|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
5.1.2010 20:37:26   
Ajvy
oi....uvajamo...in jst sem čist konc....Tisa se drži bolje od mene....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
5.1.2010 20:37:49   
madejka
Ćer!
Še en poln in dober dan!user posted image Je res, Kapica, da sem se kar psihično spočila na delu. Pa počvekala z odraslo populacijouser posted image Pa tu ni sploh nobenga stresa (razn če pozabim napotnico poštemplat pa letam za pacienti okol)user posted image , tak da je fajn. Doma sem bila že nekaj čez dve, tako da smo skupaj še pojedli kosilo in je šele potem šel dragi delat. Kak je blo fajn... na takole bi se pa navadlauser posted image   Varstva sploh nismo rabliuser posted image Me ful veseli, ker se moje dedovje to tak fajn vse samo porihta... bravo ati! Pubeca sta tud ful cukra, čeprav je Maj malo jezen na mene in se začne puntat in upirat, o cartanju ni duha ne sluha... razen pred spanjem. Takrat bi se pa stiskal do onemoglostiuser posted image
Aja pa prehlajen je... šele drugič v tej sezoniuser posted image user posted image

Sanekova kje si ga te tak žurala?user posted image

Kapica ti zdaj delaš al si na bolniški?

Ajvy user posted image Saj bo... bo boljše ko boš vidla, da se Tisa dobro počuti. Ti greš delat? Daj nalimaj kako slikco tvojih bab gor!

Češnca a maste dosti snega?

Pridne bodite! Nočko!

< Sporočilo je popravil madejka -- 5.1.2010 20:39:06 >

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
6.1.2010 5:13:46   
kapica
Madejka, fajn je, a ne, ko se doma sami postimajo in ko vidis, da tud brez tebe vse laufa. jaz se delam, polovicni delavni cas. Pravkar cakam da je prava ura in se odpravim od domauser posted image .
Ajvy, te cist razumem, sam nimam kaj drugega za rect, kot to, da se boste navadili. A sta z Tarjo v istem vrtcu? V isti skupini? Uh, jaz bi Niasa ze tud dala, pa moremo spet cakat da je star 2 leti.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
6.1.2010 10:57:33   
zvesta
punce, nisem vas brala, ker sem v gužvi...

pakiram za porodnišnico....

imam hud zastoj rasti... otrok tehta šele 1400 g

glavica je v mejah normale, nogice zaostajajo za 3 tedne, trebušček pa celo za 5 tednov.... strah me je...

bom v P poskušala priti do neta, da bomo v kontaktu...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
6.1.2010 12:37:20   
Ulla80
o šit zvesta user posted image

držim pestiuser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
6.1.2010 13:04:51   
bačko
Zvesta drži se in resnično upam da bo vse v najlepšem redu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Češnca lepe fotke!user posted image user posted image user posted image
Kristina a prideš še k meni narisati?Kako si to naredila?
Ajvy a Tisa gre že v vrtec?Joj kako gre čas hitro!user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
6.1.2010 16:46:48   
baja*
joj zvestauser posted image  tudi jaz močno stiskam pesti in mislim nate...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
6.1.2010 17:33:55   
SANEK1
zvestauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pošiljam vam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
6.1.2010 21:13:48   
Ajvy
Zvesta....držim pesti da se vse lepo izteče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
7.1.2010 6:51:15   
bačko
Jutro!
A je katera že kaj Zvesto slišala?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Full me skrbi!user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
7.1.2010 11:54:57   
kapica
Ojej zvesta, drzim pesti, da se vse dobro iztece. Mislim nate ( posiljam pika poke, pa jih zal ne morem pripopat).

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
7.1.2010 21:09:31   
Kristina_1
Zvesta tudi jaz držim pesti, da bo vse v redu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Bačko z interneta sem sprintala (link), dala pod prozorno folijo (za predale), obrobla z konturo za steklo, zrezala in pobarvala z dekor lakom. Nalepla sem jih s pate fixom, da lahko prestavim in ni nič na steni poznat, pa dobro drži. Ne rabiš bit kakšen poseben umetnik za tole user posted image .

Neli z dekor lakom, pa obroba je za steklo.

Sanek zaenkrat majo skupi sobico, pograd, pa postlca z ograjco zraven . Ko bo šel tavečji v šolo pa bomo zmanjšali dnevno in mu nardili svojo sobo.
Tari ni blo všeč, se je bala slikic, tko da sem njene pol prlepla tam k mamo previjalno mizico za tamalga.
Majo pa stene v rumeni barvi, vsaka drug odtenek.

Je blo pa lušno, tud če pol mal glava boli user posted image , jaz mam pa trezne čase že od leta 2004 user posted image . K sem skoz noseča al pa dojim user posted image .

