|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
16.10.2009 21:16:17   
Ajvy
kolk zebe..pa to ne morem verjet...kaj šele bo...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
18.10.2009 10:33:58   
Češnca

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Češnca imam črpalko!Se zmeniva na ZS-ju!

Jooooooooooj, bačko pa ti si neverjetna... Prov nerodno mi je, ampak v petek me je možek čist presenetu in mi jo kupu (se je pozanimal pri sodelavcih, ki majo tud user posted image ). Res sem ti hvaležna za vso skrb! Kako naj se ti sploh zahvalim??? user posted image user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
18.10.2009 13:16:10   
rumba
Dan!user posted image

Najprej bi se opravičila, ker se nič ne javlja. Zdaj se že na polno učim, res bi rada do poletja tole spacala, tako da skorajda nisem na netu. Kako minutko poškilim na FBuser posted image , za kaj več pa ne ostane časa.
Sicer smo vsi po starem, tudi nas se je začela lotevali bolezen. Ta teden bom imela doma Aneja, upam pa, da ne še katero od punc.
Bom poskusila malo večkrat poškiliti še sem gor in vas vsaj pozdraviti. Res vas nisem pozabila in vas pogrešam.user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
18.10.2009 16:49:50   
anja7
O Rumba, lepo da si se mal javla.
Pr nas je pa Tilen zdej že v bistvu čist dobr, sam ga zarad preventive še ene dva dni ne bomo dal v vrtec. Mah je bil zdele tak bošček, da me je kr groza, da bi spet takoj kej fasu. Že tko verjetn ne bomo prou dolg brez prehlada, virusa,...
Smo pa dons kr doma, pa tkole k mal čez okn pogledam, je že prou turobno zuni. Pa še piha kr dobr.
kaj pa ostali kej počnete? Dejte kej napisat, k je kr mal dolgčas tuki gor.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
18.10.2009 21:16:35   
Ajvy
oi...kako smo....
Jutr gre Tarja v vrtec.....midve s Tiso pa doma kraljujeva...kaj pa čmo.....

Drgač smo v redu...samo mori tale mraz...v bistvu ne tolk mraz kolk veter......pih..kolk piha...

Rumba....ti lepo kar spacej tale izpit...a to se za unega glavnega učiš..a je pravosodni..al kuko se mu že reče...
Držim pesti ,da se Anej čimprej pocajta in da babe nič ne dobista.....

Anja7.....jah...vem kako je .....človek jih ne bi nikoli nikamor poslal....tele viroze....se mi zdi da je to najtežji del tega obdobja....sam nimaš kej.....

Češnca..to te je pa možek zelo lepo presenetil...bravo...
KAko sta fanta??

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
18.10.2009 21:28:20   
anja7
ja Ajvy maš čist prou. Itak nimamo kej dost možnosti proti tem nadlogam (virozami,prehladi,...)
Bo treba čakat na pomlad in predvsem poletjeuser posted image . O kok se mi že zdej lušta po toplih dnevih, predvsem po prijetnih jutrih in večerih. Tud mene že zuni zebe kt mačka. Kaj še bo. Ampak sej k je tkole kak mesec mraz, se mi zdi, da se pol kr mal navadmo na to. 
Jaz grem pa jutr na sladkor, pa še na ICT,pol pa še v službo. To bom spet zvečer urujena.
A ste ble ve tud v drugi nosečnosti tok utrujene al sem jaz tok mehkužna?user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
18.10.2009 21:49:23   
mateyka
jah punce, jaz sem sicer skor vse kupovala prek neta od Laredouta na Švedskem, ker majo ful dobro založeno spletno trgovino gor (tle so eni kekci, moram reč - en privatnik ma zgleda franšizo in je škrt k ena mona. ne da se normalno dobit ta velik katalog, o naročanju online pa lahko samo sanjamo. mislm.. user posted image ).

