|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
19.1.2010 14:07:00   
Ajvy
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Corfu...čist si me na rit vrgla aaaaaaaaaaaaaaaaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ah..september....zelo lep mesec....

ANja-...čestitke za ULo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolk sem vesela za te.....slikice ....slikice

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
19.1.2010 14:21:46   
pupi
Anja Čestitke za malo Ulo. Kaj je tebi 13. tudi  prišel na petek tak kot naši srečkovički user posted image . Lepi datum user posted image .

Corfu pa tebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , bravo babnce tak se dela!!!!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
19.1.2010 14:38:35   
Freycha
čestitke za nove in prihajajoče člane user posted image user posted image user posted image

pa za uvajanje v vrtec user posted image  pa za nočna spanja user posted image  pa za... ma za vse user posted image  pa srečno, zdravo in uspešno 2010 user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
19.1.2010 14:45:59   
pupi
Pa Sanekova vse naj, naj za včerajšni roj. dan user posted image !! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
20.1.2010 8:47:25   
bačko
Corfu čestitam!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
20.1.2010 10:09:00   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Pa Sanekova vse naj, naj za včerajšni roj. dan user posted image !! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
20.1.2010 11:05:40   
madejka
Dober dan babike!
Jaz uživam v službi, moji dedi pa domauser posted image

Corfuuuuuuuuuuuu iiiiiiii čestitke!!! Sem te čakala vešuser posted image

Freycha tudi tebi! Si pa hitrauser posted image

Anja user posted image user posted image user posted image  za Ulo! Kako je bilo? Kako gre bratcu? Se je razveselil?

Zvesta je menda še v bolnici, čaka, da se dete malo poredi. Držimo pesti!

Kapica ma res hitro mine...se mi zdi, da si nam šele povedla za user posted image  user posted image
Naš Maj že od septembra ne spi podnevi, eno samo histeriranje je blo 2x na dan, pa smo ukinili.
Joj meni se tud zdi, da Maj pri 8 mesecih, kolko je zdaj Tobija star, ni bil taki dojenčekuser posted image  Pa je verjetno biluser posted image

Pri nas nič novega, še vedno ne spimo, jemo 1x na noč (flašo)... vsega je seveda Tobija "kriv"user posted image  Ponoči sva se nehala dojit, ker je bil sam jok in stok ker mu ne šprica v ustauser posted image  Tako da se dojiva še samo 1x in sicer popoldne.
Jaz se moram resno spravit eno službico poiskat... ni mi... samo skoz doma mi je še manjuser posted image

Morm it delat dalje... pridne bodite babike!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
20.1.2010 11:51:17   
Češnca
Dan! user posted image

Sem že včerej prebrala čudovito novičko, pa mi ni uspel čestitat: corfu Č E S T I T K E ! ! ! user posted image user posted image user posted image

Mi smo ok, jst mam ju3 zvečer en opravek in sem že vsa živčna... user posted image Nekaj bomo posneli - jst bom brala angleško besedilo. Ful se veselim, sam ne vem, kako bo Juš to preživel! Po flaši ne zna pit, pa brez zize tud ne zaspat. Upam, da bomo končali do 19h!!! Možek sicer pravi, naj ne skrbim, da bo to on z levo roko vse porihtal. user posted image

madejka joj, tak je bil Anžej... pa že prej, seveda... Flaša je bla zakon, ker je ven teklo! No, ampak ko ga zdej vidim, kakšen fejst fant je, se nič več ne sekiram! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
20.1.2010 11:53:11   
Češnca
neli, kako je šlo na izpitu???

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
20.1.2010 15:42:15   
kapica
Ja, super babike no, da ste mal dvignile svoje rotke in kaj napisaleuser posted image .
Corfu, suuper, cestitam, ni kaj. Sem pa presenecena, morem priznat, sem mislila, da ti si pa sigurno zakljucilauser posted image .
Freycha, a ti pa se kr novo leto cestitasuser posted image .
Madejka, hvala za zvestino stanje. Upam res, da bo slo bebici na boljse, da pridobi na tezi....
Aja, saj za sluzbo iskat ne rabis velik dela, preden jo bos dobila, pa se ti bo spet dalo delatuser posted image . Kaj pa tu ko si zdaj, se ne bi dalo kaj zrihtat?