Ulla kako kej pr vas? Nisi nič več zgovorna user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
7.1.2010 21:45:09   
Ajvy
oi.....kako ste kaj,...mi se še vedno uvajamo...Tisi gre kar v redu....edino ponoči se veliko zbuja...kar nisem navajena......

lepo se imejte

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
8.1.2010 6:59:56   
bačko
Jutro!
Kristina kakšna pa je ta folija in kje se jo lahko kupi?Kje pa si barve kupila?Hvala za informacije!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
8.1.2010 9:05:17   
Kristina_1
Bačko jaz sem folijo kupla v Lidlu, v decembu, tko da jo boš verjetno težko še dobila, je pa prjatlca rekla da jo majo tud v Ikei - to je folija za predale, da ne drsi.
Barve pa lahko kupiš v kakšni art trgovini, jaz sem kupla v Postojni, so znamke Marabu.
V ljubljani vem da jih majo v BTC-ju v hali A.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
8.1.2010 9:42:14   
neli1981
jutrouser posted image
Sem spet študijozna, pa mi mal časa zmanjkuje. Probam dopoldne čim več nardit, da lahko popoldne z malim uživava v snegu. Zvečer sem pa ponavadi paf, pa se mi nič ne da.

Zvesta, drži se!user posted image user posted image
Kristina, a to je trša folija? Po moje bi šlo tud s to folijo k je za grafoskope. Res fajna ideja, bom probala strelo nardit (zdej je zelo aktualna).

Ajvy, super, da gre z uvajanjem.user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
8.1.2010 13:17:22   
pupi
Ja ženske moje, SREČNEGA PA ZDRAVEGA user posted image malo z zamudo, pa vseeno iz srca!!!!

Mi smo superca, smo začele same doma ostajat, pa je OK. Naja je ful pridna, samo ga je ob jutrih začela sračakt in med šesto al sedmo prihaja k nama spat, saj takrat moj že gre, ampak Naja, telovadi po pojtli med spanjem, pa še nerozna sem, da Nisa ne jamra prevč. Eh, babe moje user posted image !! 
Nisa se zaenkrat pridno doji, ga je prejšni teden nekaj štrajkala, ne vem al jo je grlo bolelo al kaj, pa ob večerih so vojne za zaspat, po uro, uro in pol sem z njo v sobi pa ni šanse, da zaspi, zadrema, pa se razbudi in gleda ko sova user posted image . Drugače je pridna, pa saj sta obe, preveč pa ju ne bom hvalila, da se kaj ne spremeni.
Mene nekaj grlo boli, očitno se me nekaj loteva, upam, da Nisa ne faše. Kaj je možno, da se ne more nalest?
O Zvesti je že kaj novega? Še z moje strani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kristina ti pa si fajn porihtala vaše stene doma!!!

Ajvy pa user posted image user posted image user posted image , ker te čist razumem glede tega uvajanja v vrtec oz. puščanja teh naših malih malčkov tam. Jaz se kot je že znano ravno zaradi tega nisem odločla in Naje dala v vrtec, drugo leto pa ne bo drugeuser posted imageuser posted image user posted image user posted image  za Tiso, da je tak pogumna!!

Ja madejkica ti pa kar lepo služi pengije, da bote meli kaki mašin v kuhni, pa da ne boš rabla posode na roko pratuser posted image !!

Kaj pa snegecuser posted image user posted image user posted image , boma mogle pop z Niso malo vozeka zakurblat. Naja je že s taščo šla, popoldna pa ji ne bo odveč še 1x it!!

Nekdo se oglaša, čao

(odgovor članu neli1981)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
8.1.2010 21:13:18   
Ulla80
Ulla kako kej pr vas? Nisi nič več zgovorna

pri nas kar ok, velik smo sami, pa se mamo kar luštno, no...ula je prava jackica, res, tak fajni otrok jeuser posted image
neo se ta teden uvaja v vrtec, pa ni nekih večjih problemov, tud spi že tam, kar mi je zelo všeč, da si že kar na začetku ustvari en ritem in ve, da ko se zbudi, pride mami, da ga ne mešam in vsakič drugače hodim po njegauser posted image je pa rekla vzgojiteljica da je super, da se vidi da je navajen bit na tleh in se igrat, da se super zaigra in zamoti, pol se spomne in mal pojokca, pa mama mama mama...ga vzame na roke, se potolaži in šiba daljeuser posted image je tud ok, pa po slamici pije iz lončka, tko da jaz sem res čist srečna da je tkouser posted image
uli se pa tud dobr zdi, ko ga zjutri peljeva skupi, pa mu zmeri naroči da nej bo pridenuser posted image

jst sem že na dopustu, delat grem ne vem točno kdajuser posted image mi v pon. povejo, grem na 4 ure...pa v šolo sem se vpisala, prekvalifikacijo za prometnega tehnika, ker s to trgovsko res nimam kaj, v trgovino pa ne grem več. bomo vidl kaj bo....tko da mam kr pestro, pa moj cele dneve dela, še sobote, celo kako nedeljouser posted image in je tečno, k res težko grem sama z obema nekam tko konkretno...

