|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
28.12.2009 8:43:52   
baja*
jutrouser posted image

iiii kristina kak so luštniuser posted image  kak ste kaj? napiši no par vrstic...user posted image

In, kako ste preživele božič? pri nas je bla kr gužva, prišli so vsi naši, tašča se ni oglasila, baje da nas do smrti ne bo poklicalauser posted image  ker se norca delamo iz njeuser posted image  v glavnem, za reneja je blo vsega tu mač, sploh kar se daril tiče. Itak sem vsem naročila, naj ne kupujejo igrač, ker se jih je ogromno nabralo (pa sem skoz pravla ne nosit tega pa onega, ampak se je vseeno nabralouser posted image ). dobil je sanke pa kolaž papir, mačka murija, barvice, plastelin, domine... ampak sploh ni folgal sledit... sem se odločla, da drugo leto ne bojo k nam nosli daril, ampak bomo raje mi okol hodili... tako se bo bolj zavedal, kaj je dobil.

reneja mam ta teden doma, ma počitniceuser posted image  dragi pa delauser posted image še čudno, da so mu dali na silvestrovo fraj...

lepo se mejteuser posted image

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
28.12.2009 8:52:37   
Ajvy
jutro....

KRISTINA....waw...kaki corteki...kako ste kaj??????
KAko si ti????

BAja....he he ....bogec Rene....čist veliko igrač ima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
MI imamo finale Dedka Mraza...tko da ti še ne znam povedat kako bo...sem pa ugotovila da je vsega mal tumač....je bila fora ko sem vedno vse na skonto kupovala...in zdej je kar malo veliko pršlo....mah...sem kar vesela...user posted image user posted image user posted image

Drgač sem pa neki čudne volje...se zgodiuser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
28.12.2009 13:44:04   
madejka
Babike moje kak ste?

Mi smo zdravi, (spet) nenaspani, a veseli, ker mamo atija doma!user posted image

Edino jaz sem spet zmedena... peekola... sem rekla, da bom z novim letom iskala službo, ne? No, pa je služba našla mene. user posted image Sicer je samo za kake tri mesece, bi pa nadomeščala administratorko v ambulanti, kjer sem že delala. Si je zlomla ramouser posted image Delo že poznam, osebje tud, mi je fajn pa vse... Muči me samo to, da bom delala 8 ur (7.-15. ali 12.-19.) in bomo mogli komplicirat z vastvom sto na urouser posted image Pa še to, da bom 7mesečnika pustila domauser posted image user posted image Ful mi je hudo, pa še nimam pojma, kako bomo z dojenjem naredili. Se še vedno dojiva vsaj 3x na dan. Da se ne menim o tem, da še ne prespi noči in se zbujamo po 2-3x na noč za hranjenje pa žnjx zarad bogvedičesa... Si ne predstavljam, kak bom zjutraj vstala ob 6. in šla delatuser posted image

Ajajaj spet sem prišla jamrat semuser posted image
Ma ne... drugač smo super zdaj! Božič smo lepo preživeli. Daril kar ni konecuser posted image Obiskov tud še ne.user posted image

Aja Neli ti si praševala, kje bomo za NL? No, mi bomo zgleda doma... Smo bli vsako leto s kolegi iz študenta in zdaj bi se že mogli tretje leto nam prilagajat, ker imamo pač edini že dečico pa smo se odločili, da bomo letos doma. Mogoče se nam še kdo pridruži. Drugo leto bomo pa že mi povabili v hiško...jupiiiiuser posted image Pa upam, da bojo naši škratki še kako družbo dobiliuser posted image

Ajvy kake čudne volje? Čudno dobre al čudno slabe?user posted image

Kristina lepe srčke imaš!user posted image user posted image Ful mi je lepo videt take male škratke na kupu.

Baja mah pri nas je tud tu mač igrač... tak je... počasi bomo zafilali sobouser posted image
Za taščo pa...ah... daj, zarad takih ljudi se pa res ni vredno sekiratuser posted image

Letim kuhat... kaj bi nardila? Mamo vsega polno rituser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
28.12.2009 13:45:59   
Kristina_1
Smo o.k. otroci pridno rastejo, mali je mel že 5 mescev.
Tavečja dva mam veliko doma, v decemru sta bla sam 4x v vrtcu, da masta tud onadva mal počitnic. Mož veliko dela pride bol pozno, ponavadi okrog 6h.
Včasih vas celo mal preberem.
Mi pa kr mal zmanjkuje časa, k še službo furam zraven. Pa skoz kej ustvarjam.
S tavečjima smo delali voščilnice, pa neki sem jim za na steno nardila, kot božično darilo. Bom pofotkala, ko uspem kupit lepilo, da napopamo na steno user posted image .

