|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
16.3.2009 19:58:08   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

ja bogica Tarja nooouser posted image Kaj pa ji je?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zanjo!

bakterijska okuyba ygornjih dihal....hiconcil je dobila.....drgac sva ji pa dala ye voltaren ,ker ji spet nisva mogla vrocine zbit....to je tako...bogica moja

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
16.3.2009 20:15:38   
*maja
Matr ste pridelale user posted image .
Hm saj niti ne vem kaj vse mi je ostalo v spominu, da moram pokomentirat user posted image .

Freycha bravo za izpit user posted image .

Sanekova no no še malo pa bo diploma pri koncu user posted image .

Ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Tarjo da se čim prej pozdravi.

Rumba vidim da je pri vas spet pestro ajoj, še za vas par user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Češnca čestitke za poroko, ste bili prav luštni. Madona si mi naredila lušte user posted image , jaz do svoje poroke že pridno odštevam juhu.

No tole mi je ostalo v spominu, pa ne zamerit, ker vem da sem vas kar nekaj spustila user posted image .

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
16.3.2009 20:34:55   
madejka
Midva sva s čudovitega obiska! maledva sta uživala sto na uro, jaz pa tuduser posted image Taka srčeka sta blauser posted image

maja kdaj pa mate vi poroko???

soooonček je, soooonček

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
16.3.2009 20:37:30   
*maja
Še letos user posted image .

Ne ne saj se hecam 9. maja user posted image .

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
16.3.2009 21:04:53   
kapica
Maja, a vi se tud zenite? Super, a bomo kaksno slikico dobiliuser posted image ?
Tejci, sem zdaj se enkrat brala nazaj, pa sem videla, da si ti sprasevala za dermatitis, jaz sem pa Ajvy odgovarjala. Dermatitis je suha koza, tak bolj ekstremno. Ampak pri dermatologu smo dobili spet neke nove kreme in zgleda da fajn pomaga.
Ajvy, naj se tarjica spet cimprej pozdravi.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
16.3.2009 21:05:09   
madejka
oooo maja suuuper!!! Čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
16.3.2009 21:10:37   
*maja
Ja ja Kapica bojo slikce nič bat user posted image .
Madejka hvala user posted image .

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
17.3.2009 6:08:20   
Freycha
user posted image Dobro jutro user posted image

Spala sem slabe tri ure, ker je Dita non stop kašljala.... Zdej spijem kavo, počakam, da se do konca prebudi, pa greva k zdravnici.

joj, kdaj se bodo tele vrtčevske bolezni končale user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image danes bo še dolg dan......

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
17.3.2009 6:24:20   
zvesta
Dobro jutro!

Sem na bolniški. Zase. Neka črevesna zadeva, pa nisem za v službo. Bom pa morala najverjetneje Izaka tudi danes peljati k zdravnici, ker mu teče gnojček iz oči, pa dvomim, da bo šlo brez antibiotičnih kapljic.

Pa tak fajn je blo, ker je bil mesec in pol skoz v vrtcu.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
17.3.2009 7:15:20   
Anonimen
jutro....

sm že od treh praktično pokonc...najprej se je ula zbudila, sem ji nos spucala, dala požirk čaja in je zaspala nazaj k top...kr takoj se je še neo zbudu za jest, pa je mel revež tud čist zafilan nos in ni mogu jest, sem še njemu nos zrihtala, seveda se je čist zbrihtal in pol nikakor zaspat nazaj...no mal pred šesto je zaspal, sam pol se je pa itak ula zbudila (dokončnouser posted image ) in je blo treba vstat...zdej smo že vsi siti in uštimani tule...

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1060
17.3.2009 7:29:52   
Češnca
Dobro jutro!

