|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
25.1.2010 9:07:37   
corfu
Dobro jutro

Punce hvala za iskrene želje in čestitke.

Jaz vsak dan znova molim, da mi ne bi bilo slabo...samo to ne pa bom vse preživela.

Kako ste drugače?

Rumba, kdaj/če si dala Aneja ven iz sedeža in samo v jahača oz. podstavek? Ja, pa kakšen avto imate? Hvala :)

Uživaj življenje...

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
25.1.2010 9:46:24   
Ajvy
Corfu...a veš da sem ravno zadnjič razmišljala o tebi...in resnično edino kar ti želim v tej nosečnosti je da bi minila na mnogo blažji način kot prvi dve.....držim pest zate ...za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anja7..jjjjjaaaaaaaaaa..slikico user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa dej no mal več povej....kako ste  , kako je Tilen...kako si ti ????

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
25.1.2010 11:40:51   
bačko
Kapica mi ne iščemo več stanovanja.Smo nehali prodajati in bomo kar tukaj ostali.Malo bomo preuredili in bo super.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
25.1.2010 16:30:36   
rumba
corfu, Anej je ful droben in majhen, tako da je še vedno v avtosedežu (Romer King). Imamo pa Citroen Xsaro Picasso, zadaj 3 avtosedeže in hodimo kampirat za več kot mesec (šotor, vsa krama za spat, oblečt, igrače, voziček, prenosna posteljica... ). Torej, placa zadosti. :) Pri treh otrocih je dobro biti pozoren, da res gredo zadaj trije avtosedeži in pazi, da se lahko otroci tudi sami pripenjajo. To sicer vsi po vrsti zagotavljajo, a ni res. Poskusi dat notri vse tri. Pa pazi, da so res trije sedeži, ne dva in en pomožen, ker sicer, kako se bo potem malo kasneje vozil peti član. Mora biti vsem udobno. user posted image
Ajvy, naj ti zobobol čimprej mine.user posted image user posted image user posted image
kapica, tudi zate user posted image user posted image user posted image , da se boš čimprej bolje počutila.
Pa hvala vsem za čestitke Aneju. Jp, gre hitro tale čas...user posted image
Sem pa letos spacala dve torti, eno za domače, drugo za sošolce. Prvič sem delala s tičino, pingvine pa iz marcipana.
user posted image user posted image
Sem pa naredila eno napako, za sošolce ne bi smela dodati pingvinov, ker jih je bilo premalo in so se skoraj stepli, kdo bo dobil katerega.user posted image Sem bila sigurna, da so že zadosti stari, a sem se zelo zmotila.user posted image

< Sporočilo je popravil rumba -- 25.1.2010 16:31:26 >

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
26.1.2010 11:00:01   
kapica
Rumba, pa kaj se ti hecas, kak super torte delas. Neverjetno, kak so lepe, prav perfektne. Saj pravim, da si super, drugega nimam za rectuser posted image .
Ajvy, kako je tvoj zob? Bljak, jaz se bom tud mogla pocasi spravit, pa vem da pol spet ne bo konca teh obiskov.

Jaz sem tud boljse, kriz se je mal umiril, danes popoldan grem spet v sluzbo.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
26.1.2010 11:15:33   
zvesta
evo, sem imela danes pri svojem G UZ...

za crknit...

dete se je od prejšnjega tedna skrčilo user posted image

prejšnjo sredo je bila teža 2025 g, danes pa komaj komaj 1964 g

zdaj pa verjemi zdravnikom... jaz se samo še smejim.... v četrtek moram ponovno na UZ...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
26.1.2010 13:54:20   
Češnca

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

evo, sem imela danes pri svojem G UZ...

za crknit...

dete se je od prejšnjega tedna skrčilo user posted image

prejšnjo sredo je bila teža 2025 g, danes pa komaj komaj 1964 g

zdaj pa verjemi zdravnikom... jaz se samo še smejim.... v četrtek moram ponovno na UZ...

A dej no... Japajade!!! user posted image user posted image user posted image Ta dohtarija user posted image !