Dino se kr spiuser posted image . Zvecer se bo pa matral... Sem pa ugotovila eno novo finto, kako ga lahko zvecer prej pustim samega, da spi naprej. Najprej greva skupaj v veliko posteljo spat, se cartava, lubckava, pa jaz se kao delam da ze spim. Cez ca. 10 min. ga vzamem, dam v svojo posteljco, jaz se pa naredim, kot da se vlezem nazaj v svojo posteljo ( malo po postelji z rokami potuckam). Se 5 min pozneje, pa pocaasi, v stilu mision nemogoce, grem iz spalnice. Mali sicer se ne spi, ampak tud ne skonta, da me ni v sobiuser posted image . Tako da dokler gre, bomo tole vlekli. Pa ko vidim kako dolgo opoldne spi, ne vem, kako bi slo brez tega spanca, res.
Oziroma, ne vem kako bi jaz zdrzala brez tega spanjauser posted image .Ker grem obvezno, opoldne z njima aj ajuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
20.1.2010 21:46:45   
pupi
Kapica v tretje pa bo pupa, saj ne vem če si že omenla kjeuser posted image  Sem opazla in sem vesela za vas user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
21.1.2010 13:36:33   
zvesta
punce, evo me..... sme že od včeraj doma... končno!

hvala da ste mislile name, pošiljale vzpodbudne besede.... ZLATE STE!

na hitro sem vas preletela, zato samo:

anja, čestitke za Ulo! user posted image user posted image user posted image user posted image

corfu, mirno in lepo nosečnost želim! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
22.1.2010 8:07:53   
bačko
No Zvesta lepo da si doma.Sem te bolj na FB spremljala.Čuvaj se!
Pri nas so zadnji teden noči obup.Lora se zbuja pa že tako lepo je spala cele noči.Mislim da je narobe to ker ne greva nič ven.Imam namreč Žano doma ker ima drisko.No upam da je danes nima več.
Me pa zanima če ima katera še kostum od naših Juličkov ko so bili majhni.
No lepo se imejte!
Kapica kaj boš res imela punčko?user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
22.1.2010 8:52:04   
rumba
Dan!

corfu, čestitke!!!user posted image
anja7, tudi tebi vse čestitke in lepo se cartajte!user posted image
Evo, da ne boste rekle, da vas na šljivimuser posted image , sej vas berem, samo pisati pa res ni časa. Pa vseeno vem, da je kapica že povedala za punčkouser posted image :

IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Aja, a sem vam rekla, da G predvideva, da bo punckauser posted image ? Ampak seveda ni 100%...

Super, držim pesti, da bo res.user posted image Si verjetno vsi želite sestrico, a? Te kaj muči, kako boš rihtala pupo, ker imaš sedaj dva fanta?user posted image No, take misli so meni rojile po glavi, ko sem imela Aneja in čakala Hano.user posted image Pa da ne pišem, da sem se kar tulila, ko sem prišla v trgovini na punčkast oddelek, he, he... Nosečniški hormini.user posted image

Nič, šibam dalje, veselo na delo. Danes me še čaka packanje totre, Anej ima danes 7 let in imamo ta vikend dva praznovanja.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
22.1.2010 8:53:29   
zvesta
Anej, vse najboljše! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
22.1.2010 9:52:34   
kapica
Pupi, hvalauser posted image .
Zvesta, lepo da si nazaj. A nam bos kaj povedala kaksna je situacija, za tiste ki nismo na FB? Kako je bil Izak doma, a sta se z mozem sama znasla?
Rumba, jooj, zakaj se ti ne oglasis kaj pogosteje, tebe tako pogresam. Cestitke Aneju za Rd. Ja, menda bi naj bila punca no, ne upam se prevec veselit, ampak pocasi se mi to utrja v glavo da bo punca, kar pa menda ni glih v reduuser posted image . Kaj pa vem, a ves da tud proti trem fantom ne bi imela nic! Se mi zdi, da imajo v zivljenju mal lazje, da niso tolk komplicirani, kot smo zenske. Seveda bi se pa tud zeloo razveselila ene Lejleuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
22.1.2010 10:13:08   
zvesta
Kapica, seveda... Ma včeraj nisme vsega zmogla... me je 14 dni ležanja v bolnici tako utrudilo, da sme včeraj cel dan preležala... danes sme pa šla že peš v vrtec in nazaj, zdaj se pa odpravljam v MB po nakupih...