jaz kupujem dosti v Lumy-ju, zdaj ko sem v Ljubljani. to je ena trgovina pri Vodnikovem hramu v šiški, ki ima oblačila znamke "name it" in "mamalicious" (za mamice). so kar ugodne cene, so pa meni zelo lepe. kvalitetne so ful. cifre so kar velike za moje pojme. naša tam nosi 74-80 atm in to je za 1-1.5 pa je bla zdaj stara 2 leti.samo so res lepe cujice, ki še zdaj po 2h letih zgledajo lepo. nič raztegnjeno ali razbarvano. sem pogledala na bundo od tamale (notri ima tisti del kjer napišeš ime in priimek in je gor njihov website) in njihove stvari si lahko pogledate na www.nameit.com - kolikor sem videla imajo EU stran in vse v evrih, nad 65€ je free shipping. mislim, pogledat je treba, če to velja za vso EU. lahko se pa tud v Lumy gre pogledat, če ste iz Ljubljane. majo pa tooook lepe stvari za novorojenčke. mi je kar žal da je naša že tok zrasla user posted image
dajte prosim pogledat na zgornji link in povejte kako se vam zdi ta znamka - a je tok lepa ko Next? pa cene, so podobne? meni se zdi name-it bolj pisana in živobarvna kolekcija, samo je lepa.

naši sem tam ravno kupila bundo za 20€ (je bla znižana) in je ful lepa, mehka in kvalitetna. kapuca se da dol na knofke,lahko pa še krzno daš dol na zadrgo. no, tle se vidi kako odbite barvne kombinacije majo včasih (jaz določene kose vzamem take, potem pa dam npr. črne škornje in rjave hlače, pa kar trendy pride user posted image ). no takole zgleda bundica - to sem hotla pokazat user posted image
user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
19.10.2009 8:40:53   
zvesta
mateyka, to stran sme gledala tudi že jaz, a žal na strani piše:

We currently deliver to Austria, Belgium, Bulgaria, Denmark, Finland, France, Germany, Greece, Italy, Latvia, Lithuania, Netherlands, Poland, Slovakia and Sweden.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
19.10.2009 10:33:35   
mateyka
ja, samo vem da so punce govorile za next ali neko drugo firmo, da nimajo opcije Slovenije pa so odkljukale Slovaško in je vse prišlo na pravi naslov. mogoče tukaj tudi? lahko se jim emaila in vpraša.. je pa tudi trgovina v Ljubljani kot sem rekla. meni so fajn, zato omenjam user posted image mogoče se splača probat?

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
19.10.2009 11:01:37   
bačko
Samo na hitro se javim!
Mateyka zanimiva oblačila.Bo treba malo iti v tisto trgovino pogledati.Hvala za informacije.
Češnca ni panike!
No Žana je bolana.V soboto ponoči je bruhala.V nedeljo je bila uredu, ponoči pa je ponovno zakuhala.Zdaj pa spet nima vročine.Tako je danes doma.Bomo videli kako bo ponoči.
Lora pa ponoči full kašlja.Čez dan bolj malo.Kako naj ta kašelj oblažim?

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
19.10.2009 14:50:43   
mateyka
joj ste vsi bolani user posted image čimprejšnje okrevanje vam želim vsem user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
19.10.2009 21:19:58   
Ajvy
Anja7...ne govor...jst sem bla v 2 user posted image tolk skoz utrujena,da je blo kar grozn...nič nisi mehkužna.....
Mene tut skoz zebe.....
Kako je tvoja ščitnica??

MAteyka....meni je next ravno zato tako priročen, ker je prek neta...in mi ni treba ven hodit...imava namreč en avto in naju logistika mal zafrkava....tko pa je vse hitr naročen..dostavljeno do doma...in direkt v pralni stroj...
KAko ste...kako je ati?
Bundica je pa zelo lepa-...

Zvesta
...kako ste???
A že veste koga boste imel???

Bačko....joj......hitro naj se pozdravi  Žanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako pa ji gre v vrtcu???