Zdejle mam pol urce pavze, k mulčki počivajo. Pol pa spet akcija do večera.
Za božič smo bli lepo sami, smo smrekco postavli in povečerjali, peli in se cartali, pa stara mama od moža je bla pr nas.
V soboto smo šli lučke gledat v Ljubljano, pa je bla kr gužva k je blo tko toplo.

Tara je že cela punca se že vse sama zrihta, gre lulat, se umije, se obleče, obuje, ko je pr volji user posted image , če pa ni je pa pravi user posted image , se je pa ne da čist nč prepričat, trmasta k vol, čist po meni user posted image . Mi vsak dan en hektolitel živcev spije user posted image . No pa sej bo kmal tahujša trma mimo, pa bo boljše. Zdej pa morem it. Se še kej javim user posted image .

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
28.12.2009 19:13:32   
neli1981
Vidim, da vse uživate v teh prazničnih dneh, in prav je tako.
Moj si je danes vzel frej in smo šli pokukat v Ikeo v Vilesse v Italiji. Smo nabavli par malenkosti, ampak drugič greva sama. Sej mali je bil še kar priden, samo se je kmalu naveličal, in pol še tiste obljubljene smetane ni dobil, ker nihče ne zastopi slovensko(ozr vsaj tista gospa na kasi) niti angleško. Tako sva midva spila samo kavico.In napisi v slovenščini so samo za vhod in izhod ( pa tako so se hvalil, da bo vse v treh jezikih). Je pa veliko bolj na izi kot v Celovec, nobenih ovinkov, direkt po avtocesti.
Jutri greva mal še do babice in se vrneva v sredo, potem bo že novo leto in spet nazaj v ustaljen ritem.
Lepo se imejeteuser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
28.12.2009 20:47:54   
pupi
No, da se še jaz malo javim po Božičku. Glede daril mi že vedno hodimo po darila in jih ne nosimo k nam, da je pač bolj pristno vse skupaj in bolj zanimivo se mi tudi zdi.
Tamaledve sta pridne, Nisa je žačela fuuuuuuuul spat, očitno not spravla prejšne dneve, mislim, da oz. upam, da se bo zdaj nekak ustalilo počasi vse. Naja je polna zaposlena s taščo in mojo mamo, kar non stop nekaj pečejo, kuhajo,... V glavnem ji ful dogaja. Danes sta šle s taščo z avtobusom v mesto gledat poslavlanje dedka mraza, pa sta prišle neke razočarane domov user posted image . Je pa pri naši Naji še vedno problem oblačenje user posted image , čist nič ne pomaga, pa bi se že počasi mogla sama tudi nekaj oblečt, al ne user posted image  Samo se vlači ko jo je treba oblečt, jao!! Upiranje do konca!!

Kristina kaka lepa slikica!!
Baja meni je včasih prav hudo za vas ko mate take čohe za tašče, majo tako srečo take tašče da nimajo mene za anho, res user posted image !!
Madejka to pa je expresno, za šiht... pa kaj je to nujno potrebno, če praviš, da je samo za tri mesece user posted image
Neli mi bomo za novo leto doma tak kot vsako leto... se doma najboljše počutima oba z mojim!!

Bi še ziher mogla kaj napisat, pa satlno pozabim in bom kar zaključla. Lepo praznujte NL, če se prej ne javim,

(odgovor članu neli1981)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
29.12.2009 8:30:28   
anja7
Joj punce moje kako ste? Evo, je še men končn uspel se mal tuki gor javt. Mamo tud kr naprej kako noriščnco. Moj skoz dela (trgovina user posted image ), Tilen je navihan, moj trebuh je pa že tak, da ga komi čez ovinke nosm. No mal se hecam, ampak mam res kr velik trebuh, pa včasih sem že kr fejst utrujena. Par dni pred Božičem, sem misnla, da bo treba it že rodit. Me je tko špikal, pa tiščal,...  No, ampak se je vse umiril. Jutr mam še zadnji pregled pri svoji G.,pol mam pa naslednji četrtek in petek v porodnišnici, pa se bomo verjet še za datum za CR zmenil. Ja kaj naj rečm druzga kot to, da smo že skor na cilju. Sej ne morm verjet.
Bom vas pa dons še mal za nazaj prebrala, da bom lohk kej pokomentirala.