Jooooooj, kolk je bubančkov... Najprej kar za vse:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy zate in za Tarjo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa še en topel user posted image  za povrhu. Kako je pa s tabo, antibiotik prijel?
Mislim, da si me ti vprašala, če sem že kaj na + kar se kg tiče...brez skrbi, sem, sem, mam že 4kg več. user posted image  Pa že od prej je višek...

madejka super ponedeljek sta mela z Majem - tako se začne teden!!! user posted image  A bo kakšna fotka za videt od Maja in Naje?

siskamiska hvala za informacijo, bom tud jst rajš zdej tko naročila. user posted image  Kar se pa položnice tiče - pa tud meni nič jasno... user posted image  Sej je res manj kot evro, ampak rada vem, kako in kaj. Plus tega en evro zdej, en evro pol...

ulla pa ravno sem se veselila z vami, kolk fajn je Ula zdrava... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa sej zdej more počas to obdobje res minit. Je pa še mal zoprna temperaturna razlika v tem in prihajajočih mesecih! Madoniš sm brihtna! user posted image
Ajej, tole z bujenjem pa nas ziher tud čaka... En kup ljubezni pa bo, a ne! user posted image  Naj vam uspe en fajn skupni dnevni počitek!!!

poldy kje siiiiiiiii? Oglasi se nam kej, prosim! user posted image

maja a reeeeeees!?! Ful dobr!!! Čestiiiiiiitke!!! user posted image user posted image user posted image

Freycha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Dito in user posted image  zate! Upam, da se uspeš čez dan kej spočit!

zveeesta tudi tebi in Izaku pripadajo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
17.3.2009 8:09:13   
bačko
Jutro!
Tejči tvoja Larisa pa je nevarno punca če grize!
Pa kako lepe bušije sem vidla.Bravo punci!user posted image user posted image user posted image user posted image
Joj če drži da so drugi otroci težji potem bo naša imela 5000g al kaj?Ne me strašiti.user posted image
Kapica upam da se Dino čim prej pozdravi.user posted image user posted image user posted image user posted image
Češnca čestitam za poroko.user posted image user posted image user posted image Me veseli da ste se imeli lepo in da je bilo vreme lepo.No zdaj pa si gospa!In zelo lepe slike!user posted image user posted image user posted image user posted image
Rumba kako je z Julijino nogico?Mi imamo cepljenje 31.3 in upam da ne bo kakšni večjih reakcij!Upam da se kmalu pozdravite!user posted image user posted image user posted image
Freycha bravo za izpit!Le tako naprej!user posted image user posted image user posted image
Češnca če si prevzela pošiljo pri paketnem dostavljaču ne dobiš nobenega potrdila ker en del položnice ostane na pošti en del pa pošljemo naprej v PBS.Če so kakšne težave da nisi plačala se pošiljatelj vedno obrne na pošt.Plačati pa moreš še provizijo za položnico ki znaša 0,96 .Upam da se ti kaj pomagala.
Ajvy kako pa to zgleda?Ta okužba kakoi so znaki?Upam da se bo Tarja kmalu pozdravila.user posted image user posted image user posted image user posted image
Maja čestitam!user posted image user posted image user posted image
Zvesta tudi tebi in Izaku pošiljam user posted image user posted image user posted image .
No na pregledu je bilo uredu.Vse je uredu.Dete ja pridno in raste in mami je pridna ker veliko pije.
Včeraj je tudi moj mož klical k pediatrinji ker Žana še vedno ponoči kašlja in mu je samo rekla da naj ji pucamo no.No pa prav.Ji pa bom.Samo ne vem kako ji bo to kaj pomagalo ker nima zamašenega nosega ampak samo kašlja in še to samo ponoči.
No lep se mejte!

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
17.3.2009 9:24:46   
Freycha
Midve sva od P, ker je Dita celo noč kašljala in sva spali ene tri ure maksimalno...... No, joj je pregledala in sumi, da ima začetek slinavke user posted image user posted image

jo je kateri od vaših otrok imel? na kaj moram biti pozorna? s čim najboljše mazati afte?

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
17.3.2009 10:31:11   
tejči77
Freycha, nisem te najbolje razumela, slinavke? In afte tudi ima. Ja jaz imam doma mazilo za afte, pišuka, pa se ne spomnim kako se reče. Bom popoldan pogledala, se dobi pa na recept.

maja, čestitke

madejka, super za obisk user posted image . Pošta si pa zaračunava provizijo za nakazilouser posted image . Drugič plačaj raje po predračunu preko klika ali kakorkoli. Pa ti potem dostavijo brez kakšnega doplačila.

bačko. user posted image user posted image user posted image  za pregled

Jaz sem pa včeraj plavala, uh sem se res naplavala v Laškem. Sem kar mojo mamo zraven pobasala, samo kaj, ko je hotela čez eno uro že domov.user posted image  Jaz sem pa šele dobro začela uživat. Bom drugič vzela karto samo za eno uro.

