kapica
|
Zvesta, ja, cez dan se ima plenicko gor ja, samo zaradi tega, da ne bi slo v hlace. Ajvy, ideja kot taksna je dobra, a pa oni to res razumejo, ce bos to in to, bos dobil to in to? Po drugi strani pa ne bi rada brezveze forsirala, bi rada da sam pove, kdaj bo pripravljen, tako kot je rumba rekla. Men se zdi pac skoda, zakaj bi imel se plenicke, ce pa zna lepo lulat. Ojej, vas pa res kr naprej nekaj dobi. Zdaj so norice... Ubozcki no, cimprej se pocartajte. Backo, oprosti, sem poggledala ceno stanovanja . Drugace je lepa razporeditev, ampajk, a so stanovanja pri nas res ze TAKO draga? Pupi, stiskam pesti, da bo cimprej no, ze kr danes, ce zelis . Rumba, joj, kr stisne me, ko preberem kako sama vse tri otroke sem in tja tovoris. Pes. Ker pri je je isto, tud ima moz vecinoma avto, res ne vem, kako bom sfolgala s tremi. Se mi zdi da sploh nisem za tako no. Tukaj lije in lije, sem spravila Dina v vrtec ij bila cela mokra, ker deznik je bil bolj napoti kot v uporabo, glede na to kaksen veter je. Pa telovadila sem ze, vceraj sem si kupila nekaj novih oblacilc, da se malo boljse pocutim.