Ajvy
|
oj, pa sem le prišla do zajtrka.... naša noč....uf.....ob desetih sem Tiso zbudla, zrihtala....prej smo dal še TArji AB, potem ap se uležem ob pol dvanajstih, pa Tarja začne jamrat..ja ,seveda, jst bi tut , če bi imela tako čino....ni bil še čas za Voltaren, zato sva ji dala Calpol- napaka...ga je kasneje zbruhala , potem sem ji z obkladki nižala vročino, dokler ni bil čas za svečko.....potem je bilo treeba počakat, da svečka prime...no, pa ji je le uspel ozaspati, moji revci....no, pa je bil čas za Tisino hranjenje....ulegla sem se okol pol petih ( sem dala še perilo prat, ker drgač nimam kej Tarji za oblečt)..no, in se glih dobr uležem, ko je bla ura sedem in je Tisa bila lačna...ob pol osmih pa je že TArja vstala...in tako....HB je moj doma, pa sem lahko spala od pol devetih do enajstih..ne vem ,kako bi drgač...bi, Sanek ..nisem še bila na pri G, ker sem zbolela...moram še it.... Full dobr za diplomo Češnca..full dobr, da je bil vajin dan the bestičen....me veseli....a babice so se uspele spočit?? NI za kej...sem gledla en film, pa je bila ena gospa Antea...pa sem se takoj nate spomnila Vav..seznam---a nam ga boš zaupala... uf...glede tvojga vprašanja....po mojem si plačala tist, k vsak plača k položnico na pošti plača 0.97 evra... Freycha...čestitke za izpit jjjjeeee...viš da vse lahko.....sem jst vedla, da nimaš galve sam za uši hi hi ...faca Dita.......upam ,da je šel prehlad mimo.... Tejči...ti pa si zgrešila Češnco vav...maš spomladansko čičšenje pridna si...sam ne preveč bi....sej veš...moraš tut počivat..... Glede kamere ti pa jst čist nič ne znam pomagat.... Rumba...joj...vidm, da ste vi tudi bogci da se čimprej pozdravite....... S čim si se pa ti zastrupila??? Kapica...jst sem te vprašala, kaj to pomeni za Niasa- ta dermatitis.... Ulla...je je M...nimaš kej... Dobr si se znašla na sprehodu..to mora bit tudi podvig..... Hvala za tolažbo....Tarji skoz teče iz noska...pol čez vikend pocelimo, pol pa jovo na novo...ah ja..sej bo.... Madejka...a bodo kake slikice iz obiska...kako se ima Pupi??