Mišni -> RE: Bivsi partner, otrok...pa se kaj! (25.1.2009 10:23:10)
|
čakaj malo, v postu je napisano, da sta nekje dve leti skupaj in če je nekdo zaljubljen, partnerja sprejme takega kot je, z njegovo preteklostjo... Moj oče in mama sta ločena in imata vsak svojega partnerja, pa se tegale nikoli nista šla... Ja, O.k., lahko sprejme, lahko pa ne. Je pa tudi drugače, če imaš otroka parnerja iz prejšnje zveze veliko pri sebi, ali pa če pride 1-krat na leto. Pa recimo, da pa on tebe ne sprejema, tudi to se zgodi. In potem imaš ti tiste enkrat na leto dopust, ko se rad spočiješ, greš res na sproščujoč oddih. Ki pa to ni, če je partnerjev otrok tudi z vama. Možno je tudi tako, variant je veliko. Kar se tiče starega očeta ... pač razliožiš, da te počitnice obiski ne bodo možni, da boste šli pa mogoče takrat, ko boste skupaj v slo, če boste, ali kaj takega. Vseh želja se pač na žalost ne da uresničit. Vedno je tako. - vsakič se vseh želja ne res ne da uresničiti, ampak če so res argumenti za to, v tem primeru, pa jih jest ne vidim.... Ja pa očitno je razloog. Če bo otrok pri babici v Italiji in z očetom na morju na Hrvaškem, kar je opboje fajn, vsaj po moje, se pač ne sezide to z obiskom starega očeta. Jaz pač gledam na stvari iz zornega kota partnerke iz drugega zakona, ki ni vedno ena grozna vešča, ampak je lahko tudi veliko drugih stvari posredi, da z otrokom partnerja iz 1. zakona niso skupaj (tudi majhno stanovanje, delovna obremenjenost - posledično malo dopusta, ki bi ga rada izkoristila brez partnerjevega otroka, nesprejetje s strani otroka ...). Moj partner ima trudi hčerko iz 1. zakona in prav tako jo je včasih prevzel na Brniku, jo peljal k svoji mami (čeprav sva midva že živela skupaj), šel z njo na Hrvaško na morje in jo potem naložil na Brniku nazaj na avion. Pa ne vem, mi smo bili vsi srečni. Tamala, njen očka, njena mamica, jaz, babica ...
|
|
|
|