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
26.1.2010 13:55:30   
Češnca
punce iščem ideje za darilo. Prijateljica bo kmalu praznovala 30.r.d., men se pa sanja ne, kaj ji podarit???

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
26.1.2010 22:34:32   
Kristina_1
Zvesta sam tolk da te malo pomirim - UZ ni natančen in čist običajno je da lahko računaš +- 0,5 kg od meritve do realne teže, tko da ne se preveč sekirat, je pa fajn da vsseno nardijo mal več UZ, da bodo sigurni. 

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
27.1.2010 9:29:52   
Ajvy
oi....kako ste kaj punce....

MI smo ok....v pričakovanju Tisinega 1. rojstnega dne....matr kako čas beži......

Sem bla pa včeraj mal žalostna , ko sem opazila,da jo je v vrtcu nekdo vgriznil....sem povedla vzgojiteljici...to je vse kar lahko trenutno storim...
Tarja je prava klepetulja,,,,včasih se sprašujem. od kje ji vse te fore....o mary....kaj na s vse še čaka

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
27.1.2010 11:50:01   
kapica
Corfu, jaz sem prijateljici kupila eno torbico. Je tud imela 30 let, se ji je zelo dopadla. Se mi je zdelo, bolj pristno darilo, kot pa dat denar ali bon.
Zvesta, jaz tud mislim da se na UZ ne smes tako tocno zanasat.
Ajvy, res, eno leto ze, saj pravim, grozno hitro gre cas, ni kaj.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
28.1.2010 11:46:19   
kapica
Ah punce, dajte no, kaj ste tak dolgocasneuser posted image .

A ima katera kaksen nasvet, kako naj Dina odvadimo grozenja nohtov. Ze nekaj tednov ima prste skoz in skoz v ustihuser posted image .

< Sporočilo je popravil kapica -- 28.1.2010 11:48:20 >

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
28.1.2010 13:52:49   
corfu
Dan

Ne boš ga odvadila lahko ga samo konstantno opozarjaš, daš kakšen ukrep npr. da ne bo risanke, bombona...sicer pa on to dela že tako podzavestno, da se še zaveda ne kdaj dobi roko v usta. Vse mine...

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
28.1.2010 14:14:10   
rumba
Joj, kapica, nimam ideje. Se ubadam s podobnimi težavami. Hana še vedno vleče prstuser posted image , zdaj je začela še lase tlačit v usta.... Upam, da res kdaj mine, no...user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
28.1.2010 20:51:18   
kapica
Corfu, rumba, hvala,zlate steuser posted image . Sem pa studirala, da ga mogoce kaj matra, a je mozno da je zivcen? Mogoce je v vrtcu kaj, al pa zato, ker se veckrat pogovarjamo o dojencku pa te stvari.
Upam, da je res samo nekaj, kar mine, da nima globljega smisla.

Danes je tako naletaval sneg tukaj, na sreco na cesti ni kaj ostalo, da smo sli normalno v vrtec. Pa se cas sem imela iti h kozmeticarki, je bilo prav lusnouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
28.1.2010 20:52:59   
kapica
Aja, rumba, sem se spomnila zdaj, ko si rekla da Hana se lase tlaci v usta. In sicer ima Dino skoz mokro jakno, sal, ker ima skoz v ustih. Glavo gol in vlece rob bunde, zadrgo, sam da ima nekaj v ustah...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
29.1.2010 8:45:23   
rumba
kapica, tole si pa lepo opisala Aneja.user posted image Že prvi teden šole je "pojedel" rutico. On tako intenzivno cuza, da jo čisto scufa. Pa seveda vse ovratnike, zadrge, rokave...user posted image Evo, pa jih ima 7 in ista pesem. Ma ne verjamem, da je nek globlji razlog (no, lahko bi bil, a to bi po moje vedela). To delajo čisto iz navade, podzavestno. Jih pa opozarjam, to pa, pa ko mi čisto poje rokav včeraj kupljene majce, sem huda. Se potem vsaj malo bolj kontrolira.user posted image

