|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
25.1.2009 12:40:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 576
   [Brisano sporočilo]
25.1.2009 12:57:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 577
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
25.1.2009 12:59:29   
sasula
ajejjjjjjjjjjjjjjjj tale GH. Ta teden sem pričela z bučkami in bučke mešala z jabolkami in danes jabolka in banano. Nič kaj dosti ne poje...mogoče še največ bučk:( Me kar skrbi kaj bo.....Jutri poizkusim spet jabolka in banane. NAveč mi je pojdedla dve zvrhani žlici bučk...pa še to sem malo svojga mleka notri našpricala. drugače pa izvajam avijončke, da kaj notri ostane. ALi vaši otroci veliko pojejo na obrok...jaz nimam občutka koliko je sploh dovolj???????????????????

Neposredna povezava do sporočila: 578
   [Brisano sporočilo]
25.1.2009 13:02:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasula)
  Neposredna povezava do sporočila: 579
25.1.2009 13:05:16   
sasula
Ja kako naj berem, če moj otrok spi čez dan komaj dve uri :) In takrat spim z njo, ker se mi ponoči spet budi na uro in pol in niti približno ne vem kdaj naj berem:( user posted image

Saj vem, da ste verjetno pisale, če pa že imam kaj časa pa probam kuhati, da vsaj jemo nekaj, ker sem tudi jaz že v minusu s kg in moja pupa je tako dinamična, da ni počitka zame.

Neposredna povezava do sporočila: 580
   [Brisano sporočilo]
25.1.2009 13:13:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 581
   [Brisano sporočilo]
25.1.2009 13:17:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasula)
  Neposredna povezava do sporočila: 582
   [Brisano sporočilo]
25.1.2009 13:19:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 583
   [Brisano sporočilo]
25.1.2009 13:19:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 584
   [Brisano sporočilo]
25.1.2009 13:19:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 585
   [Brisano sporočilo]
25.1.2009 13:20:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 586
   [Brisano sporočilo]
25.1.2009 13:23:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 587
   [Brisano sporočilo]
25.1.2009 13:45:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 588
   [Brisano sporočilo]
25.1.2009 13:48:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 589
25.1.2009 13:51:35   
dzanika
umpa mi se zvečer ne uspavamo ker komaj čaka da ga položim v posteljico da lahko zaspi. Je ves srečen.   Redko da mu dam dudo. Ampak res redko... Sej boste tut vi kmalu na tem da ga ne bo treba uspavati boš vidla!

Neposredna povezava do sporočila: 590
25.1.2009 13:53:05   
Tinky
Lara in Nina, vse najboljše user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 591
25.1.2009 13:56:37   
Tinky
Jaz ga tudi ne uspavam.
Po večerji podremo kupčka, ga položim v posteljco, prižgem lučko na nočni omarici in zapustim prostor. Največkrat zaspi takoj, zgodi se pa tudi to, da klepeta, vendar nikoli več kot 15 min, nato zaspi.
Verjetno imam še to srečo, ker se gospodič ne obrača in mu ne preostane drugega kot zaspat user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 592
25.1.2009 16:03:29   
neboglasnica
Bemti, smo bili na kosilu, jedli odlično, nato sta ga pa začeli punci srat. In ker je mami pred user posted image oz. se že kaže, posledica manjša toleranca, sem seveda popizdila in smo na hitro odšli. Logična posledica: mami ima slabo vest, ker se spet nisem mogla zadržat in sem znorela. Mah, vas zapuščam, cukr me bo razumel in potolažil.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 593
25.1.2009 16:27:36   
lejla969
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

dan

neki mi prosim povejte, a zvečer otroke še vedno uspavate, ali zaspijo sami?

zanima me, kako jih uspavate in koliko nas je še sploh takšnih...

ker pri nas gre tole uspavanje že prek vseh meja, uspavamo se od 1-2 ur, včeraj sem ga 2,5 ure in se mi to zdi čist preveč.

hvala za odgovor

Pri nas je bilo podobno. Po 1 uro sem mogla ležat zraven njega in ko sem že mislila, da spi je pogledal in mi ni dovolil oditi. To sem p povedala, ko smo imeli pregel pri 4,5m. Rekla mi je, da je verjetno lačen in da naj mu dodajam AM. To smo začeli prakticirati in po enih 14 dneh se je vse skupaj spremenilo. Zdaj mu zvečer naredim AM, ga v dnevni sobi pri televiziji popije, podre kupčka, mu dam dudo in ga stisnem k sebi. Zaspi takoj. Odnesem ga v sobo, položim v posteljo in spi naprej. Probaj.

Neposredna povezava do sporočila: 594
   [Brisano sporočilo]
25.1.2009 16:28:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 595
   [Brisano sporočilo]
25.1.2009 16:30:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lejla969)
  Neposredna povezava do sporočila: 596
25.1.2009 16:31:40   
ksenci
se končno na hitro ,mal javim- men gre vse narobeuser posted image user posted image user posted image user posted image
crknla sta nama oba avta v roku dveh dnehuser posted image user posted image user posted image user posted image
BMW- mu je crknu, ko se je pelal iz šihta in kr naenkrat obstane sred ceste- je šla boš pumpa, tak da bo popravilo okol 1000€user posted image user posted image user posted image
no čez dva dni pa Fiesta ni vžgala, ko smo se odpravlal 22. v Ljubljano na kontrolo. ob pol5 zjutri!!!!user posted image user posted image user posted image
naju je moj ati pelu, do njegove mame, ki slučajno ni rabla nujno avta, da smo lahk šli v LJ.

