madejka
|
Taaaaak sem zmatrana... vam priznam, drugim ne Maledva sta zadnje par dni ful zahtevna... ponoči ne spita (oba!), čez dan je en bolj vdren kot drugi Samo jokanje in jamranje še poslušam... taveliki je na srečo danes lepo zaspal (kak dolgo ), tamali je pa še vedno tu pri meni na kavču, ker se dere kot da ga iz kože dajam, če ga dam v posteljico Ko bo padel bo padel Bačko za Žano! Uuu velika punca je! Rumba kak si babika moja? Se je ona zadeva uredila? Češnca pri nas je bil pa dans dop. sonček! Ampak je pihalo ko šus tak da z malim že par dni nisva bila zunaj Glede teh ZAKAJev Adijo ej Cel ljubi dan: zakaj to, zakaj ono, kje je to, kam gremo, kdo je to... pa če bi bil enkrat zadovoljen z odgovorom, bi blo še fajn Ma ne, on vpraša ene 50x eno in isto... Če se kam peljemo, celo pot sprašuje kam gremo in kdo bo tam. Na koncu se še samo smejimo... pa jaz njega sprašujem kontra: ja kam le gremo? kdo živi tam? Itak, da vse ve... ampak vpraša pa še 10x Kako se znajdem? Ja no, če je kako iber butasto vprašanje mu pač rečem, kaj take čudne stvari sprašuje, da tak pač je In on: zakaj je to tak? Anja kako je šlo Tilnu v vrtcu? Ja, vse smo bile bolj utrujene v drugi nosečnosti... ma kaj, če si bil v prvi zmatrana, si se pač vlegla ane Zdaj je to mission impossible Jaz sem še zdaj ful bolj utrujena... če imam samo Tobija doma, se mi pa zdi, da nimam kaj za delat Ajvy kak ste? te še zebe? Oblačila... jaz sem celotno zimsko kolekcijo za Maja kupila v C&A. Mi imajo ful lepe cotke - celo za fante! Pa cene niso pretirane. Taki mali šminker je zdaj Češnca mi smo kupili kar navadno zobno pasto za otročke. Nam je zobozdravnica rekla, da naj že kakšno s fluorom kupim pa mu dam malo gor. Baje ni problem če je malo poje, zobki pa ga že rabijo. Baje mora imeti pasta 500 neke snovi not, da je ok (piše na pasti, pa ne vem česa ) Sva se pa z Majem že naučila izpljunit Baby first teeth pa baje ni več dovolj za otročka, ki že ima vse mlečne zobke Niasu VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE!!! Wooow že prvo svečko! Baja Žal mi je, da mora tvoja omica trpet! Moj dragi ima tudi staro mamo v bolnici. Je sicer že ful stara (96) in glede na njeno težko življenje sploh ne morš verjet, da je tak dolgo zdržala. Pred kakim mesecem se je še vse sama porihtala, pol jo je pa možganska kap... od takrat je šlo vse navzdol... zdaj je pa v bolnici, pa se ne zaveda več kaj dost... v bistvu še samo čakajo, kako dolgo bo Maju smo zanjo povedali nekako tako, da je stara mama bolna in je boga in je zato v bolnici. Povedali smo mu tudi, da bo verjetno kmalu umrla in bo šla v nebesa... Ampak ni dojel glih no, ker je takoj vprašal, če mu bo od tam čokoladko prinesla Res pa je, da nisemo tako povezani z njo, kot ste vi... vem, da to ni isto, ampak pred meseci nam je umrl kuža, na keterega je bil Maj precej navezan... pa sem mu takrat ko smo se poslavljali od njega tudi tako povedala, da gre na lepše, kjer ga ne bo nič več bolelo. Pa je bi, zadovoljen z odgovorom. Ga pa še včasih vedno pokliče, ko pride ven... meni pa solze v oči Se mi zdi, da je otrokom bolj normalno vse to glede smrti... pa tudi pozabijo hitreje, hvala Bogu! Joj še to: Maja tudi tebi VSE NAJBOLJŠE, NAJLEPŠE, čimveč ljubezni, veselja in plesa ti želim! Woooow ratalo mi je post spisat in še deco v posteljo odnest