|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
17.3.2009 14:22:52   
tejči77
aha, vidim, da sem zamenjala madejko in češnco, sej ni prva taka cvetka. Tako je če se ti mudi user posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
17.3.2009 22:57:21   
Ajvy
nočko vsem 

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
18.3.2009 6:32:47   
zvesta
Jutro...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
18.3.2009 7:26:00   
tejči77
Jutro, zvesta, kako ste, kako bolezen? Je kaj bolje?

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
18.3.2009 8:44:22   
kapica
Uh jej, bolancki, pa res nas je velikouser posted image user posted image user posted image user posted image .
Tejci, se ne vem kaksne cevlje bomo kupli za spomladi, se sploh nisem tako dalec razmisljalauser posted image ´.
Freycha, joj, ubogica Dita, se hudo slisi, jaz nimam nic izkusenj z tem.

Mi smo tud se kr bolani in posledicno teckani. Pa Nias mi skoz na joski visi in spi kr zraven mene, ker se mi ne da tolikokrat ponoci vstajatuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
18.3.2009 9:55:00   
Češnca
Dan!

Punce men se skoz spi... user posted image  Pa sej je fajn, da zvečer dol padem, ampak čez dan se pa še vedno vlečem kt megla. Verjetno zato, ker se ponoči skoz zbujam, al kaj? user posted image  Čudno, nikol nism bla tak zaspanc! user posted image

Joooj, kapica te čist razumem, da se ti ne da vstajat! user posted image

Kako kaj bubančki? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Včeri sem se ful nasmejala Ažeju, je vpil za vsako žensko "Dan, teta, DAAAAN!" user posted image  Pol sm mela pa enga fanta na inštrukcijah (ne rabi pomoči, to je zato, da več in zahtevneje dela), Anžej ga ma ful rad in je hotu zraven sedet. "Jan bele, Jan bele..." je 100 x ponovu, pol sm pa rekla, naj ga sam posluša in se je zazru vanj in ga "intenzivno" poslušu, kt da vse razume. user posted image  Pajac!

tejči se zgodi taka zamenjava, priznam, tudi meni... user posted image

Ajvy hvala za pohvalo. user posted image  Sej sm razumela, sam s primanjkljajem kil se pač ne morem pohvalit... Bom pol nadoknadla! user posted image
Ene babice ni blo, je bla v čet. neki v bolnici (voda v pljučih), ta druga je pa itak poskočnejša od svoje hčerke (beri moje tašče). user posted image
Bom zaupala seznam imen, veš da, a sm jst lohk kdaj tih?!? user posted image user posted image user posted image
Kako ste pa vi kaj? Fajn, da si ti že boljša! Kako je pa Tarjica?

corfu mene že ful skrbi... Kako ste??? Oglasi se kaj.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
18.3.2009 12:03:36   
corfu
Dober dan!!!!

Punce hvala za skrb, zlate ste user posted image user posted image user posted image user posted image

najprej pikepoke za vse bolane, da se čim prej pozdravite!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako smo? Hmm...boljše pa še vedno ne dobro...na šihtu sm imela take...da škoda govort, kr dopust mi je zginil, no vgalnem se ga dobila nazaj in delam še tri dni, dam šest dni dopusta in sem s to službo opravila za vedno. sestra čaka na izvide in upamo na najboljše...otroka sta zdrava...trkam, mož delavno...

Uživaj življenje...

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
18.3.2009 12:18:02   
Češnca
coooooorfuuuuuuuuuu user posted image user posted image user posted image . HB za službo, boš vsaj normalno zadihala!!! user posted image  Za sestro pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo in zdravje. Držim pesti!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
18.3.2009 19:28:04   
Freycha
no tko, danes nekako ni bilo časa javljati se.

Dita več kot očitno nima slinavke (hvala ne vem komu). Nima ne vročine, ne aft, ne slabega počutja, prehranjuje se tudi čisto normalno.... v glavnem pediatrinja (BTW ni bila naša, ampak je pač takrat bila tam) nas je čisto po nepotrebnem prestrašila in sem prav jezna nanjo. Sploh pa, ker sem v dobri veri, poklicala v vrtec in jim povedala za domnevo pediatrinje, verjetno naredila cel halo s tem, pa se sploh ni nič izcimilo user posted image

corfu evo, še malo, pa si zaključila z njimi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj pa naprej?

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
18.3.2009 19:53:10   
Češnca
Uf, Freycha verjetno so bli tud v vrtcu zaskrbljeni kako bo še z ostalimo otročki... No, ja, super, da je Dita ok!!! user posted image user posted image user posted image  To je pravzaprav najbolj važno! Sam te pa tkole prestrašjo, joj, joj. user posted image

Anžej je pa danes pridelal buško na buško. user posted image  Revček moj! Ajvy sm probala s fiziološko, sam me dobesedno zraven ne pusti, čeprov sm mu sam gor obkladek hotla dat. Se dere "Ne bisala, ne bisala!" user posted image  Je pa na srečo pustu margarino namazat (je šlo precej nazaj), pred spanjem sm mu pa še s kremo čajevca namazala. Mene je pa tašča totalno razpi****a, ker je mojmu jokajočmu otročku še dopovedovala, kako huda je, ker nič ne pazi - jasno, da se je še bl dru, kt bi na ogenj prilivala! user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
18.3.2009 19:59:22   
Freycha
menda je za modrice olje super. Daš na vato, pa na buško, pa sploh ni modric.....