Moram reči, da so doma stvari normalno tekle. Izak me ni pretirano pogrešal. Se pa pozna, da sta z Gregorjem vajena bit cel teden sama, ko sme jaz popoldne v službi. Vsako sredo, soboto in nedeljo mi ga je pripeljal v P na obisk, a več kot 20 minut nista tam zdržala, ker je Izak ponavadi podivjal. Šele nekej 10. dan je baje doma začel spraševati kje je mamica in kdaj pride. Potem se je celo 1x v vrtcu pokakal v hlače in 1x doma polulal v hlače, česar že mesece ne počne. Očitno je tako izrazil stisko. In takrat je tudi meni postalo zelo hudo, ker do takrat sme se uspešno tolažila, da mu ni nič hudega.

Je pa sedaj doma vse drugače. Mene sploh ne upošteva, me ignorira, kot bi bil jezen name. Ostali so ga pa seveda uspešno razvadili v tem času, tako da se sedaj veliko cartamo in počasi vzpostavljamo nazaj staro ravnovesje. Jaz samo upam, da me ne pošljejo spet drug teden nazaj noter in da bom do dneva D doma.

Drugače bi pa naj naše dete imelo sedaj nekje 2035 g, za kar pravijo, da je kar pod povprečjem, ampak če zdržimo do konca, se pričakuje nekej teža 2700 g, kar se pa meni zdi čisto v redu. Jaz sme optimist in pravim, da nima kaj iti narobe. :)

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
22.1.2010 10:26:56   
Češnca

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Kapica, seveda... Ma včeraj nisme vsega zmogla... me je 14 dni ležanja v bolnici tako utrudilo, da sme včeraj cel dan preležala... danes sme pa šla že peš v vrtec in nazaj, zdaj se pa odpravljam v MB po nakupih...

Moram reči, da so doma stvari normalno tekle. Izak me ni pretirano pogrešal. Se pa pozna, da sta z Gregorjem vajena bit cel teden sama, ko sme jaz popoldne v službi. Vsako sredo, soboto in nedeljo mi ga je pripeljal v P na obisk, a več kot 20 minut nista tam zdržala, ker je Izak ponavadi podivjal. Šele nekej 10. dan je baje doma začel spraševati kje je mamica in kdaj pride. Potem se je celo 1x v vrtcu pokakal v hlače in 1x doma polulal v hlače, česar že mesece ne počne. Očitno je tako izrazil stisko. In takrat je tudi meni postalo zelo hudo, ker do takrat sme se uspešno tolažila, da mu ni nič hudega.

Je pa sedaj doma vse drugače. Mene sploh ne upošteva, me ignorira, kot bi bil jezen name. Ostali so ga pa seveda uspešno razvadili v tem času, tako da se sedaj veliko cartamo in počasi vzpostavljamo nazaj staro ravnovesje. Jaz samo upam, da me ne pošljejo spet drug teden nazaj noter in da bom do dneva D doma.

Drugače bi pa naj naše dete imelo sedaj nekje 2035 g, za kar pravijo, da je kar pod povprečjem, ampak če zdržimo do konca, se pričakuje nekej teža 2700 g, kar se pa meni zdi čisto v redu. Jaz sme optimist in pravim, da nima kaj iti narobe. :)

zvesta lepo te je takole brat! user posted image user posted image user posted image
2700g je pa moja porodna teža, pa me poglej zdej! user posted image Le korajžno! user posted image
Ja, verjetno je res malo zameril mali Izak... Ampak sej bo tudi pozabil.
Uf, mene je že to stiskal, ko sem bila v porodnišnici brez Anžeja (sploh, ker ni mogel na obisk), pa še r.d. je imel takrat... Te čisto razumem!

kapica sej je res čisto vseeno ali bo user posted image user posted image , ampak jst prov čutim, da boste mel tokrat eno malo punčkasto zgagico! user posted image user posted image user posted image

Anej vse naj naj naj!!! Kdaj je pa nabral teh 7 let?! user posted image user posted image user posted image user posted image

Dete joka...šibam!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
22.1.2010 10:29:01   
siskamiska
Dan punce moje!

