madejka
|
hejho! Pri nas je tud sneg padal oz. še nekaj malo pada, ampak je čisto moker, tak da ga sproti pobira.... naj bo sneg al pa dež, ne pa nekaj vmes Mi je pa prav všeč, ko je tak mrzlo, mi pa notri na toplem Zvesta o jezus no... to pa mate veselico, skor tak kot midva s Tobijem Češnca jaz sem tud razbila en kozarec danes Že sto let nisem ničesar razbila... Lušnega medvedka imaš na avatarju! Joj verjamem, da ti ne bo fajn, ko boš sama A za zvečer te skrbi? Meni je to še najmanj, ko deca zaspi sem prav vesela, da imam malo časa za sebe. Bolj mi je problem, ko moram oba spat spravit naenkrat, pa mi tamali tako dela, ko noče zaspat Mah maš ti luxuz ko ti Juš tak spi... Mi smo še kar 4x na noč veseljaki In po flaši (210ml) mi spi 2,5 ure Kdo bi to zastopil Bačko lušno stanovanje! Mi je všeč postavitev, edino dnevno sobo bi pogrešala... Mogoče, če bi se dala ona stena od ta velike sobe premaknit, da bi bila ena manjša soba, ostalo pa dnevna? Kako to, da gledaš tole stanovanje? Se niste pred kratkim selili? Glede hranjenja je pa pri nas tud tako, da je jabolko najprej ven špukal, pa sem malo prekinla in mu dala ene dva dni banano... tolko, da se je naučil na žlico jest. Zdaj pa tud jabolko poje kar ok. Zdaj ga na špinačo navajam pa mi je prvi dan tud ven špukal, včeraj je pa že jedel. Ajvy kak fajn, da si se uspela malo naspat Kapica mi imamo glih obratno... kakat ponavadi kar gre na kahlico al wc in takrat tudi lula, ampak samo za lulat pa še ni povedal nikoli... Tak da ti ne znam svetovat Pupi ti imaš pa obvezno javljanje vsak dan od zdaj naprej! Freycha da se tud ti še pojaviš tu gor Super, da je Dita tak zdrava! Rumba mi pa ne vem, če bomo jutri zmogli... Maja imam na antibiotiku Mogoče, če bo ati doma, pa pridema midva s Tobijem... pokliči vsekakor! No tako... smo imeli prelepe počitnice, da bi trajalo Je v soboto Maja vrglo, naenkrat 39.6 vročine Pa še na obisku smo bli. Mah, samo da Tobija nič ne faše, pa bo ok Drugač smo pa po starem... atija ni, Tobija spi, Maj dela raztur, jaz pa za compom