009 11:28:19   
Ajvy
oi....

Mi smo bili pri P....HB je vse v zgornjih dihalih, nosek in grlček.....pljuča so čista....dobili smo kapljice , dvoje za v noska, pa na aspiraciji smo bli.....
Težka je pa 5780 g...moja pupa.....
Čez en teden kontrolo.......

Spali nisva nič ponoči......zdejle rajma eno kitico, ker je bila 2 uri budna. pa jo je čist dol vrglo....jst grem pa za njo...sem mogla jest, k sem bila lačna kot volk.....

Lepo bodite........

a potem smo v nedeljo zmenjene..al kuko...kje pa ???????

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
5.5.2009 11:30:34   
bačko
Ajvy ja lahko bi se zmenili v nedeljo v Tivoliju.user posted image
Jaz pa v petek uletim do tebe po pregledu!Važi?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
5.5.2009 11:31:04   
Anonimen
ooo kaj jaz vidim.....pupi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa mirno nosečnostuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za bolančke, pa če še kdo kr tak rabi, si tud lohk kakšno vzameuser posted image

pr nas nč novga, zdravi smo (trkam), ta teden je vpis v vrtec, morm dons vloge nest, pa da vidmo kaj bo...upam da letos uvedejo mešano skupino, men se ta ideja ful dopade, pa še oba bi lohk bla skp v skupini, kar bi tud blo superuser posted image no, bomo vidl...

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1580
5.5.2009 14:49:49   
bačko
Jaz sem včeraj dobila odločbo iz Ljubljane in smo na 209. čakalnem mestu.
A se lahko tudi med letom pozanimaš če je v Ljubljani kje prosto mesto?Malo me bega to da če se mi slučajno preselimo pred septembrom v Ljubljano in dobim mesto na Igu ne vem kaj naj storim?Verjetno jo ne bom vozila na Ig v vrtec.Še eno leto pa ne bom imela Žane doma, ker hočem da gre v vrtec.Kaj lahko v takem primeru naredim?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
5.5.2009 14:54:47   
pupi
Ja nič tak je na stvari, da bi naj pubeca meli, se vidi štrcl na UZ, najbolj ziher bom okrog 15.11 user posted image  Nuhalne mi ni nardila, ker je baje tamali premali user posted image  Pa bo treba dober teden počakat. Sem srečala Sanekovo, razočarano, ker bi že rodila se mi zdi, mam prav? user posted image  fajn mi je blo malo počevkat z njo, pa mi je prehitro všla, ker sem jaz še več ko eno uro tam sedela, da mi je povedla, da mi ne more nuhalne zmerit. user posted image

Sem mela danes velik fajt s tastem in mojim, tašča je nevtralna kot vedno, ker sta tastaradva tamalo peljala brez sedeža in sem ponorela, ko pa jaz znorim seveda ne znam z besedami šparat in je blo kar še res ni blouser posted image . Res da sta jo peljala par sto metrov, ampak tega pa vseeno ne dovolim in konec!!! Zdaj so si pa sami krivi vsi trije, kaj pa so se proti meni nastrojili in vejo, da bomo mogoče fanteka meli!!!

Lepo bodite babe, čao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
5.5.2009 15:06:03   
kapica
Pupi, ja super, cestitke za nosecnostuser posted image . Si pa res bila dolgo tiho, pridnauser posted image .
Cepljenje proti klopnemu m., sva se midva odlocila, da ga ne bova cepila. Sicer je res, da jih imamo tu pri moji mami, kjer smo zdaj, veliko in da skacejo na >Dinota. Vsaj lani je bilo tako, sedaj, odkar smo tu en teden, se ni bilo nic. En cas sva mislila, da bova cepila, ampak ce premislim, da se bolj kot ne malo gibamo tam kjer so, pa raje otroka vsak vecer dobro pregledamo. Ravno v casu odlocanja bi ali ne bi, je v nasi sluzbi bilo 5 pacientov, ki so se cepili in dobili to rec. zato je tud prevladala odlocitev, da ne bomo. Pa menda je 12 ur casa, da ti cek da tisto, ce je ze nevaren...

Mi se imamo lepo, spimo spet slabse, ne vem no. Nias kr krici in joka, ni mi jasno kaj bi lahko bilo. V glavnem koza ni, tisto je spet drugacen jok. Kaj pa vem, sem vesela da sem tu, da imam pomoc in cas za vsakega otroka posebej. Moz je sel pa danes nazaj v nemcijo, me kr malo stiska, kako bom zdrzala...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
5.5.2009 15:09:08   
kapica
Pupi. zdaj sem prebrala da bo fantek. lepouser posted image . ja, mas prav za sedez, da je treba met otroka not..
Backo, ne vem glede vrtca in stanovanja. kako bi lahko naredila. Ko bosta pa nasla stanovanje in bos vedela kje boste, pa jo prijavis tud v novem kraju v vrtec. Do  takrat pa samo cakat in upat na najboljse.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
5.5.2009 15:12:41   
pupi
Napaka je bla pri zadnjem stavku oni trije NE vejo, da bomo mogoče meli fantkauser posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
5.5.2009 21:04:55   
kapica
Pupi, ja, men se je kr zdelo, da je bila napakauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
5.5.2009 21:50:37   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Jutro!
Freycha sem mislila da prideš med tednom.No pa saj se vseeno lahko vidimo v nedeljo v Tivoliju.user posted image

