|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
29.1.2009 11:30:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1901
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
29.1.2009 11:32:19   
nanka
HD, delodajalec, ker ti tudi on odobri dopust, jaz že čakam odločbo, ponavadi jo dobim domov.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
29.1.2009 11:33:21   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: anikabd

Mi lahko prosim kakšna pove kako animirate svoje user posted image pri jedi.

Mislim na pesmice, igrice. Aviončkov se je že naveličal.

Lovro zadnje dva dni pali na plastično cedilo user posted image , please do not ask me why?... samo enkrat sem ga privlekla ven iz predala, je debelo pogledal in zdaj je to cedilo njegovo... med jedjo maham z njim, pa mali samo usta odpira... user posted image

(odgovor članu anikabd)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
29.1.2009 11:34:21   
metuljcek321
Frendica in sinko sta odsla, Anja je pojedla maxi dozo sadne kasice, zdaj spi ... z malim sta zurirala na veliko & jo je zdajle zmanjkalo ... padla je v horizontalo na 1, 2, 3!

No, pa da vas malo pocekiram ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
29.1.2009 11:34:31   
dzanika
vse naj naj za mini rojstne dneve! user posted image user posted image

levinja
jaz mu kivi dam domač, ki ni nič šprican. Z jagodami bom pa še malo počakala...

netki za vročino so paracetamol svečke in za zobke je calgel... aha, vidim da so ti že napisale. user posted image Kje pa si mu to merila vročino? Ker Jan jo ima v ritki vedno okrog 37,2...
Kolk pa stanejo svečke pa nimam pojma, ker sem jih dobila na recept. Kaj ti jih ni dala pri prvem cepljenju? Men jih je sama dala pa rekla da mu dam če bo kakšna reakcija...

HD ne, če svečke dobiš na recept jih ni treba plačati! 100% ker sem jih jaz dobila pri prvem cepjenju...
In tut če dobiš lekadol na recept ga ni treba plačat. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1905
29.1.2009 11:35:35   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

mam pa jst drug problem...moja kr skače not po stolčku, pa se obrača, pa se ziba in se je že ene parkrat fino nabila na žličko...kak naj jo umirim??? matr niti 5 min ni pri miru, to ne mors verjet..še ko pri miru sedi, suče s stopaliuser posted image

jaz ga pa kar malo pri miru pustim, grem pomit posodo, ko se umiri in začne mene gledat, mu pa spet začnem naprej dajat zajest.

Neposredna povezava do sporočila: 1906
29.1.2009 11:37:17   
zabica26
No, samo povem, da vam tut slučajno ne morem sledit...ne vem, a mate računalnike skoz pržgane in vam otroc spijo al kaj? Jaz mam skratka skoz đumbus, no pa kosilo je tut že skor kuhano (juha, pečenkica, krompir, solata)+palačinke. Pa še ven mormo it...

Sem dons razmišljala, da bo kmal že za it v službo...zdej te topli mesci bodo kar šibal mimo... maškare, velika noč, prvi maj, morje...konc uživancije! :(

No, skratka takle mamo...

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
29.1.2009 11:41:15   
zabica26
Glede izraščanja zob... v A dobite še mazilo Osa, ki je tut fajn. Nam je bil tist naš gel Calgel al neki tazga čist brez pomoči...če je hudo, dejte rjš kr sirup Calpol, da boste vsaj kej spale ponoč. user posted image

Drugač se pa baje dobi tut ena verižica v A, ki je iz takih bunkic in za vsak izraščen zob, ena bunkica poči.user posted image  Baje full pomaga... upam, da res obstaja neki tazga, ker to je men ena tok vneto user posted image razlagala pri P, ampak kar nisem verjela...je pa njen fant res imel eno kulsko verižico z vratom. user posted image user posted image

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
   [Brisano sporočilo]
29.1.2009 11:41:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu zabica26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1909
   [Brisano sporočilo]
29.1.2009 11:41:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1910
29.1.2009 11:42:01   
3jeMi
zdaj pa še...

user posted image user posted image user posted image  za vse "kuharčke" (beri: imeti vročino), kašljavčke, kihavčke in smrkavčke...

in seveda topel user posted image  za njihove mamice...

in tudi user posted image  za ostale julijčke in njihove mamice, ajd, pa še za atije

in ta glavno big little user posted image  za slavljenčke... user posted image

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
29.1.2009 11:43:57   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Sem mu zadnjič rekla, da se včasih počutim, kot da imam 10 otrok.
Je rekel: "A jaz sem za 8?" 
Jaz: "Ja."  
On: "Bodi srečna, ko grem od bajte jih gre vseh osem z mano." user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1912
   [Brisano sporočilo]
29.1.2009 11:46:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1913
   [Brisano sporočilo]
29.1.2009 11:47:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1914
29.1.2009 11:49:34   
metuljcek321
3jemi, user posted image  za pregled in Lovrove vragolije!

glugluglu, a res, v Dolenji vasi? Mi imamo pa v Nemski vasi --- pa to je cist zravenuser posted image  user posted image  user posted image Zihr se poznajo. Kako se pisejo vasi? Nasi so Majer in But. Kaj znano? In user posted image  za nosecko majcico! A to pomeni, da je ona pri tistih postih, ko se na veliko citirajouser posted image  user posted image ?

tims, sadno kasico dam ob 11-ih, zelenjavno ob 14-ih.

mirjam, thanks za info o polenti. Ma, jo bom morda danes probala dat. We'll see, kako se odlocim ... mam se cajt do dveh oz. majcken prej. Kako Ana v "izgnanstvu"?