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
31.12.2009 9:30:47   
Ajvy
SREČNO 2010

user posted image     user posted image     user posted image

user posted image

ZDRAVJA ZDRAVJA ZDRAVJA....
vsem nosečkam en lep in hiter porod.....
vsem otročkom veliko lepih in igrivih dni....
mamicam veliko volje in moči za naprej......

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
31.12.2009 10:06:46   
Češnca
Pozdravček!

Upam, da ste vsi zdravi! user posted image
Takole smo v zadnjih dneh:
user posted image

user posted image

Fajn praznujte, v novem letu pa seveda vse najlepše!!!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
1.1.2010 1:50:20   
madejka
Babike!
Srečno, veselo in uspešno! Pa predvsem ZDRAVo leto želim vam in vašim sončkom!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
1.1.2010 8:06:15   
baja*
srečno in zdravo 2010user posted image

pa radi se mejteuser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
1.1.2010 12:38:44   
Ajvy
SREČNO 2010 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
2.1.2010 13:54:01   
Češnca
Dober dan! user posted image

Mam mal časa med kuhanjem kosila... Ta velka fanta spita, Juš se igra poleg mene (je od Božička pri omici dobil punčko-dojenčka in jo zdej stiska k sebi user posted image , sta dva dojenčka na kupu! user posted image in eden očitno polni plenico... user posted image ).
Silvestrovanje je bilo luštno - pri prijatlih, v znamenju družabnih iger in joka naših lumpkov - so se lepo izmenjavali. user posted image Anžeja je bilo letos strah pokanja petard, Juš ima pa zgleda preskok v rasti in bi kar naprej zizal... To noč je pa Anžej spet normalno spal -čeprav so še vedno precej pokali (domače okolje sigurno pomaga), Juš je imel pa še eno žurko (pa mami in oči prislino zraven user posted image ).
No, grem menjat plenico - to je tud cel žur! user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
2.1.2010 19:29:54   
kapica
Ojla punce!
Nic nisem utegnila se javit zadnje dni. Pa ni bilo kaj posebej, kaj pa vem.
Mi smo spet na poti do izboljsanja, smo staknili virus in smo bruhali vsi stirje, otroka imata se vedno drisko.
Noben pravega apetita, tako da skoraj nic ne pojemo.
Drugace smo praznike sami preziveli doma, na silvestrovo smo pa zarad virusa oblezali. Tako da se dobro, da nismo kaj
planirali. Sta pa oba otroka na sreco prespala polnocno pokanje.

Vsem vam zelim vse lepo v novem letu, zdrave in pridne otrocke, velik potrpljenja in mirnih zivckov!!!user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
3.1.2010 2:17:04   
Kristina_1
Kapica user posted image za user posted image , pridna sta ni kej user posted image user posted image .

Evo sem poslikala mojo umetnijo:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
3.1.2010 9:29:15   
Ajvy
no...jutri gre Tisa prvič v vrtec....me stiska...za znoret...

Neposredna povezava do sporočila: 3466
3.1.2010 19:37:07   
kapica
Ajvy, a ves da ne morem verjet, da gre Tias ze v vrtec? Pa seveda, saj je ze eno leto naokoli! Kako hitro mine. Grooza.
kristina, a si te slikice narisala, ali si jih nalepila? So lepe, se mi dopade. Jaz sem tud podobne slikice dala v otrosko sobo, sem jih nalepila. Kakor hitro je bil Dino dovolj visok, da jih je dosegel, so tiste ze romale dol. Se mi ej zdelo skoda.

Dino ostane jutri doma, se ni cist v redu, danes je imel se drisko, pa ritka ga taak boli. Tako da bom doma z obema...bo doolg dan.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
3.1.2010 20:09:14   
Kristina_1
Držim pesti, da se ima Tisa kar se da lepo in se čimprej navadi na vrtec.

Kapica narisala sem na folijo, zrezala in pobarvala, pa nalepla s pate fixom, da laho odlimam in prlimam drugam, pa ni nič na steni poznat.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
4.1.2010 14:20:57   
neli1981
Najprej srečno in uspešno leto 2010![sm=smiley20.gif]

Ajvy, Tisi čim lepše "vrtičkarske"dneve.

Kristina, fajn si to nardila. A to si barvala z barvami za steklo al kako?
Danes sem imela dop generalko po stanvanu. Mi je kar pasal mal se prešvicat. Danes se še ne bom učila, jutri pa začnem naprej.
Routerja niso mogli popravit, gre za tehnično napako, tako da v petek dobimo novo serijo. Sicer mi je pa B. zvrtal luknje v strop tako da sva potegnila kabel iz kleti do 2.nadstropja.
Razmišljam, kdaj bom šla spet v Ikeo, tolk stvari še rabim.user posted image

Bolančki, pozdravte seuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3469
4.1.2010 15:41:48   
SANEK1
Dan, dan...

