Taši*
|
Ajvy, ne bi ti znala svetovat, moja dva sta oba živahna že skoz. Edino, kar imam pri tem srečo je, da se znata tud sama zaigrat, no zdej ko sta že tako velika se pa itak skupaj, tko da kej grozno animirat ju nikol nisem rabila, razen ko sta iber tečna , samo takrat pa tko al tko nič ne pomaga... Tejči, če vama je všeč, potem kar dajta dve imeni, zakaj pa ne. Tudi če se potem samo eno uporablja. Se mi pa tudi zdi, da imeni pašeta skupaj. Češnca, nič bat, glede na službeni tempo se bojim, da nama še najnujnejše ne bo uspelo pospravit. Še ko sva kaj frej, samo po opravkih letava. Jutri dopoldne sem frej, pa letim na banko se mal pogovarjat okrog kredita, potem spet delam do sredi noči, kar bom čez vikend dopoldne uspela narest, ker popoldne spet delam, naspala bi se pa tud rada kej, moj je pa tud bolj kot ne cele dneve v službi. Šit je, ker ko se bom enkrat zabubila v omaro, ki jo je nujno treba porihtat, me enih 8 ur ne bo ven. Me mine že ob misli, samo treba je pa... A dude pa Juš ne sprejme? Tko je tud Jure ni, samo on je potem palček odkril, da se je potolažil, sem bla pa tud boga nekaj časa, ker bi mi skoz na joški visel. No, sej potem je pa zmanjkalo mleka. Kako se sicer rihtate?