|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
3.11.2009 7:25:23   
bačko
Zvesta pri nas na Igu pa pada sneg!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
3.11.2009 8:08:31   
Ajvy
jutro...

Zvesta....tvoj Izak je pa kmali naspan.....
Pri nas tudi dežuje..no, lije

Bačko.
.a vi pa kar sneg....vav

Kapica.
..včeraj zvečer ti nisem mogla nič napisat, ker je rr šteku....
Torej....ti bom pa danes zvečer....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
3.11.2009 8:32:07   
bačko
Ja Ajvy kar sneg!Prav grozno!Ne maram snega.
Ej punce kakšen se vam zdi tale stanovanje:
http://www.nepremicnine.net/nepremicnine.html?SID=&lev1=1&lang=&lev2=1&detail=5313006&pic=866424.jpg&nonav=1&no_tb=1
Sam ne gledat cene!Tloris me zanima če vam je všeč.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
3.11.2009 11:00:51   
Češnca
Heeej!

Jst bi mela pa rajši sneg kot dež - se je bolj luštno sprehajat... user posted image

bačko luštno stanovanje...nisem gledala cene! user posted image

zvesta uf, res je bil kmalu naspan... Po kolikem času je pa nazaj zaspal?

kapica... knjiga ja... ampak zaspala bom vseeno težko! user posted image Prijateljice majo pa vse bejbije ali pa male otročke in so po porodniški nazaj v službi - mislim, da bojo zvečer raje doma. Bi mi pa pasala taka družba, res...

Ajvy kolk fajn, 3 ure sta spali! user posted image Moja fanta ne spravta tolk skupi čez dan. Anžej nikoli ni, Juš pa samo zadnjič, ko sva šla v zd (je vedu, lump!!! user posted image ).

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
3.11.2009 11:01:23   
Češnca
Razbila sm svojo najljubšo šalco... user posted image
Bo treba mal namignit dobrim trem decembrskim možem!!! user posted image

< Sporočilo je popravil Češnca -- 3.11.2009 11:03:23 >

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
3.11.2009 11:03:32   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

zvesta uf, res je bil kmalu naspan... Po kolikem času je pa nazaj zaspal?

Ne vem! 2x sem ga dalal lulat, pol pa je on v posteljici imel parti, pa sem verjetno jaz prej zaspala kot on. Mah, težava je v tem, da tudi ponoči noče lulat več v pleničko in ga je treba dajat na kahlico. In ga to čisto prebudi. Zjutraj je bil pa seveda siten.

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
3.11.2009 11:10:57   
bačko
Zvesta pri nas dam Žana tudi ponoči lulat.Samo ne vsako noč.Začne jokati in to pomeni da jo lulat.Ampak jo more oči dati, ker mami ni uredu.Potem pa zaspi nazaj.
Češnca a kaj pa si počela da si lonšek razbila?Meni je stanovanje zelo všeč in mojemu tudi.Samo problem je ker se ne da kaj preveč cene znižati.Bo bolj težka.Upam da nama rata.Bomo videli.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
3.11.2009 11:36:06   
madejka
hejho!

Pri nas je tud sneg padal oz. še nekaj malo pada, ampak je čisto moker, tak da ga sproti pobira.... naj bo sneg al pa dež, ne pa nekaj vmesuser posted image Mi je pa prav všeč, ko je tak mrzlo, mi pa notri na toplemuser posted image

Zvesta o jezus no... to pa mate veselico, skor tak kot midva s Tobijemuser posted image

Češnca jaz sem tud razbila en kozarec danesuser posted image Že sto let nisem ničesar razbila...
Lušnega medvedka imaš na avatarju!user posted image
Joj verjamem, da ti ne bo fajn, ko boš samauser posted image A za zvečer te skrbi? Meni je to še najmanj, ko deca zaspi sem prav vesela, da imam malo časa za sebe. Bolj mi je problem, ko moram oba spat spravit naenkrat, pa mi tamali tako dela, ko noče zaspatuser posted image
Mah maš ti luxuz ko ti Juš tak spi... user posted image Mi smo še kar 4x na noč veseljakiuser posted image In po flaši (210ml) mi spi 2,5 ureuser posted image Kdo bi to zastopiluser posted image

Bačko lušno stanovanje! Mi je všeč postavitev, edino dnevno sobo bi pogrešala... Mogoče, če bi se dala ona stena od ta velike sobe premaknit, da bi bila ena manjša soba, ostalo pa dnevna? Kako to, da gledaš tole stanovanje? Se niste pred kratkim selili?
Glede hranjenja je pa pri nas tud tako, da je jabolko najprej ven špukal, pa sem malo prekinla in mu dala ene dva dni banano... tolko, da se je naučil na žlico jest. Zdaj pa tud jabolko poje kar ok. Zdaj ga na špinačo navajam pa mi je prvi dan tud ven špukal, včeraj je pa že jedel.