Danes grem pa na eno predavanje v vrtec, končno so nekaj organizirali.

Rumba, še enkrat hvala za info o grizenju. Zaenkrat se še ni ponovilo. (trkam)

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
17.3.2009 10:35:35   
tejči77
user posted image user posted image user posted image pa še za vse bolančke in njihove mamice.
Midve se še kar nekako drživa, malo iz noska teče ampak ni sile, pa predvčerajšnjim je zvečer začela kašljati, pa je sirup (slezov) za kašelj takoj pomagal. Upam, da bo tudi danes v redu. (tok, tok).user posted image
Mene itak skoz po malem grlo boli in kar naprej se mi nekaj nabira notri, ampak se držim.user posted image

Moje dete pa ravno tako veselo brca.user posted image  Zgleda, da je že tesno. Sej imam tudi jaz že kar konkreten trebuh. Sem se včeraj komaj v kopalke stlačla. Se mi je zdelo, da so me vsi na bazenu zijali, a mislite, da še nikoli niso videli nosečke?user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
17.3.2009 10:48:19   
tejči77
še eno vprašanje. Larisi moram kupit ene čevlje za spomlad. Pa ne vem katere bi, kaj ste kaj ve oz. boste kupovale.
Sem ji v soboto hotela kupit ene luštne čeveljce od Mrela in sem jo najprej vprašala kako so ji všeč. Pa sem dobila odgovor, da ji niso. In potem, ko sem jih hotela sprobat, se je drla kot zverina. Ko smo potem odhajali iz trgovine in me je prodajalka vprašala, če jih bom vzela, me je zabodeno gledala, ker sem rekla, da Larisi niso všeč.user posted image  Ne rabim ugibat kaj si je mislila, Robi se je pa smejal.
Ja, kaj pa naj, če je tako dobro poznam, da vem, da jih tudi doma ne bi hotela obut. Ker si je lumpa že začela zbirat in jasno pokaže svoj okus.

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
17.3.2009 10:52:57   
Češnca
bačko hvala za natančen odgovor! user posted image  Zdej mi je vse jasno, ne vem pa zakaj mi "stric" na pošti ni znal povedat... user posted image
In hvala za čestitke!

Freycha žal ne znam pomagat... Upam pa da se Dita čim prej pozdravi! user posted image user posted image user posted image

Tejči jst sm spraševala glede pošte in paketa, ne madejka. user posted image
Joj, kolk fajn za kopanje v Laškem. Jst se pa kr ne upam... Bom pol, ko bomo 4 nadoknadla! user posted image
Ja, v trebušček pa kar radi gledajo. Ne vem, a niso ziher, če si noseča al maš tako bulo??? user posted image user posted image

Zdej se morm pa mal v pogon spravt, sm dons čista koma... user posted image  Sem mal potegnila s spancem, pa bi kar šeeeeee!

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
17.3.2009 10:55:37   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: tejči77

Freycha, nisem te najbolje razumela, slinavke? In afte tudi ima. Ja jaz imam doma mazilo za afte, pišuka, pa se ne spomnim kako se reče. Bom popoldan pogledala, se dobi pa na recept.

Ja sej, ko ima otrok slinavko, se afte naredijo. Te fejst bolijo, lahko tudi krvavijo.......

so mi pa zdej eni rekli, da dvomijo, da bi lahko bila slinavka, ker slinavko spremlja visoka vročina, Dita je pa nima. Mogoče so se ji samo obloge naredile..... bomo videli. Ji bom kar usta z daktarinom, namazanim na tetra planico začela mazat......