če bo lepo vreme, komot user posted image Itak ne mislim s tamalo v stanovanju viset, domov v MB se mi pa tudi ne bo mudilo user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
5.5.2009 22:04:49   
madejka
Ćer babike moje!
Kak ste? Kaj počnete?
Jaz sem po 10. dneh spet zvečer sama brez user posted image in mam kar malo krizouser posted image Sem se pa nažrla sendviča z majonezo, klobaso, sirom in redkvicamiuser posted image Zdaj me pa malo tišiuser posted image
Mali pa lepo spaja že kako urcouser posted image Sva se danes lepo imela in igrala, je bil ful priden fantek moj.user posted image

Morm napisat, kaj si je danes peluser posted image Se je vlegel na povšer na tleh in začel pet:
Nina nana
poje jaga (žaga)
jopotaja (rompompom)
mi pa ne user posted image
Neko mešanico Nina nane in Žiga žage je ubraluser posted image
Za popenit kake si zmišljuje, jaz pa umiram od smehauser posted image

Auu... se je zdaj začel naš tadrugi zgleda borit proti sendviču v trebuhuuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Madejka....če jih nisem naštela 10 , sem šla do G...MIRNE VESTI...ker so zato tam....

Ajvy pa pol si to šla naslednji dan? Kar jaz jih morm naštet do 9. zvečer, pa pol nikamor ne bi več hodila, če jih do takrat nimamuser posted image user posted image

Ja babike ZDAJ se dogovarjate za srečanje presnetouser posted image Meni so pa že prepovedali poti, daljše od 30kmuser posted image

Češnca user posted image user posted image user posted image za Anžeja! Sitne so te vnete očkeuser posted image
Pa za Tiso tud user posted image user posted image user posted image ! Bogica malauser posted image Pa upam, da bosta današnjo nočko kaj boljše spali!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
5.5.2009 22:05:25   
madejka
Pupi še tu čestiiiiiiiiiiiiiiitkeeeeeeeeeee!!!
Lepo, da si vsaj z nami delilauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
5.5.2009 22:09:11   
Ajvy
Madejka....jst jih en dan nisem mogla naštet do 4 popoldne niti tri...zato sem šla popoldne pogledkat...ker je bila že prejšnji dan sumljivo mirna,,...izkazalo se je ,da je madame spala dva dni.....je bila čist vremenska....

tko....ati je spekel palačinke....grem se redit....pol pa spat..kolkr bo od noči....

vsem hvala za pikepoke....jih talam naprej. ...za ostale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
5.5.2009 22:21:17   
madejka
Ajvy dober tek!user posted image user posted image

Hehe kaka faca Tisauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
5.5.2009 22:33:01   
madejka
Freycha vidim te!
Dita že spi?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
5.5.2009 22:37:45   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Freycha vidim te!
Dita že spi?

ja, mal se je zbruhala, potem je pa zaspala (seveda je bil v.d. možek pri njej v sobici). Zdaj je pa kašlat začela, pa sem ji dala žličko sirupa, zdaj pa upam, da bo mir do jutra user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
5.5.2009 22:40:27   
madejka
Joj kake mate vi tole z bruhanjemuser posted image A bruha tud, če je čisto zdrava?
Kar Maj je zdaj, ko je mel grlo vneto bruhal, ko je začel jokat... pa če je kaka panika, mu dviguje in je zadnjič teta rekla, da Maj ful hitro bruhauser posted image

Vam želim, da bo mir do jutra ja!user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
5.5.2009 22:46:34   
Freycha
mah ona takoj bruha, ko se dere. ker začne takoj kašljat, potem se pa skoraj 100% zbruha. Danes se je sicer čisto malo, se ji je bolj samo dvignilo, pa še to potem, ko sem že šla v sobico in se je pomirila. Če bi pa še malo kašljala, bi se pa konkretno zbruhala..... 

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
6.5.2009 10:27:47   
corfu
Jutro

Kako ste?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za vse bolne user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
6.5.2009 10:34:48   
kapica
Corfu, lepo. da se imas cas oglasit. Kako ste vi?user posted image
Madejka super pesmicauser posted image . Res, kaksne imajo...
Ajvy, so bile palacinke dobre?Sem jih tud pred kratkim jedla, take fajn dobre. Mnjami...
Freycha, morem rect da je dino 2 dni bruhal pred kratkim, zarad kaslja , se mi je zdelo groozno no. Tako da si sploh ne predstavljam, kako je vam oz. Diti. kr naprej tezave s tem...

Punce, me zanima ce katera hodi h kaksni kozmeticarki v Mariboru? Sem mal studirala, da bi sla na brazilsko depilacijo, pa ce mi katera pove kaksne izkusnje.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
6.5.2009 10:42:35   
Freycha
kapica, ti povem kje to majo, pod pogojem, da se dobimo na kavi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
6.5.2009 10:59:35   
Freycha
eno vprašanje: a vaši frockoti že spijo s povštrom?

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
6.5.2009 11:26:43   
corfu
Naša Manca tud zelo rada poje user posted image user posted image Kuža pazi, pa račke, ringaraja...in to prav razumljivo user posted image user posted image user posted image Naša ima povšer ampak tak minimalen...

Mi smo ok, jaz sem ravno v LJ, otroka zdrava...tko da gre, Kapica do kdaj boš ti sama?

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......