Jao, tako se mi ne da učiti, imam že čisto zabasano glavo. Kam naj še kaj damuser posted image Se tolažim, da do decembra bom pa fertik.user posted image Eno leto bom pa ja zdržala, a?user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
29.1.2010 9:32:56   
baja*
hellouser posted image

ni me blo nekaj cajta... računalnik nama je zružuuser posted image sva komaj rešla slikeuser posted image vsaj to...

anja čestitke za Ulo!user posted image user posted image user posted image fajn se rihtajte in cartajteuser posted image

corfu čestitke nosečkauser posted image user posted image user posted image ja, september je lep mesec...user posted image

zvesta kak si?? na uz se pa ne preveč zanašat, meni je G napovedla, da bo mela ema od 3300-3500g, pa jih je mela na koncu 3800. vedno morš jemat vsaj +/- 300g. kdaj maš rok?

kapica na otroku ali vzgoji je bla ena tema o grizenju nohtov, samo nisem brala tako da ne vem, kaj so pisale...

rumba jaz sem tud že parkrat emo dobla, da palec vlečeuser posted image ji turim dudo pa je nočeuser posted image skoz ven špuka, edino na sprehodu jo že cel teden vleče kot norauser posted image in imamo miiiiiruser posted image zadnjič je pol ure BEDELA v vozičku in ni niti pisnilauser posted image ja, res raje vidim, da dudo vleče, ker palčka ji bolj težko vstran vzamešuser posted image
aja, krasno torto si naredlauser posted image bravouser posted image user posted image vse najboljše Aneju!

ajvy a Tisa bo pa že 1. svečko pihala? wowuser posted image kdaj točno ima RD? Ullin Neo je menda tud že pihal, ne?
no, vse naj naj vsem, ki praznujete....

kaj še? jezus, jaz mam res spomin v k**cuuser posted image se ne zabavam, mam kratek stik v bučiuser posted image user posted image bi mogla vsaj kake križanke začet reševat al kaj, da se vklopi kera možg. celica več, ker tista ena prav sameva zadnje cajte...user posted image in jaz naj bi se spravla delat strokovnegauser posted image eh ja, bom še počakala kak mesec ali dva... ali tri, morda tudi štiriuser posted image ali večuser posted image

pri nas nič kaj novega... gospodična je kar pridna, taka režika je, ful se rada smejiuser posted image pa vriska in cvili in špukauser posted image dret se še vedno zna da bogpomagaj, zato raje preprečim če se le dauser posted image mater, mam občutek da bo ta otrok mel neverjetno voljo pa da mi bo dala še fajn po puklu, ko bo v fazi trme...

rene je pa itak pravi cukruser posted image emo ma ful raduser posted image zadnjič jo je ena teta odpeljala z vozičkom par metrov naprej od nas in je začel jokat, da je to NAŠ dojenček, naša emauser posted image pa skoz ponavlja ema moja, ema mojauser posted image ma v sanjah si ne bi mogla želet, da jo bo tak lepo sprejeluser posted image kak bo pa kaj pol, ko mu bo začela kontra stiskat, bomo pa še vidliuser posted image

nič, grem še kaj naredit po bajti, da bom malo koristnauser posted image

lepo se mejteuser posted image čao

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
29.1.2010 9:57:17   
Ajvy
moj otrok.....

eno leto nazaj.....
boli, predihavam, stopnjuje se bolečina. stopnjuje se vedoželjnost, kdo za nekaj se premika v trebuščku...za koga sem se borila 9 mesecev..in kdo je vztrajal v meni.....kdo me ne nežno brckal, me čohljal po rebrih....kdo je tisti, ki me bo osrečil......
Ob 22.12. na svet priveka deklica...princeska...jočem...jočem od sreče..da je tu...moja princeska...tako lepa...tako moja..tako najina...tako naša......Tisa

sedaj.......
Raste...me razveseljuje...in mi dela sive lase....
Moja deklica...z nasmehom otopli sobo, sesuje tečnobo in pričara lagodje.....z iskricam v očeh.....

