kapica
|
Ja, super babike no, da ste mal dvignile svoje rotke in kaj napisale . Corfu, suuper, cestitam, ni kaj. Sem pa presenecena, morem priznat, sem mislila, da ti si pa sigurno zakljucila . Freycha, a ti pa se kr novo leto cestitas . Madejka, hvala za zvestino stanje. Upam res, da bo slo bebici na boljse, da pridobi na tezi.... Aja, saj za sluzbo iskat ne rabis velik dela, preden jo bos dobila, pa se ti bo spet dalo delat . Kaj pa tu ko si zdaj, se ne bi dalo kaj zrihtat? Dino se kr spi . Zvecer se bo pa matral... Sem pa ugotovila eno novo finto, kako ga lahko zvecer prej pustim samega, da spi naprej. Najprej greva skupaj v veliko posteljo spat, se cartava, lubckava, pa jaz se kao delam da ze spim. Cez ca. 10 min. ga vzamem, dam v svojo posteljco, jaz se pa naredim, kot da se vlezem nazaj v svojo posteljo ( malo po postelji z rokami potuckam). Se 5 min pozneje, pa pocaasi, v stilu mision nemogoce, grem iz spalnice. Mali sicer se ne spi, ampak tud ne skonta, da me ni v sobi . Tako da dokler gre, bomo tole vlekli. Pa ko vidim kako dolgo opoldne spi, ne vem, kako bi slo brez tega spanca, res. Oziroma, ne vem kako bi jaz zdrzala brez tega spanja .Ker grem obvezno, opoldne z njima aj aj .