|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
16.12.2009 9:28:39   
SANEK1
baja, Češnica, kaki lepi smrekici, pa še lepši aranžeriuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pupi,iiiiiiiiiiiiiiiii lepi pupikiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
16.12.2009 9:32:11   
baja*
sanek super za Živouser posted image user posted image user posted image  verjamem ja, da je vse skup tud tebe fejst zdelalouser posted image user posted image  samo, da gre na boljeuser posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
16.12.2009 9:34:15   
baja*
zvesta user posted image  kak si pa kaj ti? se dobro počutiš?

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
16.12.2009 15:13:37   
Freycha
Dober dan user posted image  sej ne vem, če se me še spomnite user posted image

V glavnem, danes sem po pomoje več kot mesecu dni odprla ringarajo (o ja, fajn, če ne bi imela v službi fuuulll za delat) in vidim, da julijske čveke še kar živite.... lepo user posted image user posted image

Čestitke vsem za nazaj in naprej... klinc, pojma nimam, o čem teče beseda, pa ne škoduje....

pa vsem pikapoke za naprej in nazaj....

mi smo ok, Dito dajemo veliko ven iz vrtca, pa je po 4 ali 5 dni pri mojih starših ker jo samo na tak način vzdržujemo pri zdravju. Kar pa pomeni, da letos razen 1x, ko je imela malo vročine par dni, še ni bila bolna user posted image  Ta teden bo cel teden v vrtcu, potem gremo pa za en teden na Krvavec.

Sicer pa nič novega...... razen tega, da pridno izpite na faksu delam, v službi delam kot zamorc, popoldneve pa preživljamo družinsko, če smo le skupaj in če se da.......

lp vsem user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
17.12.2009 8:27:38   
baja*
oooo lej jo freychouser posted image  vidim, da ste v gužvi... lepo, da je Dita zdrava pa da tebi faks laufauser posted image  uživajte na zasluženem dopustuuser posted image  pa lahko se večkrat javiš, veš?user posted image

spali kolko tolkouser posted image  spet je bla celo noč pri meni, tak da... samo dans se mi je pasalo stiskat z njouser posted image  nič ni pi.zdila, samo joško si je parkrat poiskala, pa je blouser posted image  pa 1x je začela ful nekaj sopihat pa pogledam kaj se dogaja in vidim, da sem jo prek glave pokrilauser posted image

včeraj sva bila z renejem na dedku mrazu tu pri nas, na grajskem trgu. fuuul gužva, celo predstavo sem ga držala na rokah, da je sploh kaj videl (kot da že nimam doma kaj za vlačit po rokahuser posted image ), na koncu so deda mraz in palčki delili bonbone in sem se mogla gužvat tam za 1 k***ev bonbonuser posted image  ampak dobro no, to je bil renejev prvi bonbon ever, tak da se je splačalouser posted image  pol sva šla še na dve rundi na vrtiljak in črta domov na čaj.

danes pa grem z emo k ortopedu zaradi nogice (je mela zaležano), držite pesti, da je ok.

lepo se mejte pa daj se no malo javiteeeeeeeuser posted image  porka flekuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
17.12.2009 9:48:12   
Ajvy
Hvala porka flk....user posted image user posted image

Jutro....
Bla pr šefu na sestanku...delat začnem  v nedeljo zjutraj..31.01.2009....tko da bo še zelo zanimivo....po treh letih it delat.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
17.12.2009 10:04:32   
bačko
No naša Žana ima zopet vneto uho.Tako smo zopet na antibiotiku.
Lora je zaenkrat zdrava.
Sanek boga Živa!upam da se čim prej pozdravi in da ne bo kaj hujšega.user posted image user posted image user posted image user posted image
Baja lepa smrekica!user posted image user posted image user posted image
Ajvy čestitke za plazenje pri Tisi!user posted image user posted image user posted image
Pupi kako lepa slikica.Kako se imata radi!user posted image user posted image user posted image user posted image
Neli mi bomo za Novo leto doma.
Freycha pa kje si ti?Lepo da je Dita zdrava!user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
17.12.2009 18:37:56   
neli1981
Uf Ajvy tole je pa zanimivo ja, po treh letih it v službo.
Bačko tale vnetja ušes mi niso nič kaj všeč. Mi smo imeli spomladi dvakrat zapored, s tem, da ima zdaj potrjeno alergijo na Hiconcil. Je dobil take izpuščaje po celem telesu. Saj po novem letu greva za 3 dni na pediatrično na te provokacijske teste, da ugotovijo, na kakšno količino ab-ja je alergičen.
Drugače pa sem spedenala izpituser posted image . Zdej pa učit za novga, pa literaturo za diplomo berem,da nadaljujem kar sem začela.