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
10.1.2010 9:53:21   
neli1981
Jutrouser posted image
Naš je začel neki kašljat, tako kot vedno pred mojim izpitomuser posted image . Jutri bo doma, da ne bo kaj hujšega.
Zvesta se je na hitro javla na FBju, je samo napisala, da je brez neta in da čaka, da bojo čez vikend vidli, kako napredujeta.
Drugač sem se pa nakidala za 10 let naprej. Upam, da se počas umiri. Sej zdej ga pa je kar nekaj.
Grem kosilo kuhat ozr za juho pristavt.
Lepo nedeljouser posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
10.1.2010 20:49:04   
madejka
Ćer babike! Kako ste? Uživate miren družinski večer?user posted image

Jaz grem jutri po pardnevni pauzi spet delat... hehe... 3 dni sem delala pol pa obležala s trebušno virozouser posted image Naj povem, da bolna že nisem bla...hmm... sploh se ne spomnim kdajuser posted image A zdaj ko bi mogla dinarčke služit pa me položiuser posted image Je blo to prvič, odkar mam otroke, da fizično nisem bila sposobna skrbet zanjeuser posted image Adijo kaka viroza je to blauser posted image Na srečo je trajalo samo dan in pol...
Včeraj zvečer je pa dragega položlouser posted image Samo da maledva ne fašeta kaj, ker je iber sitna zadeva...

Pupi kak ste ve? Upam, da se te ni kaj lotilo.user posted image Ja, dečica naj bi bla z dojenjem zavarovana ja... jaz se tud s tem tolažim, da sem zdaj virozo prebolela in da Tobija dobiva protitelesa v mlekcu zdajuser posted image

Neli kdaj maš izpit? Kakšnega? Bomo držali pesti!user posted image

Grem jaz k mojemu bolančku...  Jutri pa spet ob 6 vstatuser posted image Nočko!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu neli1981)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
10.1.2010 22:06:13   
Ajvy
oi...snegec snegec snegec....

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
10.1.2010 22:06:57   
kapica
Madejka, ja, poznam taksne viroze ko te polozi da za sebe ne ves vec prav. Pri nas je bilo ravno obratno, najprej sta staknila otroka, pol pa midva. Jaz sem pa jutri doma, sem bila zdaj za vikend v sluzbiuser posted image .
Ulla, fajn da vam laufa, ko tako berem kako uvajate otrocke v vrtec ( tud Ajvy), mi je zelo zal, da je treba tukaj do drugega leta cakat. Jaz bi tud Niasa ze kr zraven tam pustila, ne sam Dinauser posted image .
Pupi, zakaj pa more Nisa zvecer zaspat? Pusti jo, naj se igra dokler se ne zmatra, tud ce je ura 22h. Pol pa podojit in zaspi zraven. Jaz si pri Niasu sploh nisem delala skrbi s tem, kdaj je zvecer zaspal. Jaz sem lahko vseeno na kavcu pocivala in gledala tv, tud ce se je on zraven igral. Pol je pa zaspal ko ga je pac odneslo. Se mi zdi da je mogoce tud zarad tega slo vse lazje kot pri Dinu. Je Nias prej zacenjal lepo samostojno spat kot pa Dino.
Neli, velik uspeha pri izpituuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
10.1.2010 22:08:09   
kapica
Hm, ne vem kako naj jutri Dina spravim v vrtec. Z avtom verjetno ne bom upala, ker gume niso najboljse. Na sankah mala dva noceta sedet, drugace bi bila super ideja. Vozicek pa ne vem kako naj po snegu potiskamuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
11.1.2010 10:59:47   
kapica
Pa smo sli z avtom zjutraj. Niti ni bil taksen problem, problem je bil pri vrtcu, ker ni bilo nikjer sciscenega parkirnega prostora.
Tako da sem avto kr na cesti pustila, ta cas ko smo bili v vrtcu.

Kje ste punce, kako ste?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
11.1.2010 11:17:05   
Češnca
Hej punce! Kako ste??? user posted image

Ajvy kako uvajanje?

Ulla te je fajn mal več prebrat! user posted image

madejka joj, joj, si sploh ne predstavljam, da me zdej položi v postlo... user posted image A je možek tud že zdrav? Pa user posted image user posted image user posted image še za preventivo za Maja in Tobija!

kapica jst sploh na sprehod ne morem, ker naša ulica ni splužena... user posted image Ne vem, kako bom tole dons, pa po Anžeja bi rada šla (da smo prej skupaj, kot če na očka čaka).

Eh, šibam enga prepričat, da naj še mal spi... user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?