Ajvy kak fajn, da si se uspela malo naspatuser posted image

Kapica mi imamo glih obratno... kakat ponavadi kar gre na kahlico al wc in takrat tudi lula, ampak samo za lulat pa še ni povedal nikoli...  Tak da ti ne znam svetovatuser posted image

Pupi ti imaš pa obvezno javljanje vsak dan od zdaj naprej!user posted image user posted image

Freycha user posted image da se tud ti še pojaviš tu goruser posted image Super, da je Dita tak zdrava!

Rumba mi pa ne vem, če bomo jutri zmogli... Maja imam na antibiotikuuser posted image Mogoče, če bo ati doma, pa pridema midva s Tobijem... pokliči vsekakor!

No tako... smo imeli prelepe počitnice, da bi trajalouser posted image Je v soboto Maja vrglo, naenkrat 39.6 vročineuser posted image Pa še na obisku smo bli. Mah, samo da Tobija nič ne faše, pa bo okuser posted image Drugač smo pa po starem... atija ni, Tobija spi, Maj dela raztur, jaz pa za compomuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
3.11.2009 12:23:48   
bačko
Madejka prodajava to stanovanje kamor smo se dobro preselili.Vmes sva se že premislila da ga ne bova več prodajala potem pa sva videla to stanovanje in name je obema zelo všeč.Saj dnevna bo tam kjer je soba največja.Tam kjer je soba najmanjša bo spalnica tista ki pa je srednje velikosti pa bo otroška.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
3.11.2009 13:38:58   
rumba
madejka, a na Ab ste? user posted image user posted image user posted image da se čimprej porihtate. Ma saj sploh ne vem, kako bi jutri tole izvedli s tem dežjem... Ne poznam MB-ja, nimam pojma, kje bi se sploh lahko dobili, nisem pa ravno najbolj navdušena nad kakim shopping centrom... No, kakorkoli, imaš kak predlog, kje bi se dobili, če nam rata? Vsekakor pa te pokličem.user posted image zvesta, kako ste pa vi?
kapica, nimam ideje glede kakanja... Pri nas Anej do treh let ni želel ne na kahlico, ne na wc, pol se je pa kar čez noč odločil, da ne bo imel več plenice. Pač je očitno rabil svoj čas.... vse pride s časom.user posted image
Češnca, dobrodošla v klubu "samih".user posted image Je tečno, ja. Pri nas je včasih prav kriza, ker mož odhaja preden vsanemo in prihaja, ko že vsi spimo. Včasih še opazim ne, da je bil doma.user posted image user posted image Zdaj ko je dež, je še bolj tečno, ker moram z vsemi tremi (peš, ker avto ima mož) do verouka, pa glasbene... pa potem spet nazaj ga pobrati... Komaj čakam, da bodo lahko sami okoli skakali. Pol verjetno ne bom več tako mislila.user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
3.11.2009 13:49:15   
Ajvy
Bačko..a res...jst imam pa rada sneg...sploh tisit prvi dan, ko je vse pravljično.....
Stanovanjček je pa super.....držim pesti ,da ga dobite za ugodno ceno...

Češnca
...sej Tisa tut ne spi tri ure vsak dan....ponavadi dve , dve pa pol....
Škoda za šalico...res je težko ,kadar ti je nekaj najlubše
Lep avatar imaš!

Zvesta...kako user posted image ?Si ok....
Izak...he he ...faca mala......verjamem pa da je tečkast zjutraj.....lump

MAdejka...jst  sem vsakič ko so tako mrzle in mokre razmere zunaj, tolk vesela da nam je lepo toplo.
O joj...a Tobija ga pa takle sračka ponoči...lump lump lumpi
Upam, da se MAj čimprej pozdraviuser posted image user posted image user posted image , kaj pa mu je??

Rumba...še prehitro bodo zrastli....pravi reklamauser posted image

KApica....Tarja se je zelo bala kahlice in kakanja...ker jo je enkrat ko je bila bolna in je jemala AB tako zaprlo ,da smo vsi jokali, ko je šla kakat...in od takrat naprej so bile kalvarije s kakanjem...no, pol sem se pa spomnila na tiste male Smarties bonbonče in preverila če jih ima rada....in ker jih je imela...sem uvedla sistem nagrajevanja....za lužico en bonbonček, za basiko dva-....binbončki so jo premamli..in tako smo se uspešno odvadli od plenic...sicer eni pravijo ,da ni dobro če se nagrajuje nekaj kar se mora narest...samo jst nisem več vedla kaj narest, ko je skoz jokala in rit skup stiskala ,da ne bo kakala.....
Upam,da sem ti kaj v pomoč...če pa te podrobneje zanima, pa povej...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
3.11.2009 13:57:47   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Zvesta...kako user posted image ?Si ok....
Izak...he he ...faca mala......verjamem pa da je tečkast zjutraj.....lump

Ajvy, dobro sem... dopoldne veliko počivam, ko sem sama.... tako mi nič ne manjka... včasih celo pozabim, da sme noseča :)

edino kar me zadnej dni tare je zgaga... dete pridno brca, je veliko bolj aktivno kot je bil Izak... včeraj je prvič obrcal atija, tako da še malo, pa bo tudi Izak imel kaj od dojenčka user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
3.11.2009 14:00:59   
bačko
Zvesta kako lepo je slišati ko poveš kaj dogaja z dojenčkom v trebuščku.
Rumba meni tudi mori ta dež!Hvala bogu da smo končno še zame kupili avto in da gre po Žano v vrtec z avtom.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
3.11.2009 15:13:53   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Punce, a ima katera kaksno idejo, kako lahko Dina tud kakat navadim na stranisce/kahlco. Z lulanjem ni tezav, samo kakat pa noce in noce. Vedno zadrzi, potem pa spet dolgo traja, da potreba pride. Mislim, da bi zadrzal tud 2 dni, ce bi ga pustila brez plenice...