Nič pridne bodte, pa se pišemo:)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
18.12.2009 8:34:24   
Ajvy
Draga MAti........

zaradi tebe sem tu...
zaradi tebe sem jaz....
zaradi tebe imam obraz.....
želim si da te ne boli
želim si je tam kjer si lepo in toplo....
želim si ,da si mirna in zadovoljna....
upam,da nas gledaš....
upam,da nas vidiš....
upam,da si ponosna name.....

ker jst sem nate....

VSE NAJBOLJŠE MATI...... kjerkoli že si..........

jst

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
18.12.2009 9:24:46   
bačko
Ajvy kako lepo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A veš da si me spomnila na mojega očeta?15.12 je že 12 let odkar smo pa pokopali.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
18.12.2009 10:28:36   
SANEK1
Ajvy in Bačkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy, ssem dobila kar kurjo kožo in cmok v grlu v očkah pauser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
19.12.2009 7:35:44   
Ajvy
snegec je .....
pobelil je hribček..to pomeni sankanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
19.12.2009 7:37:57   
Ajvy
Včeraj smo šli do mami na grobek ...ob pol sedmih zvečer je bilo minus osem stopinj....matr.....še solze zmrznejo.....
Zdejle najbrž Ice Queen prav uživlje

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 19.12.2009 7:38:14 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
19.12.2009 20:52:07   
kapica
Ajvy, backo, objemcki za vajuuser posted image .
Ajvy, pa spet v sluzbo... A ne, kako hitro mine.. A Tisa ze ima vrtec, al kako?
Freycha, lepo da si se javila.

Pri nas je danes -15 stopinj. Sva sla dopoldan z obema ven, pa nisem niti vedla, da je toliko minusa. Je bil snegec zunaj in sva rekla, da moreva it z sankami. Pa nismo bili dolgo, je bilo res premrzlo...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
20.12.2009 21:43:40   
Češnca
Ajvy, bačko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy aaaaaaaaaaaaa služba... To je pa kar sprememba po tolikem času... Ampak, sej je prav tako, a ne?! Edino pri srcu stisne! user posted image

Punce, zlate ste, ful vas mam rada in vam vsem želim /skupaj z mojimi 3 fanti, seveda/, da bi se imeli med prazniki lepo, v letu 2010 pa ogromno sreče in veselja v trenutkih z vašimi škrati!!! user posted image
user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
21.12.2009 7:53:01   
zvesta
jutro...

vikend je bil naporen... včeraj smo prebelili, pa zmontirali Izaku pohištvo in je danes prvič spal v veliki novi postelji... poprek user posted image

zdaj sem ga pa zapakirala v enga buhtlčka in sta ga dedi in babica peljala v vrtec...

jaz bi šla pa še malo odejo od spodaj preverit najraje user posted image

češnca, hvala za takšno prelepo voščilo...

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
21.12.2009 7:58:55   
zvesta
Prosim, tiste, ki ste na FB, postanite oboževalec skupine in potrdite pri naslednjih dveh slikah LIKE ali VŠEČ MI JE. Prosim! Rabimo še nekaj glasov :)

http://www.facebook.com/photo.php?pid=2796075&o=all&op=1&view=all&subj=182136124833&aid=-1&id=756644770&oid=182136124833

http://www.facebook.com/photo.php?pid=2796075&o=all&op=1&view=all&subj=182136124833&aid=-1&id=756644770&oid=182136124833#/photo.php?pid=2796073&o=all&op=1&view=all&subj=182136124833&aid=-1&id=756644770&oid=182136124833&fbid=190047349770

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
21.12.2009 8:12:22   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

jaz bi šla pa še malo odejo od spodaj preverit najraje user posted image

kaj še čakašuser posted image saj veš kak pravijo, priložnost zamujena, ne vrne se nobenauser posted image

ja, rene tud dostikrat poprek spi v veliki postli... eh, spi v vseh položajih sam tak ne, kot bi moraluser posted image

ajvy user posted image  pa ena rožca za tvojo mamiuser posted image
služba... me kr srat pritisne, ko se sam spomnimuser posted image  čeprav je nimam več. uživaj še zadnji mesec porodniške...
bačko user posted image  
neli user posted image  za izpit
kapica pri nas je tudi ful minus stiskal, brrrruser posted image  samo je pa lepo, ko iz toplega ven gledaš belo pokrajino... ampak baje bo še sam danes, pol pa neke otoplitve in dež, pa glih za božičuser posted image
češnca hvala za voščilo, lepo jeuser posted image

včeraj mi je le ratalo skuhat ono marmelado pa je super ratalauser posted image  sem bla skeptična - jabolčna marmeladauser posted image  ampak je res dobra, najboljša bo na palačinkahuser posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
21.12.2009 8:14:45   
zvesta
baja, a daš prosim recept za to marmelado? bi tudi jaz poskusila...

odeji sme se pa odpovedala... moram še popucat po sobi, pa torto spečt, ker možek danes praznuje...pa neke kukije bom pekla, če bom šla jutri v Lj, da bodo za darilca...popoldne greva pa možeku darilo kupit... hlače...