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
19.10.2009 23:23:24   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy
MAteyka....meni je next ravno zato tako priročen, ker je prek neta...in mi ni treba ven hodit...imava namreč en avto in naju logistika mal zafrkava....tko pa je vse hitr naročen..dostavljeno do doma...in direkt v pralni stroj...

ha, jaz tudi. net je zakon user posted image edin razlog zakaj mam dost te firme je, da je Lumy trgovina 50m stran od mojga atija in grem skor vsak dan mimo user posted image user posted image
gledam pa še za kako online trgovino, ki bi mela kaj podobnega in ugodnega kot next. se mi zdi, da mate vse na RR pa next, če majo že v vrtcu vsi H&M user posted image lahko bi naredile kak kratek seznam, da bi bil pri roki, ko bi kaj rabile? user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
20.10.2009 8:27:36   
bačko
Jutro!
Ajvy v vrtcu zelo uživa in gre zelo rada.Tako da nimamo nobenih težav.
No danes popoldne bom kar obe peljala k zdravniku.Upam da nas bodo vzeli.
Lepo se imejte.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
20.10.2009 8:51:02   
Češnca
Hej!

mateyka a pol praviš, da mamo h&m in next bejbije in otročke?! user posted image
Seznam je pa odlična ideja!!! Jst iz istega razloga naročam prek Next-a - ker je praktično. Ravno včeraj je prišel paket (oz. vrečka). To bosta lepa najina fantka! user posted image

bačko fajn zrihtejte pri zdravniku! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa še enkrat hvala!!! user posted image

Ajvy kako???

Mi smo ok, Anžej ma še malo zabasan nosek. Se pa bliža november, ko bomo precej sami jst pa naša ta najmlajša... user posted image Ah, sej ni panike, pol pride pa veseli december! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
20.10.2009 8:53:13   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Zvesta
...kako ste???
A že veste koga boste imel???

Ajvy, dobro smo. Sicer mene baše prehlad, pa še kar sem na bolniški in sem že naveličana teh štirih sten. Pa še najmanj en mesec bom doma.

Za spol se bomo pa pustili presenetiti, tako da vam nič en znam povedati. user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
20.10.2009 8:59:21   
baja*
dan...

nisem glih prave volje za pisat... pa vseeno par besed...
moja omica ima samo še par dni življenjauser posted image  tako je včeraj napovedal zdravnik. vsi smo šokirani, ker bolezen tako hitro napreduje. še pred enim mesecem je hodila naokoli in cartala Emo zunaj pod češnjo, zdaj pa je pristala v bolnici, shirana na bogih 45 kg, brez moči, ne je, ne pije in kar me najbolj boli je to, da bo zadnje dni preživela v groznih mukah in bolečinahuser posted image  3X na dan dobi morfij, pa obliže in injekcije proti bolečini, a jo vseeno zelo boli. nikoli ne bom razumela, zakaj jo je morala doleteti tako grozna smrt. pa tako super človek je, dobra po srcu... zdaj pa toleuser posted image ni fer!!! danes grem k njej in me je prav strah, da jo bom še zadnjič videlauser posted image
punce, kako naj Reneju vse skupaj razložim?? Kaj naj mu rečem?user posted image  tak jo ma rad... pa tak lepo sta se vedno igrala... ko sva prišla iz vrtca, me je vedno gnjavil "greva k omici".... zdaj je pa vse prazno doli... pa ta tišina... še v sredo ji je nesel marjetice, ki jih je nabral za njo in ji preden je šel, še zadnjič pihnil lupčka... joj, kak boliuser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
20.10.2009 9:01:11   
zvesta
baja*, drži se.... bodi močna...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
20.10.2009 9:48:35   
rumba
baja*, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy, ja za pravosodca se učim.user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
20.10.2009 14:25:56   
anja7
baja; user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vas in sevede za vašo omico. Močno držim pesti, da se revica ne bo preveč matrala. joj kok je to grozn.Drži se, čeprou je to verjetn zlo težko.