Pri nas je uspelo s predlogom od Baje. Na A4 papir sem narisala oblačke v njih pa smo oz. je Naja lepla nalepke (smo meli neke doma), ko je bil list poln je dobla Hello Kitty urico user posted image !!

Ajvy se še nič ne dogaja....user posted image  jaz bi tak da bi že blo...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
3.11.2009 15:18:28   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Punce, a ima katera kaksno idejo, kako lahko Dina tud kakat navadim na stranisce/kahlco. Z lulanjem ni tezav, samo kakat pa noce in noce. Vedno zadrzi, potem pa spet dolgo traja, da potreba pride. Mislim, da bi zadrzal tud 2 dni, ce bi ga pustila brez plenice...

Kapica, ne vem, ali ima Dino drugače čez dan še pleničko? Izak ni kakal v kahlico nikoli. Lulal ja, kakal pa ne, dokler je imel čez dan pleničke. Me je bilo prav strah, kako se bomo lotili tega.
Ko pa smo poleti dali pleničke dol (tri dni je bil v isti plenički suh čisto slučajno), pa je brez problema začel tudi kakat na kahlo. Celo bolj redosleden je pri kakanju, to zagotovo pove, za lulat se pa včasih še vedno spozabi in zaigra.

Žal nekega recepta nimam.

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
3.11.2009 15:34:54   
madejka
Mi tud štempeljčke delamo za kakanje in lulanjeuser posted image Nam je že zmanjkalo idej, kaj kupit... lulat pa se še kar ne spraviuser posted image

Zvesta mene je v tej drugi user posted image tud ful zgaga matrala... sem spila na litre Donata in pojedla en kup Rupurutovuser posted image Brez tega dvojega nisem šla nikamoruser posted image

Ajvy Maj ima pordelo grlo in debele bezgavke pa v pljučkih mu je nekaj škripalo... je rekla P, da dvomi, da se bo samo pozdravlo in napisala AB... nisem bla preveč vesela, ker ni bilo ziher, da jih mora jemat, ampak je bil revček tak bogi, da nisem upala čakat, kaj bo iz tega.user posted image Mah danes je že taki lump, da vidim, da je že okuser posted image

Rumba hmm... hja jaz tud nimam neke ideje, kam it... razen da vas povabim k nam domov!user posted image Maj je bil že včeraj brez vročine, tak da mislim, da bo jutri že ok... če vas ni strah, da bi kaj fasaleuser posted image Lahko se pa pri Marogici dobimo... majo lep plac tud za dečico!

Bačko aja vidiš, jaz že avtomatsko gledam, da so kuhinja, jedilnica in dnevna soba v enemuser posted image Drugač je pa tak super!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
3.11.2009 17:05:51   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Pupi ti imaš pa obvezno javljanje vsak dan od zdaj naprej!user posted image user posted image

Kaj vsak dan prazen post zadostujeuser posted image ?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
3.11.2009 17:10:53   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

nope... ker pol ne vemo al rojevaš al ležiš na kavču al obojeuser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
3.11.2009 21:11:42   
Ajvy
Tarja ima norice......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
3.11.2009 21:12:48   
Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: pupi

nope... ker pol ne vemo al rojevaš al ležiš na kavču al obojeuser posted image user posted image user posted image

Pupi...nekako takole
ležim in nič se ne dogaja
ležim in sem tečkana
ležim in se čudno počutim
ležim in nekaj dogaja
težko ležim ker orenk dogaja
tečem v porodnišnicouser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
3.11.2009 21:14:05   
madejka
Ajvy dobri predlogi!user posted image user posted image
Norice??? To je dobra stvar al kako?user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
3.11.2009 22:54:29   
Ajvy

Ajvy dobri predlogi!user posted image user posted image
Norice??? To je dobra stvar al kako?user posted image

ja...zaenkrat je...ker smo šli po njih v šoping...maljši si bolje je....tko da...pa itak jih ima cel vrtec...tko da smo IN...he he
Samo upam ,da bo čimbolj blaga oblika...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
4.11.2009 7:54:18   
bačko
Ajvy naj se Tarja čim prej pocajta.Ali lahko pridemo k vam po norice?user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
4.11.2009 8:05:43   
zvesta
mi bi tudi norice.... so jih imeli vsi že lani v njegovi skupini, samo Izak ne...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
4.11.2009 9:55:05   
madejka
Vidiš ko nič ne vem, ko Maj ni v vrtcuuser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?