Vse najboljše moja princeska.....hvala za vse......na še veliko skupnih let.......

[link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=146290#imageShow][/link]

user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
29.1.2010 10:40:51   
zvesta
Tisa, vse najboljše....

evo, to sme prebrala, za več nimam cajta....

včeraj zrihtala zobozdravnika, pa ginekologa in sme na srečo še doma....

sem pa že od torka čisto zabasana.... nos, grlo, komaj živim...

danes sme šla z Izakom k pediatrinji, ker že dalj časa kašlja.... 2 dni suho, 2 dni mokro, pa spet suh kašelj, pa spet moker..... ni vročine, ni zabasanega noska... diagnoza: virusna pljučnica... user posted image

a lahko gre še kaj narobe?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
29.1.2010 11:38:49   
kapica
Ajvy, to si pa lepo napisalauser posted image . Tisi cestitke za njen dan,pa seveda mamici tudiuser posted image .
Baja, fajn da uzivate. Mas prav, pol ko bo Ema igracke jemala in te zadeve, bo druga zgodbauser posted image .
Zvesta, se dobro da sta sla k zdravniku no. Pa naj se Izak cimprej pocarta, dokler si se ti domauser posted image .
Rumba, tole z ucenjem te tako dobro razumem, da se ti ne da. Ampak prostora v glavi je sigurno se dovolj, brez skrbiuser posted image . Pridna si, da vse to obvaladas, ni kaj no, kapo doluser posted image .

Jaz se grem danes zvecer k frizerju mal postimat, nic posebnega, je treba narastek pofarbatuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
29.1.2010 12:13:02   
bačko
Tisa!
Rojstni dan je najlepši dan,
ko prvič se praznuje
očke zagledajo se v plamena žar
in ustnice malo šobico hitro naredijo.

Pihajo in pihajo močno,
da bodo ugasnile lučko drobno,
ker prvo leto je prešlo
in nikdar več se ne bo vrnilo.

Prva tortica je "ta glavna",
ko vanjo so uprte vse oči
vsi čakamo, da se posladkamo
in sladko dete nas vse razveseli.

Veseli se dete malo
vseh daril in pisanih balonov
tudi sorodnike je že spoznalo,
veseli se tudi vseh bonbonov.

Dete ni več zdaj dojenček,
saj stopilo je že v drugo leto.
Zunaj čaka nanj topel sonček
in ga vabi pod neba modrino.Vse naj naj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
29.1.2010 22:05:05   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

moj otrok.....

eno leto nazaj.....
boli, predihavam, stopnjuje se bolečina. stopnjuje se vedoželjnost, kdo za nekaj se premika v trebuščku...za koga sem se borila 9 mesecev..in kdo je vztrajal v meni.....kdo me ne nežno brckal, me čohljal po rebrih....kdo je tisti, ki me bo osrečil......
Ob 22.12. na svet priveka deklica...princeska...jočem...jočem od sreče..da je tu...moja princeska...tako lepa...tako moja..tako najina...tako naša......Tisa

sedaj.......
Raste...me razveseljuje...in mi dela sive lase....
Moja deklica...z nasmehom otopli sobo, sesuje tečnobo in pričara lagodje.....z iskricam v očeh.....

Vse najboljše moja princeska.....hvala za vse......na še veliko skupnih let....... 

Kak lepoooooooooooooo. Tisa vse naj, naj!!!!!!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
30.1.2010 21:49:43   
Ajvy
helou....
Hvala vsem za čestitke .....

Jutri grem po 3 letih v službo.,...držte pesti...

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
31.1.2010 21:33:14   
kapica
Ajvy, a v nedeljo si zacela? In, kako je bilo, si prezivelauser posted image ?

Mi smo sli danes na izlet popoldan. Ker je zunaj tako zasnezeno, otroka se noceta sankat, smo sli na sprehod
do postaje za vlak, se nekaj postaj peljali, pol pa spet nazaj. Mala dva sta bila cist navdusena, zunaj smo bili
in vsi zadovoljniuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?