Ajvy; si me pa kr dobr potolažla s  tole utrujenostjo. Kar se pa ščitnice tiče, je pa zaenkrat hvala bogu vse ok. Pričakujemo en hud izbruh po porodu, čeprou jaz kr upam, da ne bo tko hudo. Matre sem optimist.

Aja sem bla pa na testu za sladkor in je tud ok, tko da mi ni treba na 100gramskega. o kok fajn, pa dons sem še dobila inekcijo Rhogam (ker sem Rh negativna), tko da upam, da bo zdej počas konc s temi šibanji po LJ in teh bolnicah.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
20.10.2009 15:29:56   
Češnca
baja user posted image user posted image user posted image

Punce mene pa zanima, katero zobno pasto uporabljate za vaše mulčke, pa kje jo kupite.

anja, ja, tud jst sm bla bolj utrujena v 2. nosečnosti! Sem ti prej pozabla napisat...

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
20.10.2009 15:34:24   
zvesta
češnca, mi smo dolgo uporabljali babys first teeth, ampak je ni več dobiti... zdaj pa kupim v lekarni eno drugo brez fluorja, pa je veliko bolj poceni in še več je je v tubi... rečem samo, da bi nekaj za prve zobke... Izak še ne zna izpljuniti ...

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
20.10.2009 15:38:05   
Češnca

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

češnca, mi smo dolgo uporabljali babys first teeth, ampak je ni več dobiti... zdaj pa kupim v lekarni eno drugo brez fluorja, pa je veliko bolj poceni in še več je je v tubi... rečem samo, da bi nekaj za prve zobke... Izak še ne zna izpljuniti ...

O, hvala za odgovor! Sej v tem je problem, tud mi smo uporabljali First Teeth... Pa me že 3 tedne nategujejo, da bojo naročili - mislm, očitno je ne bo več?!? user posted image Bom šla kar v lekarno - to je pravzaprav še bolj enostavno, bliže... user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
20.10.2009 18:19:09   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

Punce mene pa zanima, katero zobno pasto uporabljate za vaše mulčke, pa kje jo kupite.

Jaz sem že 1x to napisala, da uporabljama Elmex. Tak nama je zobozdravnica svetovala.

Baja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
20.10.2009 21:09:22   
kapica
Baja, drzi se, mocna bodi, upaj, da bo za omico cimprej mimo, da bo reseno. Podobno situacijo sem jaz imela lani z naso omico. Vse je slo tako na hitro...
Rumba, kaak je tebe lepo prebrati. Sem ze toliko mislila na tebeuser posted image .
Freycha, sedaj sem se spomnila na tvojo solo, ko je rumba omenila da se uci. A se gre studij in izpiti ali si ze zakljucila in sem zamudila?
Anja, jaz sem bila tudi nenormalno utrujena v drugi nosecnosti. Samo spala in spala bi lahko...
Backo, sm se ravno z zvesto zadnjic pgovarjale, da prekuhana cebula z medom fajn ublazi kaselj. Mogoce pa poskusis.
Cesnca, mi imamo elmex zobno pasto z Aminfluoridom. Kupim pa v dm-u.

Mi smo vceraj praznovali Niasov prvi rojstni dan. Supr je uspelo, tortica je bila zelo lepa in dobra, otroci so bili vsi super, dobre volje, igrali so se, cetud so se nekateri prvic videli. V glavnem, ne bi moglo biti boljseuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Norice: Vse prej kot nedolžna otroška bolezen
Čeprav norice mnogi obravnavajo kot običajen del otroštva, norice niso vedno brezskrbna bolezen. Lahko vodijo do resnih ...

Ime
petruska

Katarina, Klementina ali Kristina?

Katarina (65%)

Klementina (14%)

Kristina (21%)

Število vseh glasov: 43

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!