aja Češnca, ko berem dogodivščine Anžeja, me velikokrat na Dito spominja... se mi zdi, da sta kar oba ena taka fejst zabavna lumpauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dita tudi kar pozdravlja ljudi, al pa se naenkrat obrne, dvigne roko in se zadere: ADIJO in gre ven iz prostora user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
19.3.2009 7:20:09   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Dita tudi kar pozdravlja ljudi, al pa se naenkrat obrne, dvigne roko in se zadere: ADIJO in gre ven iz prostora user posted image

user posted image  Faca mala! Ja, sta zgleda res dva zabavna navihančka! user posted image

Aja, pa dobro jutro! user posted image
Danes celo nisem zaspana!!! user posted image
Kje ste čveke?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
19.3.2009 7:32:12   
bačko
Jutro!
No včeraj je bil zadnji dan v službi.Zdaj grem v službo šele naslednje leto konec maja.
Češnca tudi Žana se za vsako teto dere.Prav smešna je.Čisto vsakega ogovori.
Corfu za sestro želim čim prejšne okrevanje!user posted image user posted image user posted image
Češnca evo mene.Imam čas za klepetat.

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
19.3.2009 7:39:39   
Češnca
Oooooo, bačko!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
19.3.2009 7:40:21   
Češnca
Super, da si zdej lepo mirno doma! user posted image  Žana še kašlja?

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
19.3.2009 7:54:54   
bačko
Ja ponoči še vedno kašlja.Zdaj ko sem doma bova imeli vsak dan čiščenje nosa in še sezov sirup ji bom dajala.Tašča ji ni hotel pucati nosa, zato ker potem Žana joka.Kar neki!user posted image
Kako si ti?

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
19.3.2009 7:59:59   
Češnca
Kar ok, hvala. user posted image  Se spravlam nazaj k magistrski nalogi, pa mi kar ne uspe... Bi blo pa fajn da do julija kaj natipkam!
Pa ti? Boš mela Žano doma, al kakor kdaj?

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
19.3.2009 8:41:48   
bačko
Naslednji teden bo šla samo za en dan k babici, ker sva oba doma.Si pa pridna punca.Le tako naprej.Kako pa dete?Brca?

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
19.3.2009 10:07:57   
Češnca
O, super, uživajte skupaj drug teden!!! user posted image user posted image user posted image
O moji pridnosti pa... dokler je to samo ideja, no, ja. Če se bom pa resno lotila, bom pa tud sama nase ponosna! user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
19.3.2009 21:08:57   
madejka
Helou!

Tejči glede čevljev so pa res prav smešni... Maj ma tud neke fore tu pa tam o batačih... ampak k sreči sem ga še vedno lahko prepričala, da ni dežeka in da jih ne rabiuser posted image Mi bomo kupli kakšne teniske s trdim opetnikom in mehkimi stopali (ker malo not hodi pa čisto mehkih ne sme imet) in pa tud take šuhce za lepo. Pa bo do poletja zadostuser posted image
Kako številko pa imajo vaši škratki? Našemu je 21 zdaj glih za glih prav še in bomo kupli 22.

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Madejka...a bodo kake slikice iz obiska...kako se ima Pupi??

Pupi je ok, nas redno bereuser posted image Tak, zdaj sem te pa zatožlauser posted image
Bom nalepla kakšno slikco od njiju... samo da spet skapiram kakuser posted image

Freycha user posted image user posted image user posted image za Dito, da nima slinavke! Sicer pa jaz tud še nisem slišala, da bi jo lahko ljudje dobili... razen trebušneuser posted image Sem pa slišala za slinavko in parkljevko pri pujskihuser posted image
Mi tud poznamo tole z odhanjanjem: pomaha, reče Pa-pa in odkoraka iz sobe! Ko ga pa vprašam kam pa gre pa reče da v Wua (v Miklavž)user posted image

Corfu uuu kake novičke! Bravo za pogumno odločitev!user posted image Že maš kaj novega nagledanega?

Sicer pa... kje pa ste dans babe???

soooonček je, soooonček

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
19.3.2009 21:10:34   
Ajvy
jaz sem tukaj.....sem gledala detektivko...mi je tolk všeč ta detektiv.....

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
19.3.2009 21:12:19   
madejka
A Columbo?user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
19.3.2009 21:13:22   
madejka
user posted image

Tu sta še nekak najbolj normalna...user posted image Ju je blo zelo težko oba na miru dobit... no, maja je blo težko dobit, Naja je tak pridnauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
19.3.2009 21:16:26   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

A Columbo?user posted image

nop....tv3....zakon in red, zločinski naklepuser posted image user posted image user posted image user posted image

kakšen KOlumbo....čeprav mi je tut njega fajn gledkat...k  mi nikolk ne uspe zvedt, kako mu vse uspe ugotovit, glede na to ,da mi ne deluje glih kot detektiv user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
19.3.2009 21:16:38   
madejka
Tu mi je pa Naja taki cukeruser posted image

user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Imena za fante
Tinca79

Katero ime Vam je bolj všeč?

Robin (46%)

Roben (9%)

Aron (46%)

Število vseh glasov: 290

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!