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
17.3.2009 10:56:27   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: tejči77

še eno vprašanje. Larisi moram kupit ene čevlje za spomlad. Pa ne vem katere bi, kaj ste kaj ve oz. boste kupovale.
Sem ji v soboto hotela kupit ene luštne čeveljce od Mrela in sem jo najprej vprašala kako so ji všeč. Pa sem dobila odgovor, da ji niso. In potem, ko sem jih hotela sprobat, se je drla kot zverina. Ko smo potem odhajali iz trgovine in me je prodajalka vprašala, če jih bom vzela, me je zabodeno gledala, ker sem rekla, da Larisi niso všeč.user posted image  Ne rabim ugibat kaj si je mislila, Robi se je pa smejal.
Ja, kaj pa naj, če je tako dobro poznam, da vem, da jih tudi doma ne bi hotela obut. Ker si je lumpa že začela zbirat in jasno pokaže svoj okus.

user posted image user posted image user posted image  So odločni tile naši srčki, ne!?! Anžej si tud doma sam zbere, kere bo obul. user posted image  No, škornjev mu ne "odobrim", če ni luž! Na srečo se ga da prepričat. Ma pa manijo na čevle - obuva vse po vrsti, tud moje poročne! user posted image  Tako, da tud v trgovini ni problem, je ves navdušen.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
17.3.2009 10:58:57   
Češnca
Freycha no, upam, da res ni... Kako pa drugače? Je Dita dobre volje, utrujena??? Držita se in kar namažita, da bo šlo na bolše!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
17.3.2009 12:46:53   
rumba
Jao, pa koliko je spet bolnih... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolenčke.
bačko
, Julija je že ok, hvala, no, vsaj nogica je ok, ji pa neki z nosa teče in se ji izgleda neki kuha.
Freycha, nimam pojma, kako pri slinovki, je še nismo imeli. user posted image user posted image user posted image za Dito!
tejči, jaz svojih nekje do tretjega leta nisem spraševala, če jim je kaj všeč. So oblekli in obuli, kar sem rekla. Špartanska vzgoja, ni kaj.user posted image Sem pa prepričana, če bi jim dala možnost izbire, bi bilo veselo... Glede čevljev, jaz bom puncam vzela Pedipedove flex varianto, so mi zakon.

Danes gremo pa z Anejem k zdravniku. Vročina mu kar ne pade in ne pade, pa še uho ga je menda začelo boleti. Že vidim antibiotike.user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
17.3.2009 13:21:38   
Ajvy
oj, pa sem le prišla do zajtrka....
naša noč....uf.....ob desetih sem Tiso zbudla, zrihtala....prej smo dal še TArji AB, potem ap se uležem ob pol dvanajstih, pa Tarja začne jamrat..ja ,seveda, jst bi tut , če bi imela tako čino....ni bil še čas za Voltaren, zato sva ji dala Calpol- napaka...ga je kasneje zbruhala , potem sem ji z obkladki nižala vročino, dokler ni bil čas za svečko.....potem je bilo treeba počakat, da svečka prime...no, pa ji je le uspel ozaspati, moji revci....no, pa je bil čas za Tisino hranjenje....ulegla sem se okol pol petih ( sem dala še perilo prat, ker drgač nimam kej Tarji za oblečt)..no, in se glih dobr uležem, ko je bla ura sedem in je Tisa bila lačna...ob pol osmih pa je že TArja vstala...in tako....HB je moj doma, pa sem lahko spala od pol devetih do enajstih..ne vem ,kako bi drgač...bi,user posted image

Sanek ..nisem še bila na pri G, ker sem zbolela...moram še it....
Full dobr za diplomo user posted image user posted image user posted image user posted image

Češnca..full dobr, da je bil vajin dan the bestičen....me veseli....a babice so se uspele spočit??user posted image
NI za kej...sem gledla en film, pa je bila ena gospa Antea...pa sem se takoj nate spomnila user posted image
Vav..seznam---a nam ga boš zaupala...
uf...glede tvojga vprašanja....po mojem si plačala tist, k vsak plača k položnico  na pošti plača 0.97 evra...

Freycha...čestitke za izpit user posted image user posted image user posted image user posted image jjjjeeee...viš da vse lahko.....sem jst vedla, da nimaš galve sam za uši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hi hi ...faca Dita.......upam ,da je šel prehlad mimo....

Tejči...ti pa si zgrešila Češnco user posted image user posted image user posted image
vav...maš spomladansko čičšenje user posted image user posted image user posted image pridna si...sam ne preveč bi....sej veš...moraš tut počivat.....user posted image user posted image user posted image user posted image
Glede kamere ti pa jst čist nič ne znam pomagat....

Rumba...joj...vidm, da ste vi tudi bogci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravite.......
S čim si se pa ti zastrupila???

Kapica...jst sem te vprašala, kaj to pomeni za Niasa- ta dermatitis....