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
21.12.2009 8:28:09   
baja*
evo zvesta:

http://www.kulinarika.net/recept/ozimnica/Bozicna_marmelada-10404.html

http://www.zurnal.org/cms/zstil/recepti/82194

jaz še vedno glasujem, da greš spatuser posted image  tisto pucanje po sobi lahko ven spustišuser posted image

pa vse naj naj tvojemu možekuuser posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
21.12.2009 8:30:30   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

evo zvesta:

http://www.kulinarika.net/recept/ozimnica/Bozicna_marmelada-10404.html

http://www.zurnal.org/cms/zstil/recepti/82194

jaz še vedno glasujem, da greš spatuser posted image  tisto pucanje po sobi lahko ven spustišuser posted image

pa vse naj naj tvojemu možekuuser posted image

oooo, super, mogoče pa to naredim namesto tistih kukijev :)

kolko pa pride tega iz kile jabolk?

< Sporočilo je popravil zvesta -- 21.12.2009 8:31:22 >

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
21.12.2009 9:38:03   
neli1981
Enuser posted image za vse, ki ste že izgubile mamo.
Češnca, lepo voščilo in tudi kartica je ful lepa. Mi lahko poveš, kako napišeš kaj na sliko?Jaz sem tud misla mal kakšno čestitko kar po emailu poslat, pa bi tud dala slikco in gor napisala.
Sam kakšen mraz je no, včeraj pri babici je blo zjutrej -16,5. Zjutrej tu v Dobu pa "samo" -9, ko sem Leona peljala v varstvo.
Sem bila v petek prijetno presenečena. V varstvu je teta organizirala božička (se je sin napravu) in so dobili ful lepa darila. Najlepše je bilo to, da so dobili album s slikami iz varstva. Ko sem gledala slikce mi res ni žal, da plačamo malo več, kot bi plačala v vrtcu.
Sicer pa moram še k tašči po božička za Leona...je zadnjič kar sama rekla, kaj naj kupi. Pa sem rekla, da sva imela namen kupit posteljnino Mojstra Mihe al pa Tomažka. No pa sva prišparala. Sej drugač je do malega čist kul, samo napačen naziv nosi- tašča.
Mi še vedno čakamo router, iz servisa nam sporočajo naj kontaktiramo Big Bang, tam pa naj kličemo na servis.Halo? Sam tle v pisarni bom res zmrznla, pa še stranke skoz hodjo s temi darili, jaz pa na forumu. Vsak misl, da sem računovodkinja.user posted image Nič grem se gor mal pogret...brrbrr

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
21.12.2009 9:46:09   
baja*

jaz sem dobla ven 4 kozarce, samo ne vem kolko ml souser posted image  niso najmanjši, največji pa tud ne, nekaj srednjega. bi dala male, sam jih nimam... bi imela takoj več dariluser posted image  meni je ful lušno tako darilo... na koncu še dekoriraš, kot je na sliki, pa jeuser posted image
aja, dala sem pa malo več kot kilo japk, pa zmiksala sem jih

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
21.12.2009 9:49:28   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: baja*

jaz sem dobla ven 4 kozarce, samo ne vem kolko ml souser posted image  niso najmanjši, največji pa tud ne, nekaj srednjega. bi dala male, sam jih nimam... bi imela takoj več dariluser posted image  meni je ful lušno tako darilo... na koncu še dekoriraš, kot je na sliki, pa jeuser posted image
aja, dala sem pa malo več kot kilo japk, pa zmiksala sem jih

ok, hvala... pol je bolje, da naredim iz dveh kil japk :)

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
21.12.2009 9:53:03   
bačko
Dan!
Češnca full lepa fotka!user posted image user posted image user posted image user posted image In hvala za voščilo.
Mi pa imamo malo težavo pri Lori.Štrajka pri mleku.Kar noče ga piti.Upam da je to samo neko obdobje.Sem prav žalostna.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?