Srečno, uspešno, veselo...in seveda polno, polno  zdravja za vas in vaše najdražje leto 2010user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli1981)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
4.1.2010 15:45:25   
SANEK1
Kapica, fajn da ste bolje, pa vseeno ne bo škodlo par user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vav Ajvy, Tisa pa že kar v vrtec...šele po otrocih vidimo, kak gre čas prehitrouser posted image
Upam, da bo uvajanje za obe čim manj stresno in čim manjuser posted image

češnca, kaka lubana fantkauser posted image ...se sploh ne vidi, da sta bratcauser posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
4.1.2010 15:50:06   
SANEK1
Kristina, ful lepe sobiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz morem tudi še pogruntat, kaka bo nova sobica za mala2, za vse druge prostore mam že v glavi, sobica pa mi še ni glih jasnauser posted image

Madejka, kak si se odločlauser posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz glih zato še ne iščem službe, ker nimam malega do septembra kam datuser posted image

Punce jaz sem po 3 letih silvestrovanja doma, šla vun in še danes nisem k sebi prišlauser posted image user posted image user posted image , še po tem se vidi kak sem že stara, saj veste kaj pravijo:
Zbog blesave glave, cjelo tjelo trpiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
4.1.2010 21:22:11   
madejka
Ćer babike! Se hitro javim, preden padem v pojslouser posted image
Preživela prvi dan "službe"... niti ni bilo tako hudo. Hitro sem se vlaufala, požlempala kaki liter kave, ampak je šlouser posted image Sem šele doma ugotovila kako zelo sem pogrešala moja pubeca. V službi enostavno ni blo časauser posted image

Pupi sem se odločla, da bom kljub vsemu kompliciranju, ki ga imamo, šla delat... si bom zaslužla za lepo kuhnico oz. vsaj za aparateuser posted image

Sanek mah saj če dragi ne bi delal popoldne in tako babice počuvajo maledva za max. 3 urce, se ne bi odločila. Ju ne bi imela kam dat, niti ju še ne bi hotela.

Mi smo bili kar doma za silvestrovo. Tamaledva sta šla ob normalni uri spat. Midva z dragim pa sva spila skor cel šampanjc... torej sva se imela prav lepo tud samauser posted image user posted image user posted image V Miklavžu je pa tak tako blo s pokanjem ko da bi vojna bla... čisto adijo souser posted image

Grem... priden bodite punce!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
5.1.2010 13:57:23   
Češnca
Dan! user posted image

A ni lepo, vse zasneženo, pa še snežinke pridno naletavajo... user posted image user posted image user posted image

madejka user posted image user posted image user posted image Dobra si! Ampak ste se fajn zorganizirali!!! user posted image

sanek lepo, da si se oglasila! user posted image Fajn za silvestrovanje!!! Hmmm... Le kdaj bom spet jst kej takega doživela? Mogoče pa drugo leto! user posted image

Kristina ful luštno si to zrihtala! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy kako ste??? A veš, da bo (oz. je že) grozno pusto, ko se boš (še) redkeje javljala. user posted image

kapica ste že boljše? user posted image user posted image user posted image

Šibam, Juš se je naveličal tolčt po ograjci svoje postlce. user posted image Zaspan, da ne ve zase, pa nič ne pomaga... Nosim ga pač ne. Itak greva ven na snegec in ga bo 1-2-3 zmankal. user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
5.1.2010 20:12:35   
kapica
Uh, mi smo boljse oz. otroka sta v redu. Dino je imel mal probleme z kakanjem. P a ne vem a smo ze v fazi, ko ritko skupaj stiska in noce kakat al je bilo to samo povezano z virusom? No, saj vseeno, danes je napolnil plenicko in vsi smo srecni.
Madejka, mislim da si se cisto prav odlocila. Ce imate babice, ki pomagajo, zakaj pa ne. A ne da se tud psihicno mal spocijes, ker imas v sluzbi drugacen stres kot doma? No, vsaj meni to malo sluzbe dobro dene, tud ce se mi ne da vedno it.
Sanek, to je moglo bit silvestrovanje, taksnega se nisem dozivela, da ne bi tolk casa k sebi prislauser posted image . bravo...
Kristina, si pa kreativna, ni kaj. Jaz niti priblizno ne znam kaj narisat...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?