baja*
|
hello ni me blo nekaj cajta... računalnik nama je zružu sva komaj rešla slike vsaj to... anja čestitke za Ulo! fajn se rihtajte in cartajte corfu čestitke nosečka ja, september je lep mesec... zvesta kak si?? na uz se pa ne preveč zanašat, meni je G napovedla, da bo mela ema od 3300-3500g, pa jih je mela na koncu 3800. vedno morš jemat vsaj +/- 300g. kdaj maš rok? kapica na otroku ali vzgoji je bla ena tema o grizenju nohtov, samo nisem brala tako da ne vem, kaj so pisale... rumba jaz sem tud že parkrat emo dobla, da palec vleče ji turim dudo pa je noče skoz ven špuka, edino na sprehodu jo že cel teden vleče kot nora in imamo miiiiir zadnjič je pol ure BEDELA v vozičku in ni niti pisnila ja, res raje vidim, da dudo vleče, ker palčka ji bolj težko vstran vzameš aja, krasno torto si naredla bravo vse najboljše Aneju! ajvy a Tisa bo pa že 1. svečko pihala? wow kdaj točno ima RD? Ullin Neo je menda tud že pihal, ne? no, vse naj naj vsem, ki praznujete.... kaj še? jezus, jaz mam res spomin v k**cu se ne zabavam, mam kratek stik v buči bi mogla vsaj kake križanke začet reševat al kaj, da se vklopi kera možg. celica več, ker tista ena prav sameva zadnje cajte... in jaz naj bi se spravla delat strokovnega eh ja, bom še počakala kak mesec ali dva... ali tri, morda tudi štiri ali več pri nas nič kaj novega... gospodična je kar pridna, taka režika je, ful se rada smeji pa vriska in cvili in špuka dret se še vedno zna da bogpomagaj, zato raje preprečim če se le da mater, mam občutek da bo ta otrok mel neverjetno voljo pa da mi bo dala še fajn po puklu, ko bo v fazi trme... rene je pa itak pravi cukr emo ma ful rad zadnjič jo je ena teta odpeljala z vozičkom par metrov naprej od nas in je začel jokat, da je to NAŠ dojenček, naša ema pa skoz ponavlja ema moja, ema moja ma v sanjah si ne bi mogla želet, da jo bo tak lepo sprejel kak bo pa kaj pol, ko mu bo začela kontra stiskat, bomo pa še vidli nič, grem še kaj naredit po bajti, da bom malo koristna lepo se mejte čao
|