Kako lex?

rovarka, uspesno ucenje ti zelim! Pa pozdrav Rimljanomuser posted image  user posted image  user posted image

flower, a ste ze back to life, back to reality? Upam, da niste vec odrezani od sveta ...

rebeca, pa je tvoj kaj izkoristil mrk elektrike ... ti pod tusem ... je padla kaksna jagoda ali je bilo pretemno?user posted image  Sircka se nisem prakticirala. Skuta s sadjem - kako je bilo? Rebeca, pa ne, da bos tud ti blondika ... ne, a ne? Imas temne, kot se spomnim s slikce? Kaj bos naredila? Malo update-ala look?

mojcek, kaksna je bila noc? O, butterfly copatke si vzela? I'm proud of you! Well done! Jih ze zdaj nosi mala? Stevilka je pa?

user posted image  hd za RA! Pa za hlace! Oujeee, zdaj pa gasa do pasa pa ven na sprehod. Midve bova tudi sli en giro, samo, da se zbudi ... je SONCE! Teza gor za 130 v 14-ih dneh ... ma, po mojem bo zdaj res kar manj slo gor, ko uvajamo GH, sicer bi bili mali mislinkoti ob enem letu.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
29.1.2009 11:50:31   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: flower

HD regres ti iizplača delodajalec. To je tudi edini strošek kaj ga ima s tabo ko si na porodniški. Očitno je to razlog da vsi odpuščajo nosečnice al kaj. user posted image

nope... so preleni, da bi iskali nadomestilo za nosečnice, pa še uvajanje je zamudno delo... pa ipak tistega, ki nosečnico nadomešča, morajo tudi plačat... ah, tema, ki je meni bljak...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1916
   [Brisano sporočilo]
29.1.2009 11:53:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1917
29.1.2009 11:54:20   
anikabd

IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80
anikabd - jo načrtno nič ne animiram, ker nočem da se tega navadi, ker potem imaš skoz sranje...naj že sedaj ve, da ko se je se je in pika...ma sem kar stroga glede tega...

da je jst nebi animirala, nebi pojedla niti teh 60ml ki jih poje...user posted image user posted image

kok smo različne, ene smo stroge glede spanja v svoji postelci, druge glede obnašanja pri mizi...pravzaprav, kolk so si otroci različniuser posted image

Pri meni tudi nič ne poje, če se z njim ne igram.

Neposredna povezava do sporočila: 1918
29.1.2009 11:58:51   
rovar_ka
Heeeeeeej!

Evo mene, včerajšnji plan za učenje uspel, sem se učila skoraj do 1ih. Sem kr not padlauser posted image

HD - super za Kali, vidiš da je čisto ok!user posted image Mater ti zdravniki, samo nepotrebne strahe delajouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tims

Rovarka, ti se pa lepo uči.  Dobra si. Jaz samo pomislim da bi se zdaj mogla kaj učit, pa že dobim migreno.

jaooo jaz jo bom tud še dobila, malo kasneje, zdaj je še prehitrouser posted image

No, mi pa smo ostali brez vode. Sem včeraj hotla pod tuš - jok brate, odpade - niti kapljice vodeuser posted image Zdaj trenutno teče nekaj malega iz pipe, ampak to tak tanek curek, da popizdiš! Glavo bi si mogla oprat, ampak pri tej količini vode bi si jo lahko prala eno urouser posted image Presneti sneg, sami problemiuser posted image

tims..tuki sem..kaj pa če vam povem da mi smo pa danes imeli sonček pa 12 stopinj

pa daaaaaaaaj, jaz pridem k vam!

Ilatic - če bi bla jaz bližje Lj bi tud z veseljem prišla, zato pa če boš kdaj na štajerskem koncu obvezno sporoči, te bomo zelo veseleuser posted image

jaz bi vas tak rada vse spoznala ampak to je verjetno mission impossibleuser posted image Mogoče pa le nekega dneuser posted image

Majuska - dobrodošli doma, kako ste se imeli?

Flower - vi pa mate res sranje! Pa kaj niti nič ne splužijo?

Karamela - super si pisala kolokvij, sej izpit bo tud, boš vidla! Sporoči ko izveš, da nazdravimouser posted image

mojcek - jaz jo vedno po prvem alarmu vzamem k sebi Se tak rada stiskam k njej..user posted image

in najpomembnejše - Tia in Lan, čestitke za 6 mesecevuser posted image Še pol ure pa rodimuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 1919
29.1.2009 12:03:49   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

mb-anke, kaj bomo kaj kofetkale?

jaz ne vem, kako bos trojanami....če bo prevoz user posted image

katera bi kofetkala user posted image ?

jaz bi, samo ne v velikih centrihuser posted image any ideas?

Neposredna povezava do sporočila: 1920
29.1.2009 12:04:25   
rovar_ka
bolančki našiuser posted image user posted image user posted image in nespeče mamiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
   [Brisano sporočilo]
29.1.2009 12:04:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1922
   [Brisano sporočilo]
29.1.2009 12:07:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1923
   [Brisano sporočilo]
29.1.2009 12:11:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1924
   [Brisano sporočilo]
29.1.2009 12:13:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?