Ulla...je je M...nimaš kej...
Dobr si se znašla na sprehodu..to mora bit tudi podvig.....

Hvala za tolažbo....Tarji skoz teče iz noska...pol čez vikend pocelimo, pol pa jovo na novo...ah ja..sej bo....

Madejka...a bodo kake slikice iz obiska...kako se ima Pupi??

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
17.3.2009 13:37:32   
Ajvy
Bačko...kkkkkkkkjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeee ssssssssiiiiiiiiii??
Aha...sem vidla, da si se le oglasila....user posted image user posted image user posted image
Tarjina B..je tko kot angina....sliši hudo vem, sam ni tolk...razen čine...seveda....
Hvala za skrb...

Upam, da ŽAna čimprej  neha kašljat ponoči..kaj pa če naredite eno inhalacijo preden gre spat??
Tarji je to ogromno pomagalo...

maja,...čestitke za poroko..maste že vse zrihtan??

Freycha...vidim ,da ste tudi vi revčki...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..bogica...kaj je rekla P???
Kdaj se bo to vse nehalo, ko bojo šli v šolo user posted image user posted image user posted image user posted image

Slinavke....uf...joj, klele so se na forumu enkrat pogovarjale o tem....poišči temu...mislim ,pa da so si pomagali s calgelom ,da so otroci lahko jedli....uf......bogica Dita....tokrat je pa orenk nasrkala...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zvesta...mesec in pol user posted image user posted image user posted image user posted image vav..to pa je superca.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da se čimprej pozdravite....

Ulla...vidim, da je bilo nadvse pestro pri vas....držim pestke, da čimprej odpravite nosno blokado user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Češnca
.....hvala lepa za skrb...AB je meni prijel in sem že veliko bolje...bala sem se samo ,da mi bo mleko pošlo, zato sem ekstra veliko pila ....
SMeško...jst sem te pohvalila , kolk si šlank nosečnica....ne pa te spraševala o kilah user posted image user posted image user posted image user posted image ...sam 4 kg....to pa je....

Tejči...superca za plavanje..user posted image user posted image user posted image user posted image ..škoda ker je bilo tako kratko......
Super za predavanje user posted image user posted image user posted image

hi hi ..najbrž res ne..vem kako je ...vedno te tolk buljo v tist trebuh..kt da si eden in edin....jst sem to kar za dobr vzela ,sem bla važna za dol past....user posted image user posted image user posted image

Za čevlje ti pa tut jst ne znam pomagat..pol pa naj si sama zbere..ti pa sam poglej pol če so kul....

Rumba...bogi Anej.....držim pesti za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdje pa pike poke na delo, pa pozdravit vse bolančke....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
17.3.2009 13:46:23   
Ajvy
Freycha
http://freeweb.siol.net/memo/slinavka.htm to je naslov , kjer piše vse o slinavki...

punce pravijo:
DAktarin
TAtum vered( za izpiranje)
Triamciolin krema
Calgel
ena pa govori o kapljicah, ki jih namažeš na usta ,naredjio film čez afte, da lahko trok je....(imena ni zraven, stanejo pa 7000 sit )

sladoled
sobna temperatura hrane
brez izrazith okusov

pomembno je da pije in da ne prenaša sline naokoli, ker je velika nevarnost, da to prenese na učke

tolk sem najdla..upam, da sem kaj pomagala....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
17.3.2009 14:22:05   
tejči77
Uh, glede aft. Larisa jih je imela ene štirikrat, ampak tako hudo, da je trajalo kak teden skupaj in je imela hudo vročino in tako vneto v ustih in otečeno, da se zobkov več ni videlo. In vse je krvavelo. To je baje virus, tako je meni pediatrinja rekla. Je pa treba jesti (če sploh lahko, Larisa ni mogla) na sobni temperaturi, nič kislega, da ne peče, vzeti calpol proti vročini in mazati z daktarinom, kot si sama rekla 4x na dan.
Meni je p rekla, da drugega ne more naredit.
Glede slinavke pa prvič slišim. Sem mislila, da obstaja samo trebušna slinavka.user posted image  Spet neki novga zame.

v glavnem te afte so nas fejst mučile, smo imeli kup neprespanih noči in veliko joka in vročine.

user posted image user posted image user posted image za Dito.

Slikice naše Larise

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......