Upam da me še niset pozabile. Mal sem se umaknila od tu ker enostavno ne najdem časa. Bi si mogla rr naštimat na telefonu pol bi pa šlo user posted image

Corfu in Kapica čestitke za nosečnost!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Anja7 čestitke za princesko še tukaj! user posted image user posted image

Anej čestitke in lupčke za roj dan.

Sej ne vem kaj naj vam napišem, nič pretresljivega (vsaj pozitivnega) ni novega user posted image user posted image , o ostalem vas pa ne bom morila user posted image

lep dan še naprej, petek je!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
22.1.2010 10:37:36   
kapica
O Zvesta, lepo je za slisat. se je pa dete lepo poredilo no, krasno. Naj kr tako naprej, drzim pesti. Ja, verjamem da je moglo bit hudo, sploh toliko dni biti od doma. Se spomnim, da sem pri drugem porodu bila samo 4 dni v bolnici in cel cas nestrpna, ker sem mislila, kako je doma in kaj pocne Dino. Dobro da si zdrzala, sicer pa druge izbire ni. ´Saj bos kmalu doma spet vse v redu spravila, samo pocasi, ne prevec letat sem in tja, da ne bo se kaj drugega narobe. Maislim nate.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
22.1.2010 13:46:14   
bačko
Anej vse najboljše!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Zvesta ti kar lepo počivaj in boš videla da bo vse uredu!Tudi doma se bo vse uredilo.
O Siskamiska pozdravljena!Lepo da si se tudi ti javila.
Lepo pozdravljene tudi Rumba in Freycha!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
22.1.2010 17:51:34   
kapica
Siskamiska, da si se ti mal k nam pokukala, res lepo nouser posted image . Jaz se pocutim kr pocascenouser posted image .
Backo, kako je pa pri vas z stanovanjem? A sta ze nasla kaj drugega, al ne isceta vec? Ce se prav spomnim, si rekla, da bi se radi selili.

Men pa gre danes takoo slabo, saj nocem jamrat, ampak ze cel dan ni nic od mene. Kriz me tako user posted image boli, ne glede al lezim al sedim, al stojim. Kr naenkrat me je zacelo zbadat. Pa trebuh me boli, levo, desno, povsod. ne vem kaj mi je danes. Jutri bo ze boljse, more bit. Tako da samo pocivam, Nias se sam igra in odkriva, me ne rabi nujno zraven, moz je pa sel z Dinom na igrisce( pokrito).

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
23.1.2010 10:20:29   
neli1981
Klepetuljeuser posted image
Čestitke za nosečnosti, rojstne dneve in tebi Zvesta, da si končno lahko doma.user posted image
Češnca, izpit še čakam rezultate. Drgač sem pa večinoma na FB-ju, tko da sem zgleda ratala čist zasvojenauser posted image . Pa tolk se je dogajal zadnje čase, da enostavno nimam časa za nič.
Uživajte čez vikenduser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
24.1.2010 21:39:49   
Ajvy
oi...zob me boli...za znoret....kolk sovražim to...

LEpo se imejte....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
24.1.2010 22:46:19   
anja7
Punce hvala vsem za čestitke. Nisem vas še nič kej uspela prebrat, p om oblubm.

Zvesta - držim pesti, da bo vse ok.

Ja pr nas smo mel pa napovedan CR za 13.01. in je šlo vse kr gladko. Ob 9.ih sem prišla v porodno sobo, mal čez enajst so me odpelal v operacijsko ob 11.40 pa je bila rojena naša Ula. Dolgolasa, črnolasa,...
Bom jutr dala gor eno fotko, k zdele morm pa šibat, ker bo princeska počas lačna.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?