pupi
|
Ja ženske moje, SREČNEGA PA ZDRAVEGA malo z zamudo, pa vseeno iz srca!!!! Mi smo superca, smo začele same doma ostajat, pa je OK. Naja je ful pridna, samo ga je ob jutrih začela sračakt in med šesto al sedmo prihaja k nama spat, saj takrat moj že gre, ampak Naja, telovadi po pojtli med spanjem, pa še nerozna sem, da Nisa ne jamra prevč. Eh, babe moje !! Nisa se zaenkrat pridno doji, ga je prejšni teden nekaj štrajkala, ne vem al jo je grlo bolelo al kaj, pa ob večerih so vojne za zaspat, po uro, uro in pol sem z njo v sobi pa ni šanse, da zaspi, zadrema, pa se razbudi in gleda ko sova . Drugače je pridna, pa saj sta obe, preveč pa ju ne bom hvalila, da se kaj ne spremeni. Mene nekaj grlo boli, očitno se me nekaj loteva, upam, da Nisa ne faše. Kaj je možno, da se ne more nalest? O Zvesti je že kaj novega? Še z moje strani . Kristina ti pa si fajn porihtala vaše stene doma!!! Ajvy pa , ker te čist razumem glede tega uvajanja v vrtec oz. puščanja teh naših malih malčkov tam. Jaz se kot je že znano ravno zaradi tega nisem odločla in Naje dala v vrtec, drugo leto pa ne bo druge . za Tiso, da je tak pogumna!! Ja madejkica ti pa kar lepo služi pengije, da bote meli kaki mašin v kuhni, pa da ne boš rabla posode na roko prat !! Kaj pa snegec , boma mogle pop z Niso malo vozeka zakurblat. Naja je že s taščo šla, popoldna pa ji ne bo odveč še 1x it!! Nekdo se oglaša, čao
|