naprej.....
jz pišem sms umpi, da je vse ok, in da lepo jeva že dva obroka goste hrane na dan. no ko zakleto ni hotu več riževe kašice, ki jo z užitkom zmaže za malico. in prav tako je komaj kaj pojedu par žličk kosila- brokoli, cvetača, korenček, ki je že tudi prejšnji dan z užitkom jedel. pa spet je čudno blato in smrdi...

pol pa začne okol 23 ure, kr v spanju tako bruhat v loku, in pol še 3x. HB je zjutraj bil boljši, tako, da ni bilo treba v LJ, ker imava od tam začano odpustnico in morma v sredo it na oddelek, da vzamejo še blato in da vimo kakšni so izvidi. celo noč nism zatisnala očesa, kr je nonstop stokaluser posted image

to še ni vse...

dans pa od 7.oo- 15.oo sm komaj lavfala do wc-ja bruhala in driska, tako hudo, da še aljaža nism mogla dvignat. HB da je moj doma, ker ne vem kaj bi drugače. zdaj se je končno malo pomirilo. joj, pa že spet mi menza zaostaja cel tedn!!!!. a je to mogoč povezanouser posted image če jo do jutr ni grem vrjetno po testuser posted image

o joj, to je moj življenje posutio z rožicamiuser posted image

grem na čaj

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 597
25.1.2009 16:33:30   
ksenci
al pa sva oba kaj na pediatrični staknilauser posted image sam sva bla tam v četrtek, jz pa dans bruham, je to možnouser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 598
   [Brisano sporočilo]
25.1.2009 16:33:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 599
25.1.2009 16:36:34   
Netta
pozdravljene,

smo imeli pestro danes. Najprej obisk prijateljev, ženka pričakuje julija drugega otročkauser posted image , nato pa še moja mami , babica in dedek. So mi spet čist Ano scrkljali. user posted image Pa saj za to pa so stari starši ane, čeprav jim pomoje nebi toliko pustila, če bi bili bliže doma in bi se pogosteje videli. Ma je bilo prav luštno.

Almera, Gilo
- hvala za info glede GH...Almera, vidim da tvoj poje zelo podobno ko Ana, pa ga je manj skupaj če prav vem. No se bom kar nehala sekirat in ji dala, kolikor bo hotela. Je pa res, da se mi ne dojimo več ponoči.
Danes sem ji dala melono, ma sem mislila, da mi bo že roko zraven odgriznilauser posted image Res ji je bilo po godu.user posted image
Almera - kupljenih kašic ne poznam, še nisem dala

Metuljček - pa ji ti mleko zraven GH sama ponudiš ali zahteva od tebe. Kaj pa če bi ji dala kaj drugega za pit po GH, ker se mi zdi da količinsko kar poje za samostjen obrok...no le predlog.

aha, vidim da si že odgovorila...sem pa delala glede dojenja in GH popolnoma isto kot Almera...šele čez eno uro mlekeca...no sedaj zdrži pa lepo tudi tri ure brez.

Anger management - gledala pomoje ene 5x...mi je super, za dol padit...moj ga pa spljoh ne more več videt, ker ga je vrtel par let v šoli dijakom pri urah psih.user posted image user posted image

rebeca - uf, sem pa mislila, da moja poje veliko. no saj zato pa sta taka luštna korenjaka tvojadva...hvala za odgovor!
pa ne sekiraj se da kao preveč pojesta...če sta zadovoljna in ju nič ne zvija, potem že toliko potrebujeta. pa tudi predebela se mi ne zdita...prava lepotca sta!user posted image

AAA - BRAVO ZA POGUM!!!! pozdravljena med nami mama julijkauser posted image user posted image user posted image Anej, Anže...a ta tretji A si pa ti???

populis - čestitke za odlično spanjeuser posted image

tinky - hvala tudi tebi za odgovor, sedaj me je pa resnično nehalo skrbeti!

rovarka - daj res probaj z eno parno kopeljo...preizkušeno pomaga!

flower - za zdravje user posted image

Lara in Nina - VSE NAJBOLJŠE!!!!

LEX - da se čimprej pozdravite!user posted image

HD - mi zaenkrat tudi nismo bolani...ampak bolje da se ne hvalimo preveč s tem

mojcek - naša je košek že zdavnaj prerasla...sva jo dala pri 3m v večjo psoteljico in ta bo v kratkem romala z njo v svojo sobo...tako da ne vem kako je če oboje storiš hkrati.

sasula - par strani nazaj preberi, pa boš videla koliko kdo poje...je pa tudi pri nas tako da ji sadje ne štima najbolj, no HB smo odkrili melono, sicer pa zelenjavne kašice so pa zakon! en poln obrok - kaj vem - npr. od 100ml navzgoruser posted image - seveda pa je ful odvisno od otroka...aha, vidim da so ti že povedale...user posted image user posted image

lumpa - večerno uspavanje pri nas izgleda tako, da jo podojim...včasih zaspi že pri meni in dam le v posteljico, največkrat pa tako da je še budna in jo dam prav tako v posteljico z dudo in potem naprej sama zaspi. nosili se nikoli nismo.

neboglasnica - user posted image user posted image user posted image user posted image

ksenci - ojej, ko ima hudič mlade pravijo pri nasuser posted image   upam da se pocajtate čimprej, čeprav a tisto o mogočem plusku je tudi kritično???

pridne, pridne, da niste preveč napisale...no naš otrok pa še vedno spi...le kaj naj sedaj...hmmmmm...hrana, jagode, spanje, TV...kaj predlagate???user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?